Decese nenumărate de le vaccin pe autostrăzile și căile ferate din SUA  

   De circa un an s-au raportat tot mai multe decese și răniri ale piloților, civili și militari, legate de vaccin; Până acum, totuși, o ceață tulbure și mușamalizarea guvernamentală au învăluit statistici la fel de deprimante: numărul șoferilor vaccinați care fie au murit, la volan și în accidente care au cauzat pierderi semnificative de vieți omenești sau daune materiale.

Armata americană a început să investigheze aceste cifre la jumătatea anului 2022, după ce mai mulți militari recent vaccinați au murit în accidente de mașină. Pălăriile Albe însărcinase pe compatrioții lor de la Corpul Inginerilor Armatei SUA și la Spitalul Medical al Armatei Womack, Fort Bragg, să analizeze șapte epave – în fiecare caz, șoferul a murit și era singurul ocupant al vehiculului – care au avut loc în perioada ianuarie-martie 2022. În timp ce Corpul Inginerilor a examinat rapoartele de accidente cu vehicule, personalul medical de la Fort Bragg a verificat jurnalele medicale și certificatele de deces ale militarilor decedați.

Rapoartele preliminare au relevat următoarele: vârsta medie a șoferilor era de 23 de ani; șase erau bărbați; important, toți au fost vaccinați împotriva Covid-19 înainte cu 10 zile de deces; niciunul nu a avut boli sau comorbidități care să-i împiedice să se înroleze în forțele armate; screening-urile toxicologice post-mortem au revenit negative; toate decesele au fost atribuite „pierderii controlului vehiculului din cauza infarctului miocardic cu debut brusc” sau atacurilor de cord. La patru dintre cele șase victime bărbați, examinatorii medicali au găsit „cheaguri de sânge de mărimea unui șarpe mic” în artera femurală, precum și inimi mărite, ambele efecte secundare cunoscute ale vaccinului Covid-19.

Această știre îngrijorătoare a făcut ca Pălăriile Albe să se întrebe dacă guvernul federal a ascuns în mod înșelător accidentele de vehicule provocate de vaccin pe autostrăzile națiunii noastre. În octombrie, White Hats a solicitat ajutorul Comandamentului Cibernetic al Armatei SUA pentru a pătrunde într-o bază de date menținută de Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi, care este supravegheată de agentul Deep State și secretarul de transport Pete Buttigieg. Sonda Cyber ​​Command a descoperit inconsecvențe flagrante: computerul NHTSA deținea două seturi de date disparate, scrise pe 15 și respectiv, 19 septembrie, fiecare înregistrare listând atât numărul de accidente, cât și numărul de decese din ianuarie-iunie 2022. Ultima foaie de calcul revizuită, a fost postată pe site-ul NHTSA și a identificat 20.175 de decese – această cifră include șoferii, ocupanții și victimele colaterale. Cu alte cuvinte, dacă un șofer a ieșit de pe șosea și a lovit și a ucis trei pietoni, decesele lor sunt înregistrate.

Foaia de calcul nepublicată avea numere semnificativ diferite. Potrivit acestuia, 39.465 de accidente au provocat 41.970 de decese în prima jumătate a anului 2022 – mai mult de două ori numărul dezvăluit publicului.

Nu putem dovedi în mod concludent înșelăciunea, dar este al naibii de ciudat că două rapoarte scrise la câteva zile între ele au o diferență atât de mare în cifre. Dacă cineva a numărat greșit cu 10, 100 sau chiar 1000, da, acesta ar putea părea un motiv rezonabil pentru a reface un raport. Este opinia noastră, NHTSA a falsificat datele publicate pentru a se potrivi cu datele înainte ca vaccinurile să fie disponibile public”, a declarat o sursă Cyber Command pentru Real Raw News.

El a adăugat că Cyber Command nu avea nici forța de muncă, nici capacitatea de a săpa adânc în 39.465 de rapoarte de accidente.

Se pare că departamentul de transport îndepărtează rapoartele în care vaccinurile au contribuit la asta”, a spus el.

Cyber Command a analizat, de asemenea, accidentele feroviare. În săptămâna din 20 octombrie, șase trenuri au deraiat pe o perioadă de 36 de ore în Statele Unite. Un accident în Orneville, Maine, a fost deosebit de periculos, cu mai multe mașini îngrămădite pe calea ferată. Administrația Federală a Căilor Ferate (FRA) a declarat că o cale defectă a perforat un vagon de marfă. Cyber Command, totuși, spune că are sunetul inginerului care comunică cu echipajul cu câteva secunde înainte de deraiere. „Nu mă simt prea bine, m-am vaccinat în această dimineață”, a spus inginerul, în timp ce trenul Canadian Pacific de 76 de vagoane se îndrepta spre stânga și deraia.

Aceste vaccinuri ucid oameni în masă”, a spus sursa noastră Cyber Command. „Se va înrăutăți doar până când majoritatea populației se va trezi și va respinge absolut vaccinul.”

 N.B.- Nu știu ce mai așteaptă Pălăriile Albe și nu fac deja arestările membrilor FDA, CDC și guvernului care au aprobat și promovat vaccinurile mortale. Acum au atâtea dovezi clare că vaccinul ucide în masă….Iar eu aș recomanda peste tot în lume, mai ales în Europa.  

Sursa: https://realrawnews.com/

3 comentarii

  1. cu cat BLITZ-ul SOLAR o sa mai intarzie, cu atat o sa gaseasca si mai putini de ascensionat, la ritmul in care ne intoxica astia….Daca si in mancare, si in apa, au inceput sa introduca vaccin cu ARNm, plus animale vaccinate, toate astea chiar de nu vrem tot la noi ajung, nu poti sa nu mananci……toate astea ne vor scoate din cursa, putin or sa mai ramana, din pacate…. Ei vad ca nu au sanse sa ascensioneze si atunci vor sa traga cati mai multi dupa ei…

    Apreciază

  2. Atata timp cat planeta este condusa din eteric de fiinte regresive ce sunt impotriva fiintei umane…vor fi doar schimbari in rau..sau din rau in mai rau..bineinteles ca de ovicei va fi pentru unii muma..iar pentru altii ciuma.Cand la conducerea planurilor eteric-fizic va fi o fiinta umana(nu vom vedea asta prea curand) atunci putem vorbi si de o viata(experienta pozitiva) mai buna..pana arunci…va trebuivsa vedem REALITATEA decdincolo de aparente..aici totul este iluzie.Aici traim in programul
    Terra..Nu trebuie sa fie nimeni de acord cu mine.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s