A devenit foarte greu de trăit în lumea asta!

  Ești dușmănit de toți și de toate! Greu mai găsești puncte comune cu cei de lângă tine, sau mici „oaze” de normalitate!

Nu mai poți vedea un film că e plin de corectitudine politică, chiar dacă acțiunea se petrece în epoca de piatră!

Nu mai poți asculta radioul, privi la televizor, pentru că știrile nu sunt cele care ar trebui să le auzi, care te interesează, ci cele care au fost aprobate să fie difuzate și care par, dar rareori și au, vreo tangență cu realitatea! Muzica are tot felul de mesaje aiurea, de care abia dacă îți traduci conștient textul, îți dai seama! Să nu mai vorbim de cele ascunse!

Apoi publicitatea! Pentru tot felul de produse pe care nu le dorești, nu le cunoști și nu-ți trebuie, dar care te trezești mai repede sau mai târziu că le cumperi, le folosești! Și numai pe acelea, nu altele!

[…]

Dacă nu ești „vaccinat” mori, fiindcă nu te tratează! Dacă ești „vaccinat„, mori că te-au tratat!

În general dacă ajungi la medic…pregătește-te să mori!

Dar indiferent unde mergi, trebuie să fi pregătit! Nu de moarte neapărat, ci de ce ar trebui să fie pregătit cel la care mergi!

Și de faliment oricum! Al tău! […] In cele din urmă oricum mori otrăvit, din medicație, dacă nu falimentezi înainte și mori din lipsa medicamentelor!

[…]

Și trebuie sa încetezi să mai ai o parere personală despre ceva! Parerile personale sunt greșite! Toate! Doar parerea oficială e corectă! Parerea oficială e cea rostită la televizor, în Mass-Media (care si doar dacă se suprapune exact cu cea din televizor), restul toate sunt conspirații! Cel puțin atâta timp până sunt recunoscute ca adevăruri!

[…]

Fii de partea puterii, de la început, sau mori la timp! Nu te uita că mor și cei care au fost de partea ei, că toți murim! Important nu e că mori, ci că o faci la timp și cum a fost hotărât!

Căci suntem foarte mulți! Prea mulți săraci! Și prea mulți bogați! Prea mulți milionari! Trebuie să facem loc multi-miliardarilor! Că astia ar fi exact numărul necesar ca să ramână ecosistemul planetar în echilibru!

Hai să salvăm planeta! Pentru ei! Pentru copiii lor! Pentru nepoții și nepoții nepoților lor!

Muriți mă odată!

LA MULȚI ANI ROMÂNI ! LA MULȚI ANI ROMÂNIA!

   https://vrabiute.blog/2022/11/22/8-miliarde-muriti-ma-odata/

7 comentarii

 1. Foarte mult mi-aș dori să spun La multi ani Romania ⚠️ Dar care Romania? Cea de acum este doar o colonie pe care o sărbătoresc trădătorii ,hoții și slugile stăpânilor occidentali ,sioniștii și khazarii . Nu 1 decembrie nu este ziua națională a României , este un kich promovat de stăpânire precum imnul Deșteaptă -te romane scris de un străin , pentru că Tricolorul românului Ciprian Porumbescu era comunist . Nu ,Ziua Națională a României trebuia să fie 24 ianuarie . Atunci s-a născut România sub un domnitor pământean Alexandru Ioan Cuza. Nu , sub un rege khazar băgat pe gât românilor de rothschild și napoleon III .. după ce Cuza a fost trădat de cămătarii evrei ,popii și negustorii greci cu ajutorul masoneriei . Să auzim de bine .

  Apreciat de 1 persoană

 2. La mulți ani celor care se simt spiritual români.Că România nu mai există demult,dacă a existat vreo dată cap-coadă,de sus pînă jos.Mulțumesc Marius pt. acest articol și m-aș bucura dacă aș afla că ai dat de acest blog dintr-o postare de-a mea veche de pe timpul celebrului’burebista’ cu o denumire care te duce cu gândul la conținut pt.copii>vrăbiuțe.blog,dar e cît se poate de matur.Aquiesez la întreg conținutul articolului mai ales la fraza de început.Din păcate asta nu-i o rezolvare pt.’IARNA VRAJBEI NOASTRE’ nu cartea lui Steinbeck ci chiar a noastră,individual și colectiv.Pasivitatea, frica și refuzul sacrificiului personal ne împiedică să ajungem la un punct de la care să ne luăm soarta în propriile mâini.Vorba reclamei cu coniacul Cava d’oro>N-ai cu cine mă,n-ai cu cine!Pt. că a fost exterminat din individualitatea contemporană spiritul luptătorului pt. propria stare de bine fizică și spirituală proprie și colectivă luîndu-i locul indiferența sinucigașă și întoarcerea spatelui către DUMNEZEU. Dar așa a lăsat EL ca salvarea să vină în mod tainic și supranatural de la EL.Totul la sfârșit.Pt. că gloria îi aparține și nu poate fi a oamenilor.Pînă atunci rezistați cum puteți suferinței masochiste!

  Apreciază

 3. Asa simt si eu. Trist Se spune ca nu conteaza trecutul. Dar omul de azi este suma experientelor si a alegerilor din trecut. Trecutul a fost dureros, dar am facut eforturi sa fie mai bine maine. Acel maine este golit de orice sens. Pur si simplu. Nu suntem perfecti. Dar in imperfectiunile noastre suntem totusi extraordinari pentru ca luptam sa rezistam si chiar sa evoluam. Luptam pana si pentru copiii nostri…… sacrificandu-ne. Si atunci…….. Ceea ce se intampla chiar nu are niciun sens.

  Va multumesc pentru materialele publicate. Va multumesc pentru materialul publicat astazi. Este atat de sincer de parca l-am scris eu acolo.

  Apreciază

 4. propun sa fim fericiti – la multi ani Romaniei adevarate fara nici o legatura cu vre o data – traim evenimente istorice pe care omenirea nu le a trait niciodata – tot raul enumerat ma bucura foarte – ne eliberam – ne am eliberat – nu ma pling de nimic caci nu le voi da putere celor rai – lor le era frica de noi – noi sintem cei puternici – fara noi ei nu exista – ei au fost slabi si asta de mii de ani – si noi sintem constienti din ce in ce mai mult de puterea noastra – asta i a distrus si sint in faza de agonie – i am distrus cu propria lor arma

  Apreciază

 5. „De teama sa nu inviem,
  Ne-au risipit cetatile,ne-au ucis altarele,
  Toate frumusetile,ca intr-un blestem,
  Ni le-au schilodit.Si am ramas doar cu
  SOARELE.
  Din el ne-am croit poteci in padure ,
  in munte,
  Langa vetre marunte,
  Am logodit timpul cu statornicia.
  Daca te uiti bine-apoi
  In pietre nemuritori,suntem noi,numai noi:
  Noi,TRACII!”
  (Ion Brad)

  Apreciază

 6. Trei culori cunosc pe lume
  Ce le ţin ca sfânt odor,
  Sunt culori de-un vechi renume
  Amintind de-un brav popor.

  Cât pe cer şi cât pe lume,
  Vor fi aste trei culori,
  Vom avea un falnic nume,
  Şi un falnic viitor.

  Roşu-i focul vitejiei,
  Jertfele ce-n veci nu pier
  Galben, aurul câmpiei,
  Şi-albastru-al nostru cer.

  Multe secole luptară
  Bravi şi ne-nfricaţi eroi
  Liberi să trăim în ţară
  Ziditori ai lumii noi.

  Iar când fraţilor m-oi duce
  De la voi şi-o fi să mor
  Pe mormânt atunci să-mi puneţi
  Mândrul nostru tricolor.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s