Tranziția planetei Pământ a început   

       Lumina a învins

Transformarea acum este de fapt un calendar al evenimentelor și proceduri ale evenimentelor, care se numește cronologie. Umanitatea se află acum pe o linie temporală în care ceva semnificativ este pe cale să se întâmple; adică evenimente demne de remarcat au loc acum în această Eră a Universului; care se califică drept punct de cotitură istoric.

Planeta Pământ face tranziția de la 3D la 5D, multe dintre sufletele contemporane încarnate pe Pământ își fac acum Ascensiunea. Este cel mai important moment din întreaga istorie a planetei sau chiar din istoria Universului, dar mai presus de toate, acesta este cel mai mare moment de pe Pământ cu trezirea Umanității. Profețiile despre Armaghedon, deja vechi, des mediatizate, nu se vor întâmpla! Vom trăi vremuri incredibile. Cu toate acestea, există încă un obstacol major care privește, fără îndoială, soarta umanității însăși; dar în acest moment, acesta este cel mai decisiv moment pentru umanitatea de pe planeta Pământ.

Două noi linii temporale bine definite vor determina viitorul: una va conduce o parte a umanității către Noul Pământ 5D; celălalt îi va conduce pe restul în exil pe o altă planetă 3D. Doar o treime din umanitate este capabilă să realizeze și să finalizeze ascensiunea necesară acestei tranziții; cealaltă parte nu este. În cele din urmă, vor apărea un Nou Ciclu și un Nou Pământ. Fiecare va fi propriul său judecător. Nimeni nu va interfera cu preferințele individuale ale altora.

 Lumina a învins. Unde fiecare își creează propria realitate. Soarta omenirii a fost acum decisă definitiv. Grâul a fost separat de pleavă. Doar ființele 5-dimensionale vor merge pe Noul Pământ 5-D. Acest proces este de așteptat să fie finalizat, compensat și soluționat în jurul anului 2025. Lumina va deveni mai intensă, făcând imposibil adormiților să doarmă. Este sigur că mulți, chiar dacă sunt treziți de intensitatea ridicată a Luminii, vor alege o altă planetă întunecată pentru a-și continua somnul adânc al sufletului acolo. Prin urmare, acest articol este doar pentru cei care sunt cu adevărat treji și au ales calea Noului Pământ 5D.

       Omenirea se trezește

Fii pregătit și fii în gardă, pentru că lucrurile se mișcă repede acum. Băncile se închid, asigurați-vă că vă aprovizionați cu cele de bază. Tranziția ar putea dura până la trei săptămâni. Companiile corupțe ale cabalei și susținătorii lor vor fi înlăturați. Ei fac parte din Deep State datorită banilor și muncii pe care le-au făcut pentru ei. Acest lucru i-a făcut să se simtă importanți, dar acum vor plăti un preț mare. Înainte de războaiele nesfârșite ale Cabalei Deep State, obiectivele nu au fost niciodată spuse, cum ar fi distrugerea orașelor antice și moderne, maximizarea victimelor și pagube masive pentru a câștiga bani pentru dobânda banilor împrumutați pentru reconstrucție. De mii de ani, istoria noastră a fost în mare măsură măsluită, mai ales din 1706, mafia sionistă khazară a manipulat și schimbat aproape fiecare fapt și aspect pentru a menține populația complet în întuneric, mai bine controlată și asuprită, dar asta s-a încheiat acum. Adevărul iese la iveală și în fiecare zi mai mulți oameni înțeleg ce se întâmplă acum și se trezesc încet.

Banii de hârtie negarantați și băncile vor dispărea în cele din urmă. Banii reali susținuți cu aur ei nu-i vor; banii și băncile sunt instrumente ale cabalei pentru a asupri populația prin economia lor bazată pe datorii, care asigură că oamenii nu vor putea prospera niciodată. Neliniștea și nesiguranța se răspândesc și tot mai mulți oameni își pierd direcția asupra lumii și orientării lor. În special oamenii care nu au nicio legătură interioară cu ei înșiși și cu sufletul lor etern sunt acum prinși în vâltoarea dezinformării, confuziei și înșelăciunii. Ei nu pot vedea ce se întâmplă și nu pot vedea prin ceea ce se joacă. Așa că acești oameni vor rămâne jucăriile conducătorilor corupți.

Mulți vor dispărea de pe planeta Pământ sau vor pleca. Unitatea tuturor oamenilor împreună poate fi realizată numai cu suflete care sunt coapte pentru aceasta. Așa se întâmplă acum că oamenii asupriți trebuie să părăsească acest pământ cu asupritorii. Ceea ce este salutat ca o binecuvântare aduce moartea, ceea ce este îmbrăcat cu promisiunea mântuirii aduce boală. Mulți cedează sau vor ceda terapiei genice a vaccinării Corona. Avertismentele cu privire la pericolul ei au fost ignorate de sufletele imature, nici văzute, nici recunoscute. Așadar, se întâmplă ca oamenii să pună capăt sau să-și scurteze durata de viață prin libera lor alegere. Aceștia sunt oameni care nu sunt pregătiți pentru schimbările viitoare.

     Cel mai măreț moment de pe pământ   

Multe alte lucruri vor fi rezolvate în același mod la nivelul sufletului. Căci fiecare alege când pune capăt vieții pe pământ sau când se obține măiestria. Foarte puțini sunt pregătiți pentru asta. Deci, nu vă faceți griji dacă mulți oameni părăsesc acest pământ. Se întâmplă în armonie și în cunoașterea propriului plan sufletesc. Fiecare suflet alege și decide înaintea vieții umane, tipul de experiențe care trebuie trăite și abilitățile de dobândit. Așa că fiecare suflet știe când și cum să-și încheie viața. În timp ce aceste schimbări au loc pe Pământ, multe Ființe din Tărâmurile Extraterestre îi urmăresc pe cei treziți cu admirație și recunoaștere.

Voi cei treziți sunteți cei pe care i-am așteptat și voi sunteți, de asemenea, cei care lăsați vechiul în urmă pentru a crea o viață nouă cu oameni care își doresc pace și încredere și se apreciază unii pe alții. Acest efort necesită suflete mature și testate. Un suflet tânăr cu puțină experiență pe planeta Pământ îi va fi greu să-și găsească drumul, chiar și în condiții optime 3D. Un astfel de suflet va fi copleșit de ceea ce se manifestă acum pe planeta pământ. Așa că se întâmplă că unii se trezesc, iar alții alunecă într-un somn adânc:

        Ei sunt Ei;

 • Cine nu a putut vedea sau înțelege răul din spatele teatrului Corona.
 • Cei care au refuzat orice lămurire și au crezut minciunile prezentate.
 • Și cei care nu au discernământ între bine și rău.

Pentru acești oameni, cercul acestei vieți se închide, ei sunt cei care nu se angajează în schimbare și acum își încheie ultimul ciclu de viață pe pământ. Răul dispare imediat ce îl recunoști și îl pui la locul lui. Satana nu mai are putere asupra celor care văd prin viclenie și trucuri și/sau nu au cedat momelile ispitei. Noua linie temporală de astăzi a fost pregătită pentru sufletele mature; a venit timpul pentru cei care doresc să-și încununeze viața și să servească planeta Pământ ca ființe umane pe deplin conștiente.

Suntem acum la punctul de cotitură. Pe măsură ce Pământul ca Planetă își face Tranziția, multe dintre sufletele încarnate aici își fac simultan Ascensiunea. Este cel mai important moment din toată istoria planetară, dar mai presus de toate, este cel mai măreț moment al planetei Pământ și al trezirii Umanității.

Mai jos, corespondentul nostru extern Vital Frosi oferă informații suplimentare pe care le-a primit pe acest subiect și care sunt acum publicate pe site-urile FWC.

           Linii temporale paralele sau simultane   

    Dragi oameni!

Când vorbim despre linii temporale, ne referim la o situație anume care se abate de la ceea ce era considerat normal până acum, sau la continuarea a ceea ce a fost întotdeauna. Deci, când spunem că o schimbare a avut loc într-o linie temporală, vorbim despre ceea ce se va schimba, și anume că nimic nu va mai fi la fel. În mod normal, o linie temporală afectează colectivitatea. Este de mică importanță atunci când afectează doar o persoană sau o parte foarte mică a colectivului. Astfel de linii temporale pot interfera, de asemenea, cu Planeta ca întreg, adică se pot schimba suficient pentru a provoca o tranziție planetară.

Am mai vorbit despre asta. Am spus că o nouă linie temporală din 2010 a schimbat soarta Pământului. Vechea Linie care a fi determinat Armaghedonul a fost stinsă, iar în locul ei a apărut o Linie temporală care face Tranziția Planetară mai lină și mai armonioasă. Toate planetele și Umanitatea lor suferă transformări profunde într-o perioadă de timp infinit. Ca, de exemplu, ceea ce trăim acum pe Planeta Pământ. Aceasta face parte din planul de reconciliere pentru toate lumile.

Dar astăzi vom vorbi despre ceva foarte interesant care se întâmplă acum în ultimele luni ale anului 2022. Ne confruntăm cu o situație care nu s-a mai întâmplat niciodată: trăim în două linii temporale simultane. Să înțelegem mai întâi că liniile temporale pot fi antagoniste (contradictorii), paralele sau simultane. Diferența dintre acestea trei este ușor de înțeles. Antagoniste sunt atunci când trăiești o realitate total diferită de ceilalți oameni. Paralele sunt atunci când trăiești două realități diferite, dar uneori clar una, alteori cealaltă. Îți dai seama exact care este diferența dintre cele două. Cele simultane sunt un amestec de lucruri precum o salată de fructe.

Astăzi vom elucida asupra liniei simultane, pentru că aceasta este ceea ce intră cel mai mult în atenție la sfârșitul anului 2022. Sunt șanse ca după ce înțelegeți acest lucru, veți putea obține o oarecare ușurare din tensiunea pe care vremurile actuale o aduce. Înțelegerea a ceea ce se întâmplă vă va oferi puțină pace în frământările prin care trecem. Când ți s-a spus în mesajele anterioare că fiecare își alege o linie temporală în funcție de frecvența sa și că te va trimite foarte curând în direcții opuse, era vorba de fapt despre momentul prezent, despre zilele care urmează să vină. Dacă frecvența fiecărei conștiințe este cea care determină cine își va ascensiona acum sufletele, este clar că va fi și acea frecvență cea care îi va ghida pe fiecare către o Linie Temporală sau alta. Dar acesta nu este un eveniment care poate fi observat într-o zi. Un astfel de fapt poate dura câțiva ani, dar nu va dura mult. Suntem în pragul acelui moment.

Anul 2022 va fi într-adevăr o demarcație, așa cum s-a spus la sfârșitul lui 2021. Chiar dacă acest lucru nu este încă foarte clar, vom vedea mai departe cum a funcționat totul. Alegerile individuale vor determina linia finală. Fii atent la sentimentele tale. Nu ești aceeași creatură ca înainte. Există ceva intrigant în sentimentele tale. Uită de vechile credințe pentru o vreme și permite-ți noul. Măcar acceptați posibilitatea ca nimic să nu mai fie la fel. Nu rezista la ceea ce spune intuiția ta. Crede în numeroasele posibilități. Nimic din ceea ce a fost până acum nu va rămâne așa de acum înainte.

Faceți meditații scurte și simțiți-vă corpul, vocea interioară și inima. Învață să asculți vocea sufletului tău. Vă ghidează acum ca niciodată înainte. Și trebuie să te desprinzi de vechile credințe pentru a le permite existența altora noi. Noile realități apar din ce în ce mai repede și s-ar putea să te trezești în confuzie mentală sau în conflict existențial. Această confuzie este cauzată tocmai pentru că experimentați două linii temporale simultan.

Este ușor să identifici acest lucru. Observă cum sunt momentele în care simți că nu mai ești tu însuți. Apoi, lucrurile par să revină la normal. Sunt situații care par să se fi întâmplat în vremuri vechi și atunci înțelegi că este de fapt real; că se întâmplă acum. Sunt și momente care par că visezi, dar pe care le vezi și recunoști că nu este un vis. Pe scurt, sensul a ceea ce este real și a ceea ce nu este, este în mod constant confuz. Acestea sunt două linii temporale simultane, care uneori pot fi și două linii temporale paralele. Diferența este că cea simultană este mai scurtă și mai confuză. Linia temporală paralelă, pe de altă parte, se simte mai mult și diferența dintre cele două devine mai clară.

Ceea ce avem de spus astăzi este că liniile temporale simultane de astăzi se vor bloca în curând în linii temporale paralele. Și mai târziu vor fi de fapt două linii temporale opuse (antagonice) care vor determina cursul fiecărui suflet încarnat aici pe Planeta Pământ. Depinde de reglarea pe care o poate face fiecare în ceea ce privește frecvența vibrațiilor proprii.

 Fiecare ființă umană întrupată are acum o ultimă alegere. Va fi decisiv pentru că aceasta este și ultima încarnare în dualitate pe această Planetă. Oportunitatea oferită de Planul Divin este atât de mare încât permite fiecărui suflet încarnat să simtă numeroasele vibrații, astfel încât fiecare să își poată alege calea fără îndoială. Acest „imbroglio” (tulburare) de sentimente este ceea ce dă fiecăruia direcția de a alege în funcție de stadiul actual în evoluția fiecărui suflet încarnat. Amintiți-vă că totul este frecvență, iar legile universale nu citesc cuvinte.

Nimeni nu își poate înșela propria conștiință. Mai avem ceva timp, dar pâlnia se îngustează. Linia temporală este disponibilă pentru toată lumea și toată lumea își poate alege acum.

       Mesaj de la Federația Galactică 

 „În următoarele două luni (decembrie și ianuarie) ultimul val de întuneric va mătura Pământul. Această ultimă încercare a întunericului va fi bătălia finală a statului profund pentru a încerca să recâștige controlul asupra Pământului. Își vor juca ultimele cărți, pentru că știu că au pierdut, întrucât capul de reptilă aflat în vârful Piramidei Întunericului a fost oficial arestat și scos de pe Pământ. Păpușarii statului profund rămân fără cap în acest moment și știu că au puțin timp înainte să se prăbușească complet.

Așa că vor încerca în următoarele 2 luni să joace toate cărțile pe care le aveau în planul lor și pe care plănuiesc să le joace pe termen lung, pentru că știu că nu mai au timp.

     NU-ȚI FIE FRICĂ!

Nu vor fi războaie, nici crime, nici ultimul mare masacru, mai degrabă este o campanie extremă de frică și manipulare. Vor încerca să te sperie cu tot felul de nenorociri, pentru a te destabiliza, a te încurca și a te face să nu poți gândi limpede sau să iei decizii. Totul cu scopul de a te face manipulator și, în cele din urmă, gestionabil.

   FEDERAȚIA GALACTICĂ A CONSILIULUI MONDIAL

Nu ceda fricii și nu acorda atenție la tot ce se va întâmpla la nivel global în următoarele două luni! Pot fi evenimente politice aparent înfricoșătoare, valuri de organisme aparent periculoase, iluzii false pe cer (Proiectul Blue Beam, n.b.)

Pot fi tentative religioase sub diverse forme, sau o nouă religie planetară. Poate fi unul dintre acele lucruri sau toate acele lucruri în secvență, nu contează, e doar propagandă falsă neîncetată, dacă îți concentrezi gândurile asupra inimii, asupra ta, asupra liniștii interioare. Nu ai de ce să te temi, pentru că Dominion a căzut, Stupul lui Orion a fost infiltrat și întreaga rețea care te încarcera s-a prăbușit, așa cum am anunțat recent.

Nu există absolut NIMIC de a te TEME, doar manipularea și înșelăciunea vor fi sursa fricii, nu a relevanței. Deci, orice s-ar întâmpla în lume în aceste două luni si până la sfârsitul lui ianuarie, nu schimbati nimic, nu va schimbati comportamentul, nu vă schimbati deciziile, nu intrati în panică, că va fi doar semantică pură a manipulării.

Fii stânca, fii farul în furtună, lasă valul să se rostogolească!. Marea se va liniști, norii vor dispărea, iar soarele va străluci din nou peste tot pământul. Concentrează-te pe trezirea ta, ascensiunea ta, dezvoltarea ta spirituală, conectează-te cu Ființa ta Divină, ghizii tăi, familiile tale stelare…

Nu esti singur, esti însotit de miliarde de frati si surori ale stelelor si împreună suntem un stejar puternic în furtună care ignora urletul vântului, care este doar aer..

Cel mai mult, în unitate și în iubire suntem invincibili și putem fi învingători în fața oricărei furtuni.”

        Namaste!   Sursa: https://finalwakeupcall.info/ ; http://www.luzsanacioncosmica.com

9 comentarii

 1. Se simte !! Cei aleși simt că incepe schimbarea . Cei mai puțin inițiați văd adevărul dar încă nu-l percep cu adevărat . Da , multi vor dispărea pur și simplu ,vor fi duși spre alte zări ,nu ne interesează unde . Știam de la un medium că acești răi ai lumii vor dispărea …și nimeni nu va mai pomeni de ei . Știu că până în 2024 Terra trebuie să fie curată de rău de aceste neamuri care mii de ani au încercat să devină stăpânii Planetei . Terra nu are stăpâni , este Planeta tuturor viețuitoarelor . Și animalele au dreptul la viață ,nu numai rothschild ori rockefeller,ori macron ,ori ursula von 💩, ori obama..? Nu Planetă este a tuturor celor inteligenți . Vor fi încercări de intimidare , de a crea frică … oamenii trebuie să rămână pozitiv și mai puțin cu privirea pe televizor…și unele falsuri pe internet . O întrebare ? johannis căruia i s-a pus tricolorul în …partea dreaptă la 1decembrie , este o clonă ? Mie așa mi se pare !! A fost o atenționare ?? Până acuma nu s-a întâmplat . Nu am urmărit la tv ,eu nu urmăresc televiziunile românești din principiu și nici 1 decembrie n-o consider decât ziua de sărbătorire a stăpânilor care au ales-o . Pentru mine românul 24, ianuarie este Ziua Națională a României când s-a ales primul domnitor pământean Alexandru Ioan Cuza 🇷🇴 .trădarea in stil romanesc s-a văzut apoi . …Am văzut un articol pe internet . .. Să auzim de bine 🐺🇷🇴…

  Apreciază

   • waw,nu pot sa ma abtin si sa nu spun ca ne ai dat o veste grozava!!! atat m am rugat si ma rog pt aceast tara caci dragi romani,nu intamplator ne am nascut aici si acum,haideti cu totii sa ne rugam pt aceasta micuta si minunata tarisoara,sa ne rugam ca neamul nostru sa nu se stinga,este o campanie acerba asupra copilasilor ,se spune ca in intrun copil roman va fi inscris codul care deschide un portal ca sa fuga ticalosii pt a nu fi capturati sau distrusi de noua energie,aveti grija de ei dragi parinti ca de proprii vostri ochi !!!
    S auzim numai de bn !!!

    Apreciază

   • Bănuiam că așa este . O atenționare care îi va fi soarta. Mulțumesc pentru răspuns . Să auzim de bine .

    Apreciază

 2. De câteva luni,mie mi se întâmplă ceva ciudat.O iau înainte
  Când e miercuri trăiesc și simt că și cum e vineri.La început fost mirată de ceea ce mi se intpla.Acum m-am obișnuit..

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s