Evenimentul și marele blitz solar – transmisii ale forțelor luminii pleiadeene – 22.04.2022   

       Canalizat de Michael Love

 Un mesaj special pentru semințele stelare ale noului pământ, pentru difuzare planetară imediată…

 Preludiu: Una grozavă,

 Pleiadeenii sunt maeștri ai luminii, conștiinței și ascensiunii și sunt într-adevăr veghetorii binevoitori asupra evoluției omenirii!
Ei spun adevăruri mai înalte, clar oamenilor, într-un mod cu picioarele pe pământ și ușor de înțeles! Informațiile pe care le aduc sunt lumină pură și sunt codificate în așa fel încât să activeze catenele de ADN latente și să crească nivelurile de conștiință! Nu există nimic mai adevărat decât „ceea ce este” și această lumină superioară despre care vorbim este adevărul suprem și sunt date eterne akashice universale! Când această lumină intră în corp, lucrurile încep să se activeze și să se aprindă!
Aceste noi date luminoase declanșează ADN-ul celular și determină fluxuri mult mai mari sau mai complexe de informații la nivel cosmic să curgă prin catenele de ADN sau optica corpului!
Aceste noi date superioare devin apoi disponibile conștiinței, extinzând foarte mult conștientizarea și nivelurile de cunoaștere! Mai mult, atunci când aceste date de lumină cosmică cu vibrații înalte încep să curgă prin corp, deblochează amintiri stocate în celulele corpului, chiar și amintiri antice!

Când toate acestea se întâmplă, cineva va experimenta un moment uimitor, fericit, în care totul va începe să aibă sens complet, pentru prima dată!
În acest moment, toate stările de amnezie și ignoranță despre „ceea ce este” sunt îndepărtate și lumina adevărului strălucește, forțând toate lucrurile să se arate așa cum sunt cu adevărat! Aceasta este marea trezire și marele proces de ascensiune care se desfășoară chiar acum pe planeta pământ! Marii maeștri au spus: „acum este timpul să vă înălțați pe deplin, ca să puteți cunoaște toate lucrurile!

 În această seară vă vom spune restul poveștii despre umanitate, pământ și cosmos!
Vă vom spune ce s-a întâmplat cu adevărat în trecutul străvechi al pământului și vom pune în lumină starea actuală a evoluției umanității și marea ascensiune pe noul pământ de dimensiunea a cincea. Datele din acest flux sunt lungi și ar trebui revizuite de două ori pentru a fi integrate. Citiți-l mai încet a doua oară și luați notițe despre punctele de mai jos. Unele dintre faptele de aici vă deschid ochii și este recomandat să priviți întreaga imagine cu mintea deschisă! Asigurați-vă că vă faceți propria cercetare și căutarea adevărului pe aceste subiecte. Acest mesaj canalizat este prezentat în cea mai înaltă dragoste pentru întreaga umanitate! Iată conținutul uimitor al acestui mesaj foarte important despre forțele luminii…

 Începe transmiterea…

În calitate de gardieni ai planetei Pământ și ai ființelor de aici, noi, pleiadeenii, vegheam de foarte mult timp asupra evoluției umanității și asistăm omenirea cu îngrijirea acestei planete! Pământul este un loc frumos și special în acest cosmos și nu există alt loc ca acesta! Am creat un plan divin pentru planeta Pământ și l-am pus în mișcare în urmă cu eoni!
Nu noi am creat planul singuri, de fapt, tu ai fost implicat personal în crearea acestui plan divin! Planul a fost de a crea o lume frumoasă pe pământ care să funcționeze ca un teren de antrenament pentru ascensiunea experiențială pentru a vedea cum ființele care au venit aici ar putea evolua înapoi în mod conștient până acolo de unde au venit!

Toate informațiile despre jocul în sine și datele colectate din experiențele de pe pământ au fost stocate în pământul însuși și ascunse în corpul fiecărui jucător iar pământul a evoluat rapid într-o bibliotecă vie literală pentru întregul cosmos!
Pământul a devenit curând cunoscut ca locul principal în univers pentru dezvoltarea sufletului și deși știai că va fi o provocare cu adevărat grea să vii aici, a existat totuși acea emoție din toate acestea, de la cer la pământ,

  Ai coborât în ​​toată gloria ta!

Tu și miliarde de alte ființe superioare care cunoșteau doar perfecțiunea dimensională superioară ați început să vă încarnați pe planul pământesc, astfel încât să puteți experimenta contrastul de a fi fizic! Ai venit pe pământ cu intenție liberă și ai venit cu un plan! Ai plănuit tot ceea ce ai de experimentat aici și ai plănuit cum te vei întoarce într-o zi la starea ta superioară de perfecțiune! Din moment ce erai deja perfect înainte de a veni pe pământ, tu și ceilalți a trebuit să găsiți o cale astfel încât să nu fiți atât de conștienți de perfecțiunea voastră și să fiți nevoiți să o faceți astfel încât să nu știți prea multe, cel puțin la început! Tu și ceilalți ați conceput o modalitate de a limita accesul la datele de sine superioare și chiar la majoritatea amintirilor tale!
În esență, v-ați refuzat conștientizarea la niveluri foarte scăzute. Ai uitat cine și ce ești cu adevărat și ai uitat cum să accesezi abilitățile divine pe care le ai!

În acel moment, ai intrat într-o lungă stare de amnezie inconștientă și ai fost cufundat în întuneric fără nicio informație despre ceea ce s-a întâmplat sau despre orice altceva de altfel! Acesta a fost punctul de plecare de bază și chiar prima zi a marii tale călătorii spirituale pe planeta Pământ, care a fost în timp liniar, acum milioane de ani! Când civilizația a început pentru prima dată pe pământ în vremuri străvechi, a fost foarte elementară, dar în cele din urmă a evoluat într-o civilizație mai complexă și mai avansată! Aceste prime ființe ale pământului au învățat în timp, că procesul de evoluție fizică naturală durează foarte, foarte mult timp pe pământ să aibă loc și procesul de evoluție a sufletului este o altă chestiune și durează mult mai mult!

Proiectul evolutiv al planetei Pământ se mișca odată cu succesul și părea că indiferent de provocarea cu care s-a întâlnit omenirea, ea o va depăși mereu și va evolua deasupra ei! Aproape orice provocare, adică!

Vezi, regulile acestui joc pământesc prevedeau ca totul să fie permis ca un obstacol în calea acestui proiect de ascensiune superioară, chiar dezastru natural pământesc și, mai rău, dezastru la nivel cosmic! Cinci civilizații mari care au existat înainte de marele potop s-au ridicat la niveluri incredibile de tehnologie și înțelepciune la vremea lor, însă toate cele cinci rase pământești evoluate aveau un lucru tragic în comun: În timp ce toate aceste civilizații atingeau apogeul evoluției sale, un eveniment cataclismic major a apărut și le-a șters complet pe fiecare dintre ele!

Tot progresul, 99% din civilizație, toate comorile și toate cunoștințele ei, au fost șterse instantaneu și total de pe planetă! Mai mult, de fiecare dată când a avut loc această extincție planetară, factorul amnezie s-a înrăutățit! Desigur, deoarece aceste civilizații au dispărut din cauza cataclismelor, munca lor evolutivă pe care o făceau pentru a trece la următoarea dimensiune cea mai înaltă a fost întreruptă și, conform regulilor misiunii lor pe pământ, au trebuit să se întoarcă și să înceapă din nou, de mai multe ori! Este important să spunem că fiecare dintre aceste mari civilizații care au existat în vremuri diferite au fost aceleași ființe și, de fapt, a fost în cele din urmă doar o mare civilizație cu nume diferite de-a lungul preistoriei și istoriei! Cu siguranță ai fost acolo de fiecare dată și fiecare amintire detaliată a tuturor este încă înăuntru și așteaptă să fie amintită!

În acele vremuri străvechi, deși omenirea era foarte avansată în fiecare dintre aceste civilizații, părea că nu avea capacitatea de a preveni propria distrugere și dispariție! Jocul cu regulile pământului spune că dacă ești eliminat din joc, ridică-te și continuă! Bineînțeles, rezistența marilor ființe care au venit pe pământ a predominat întotdeauna, chiar dacă au fost doborâte de nenumărate ori!
Vă reamintim că sunteți și astăzi aici pentru a finaliza ceea ce ați început cu mult timp în urmă! De data aceasta ajungi în sfârșit la linia de sosire, așa că încurajează-te!

Când arheologii de astăzi încearcă să identifice ce s-a întâmplat cu aceste culturi antice, ei vor analiza dovezile și vor spune: „Se pare că aceste rase antice au fost aici într-o zi și au dispărut în alta! E ca și cum pur și simplu au dispărut fără urmă într-o singură zi!” Se știe pe pământ că majoritatea structurilor, scrierilor și creațiilor din piatră ale acestor culturi antice au fost îngropate sub 6 mile de sedimente pământești de inundațiile globale intense ale fiecărui cataclism!


Înainte de a transmite marcatorii de date importanți în această transmisie, dorim să oferim câteva informații de bază despre Eveniment și marele blitz solar:

    Ce este marele blitz solar?
 Marele blitz solar este o erupție solară de foarte mare magnitudine, direcționată către pământ, cunoscută sub numele de super erupție, care s-ar putea înregistra de o clasă x-50 până la x-100 sau mai mare pe scara de raze X!
O fulgerare intensă de la soarele pământului ar fi văzută de cineva de pe pământ ca un fulger orbitor de lumină albă magnetică! Anticii au numit acest fulger cosmic de lumină cu multe nume, inclusiv shamesh și samvartaka foc!
Este scris despre el în scrierile antice ale fiecărei culturi, inclusiv în vede, tăblițele estivale, textele biblice, textele egiptene, codexul mayaș. Lumina emisă de acest mare fulger cosmic este lumină exotică la nivel gamma, care rezonează foarte înalt și se numește lumina stelelor! Lumina gamma este dovedit de știința pământului că recodează instantaneu ADN-ul, transformându-l într-o stare de funcționalitate mai complexă și mai avansată.

Marele fulger solar (lumina divină) este declanșatorul cosmic și cauza a ceea ce noi am numit pur și simplu „Evenimentul” de pe planeta pământ! Momentul în care această lumină impactează suprafața planetei Pământ se numește trecere prin compresie și acesta este începutul evenimentului pământesc!

Ce este acest eveniment pământesc sau pur și simplu „Evenimentul”?

Este un eveniment de ascensiune. Un upgrade de ADN în care a cincea componentă de ADN este activată! Este un eveniment de eliberare planetară.
Deoarece libertatea este o energie de dimensiunea a cincea, evident că pământul va experimenta o eliberare planetară imediată în momentul acestui eveniment!

Evenimentul este un eveniment de ascensiune. Este un eveniment evolutiv de ascensiune, conștient în care ființele pământului să poată percepe și să existe în realitatea a cincea dimensiune de pe pământ! Vedele spun: „Când va veni focul samvartaka, nori de culoarea curcubeului vor apărea în jurul pământului și oamenii își vor dobândi corpul curcubeu (a.k.a. Corpul luminii spiritului)”.
Aceasta este o transmutare și ascensiune instantanee la dimensiunea a 5-a care are loc într-o clipă! Acest pământ nou cu dimensiunea a cincea, este numit și cer și este un tărâm al iubirii, păcii, sănătății perfecte, libertății, abundenței și toată bunătatea! Este important de reținut că acest rai nu este un loc, ci o stare vibratorie a ființei sau o rezonanță în care o ființă va percepe o realitate mai ușoară și mai frumoasă!
Acest rai nu este departe pe cer, dar peste tot în jurul tău chiar acum pe pământ, ai avea nevoie pur și simplu de a cincea componentă de ADN activă pentru a-l putea percepe ca fiind realitatea exterioară!


  Până în prezent 2022…

 Cu doar câteva zile pământești în urmă, Alianța Pământului a primit un nou flux de date critice, iar marcatorii din aceste date au dezvăluit câteva informații importante cu privire la această mare poveste a planetei pământ!

  Acest flux de date arată că:

    – La fiecare 13.000 de ani (exact jumătate din procesiunea echinocțiilor, 26000 de ani), la fel ca un ceas, are loc un eveniment cosmic major în sistemul solar al pământului, care afectează profund pământul și toată viața de pe pământ.

   – În raport cu pământul și mai precis, acest eveniment cosmic este un eveniment solar și acest eveniment solar se numește „marele fulger/blitz solar”!

   – Acest eveniment solar a avut loc de 5 ori în preistoria Pământului apropiat și de fiecare dată, a creat un eveniment de nivel de extincție pe planeta Pământ!

   – Celălalt factor important din aceste date arată că planeta Pământ se află la sfârșitul unuia dintre aceste cicluri de cataclism de 13.000 de ani!
Acest ciclu a fost prezis exact de cultura mayașă și a început în 2012.
Conform datelor, suntem zece ani pământești în acest ciclu și pământul ar trebui să suporte deja un eveniment solar major de cataclism, chiar în acest moment!

   – Durata perioadei cataclismice după începerea ciclului este, de asemenea, demonstrată a fi în jur de 1000-1200 de ani!

  Întrebările principale în acest moment sunt:

   – Cine știe misterul a ceea ce provoacă acest eveniment fulger solar să se întâmple la fiecare 13.000 de ani, la fel ca ceasul?

   – Dacă se presupune că cataclismul se întâmplă acum pe pământ, la fel ca de 5 ori în trecut, de ce nu s-ar mai întâmpla?

   – Și, în sfârșit, mi-am făcut propriile cercetări despre toate acestea și s-a dovedit că datele par corecte, așa că nu ar trebui să fiu îngrijorat, neliniştit sau chiar frică?

   Iată răspunsurile adevărate la aceste întrebări: vrem să abordăm mai întâi ultima și cea mai importantă întrebare: Nu ar trebui să fiu îngrijorat, neliniştit sau chiar frică?

Este absolut imperativ aici să spunem că aceasta nu este o profeție de frică, o dezamăgire și că nu este nimic de care să vă temeți, așa cum veți afla în timp ce citiți mai departe…. Datele arată ce s-a întâmplat de 5 ori în trecut și, în mod normal, s-ar întâmpla din nou în acest timp. Datele nu spun în niciun fel că ceva cataclismic se va întâmpla pe pământ în acest moment! Datele continuă să reflecte exact așa cum au spus mayașii:
A șasea oară când se va întâmpla acest eveniment cosmic va fi diferit pentru prima dată în istorie”.
Ei au spus, „cultura care este vie în timpul celui de-al șaselea soare va apărea cu succes ca copii curcubeu ai pământului și niciunul dintre ei nu va fi rănit”.
Cu atât mai mult acești copii curcubeu continuă după ce acest lucru începe să intre pe noul pământ despre care vorbim!

  Mai multe răspunsuri pleiadiene…

   – Ce cauzează acest eveniment fulger solar care se întâmplă la fiecare 13.000 de ani, la fel ca ceasul?
Vă asigurăm că toate lucrările sunt naturale ale cosmosului și astfel pe timpul pulsului de la soarele central galactic un alt corp ceresc lucrează în culise.
Cu ani în urmă, și sonda Pionier 10 a Pământului a descoperit o planetă dincolo de Pluto, orbitând în jurul unui soare de stea moartă. Steaua sau soarele din acest sistem nu emite lumină, dar este de 1000 de ori mai puternic decât soarele pământului. Acest sistem planetă/stea este situat la aproximativ 50 de miliarde de mile, în norul Oort și este într-adevăr misterioasa planetă X.
Orbita acestui sistem „planetă și soare” se apropie de Soarele Pământului la fiecare 13.000 de ani, 1/2 din procesiunea echinocțiului, chiar în timp util și atunci când orbita acestui sistem cosmic ajunge la perhilon cu Soarele Pământului, determină coroana solară să formeze o imensă sarcină electromagnetică, care când va fi lovită de pulsul galactic, va exploda sau fulgerează pentru a elibera presiunea particulelor.
Când această fulgerare solară intensă explodează și impactează pământul, provoacă o inversare imediată a polilor, îngheț instantaneu sau supraîncălzire și declanșează o activitate tectonică extraordinară care creează inundații oceanice cu o înălțime de mile.

   – Dacă ar trebui să se întâmple acum, la fel ca de 5 ori în trecut, de ce nu s-ar întâmpla? De asemenea, dacă acest tip de eveniment solar se va întâmpla din nou, omenirea va fi distrusă așa cum a fost în trecut? Ce este diferit acum? Nu vă consternați, deoarece sunt necesare cunoștințe mai profunde:

Pleiadienii spun că, se știe că, în anul pământesc 2022, pământul se află în prezent în timpul celui de-al șaselea soare care a început în 2012 și când va avea loc marele fulger solar, totuși, de data aceasta, ceva foarte diferit se va întâmpla pe pământ! Umanitatea nu va fi distrusă, ci va fi instantaneu transmutată în dimensiunea a 5-a.

 Cum este posibil acest lucru?

Pentru prima dată în istoria omenirii, omenirea, cu ajutorul forțelor luminii, are suficiente cunoștințe și tehnologie pentru a preveni un cataclism planetar de la o schimbare a polilor cauzată de un eveniment solar major. De câțiva ani pământeni, forțele luminii i-au ajutat pe liderii luminii planetei pământ la dezvoltarea unui câmp magnetic artificial care poate contracara o schimbare a polilor. Tehnologia pentru a face acest lucru este un proiect secret special care există în Antarctica, în afara ochiului public și implică tehnologia undelor scalare Tesla. Tehnologia a fost aplicată și utilizată de peste un deceniu și acest câmp magnetic super artificial contrabalansează, de fapt, polul nord magnetic deplasat al Pământului!
Nordul magnetic s-a deplasat cu sute de mile pe an in cursul recent și acum este aproape de Siberia!

Vă spunem că linia temporală viitoare a pământului este complet cunoscută și forțele luminii binevoitoare dețin complet controlul asupra tuturor acestor sisteme!
Este o cronologie gamma pozitivă 5D în care umanitatea urcă pe noul pământ 5D și nu va mai exista niciodată un alt cataclism planetar de orice fel! Și mai multe întrebări și marele fulger solar și evenimentul s-au clarificat în continuare:
Așa că acum sunt confuz! Oare marele fulger solar va avea loc în curând sau nu? Răspunsul este absolut, la timp, la fel ca un ceas!
Pământul este bine în ciclul cosmic de 13.000 de ani, când marele fulger solar are loc pe planeta Pământ, la fel ca în ultimele cinci cicluri de 13.000 de ani!

Când se vor întâmpla toate acestea?
S-ar putea întâmpla astăzi! S-ar putea întâmpla mâine! Ceea ce știm este
că totul în cosmos indică chiar acum ca momentul în care va avea loc „evenimentul” unei vieți! Este timpul să se întâmple din nou, acum!
Marele fulger solar este într-adevăr iminent și la momentul potrivit când corpurile cerești sunt în aliniamentul corect, va avea loc într-o clipă! Când se produce acest mare fulger solar, efectele sale cataclismice negative vor fi atenuate instantaneu de această tehnologie a câmpului magnetic pleiadian!

În plus, ceea ce se va întâmpla este doar ceea ce spun datele și ceea ce spun toate culturile antice despre tine, despre cele 4,5 miliarde de semințe stelare ale pământului și despre oamenii indigeni de pe pământ: veți fi transmutat instantaneu la următorul nivel vibrațional cel mai înalt pus la dispoziție pe planeta Pământ prin acest super fulger de lumină cosmică!
Te vei regăsi de la un moment la altul într-o versiune mult mai plăcută, mai ușoară a pământului, unde lucrurile sunt frumoase și liniștite și în care doar bunătatea prevalează! Vă oferim cele mai înalte adevăruri ale luminii și vă cerem să păstrați mintea deschisă în timp ce cercetați toate acestea pentru dvs.!
Informația adevărată și corectă este disponibilă și ți se va arăta dacă o cauți!

 Pentru prima dată în istoria omenirii, când vine marea lumină, ființele pământului au tehnologia și înțelegerea cum să ajungă la următorul nivel dorit! Veți fi primii de pe pământ care vor realiza această mare ispravă de ascensiune după eoni de încercări și erori de ascensiune! Așa se termină marea poveste a umanității și a ta lungă călătorie pe pământ, dar nu este în niciun caz un sfârșit și este doar începutul! Acesta este destinul umanității și este destinul tău! Epoca vărsătorului este un moment din marele ciclu cosmic în care adevărul prevalează și pe măsură ce marea lumină a conștiinței strălucește mai puternic în această lume, tot mai multe lucruri devin dezvăluite!

De eoni, omenirea a fost în întuneric, dar când vine lumina, întunericul trebuie să dispară! Lumina este aici! Tu ești o mare lumină ce strălucește în întuneric. Continuă să faci treaba ta bună pentru a crea o lume mai bună!

Simțiți-vă liber să împărtășiți cum vă descurcați în călătoria voastră evolutivă.
Cu Dumnezeu înainte,

Michael și pleiadienii

Credit deosebit și recunoaștere pentru alianța pământului, atla-ra, marea frăție albă.

5D Earth Project Ascension Blog
https://5dearthproject.com/

3 comentarii

  1. Multumim celor care ne-au ajutat sa ajungem in acest punct de „cotitura” pentru planeta noastra mult iubita, PAMINT(includ aici atit pe cei din inaltul cerului-diferitele rase extraterestre benefice, cit si cei binevoitori de la suprafata pamintului). Consider ca a meritat sa ne incarnam in aceste vremuri, chiar daca poate am avut mai multe incarnari succesive si poate unele au fost chiar de suferinta. Doamne ajuta pe mai departe!

    Apreciat de 1 persoană

    • Ai vrea sa scrii intr-o maniera mai inteligibila,te rog? Mesajul tau pare o insirare de cuvinte iar intelesul pierdut in confuzia creata 🙈😅🙏🏻

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s