Marea Schimbare  

     Marile schimbări vin…

În ciuda plângerilor obișnuite că nimic nu se schimbă, nimic nu se îmbunătățește, haosul crește și atâtea alte povești de la cei care nu au ochi să vadă sau urechi să asculte. Dar, anul acesta 2022 va fi generos, mai ales pentru cei care și-au făcut temele pentru a ajuta la construirea unui Pământ Nou. Cei care au semănat grâu vor culege grâu. Cu toate acestea, cei care au semănat buruieni, vor culege din propriile semințe. S-a afirmat atât de des în articolele anterioare că fiecare își construiește propria realitate. Prin urmare, nu trebuie să vă așteptați ca alții să o facă pentru dvs.

Faptic, schimbarea are loc întotdeauna din interior, deoarece fiecare are propria sa cheie pentru a iniția schimbarea. A aștepta ca altcineva să o facă pentru tine este o opțiune care nu vine niciodată. Strigătul este întotdeauna același: „ei vorbesc și vorbesc, dar nu se întâmplă nimic”.

Și de fapt, pentru acești oameni, nimic nu se va întâmpla.

Bătălia împotriva mafiei globale a fost câștigată, dar a convinge zombi despre ceea ce s-a întâmplat este imposibil; ei vor trebui mai întâi să experimenteze la prima mână, după ce eliberarea planetei Pământ va deveni realitate. Cu aceasta, au fost subliniate schimbările majore care urmează și de ce durează mult până să le realizeze. Se așteaptă ca masele să se trezească, deoarece nu pot fi convinse în niciun alt mod decât trăind singuri acest lucru.

Una dintre schimbările primare este GESARA care se va dovedi a fi un eveniment foarte important în istoria omenirii și trăit în timpul vieții noastre! La întrebarea când se va întâmpla asta? Este răspunsul; când masele se ridică împotriva uciderii copiilor lor prin pandemia falsă de Covid și injecțiile lor otrăvitoare. Sau, prin inflație, deoarece nu au suficientă mâncare pentru a mânca. Punct!

Planeta Pământ se mută în poziția ei în a 5-a dimensiune, care este o dimensiune pozitivă pentru mediu, hrană și fericire. 5D creează mai multe locuri de muncă pentru salvarea și purificarea planetei Pământ. Valoarea vânzărilor brute „cifra de afaceri” este învechită pentru cheltuirea banilor. Nu este mai mult decât o iluzie, cum ar fi cifrele pentru valoarea acțiunilor sau a bunurilor imobiliare etc. Oamenii vor începe să-și dea seama de adevăratul scop în viață, care a fost uitat de majoritatea. Întreaga populație va beneficia de GESARA. Pământul este una dintre cele mai abundente și mai frumoase planete din Universul nostru. Există mai mult decât suficienți bani susținuți cu aur pe Pământ pentru ca oricine să devină milionar fără datorii de orice alt fel sau natură.

Această schimbare uriașă aduce o mare transformare în destinul omenirii. Provoacă sentimente vizibile și inconfundabile de beatitudine. Oamenii se vor simți mai bine, în timp ce cei care nu sunt trezi nu vor ști de ce. Concluzia este că GESARA este mai mult decât un eveniment financiar, înseamnă o nouă eră care este pe cale să aibă loc. Odată ce începe cu adevărat, va fi sfârșitul absolut al tiraniei Deep State și înființarea noii noastre lumi pozitive 5D.

    Evenimentul eliberării planetare

Ne legănăm chiar acum pentru că pământul este bombardat cu vibrații super-înalte ale luminii cosmice!

Forțele Luminii explodează planeta cu un val puternic de lumină de înaltă frecvență, ridicând în mod constant vibrația în jurul pământului. Această lumină puternică care vine este trimisă pe pământ printr-o mare inteligență și intenție, cu scopul de a activa toate catenele de ADN latente ale ființelor de aici. Această super-activare a AND-ului mișcă planeta mai departe de-a lungul noii linii temporale gamma 5D și către noul Pământ cu dimensiunea a cincea!

În cadrul întâlnirilor speciale din această dimineață, Alianța Pământului spune că toți ochii sunt ațintiți asupra noului monstru pată solară AR3112, care se rotește în jurul Pământului în timp ce vorbim! Această pată solară foarte mare conține mai multe regiuni întunecate pozitive în care polaritățile magnetice negative se lovesc. Aceste câmpuri magnetice instabile sunt un indiciu că această regiune este pe cale să elibereze o descărcare masivă!

Sunspot AR3112 arată ca un record în mărime și potențial de descărcare a plasmei și ar putea fi cel care declanșează marele fulger solar către pământ! Alianța Pământului a emis o avertizare extinsă privind vremea spațială critică și avertizare de descărcare solară pentru următoarele 14 zile, pe măsură ce această regiune explozivă tranzitează în jurul Pământului! În timp ce toate informațiile Alianței Pământului preconizează că acest mare fulger cosmic va avea loc între anul pământesc 2022 și 2024, este esențial să știm că într-adevăr s-ar putea întâmpla în orice moment de acum! Alianța Pământului și toate Forțele Galactice din sistemul solar pământesc rămân în alertă maximă pentru acest eveniment cosmic iminent!

Când are loc marele fulger solar, lumina gamma eliberată provoacă o compresie revoluționară care va activa a 4-a catenă de ADN pentru toate ființele 3D ale pământului. În același moment, această lumină gamma va activa a 5-a catenă pentru ființele pământului care rezonează în a 4-a dimensiune și va activa până la 12 catene pentru unele dintre cele mai avansate Semințe Stelare ale Pământului!

Fiecare ființă umană de pe pământ va evolua instantaneu la o stare mult mai avansată de a fi, iar acest lucru va declanșa evenimentul la suprafață. Acesta va fi un eveniment de eliberare planetară, în care abundența se va manifesta și în care tehnologia uimitoare și viața lungă vor fi disponibile ființelor pământului! De 5 ori în preistoria Pământului, acest super fulger solar a provocat un cataclism major de extincție, cu toate acestea, un câmp incredibil de magnetic al tehnologiei de stabilizare, este pus în aplicare de Forțele Luminii acum în Antarctica, care va contracara polii de la răsturnarea în timpul fulgerului solar.

Întreaga rețea electrică și electronică a planetei Pământ va fi dezactivată când va avea impact marele bliț solar. Acesta este pur și simplu modul Universului de a opri vechea matrice a iluziei 3D! (atunci va fi anihilată și inteligența artificială care acapara încetul cu încetul planeta, n.b.).

Nu vă dezamăgiți, deoarece miliarde de ființe luminoase extrem de conștiente, cu noi abilități și tehnologie ADN îmbunătățite, se vor reuni rapid pe tot pământul pentru a avea grijă de această situație.

Forțele luminii binevoitoare monitorizează tot ce se mișcă chiar acum și spun că acest mare fulger solar va fi cel mai spectaculos și pozitiv eveniment care a avut loc vreodată în acest Univers!

Pe măsură ce Soarele Pământului reacționează din ce în ce mai mult la lumina cu vibrații ridicate din nucleul galactic, nivelurile de activitate solară ating proporții epice și știm că în orice moment, o lumină mare va veni pe planeta Pământ, returnând această lume în paradisul în care era și a fost mereu menit să fie!

Fiți încurajați și plini de speranță și să știți că vă urmărim și așteptăm aici, alături de voi, până când toate lucrurile se împlinesc!

   Drum drept spre Lumină!

 Video ,,Marele bliț solar” – https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456239271%2Fpl_629036819_5

 ,,Puterea transformatoare a marelui bliț solar” – https://vk.com/video/playlist/629036819_5?section=playlist_5&z=video629036819_456239272%2Fpl_629036819_5

 Sursa: https://finalwakeupcall.info/

5 comentarii

  1. Vazand fotografia care insoteste articolul si, in special acel obiect sferic ce seamana cu o nava, ma simt ACASA! Ceva in mine s-a trezit.Dealtfel din adolescenta(au trecut cativa zeci de ani de atunci), am diverse stari, ciudate pentru multi.Cand aud bâzâit de neon sau zgomotul unui avion cu reactie, scot un oftat involuntar si ma apuca dorul de acasa.De pe atunci am simtit ca nu sunt de aici…

    Apreciază

  2. Salutari oameni buni, tot respectul pt ce faci marius, poate pui pe acest blog și despre întoarcerea lui enki cu ADN-UL pre adamic pe care la dat alianței pământului și forțelor galactice la care lucrează împreună, și cu trezirea uriasilor din staza oameni de știință anunaki.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s