Dr. Charlie Ward: ,,86 de țări vor fi sub Legea Marțială în următoarele 3 săptămâni”   

În primul rând trebuie să fac anunțul cel mare: Satanistul George Soros a murit ieri undeva în Ungaria iată:

Informații despre noul sistem financiar cuantic QFS) și ce va urma în viitorul apropiat.

  QFS a fost lansat acum un an în spațiu.

Și a fost testat de peste un an. Și acum știu că în cadrul sistemului există patru portaluri de plug-in. A fost oprit pentru că suntem în America cu primul, care este portalul USTN. Portalul US Note (noul dolar bazat pe aur)este conectat la QFS.

Țările care vor fi conectate la SUA și acest portal vor fi Canada, America și toată America de Sud. Toate vor fi conectate la portalul USN. La nivel local, fiecare țară sud-americană va avea propria sa monedă, dar punctul principal al portalului va fi USN. Deci în Columbia, Peru, Bolivia, Venezuela. Toți vor fi unul la unul cu nota SUA. Dar vor intra prin portalul USN – https://3f39fan1j4ewcp4ns5pevby486.hop.clickbank.net/?tid=AMG2610ML

Va exista un portal european cu Spania, Portugalia, Italia, Franta, Germania. Toate națiunile europene, inclusiv Scandinavia. Unu la unu și toți vor avea propriile monede la nivel local. Italia va avea lira, Germania va avea marca, Franța va avea franul, etc… Regatul Unit va fi portalul de jetoane Sterling, care este pentru Regatul Unit, inclusiv Anglia, Scoția, Irlanda și Țara Galilor. Pot exista completări pe care va trebui să le așteptăm și să le vedem.

Portalul al 4-lea va fi Asia, Africa și Australia. Și toți se vor conecta la acel portal. Fiecare secțiune, India, Pakistan, fiecare țară din Africa, Australia, Noua Zeelandă, Australia și Asia, această parte a lumii, suntem cu toții conectați la acest portal. Dar vor avea propria lor monedă localizată. Fiecare dintre aceste zone va avea o bancă de tranzacționare a lingoului de aur pentru a vă susține poziția. Scopul care se află în interiorul acestuia, activele care au existat nu vor fi doar rafinate în analiză, vor fi serializate și nanotehnologizate, astfel încât guvernele corupte să nu poată intra și scoate asta de acolo. Pentru ca în orice stat, fiecare țară să știe ce are fiecare țară și poziția ei. Acesta este motivul pentru care în prezent urmărim Deep State care suprimă artificial aurul și argintul.- https://8821d6s1g7ithn33s82rpfnneq.hop.clickbank.net/?tid=AMG2610ML2

Aceasta înseamnă că dolarul american și euro au o valoare virtuală zero acum. Sunt sprijinite artificial pentru tranziție, astfel încât aceasta să nu provoace haos în lume. Dar tranziția o vom vedea în următoarele trei luni, șase luni. Portalurile BRICS, Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud, au fost activate în 15 noiembrie. Să așteptăm activarea notei SUA. Ieri nu s-a întâmplat sau dacă s-a întâmplat, nu mi-au spus și pentru că SUA este, evident, marea problemă. Zilele se apropie de sfârșit.

  86 de țări vor fi supuse legii marțiale în următoarele trei săptămâni.

Înainte de a urca pe scenă, am vorbit cu generalul Flynn. Vorbim doar despre unele dintre lucrurile pe care i le-am spus. S-a uitat la mine de parcă ar fi vrut să spună, de unde ai știut asta? Nu a spus nimic, absolut nimic. A fost foarte, foarte clar, ca de obicei. Generalul Flynn știe totul și vă va spune 5%. Este un general de trei stele care a devenit suflet pereche. Este un om minunat. Și munca pe care o face este uimitoare.

 Și am învățat asta când studiam ce s-a întâmplat în Vatican, unde, când au scos toate cărțile diferite din Biblie. Au lăsat 66 de cărți ale Bibliei. Și arată ce fel de oameni acum îți afișează asta. Numele profetului Mahomed este extras din Biblie. Pentru că știau că, dacă creștinii și musulmanii se unesc, ceea ce ar trebui ca ei să fie ei împreună, ar crea o forță imensă. Trebuie să ne ajutăm unul pe altul. Dacă am trăi împreună. Niciun guvern din lume nu va fi vreodată în stare să facă față acestui volum de oameni, așa că a trebuit să ne despartă.

 În America, desigur, armata deține controlul din martie 2021.

   Q: PCC l-a arestat pe fostul președinte în timpul unei întâlniri mari în fața tuturor. A fost făcut public.

   Dr. Charlie: Totul este din nou pantomimă, pentru că PCC a pierdut controlul în urmă cu aproape un an. Au fost scoși din el, scoși din putere. Și știu asta direct din cauza legăturilor mele în China.

  Dave (Invitat): Am auzit că asta face parte din plan. Ei testează foarte mult prin trimiterea de mesaje SMS în diferite țări. În ultimele săptămâni am primit rapoarte. Ei testează foarte mult prin trimiterea de mesaje SMS în diferite țări.

  Dr. Charlie: Cu siguranță testau în Germania, testau în Spania, în diferite regiuni. O parte a NESARA este că lumea trebuie să intre sub legea marțială. Apoi mai rămân 120 de zile pentru alegeri. Aceasta face parte din proces. Principalul lucru este să intri sub legea marțială. Începe când ești sub legea marțială când vine anunțul. Apoi este o perioadă de timp, 120 de zile până la alegeri.

 Ne-am gândit zilele trecute la prima noastră execuție publică. Acest lucru a ieșit cu mass-media mainstream care dorea să pună capăt. Aceasta a fost ambasadorul SUA în Ucraina, o femeie. Am fost prinsă cu 2,2 miliarde de dolari în Ucraina pe care îi ducea acolo cu avionul militar, a spus că nu era în avion. Păcat că i-a dat căpitanului pașaportul. Pentru că a reușit să aibă o copie a ei. Apoi, în dosarul ei, în tribunalul ei militar din GITMO, ea a susținut că nu era ea, ea era nevinovată.

  Lista cu rechizitoriile și execuțiile de la Guantanamo Bay: https://amg-news.com/guantanamo-bay-detention-camp-arrests-indictments-and-executions-for-thousands-of-new-ex-elite-prisoners-official-documents/

Când au arătat dovezile de ce toți cei care merg în Guantanamo Bay au o opțiune. Dacă pledează imediat vinovați, ceea ce nu exista dovezi, ar putea lăsa o moștenire. Deci mor de COVID, sau mor din orice. Ea a decis că va lupta pentru că aceasta este aroganță. Ea a fost profund învinovățită de armată și totul a fost înregistrat în analog, așa că nu poate fi editat, ceea ce este foarte important. Și au găsit-o vinovată și în 15 minute a fost spânzurată.

Este foarte, foarte rapid. Pentru că au fost 450.000 de acuzații. Dacă încerci să dai în judecată 450.000 de oameni, de aceea durează trei ani. Guantánamo Bay nu este singurul tribunal militar, evident. Washington, DC, de asemenea. Cred că Palatul Buckingham este probabil un altul pentru Europa. Există o serie de linii care au fost folosite, inclusiv Antarctica a fost folosită ca tribunal militar. Nu știu… dacă călătoriile în străinătate vor fi complet oprite în această perioadă a legii marțiale.

    Unde merge unu merg toți…la GITMO 

Barack Hussein Obama, singurul tip cu un premiu Nobel pentru pace și o listă de ucideri. . . Barack Hussein Obama ar trebui să se confrunte cu Curtea Penală Internațională, sau cu o curte de justiție, prin care să se confrunte cu un proces pentru a se apăra pe acuzațiile prezentate imediat și că își predă Premiul Nobel pentru Pace și premiul pe care nu l-a meritat niciodată. Bombardarea fără discernământ și distrugerea Libiei moderne, un război la alegere, prin care Libia și guvernul lui Muammar El Gaddafi nu au reprezentat o amenințare directă la adresa securității naționale a SUA sau a intereselor sale.

Potrivit unui articol Le Monde din 13 mai, au existat între 600.000 și 1.000.000 de refugiați libieni în Tunisia, mulți dintre care oponenții politici ai forțelor actuale aflate la putere în Libia și mulți dintre care sunt susținători ai Jamahiriei lui Muammar Gaddafi…

   Noul Sistem Financiar Cuantic (QFS)  

Sistemul financiar cuantic (sistemul QFS) va acoperi noua rețea globală pentru transferul de aur sau bani garantați cu active. Quantum Financial System (QFS) construiește o rețea privată virtuală (VPN) pentru Sistemul de Plăți Interbancare Transfrontaliere (CIPS). Este o rețea bazată pe suveranitate și comerț. QFS oferă o integritate curată impecabilă în mișcarea fondurilor din sursele Băncii Centrale către conturile de destinație. QFS va acoperi noua rețea globală pentru transferul de fonduri garantate cu active și poate înlocui sistemul SWIFT controlat central din SUA.

Un beneficiu esențial al QFS este de a proteja toate părțile de corupție, cămătărie și manipulare în cadrul sistemului bancar și de a asigura că băncile sunt monitorizate și protejate în ceea ce privește contractul convenit în procesul de transfer al fondului. QFS este complet independent de sistemul centralizat existent și face ca toate celelalte sisteme de transfer să fie învechite din cauza capabilităților sale avansate. QFS NU este o monedă cripto, ci este o monedă digitală susținută de active.

QFS domnește suprem în tehnologia fotonică la 3,5 trilioane de cadre pe secundă. Înlocuiește rutarea dinamică IP învechită cu autentificarea GPS reală fizică între rutarea expeditorului și receptorului, menținând în același timp securitatea financiară 100% și transparența tuturor deținătorilor de monedă. Vor fi instituite protocoale cu QFS, astfel încât Inteligența Artificială să controleze transferurile și să i se permită în mod independent să controleze rețeaua financiară globală, cu excepția cazului în care se acordă cel mai înalt nivel de aprobare. Programul de Inteligență Artificială (A.I.) va gestiona decontările instantanee în timp real, fără întârzieri!

A.I. atribuie un număr „digital” fiecărui dolar fiat/euro/yen din fiecare cont bancar din întreaga lume. Numerele „digitale” sunt monitorizate în timp real. Locația fizică GPS între expeditor și destinatar va fi configurată pentru a oferi o securitate de neîntrerupt atunci când a fost înregistrată cu privire la cine a trimis-o și ce cont a primit-o. Moneda suverană a Statelor Unite este USN.

     Moneda digitală

Conversia în viitor dintr-o monedă cripto Fiat într-o monedă conformă Basel III, IV și V susținută cu aur. Monedele în sine și monedele virtuale vor avea coduri de bare (proprietate) și dispozitive de urmărire GPS (locație). ACC (Asset Chain Collection) este un „Registru general distribuit” Este un instrument al A.I. digitizarea activelor pentru aplicații globale. Se numește „Schimbul I.A.”

Între jetoanele principale de pe piață cu jetoane standard de active, Lanțul de colectare a activelor formează și documentează împreună obiectul de schimb de active digitale – moneda digitală SDR. Fiecare „nod” global stabilește un „regional: General Ledger Token (GLT) pentru circulația regională, iar această monedă digitală SDR (Special Drawing Rights) va fi principala monedă de schimb, împreună cu jetoanele pentru fiecare nod internațional de registru general pe bursa internațională. În acest „ecosistem monetar”, tokenul fiecărui nod poate folosi GLT (General Ledger Token) pentru a realiza circulația regională și fiecare GLT poate folosi ACC pentru a realiza circulația internațională.

QFS pune capăt corupției care ar putea exista în prezent în ceea ce privește Banca Centrală. QFS va acoperi noua rețea globală pentru transferul de fonduri garantate cu active. Înlocuiește sistemul SWIFT controlat central din SUA cu un CIPS controlat global – descentralizat (Cross Border Interbank Payment System). QFS rulează pe un nou computer fotonic / bazat pe sateliți „24 de orbita GPS”, (protejat de noua „Forță spațială”). Scopul QFS este de a pune capăt corupției, cămătăriei și manipulării în cadrul sistemului bancar. „Băncile” nu vor mai avea nevoie să genereze profituri semnificative din tranzacțiile de transferuri de fonduri.

    -QFS este complet independent de sistemul „centralizat” existent; face ca toate celelalte sisteme de transfer să fie învechite.

    -QFS NU este o monedă cripto. După RV (reevaluare), toate monedele suverane vor fi susținute de active, asigurând o valoare stabilă, ceea ce face ca nevoia de cripto-uri nebacked depășită (procesul pur și simplu digeră informațiile de pe băncile de memorie ale computerelor).

    -Activarea QFS pune capăt „sistemului bancar central” care perpetuează ceea ce unii numesc „sclavia datoriei”.

    -QFS domnește suprem în tehnologia pe care o aplică și creează 100% securitate financiară și transparență pentru toți deținătorii de valută, pentru deținătorii individuali de valută.

    -QFS atribuie un număr digital fiecărui dolar fiat/euro/yen din fiecare cont bancar din întreaga lume. Numerele digitale sunt monitorizate și actualizate în timp real: arătând unde a mers (autentificare GPS) când a fost în registru cine le-a trimis și ce cont i-a primit.

    -QFS este plin de inteligență artificială care interacționează cu fiecare tranzacție financiară de oriunde în lumea finanțelor pentru a se asigura că este legală, intenționată de putere și transparentă.

    -NUMAI monedele garantate cu aur sau active care au un certificat digital de aur sau de active vor fi transferate prin QFS. Toate referințele valutare susținute de aur/activ înapoi la bucata de aur sau activul care o susține !!

Moneda garantată cu active se bazează pe activele din țara de origine. Activele reprezintă justificarea pentru a stabili cantitatea de monedă disponibilă în fiecare țară. NU ESTE LEGALĂ ÎN QFS NU ESTE VALUTĂ FIAT, deoarece nu poate fi desemnată drept „curată, clară, non-teroristă sau care provine din activități legale”. Monedele FIAT aflate în „posedare” la momentul implementării QFS și considerate „legale” vor fi schimbate cu valută garantată cu aur pe o bază unu la unu. Procesul de „reconciliere”. Fără capacitatea de a reconcilia vechii bani FIAT în noul QFS, TOATE ACTIVITĂȚILE BĂNCILOR CENTRALE VOR ÎNCETA.

Orice țară care nu respectă GESARA va fi lăsată în afara QFS, astfel fiind în cele din urmă lăsată în afara „Comerțului internațional”. Global Currency Reset (GCR) va folosi o formulă cantitativă specifică pentru a stabili cantitatea de monedă disponibilă „într-o țară” care este aur – susținută în QFS. Formula va stabili o valoare justă a activelor fiecărei țări în comparație cu alta. „Prețul aurului” devine irelevant odată ce acesta este finalizat. În formulă sunt incluse activele subterane, economia țării, populația acesteia (ca activ) și câțiva alți parametri. Această formulă se aplică fiecărei țări, astfel încât acestea să poată fi la egalitate între ele.

Aplicarea formulei și a valorii comune a întregului aur înseamnă că moneda unei țări trebuie să aibă aceeași valoare ca moneda altei țări. Aceasta este denumită RESETARE GLOBALĂ a VALUTEI.

O distribuție globală a averii (GWD) bazată pe Comerț și suveranitate. Fiecare cont QFS din întreaga lume va fi deținut exclusiv de titularii de cont, nu deținut de bănci sau guverne. Inteligența Artificială (AI) va fi aplicată în QFS, dar nodurile se vor coordona prin procesare paralelă. AI va lucra cu VPN-ul CIPS în fundal, oferind analiză semantică și procesare a limbajului natural pentru a înțelege ce se spune despre produsele bancare în întreaga bază de utilizatori. Acesta va facilita adaptarea și va evolua în timp prin recunoașterea noilor comportamente și prin recomandarea de răspunsuri adecvate din partea băncii.

   NESARA/GESARA implementează următoarele schimbări:

    1. Elimină toate cardurile de credit, creditele ipotecare și alte tipuri de împrumuturi din bănci, datorie datorată activităților bancare și guvernamentale ilegale. Acesta este cel mai mare coșmar al Rezervei Federale: un „jubileu” sau o iertare a datoriilor.

    2. Abolește impozitul pe venit

    3. Abolește IRS. Angajații IRS vor fi transferați în cadrul vânzărilor naționale ale US Treasury.

    4. Creează un impozit forfetar de 14% pe veniturile din vânzări neesențiale „doar pentru articole noi” pentru guvern. În alte cuvinte, alimentele și medicamentele nu vor fi impozitate; nici articolele folosite, cum ar fi casele, mașinile vechi.

    5. Crește beneficiile pentru persoanele în vârstă

    6. Reîntoarce legea constituțională la toate instanțele și la toate instanțele juridice.

    7. Reîntoarce amendamentul inițial privind titlul de noblețe. Sute de mii de americani sub controlul puterilor străine își vor pierde cetățenia, vor fi deportați în alte țări și li se va interzice de a reintra în țară pentru tot restul vieții lor. Și milioane de oameni vor descoperi în curând că facultatea lor, că diplomele universitare sunt acum hârtii fără valoare.

    8. Stabilește noi alegeri prezidențiale și parlamentare în termen de 120 de zile de la intrarea în vigoare a NESARA, anunțul NESARA.

    9. Guvernul interimar va anula toate „urgențele naționale” și ne va întoarce înapoi la legea constituțională. Monitorizează alegerile și previne activitățile electorale ilegale ale grupurilor de interese speciale.

    10. Creează o nouă monedă a Trezoreriei SUA, „moneda curcubeu”, susținută de aur, argint și platină, metale prețioase, punând capăt falimentului Statelor Unite inițiat de Franklin Roosevelt în 1933.

    11. Interzice vânzarea certificatelor de naștere americane ca obligațiuni de proprietate mobiliară de către SUA, Departamentul de Transporturi.

    12. Inițiază un nou sistem bancar al Trezoreriei SUA, în conformitate cu legea constituțională

    13. Elimină Sistemul Rezervei Federale. În timpul perioadei de tranziție, Rezerva Federală va fi permisă să funcționeze alături de Trezoreria SUA timp de un an pentru a elimina toate sistemele federale de Rezerva Federală din masa monetară.

    14. Restabilește confidențialitatea financiară

    15. Recalifică toți judecătorii și avocații în dreptul constituțional

    16. Încetează toate acțiunile militare agresive ale guvernului SUA în întreaga lume

    17. Instaurează pacea în întreaga lume

    18. Eliberează sume enorme de bani în scopuri umanitare

    19. Permite eliberarea a peste 6.000 de brevete de tehnologii suprimate care sunt reținute publicului sub pretextul securității naționale, inclusiv dispozitive de energie liberă, antigravitație și mașinile de vindecare sonică.

Deoarece clona președintelui Clinton nu avea niciun interes să semneze NESARA ca lege la 10 octombrie 2000; la ordinul generalilor militari americani, trupele de elită Navy Seals și Delta Force au luat cu asalt Casa Albă și, sub amenințarea armelor, l-au forțat pe Bill Clinton să semneze NESARA.

În acest timp, personalului de securitate al Secret Service și al Casei Albe i s-a ordonat să se retragă, a fost dezarmat și i s-a permis să asiste la acest eveniment sub un ordin de tăcere.

 Deci dragilor să sperăm că totul va decurge bine și cât mai rapid și noul sistem va aduce echilibru atât la nivel global cât și individual și până la urmă vom fi cu toții mulțumiți.

   Doamne ajută!

    Sursa: https://amg-news.com/

20 de comentarii

 1. Nu cred nimic desy schwarz alias soros !! A fost declarat persona non grata de ceva ani de către Viktor Orban. Cum același lucru s-ar întâmplat și cu Israel . Așa că nu cred că a murit în Ungaria . Este un fals …! Despre Legea Marțială s-au mai spus toată vara și nu s-au întâmplat nimic . Chiar se spunea despre România și nu s-au întâmplat în c . Trădătorii de politicieni trăiesc bună ne și poporul este fericit că nu mai au țară . Iar despre evenimentele astea din lume ,nu știu incep să am multe întrebări …pe mine nu ce se întâmplă în occidentul ticălos mă interesează ci când se va face ceva ca eu să văd România din nou țară liberă . Să văd că străinii ticăloși și jefuitori părăsesc țara iar trădătorii să ajungă la eșafod … Să văd cum ticăloșii de slugi ai sioniștilor și khazarilor atârnă în ștreang . Nu abureli cu Schengen…nu țiganii pe post de conducători ai unei colonii . Sincer m-am saturat de prostie și incompetență . Vreau să văd cum Zamolxis este recunoscut ca fiind Zeul românilor nu evreisme mincinoase . Probabil că vreau prea multe … Să auzim de bine .

  Apreciat de 1 persoană

  • Subscriu la tot ce ai scris.Ai perfecta dreptate.Astept si eu,cu nerabdare sa se petreaca anumite lucruri bune,prea multe ticalosii s/au petrecut.

   Apreciază

  • Eu am căutat pe Google și Soros figurează că fiind viu,dar nu este exclus sa fie mort și să aflăm asta oficial peste câțiva ani,că în cazul lui Bush senior.Pasivitatea oamenilor poate fi motivata.Fluotil din pasta de dinți și apă,tâmpeste oameni,pietrifica glanda pineala,lasandu-i fără intuiție și voința de a judeca ce-i in jur.Dupa aceea,E-urile din alimente.si am văzut în ultimii doi ani o tâmpenie generală pe care o pun pe seama vaxarii.Spui că vrei să-i vezi in ștreang pe ticăloși.Poate-i vei vedea dacă ieși în stradă,daca vei avea spirit civic.sau informeaza-te și tu citind presa străină,fa un blog și ajută-i pe oameni să se trezească.Sau da mai departe linkul acestui site.Sunt multe modalități să ajuți la schimbare.Daca stai in casă la căldurică(chiar și cu plapuma pe tine)comentând și refulandu-ti frustrările,nu vei realiza nimic.Din fericire,fac parte dintre cei activi,cu spirit civic.

   Apreciază

 2. 😂😂.. mă umflă râsul zău despre decesul lui schwarz alias soros in … Ungaria??? Cum a intrat în Ungaria de moment ce era declarat persona non grata..?? Și în ce loc din Ungaria ? Mi se pare un …fals cât toate zilele . Ulterior și Israelul l-am declarat persona non grata pe schwarz alias soros. Eu aștept să văd și în România ceva . Pentru că politicienii sunt bine , poporul român este fericit că are Kaufland, Carrefour…etc …un semn bun este că Enel pleacă din colonia Romania ..pe când nenorocitul nemțesc Eon…al sioniștilor bavarezi ?? Să auzim de bine …totuși .

  Apreciază

 3. Romania unde se afla in aceasta acțiune ( impropriu spus)? Este posibil sa nu fi înțeles chiar totul! Sper că totul sa se termine cu bine!

  Apreciază

  • Printre atâtea comentarii optimiste,unul critic(pozitiv)cred că este binevenit.La finalul articolului vad o singura sursă,dar conținutul este stufos și divergent.La început se afirmă că fiecare țară va avea moneda proprie,apoi se vorbește despre moneda virtuala,iar la final,se pune accent pe o serie de măsuri pentru americani,printre care și informații monetare(Nesăra/Gesara) făcându-se referire la Trezorerie,ceea ce înseamnă că moneda fiat se va menține.Asta mă face să înțeleg că sursa inițială a comasat într-un articol, mai multe informații din surse diferite cu păreri diferite dar și divergente.Pe de altă parte,aceasta moneda digitala despre care se tot vorbește de ani de zile pe blogul lui Marius,vine în concordanță cu moneda virtuala despre care se vorbește și în presă mainstream și pe care presa așa zis conspirationista o critica,consirend acest sistem o metoda de control.Dealtfel,și din informațiile regăsite aici tot același lucru rezulta

   Apreciază

 4. ”86 de țări vor fi supuse legii marțiale în următoarele trei săptămâni”… Evitați, vă rugăm, să aveți totală încredere în informațiile care acreditează termene! Există linii temporale care fluctuează funcție de o mulțime de parametri, totul este fluid, este INTERIOR, nimic nu-i cauzat din planul fizic, să nu ne mai agățăm de un loc sau de o persoană anume, oricât de pozitivă sau negativă ar fi, în aparență. Realizați că maleficii lumii de toate gradele și anvergurile fac un mare bine umanității, după cum pozitivii, inclusiv marii maeștri, învățători, mentori ne dau temei de lene, de nemuncă, ne pot face dependenți de ei, de realizările lor, ne ”salvează”, ne mântuie și unii chiar ”ne învață” să-i așteptăm să apară să ne scoată din mizeriile pe care NOI le-am înfăptuit… Pe de o parte, dizarmonicii ne ajută enorm să evoluăm – personal, 99% din succese/ realizări le datorez muncii de depășire a necazurilor, frustrărilor, eșecurilor, durerilor, prostiilor făcute – dar ne și indică perfectul termen de comparație, cum NU trebuie să procedăm/ gândim/ (re)acționăm. Iar a emite sentimente de ură la adresa loc, nu face decât să îi ajute, să îi întărească, ei efectiv se hrănesc din astfel de reacții! ”Soros a murit astăzi…”, dacă-i așa, e foarte bine, să nu ne bucurăm excesiv, entitatea și-a făcut datoria, ne-a predat o lecție extrem de prețioasă! Focusați-vă pe propriile persoane, pe dragul de sine și ”lăsați morții să-și îngroape morții lor”…

  Apreciat de 1 persoană

 5. Marius Sumedrea, mulțumesc pentru efortul dvs. neobosit de a ne informa!
  Desi Q nu dă niciodată date fixe (din motive simplu de inteles) unele surse afirmă totuși ca toate acestea se vor derula / realiza la modul concret până la sfârșitul anului.
  De câțiva ani citim mereu astfel de articole cu informații promițătoare dar speram ca de data aceasta chiar să se întâmple cu adevărat !
  Știți cum e, speranța moare ultima…

  Apreciază

 6. AI va controla banii,si daca in AI se lanseaza un virus care sa actioneze la un ,,semn,, si oamenii sa raman fara nimic ca mai apoi sa vina conditionarea,,daca faci asa vei primi ,, mie mi se face pielea gaina cand aud de vani digitali si AI,sunt o multime de oameni daor la noi in tara care muncesc cu ziua sau castiga un banut cu ce creste in gradina,care nu au tinut niciodata in mana un telefon ca sarmanii nici curent nu au,oare ei cum se vor descurca cu …digitalii? se scapa din vedere muuulte…

  Apreciază

  • Tu te referi la ce va fi din perspectiva actualului sistem financiar, cel cuantic va distribui venituri tutror astfel încât fiecare suflet să aibă din ce trăi și unde locui…..veți vedea…..nimic din ce este acum nu va mai fi, nicio nedreptate

   Apreciază

 7. Marius,primul link duce la o reclama de slăbit,omul din nord preia materialele tale,cred,dar link-ul e același,…..poate poți verifica…..cu respect,Adi

  Apreciază

 8. Sincer nu pun mare baza in ce spune Q sau Ward si altii ca el, astia promoveaza niste chestii ca lumea sa nu faca nimic si sa astepte la altii sa-i salveze, asta n-o sa intample vreodata, ei zic aceleasi chestii de zece sau mai multi ani si nu se vede nimic, totul e o propaganda, stati linistit FNI(guvernul Mondial) vegheaza si o sa faca pentru noi numai ce vor ei sa faca !, Noi speram sa se schimbe ceva odata si totul se schimba numai in rau, eu am 60 de ani si nu sper sa mai vad vreo schimbare in bine, doar copii si tinerii de azi sa schimbe asta.

  Apreciază

 9. ABSOLUT TOTUL ESTE FALS , SOROS NU A MURIT , TRUMP FACE PARTE DIN PLANUL LOR , TRIBUNALUL GITMO NU A EXECUTAT PE NICI UN POLITICIAN SAU BILL GATES…
  QANON ESTE CIA …
  ROCKFELERS , ROTSHILD , ONASIS , KLAUS SCHWAB , BILL GATES , MARK ZUCKEBERG ETC…EI VA DIRIJEAZA VIEȚILE

  Agenda 2030 , depopulare si controlul gîndului ,minți si a sufletului cu ajutorul nanotehnologiei din (vaccin) + undele electromagnetice 5G

  Apreciat de 1 persoană

  • Tu, Elixir, si altii ca tine, negativiști pur-sânge, neagă orice evidență, anulează orice lucru bun care se-ntâmplă si, refuză să vadă că suntem in plin război cu MK, cred numai in forța răului si, dacă se poate, caută să distrugă orice speranță de bine a omenirii. Cum se face că nu ai văzut nimic din toată lupta care se duce: eliberarea copiilor din tuneluri, arestările care au loc chiar acum in parlamentul european, coșmelia UE care se dărâmă, șerpăria spulberată de Putin in Ukraina, procesul ”Nuernberg 2” pt. crime impotriva umanității si toate celelalte ??? Era de așteptat să apară și pe-aici intruși ca tine!…

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s