Ce este Ascensiunea

  Acesta este un element de bază pentru a revedea sensul, contextul și mecanica ciclului Înălțării/Ascensiunii și deschideți dialogul pentru a discuta diferitele simptome de trezire, pe care mulți oameni le pot întâlni în timpul procesului de evoluție a conștiinței care se întâmplă acum pe planetă. Am plasat pe site multe articole și instrumente care pot ajuta la susținerea unei mai bune conștientizări pentru a investiga și explora în continuare impactul pe care îl are Ascensiunea asupra ființelor umane, a planetei și a conștiinței. Este important să dezvoltăm o înțelegere puternică a semnăturilor energetice cu care venim să interacționăm, în timp ce învățăm cum să distingem rezonanța personală, pentru a ne ajuta să ne îndreptăm înainte. Luați în considerare informațiile pe care le considerați potrivite pentru călătoria personală și aruncați restul.

Omenirea trece printr-o schimbare a conștiinței care necesită o reeducare a valorilor și o schimbare a priorităților în stilul de viață. O mare parte din informațiile de pe acest site reprezintă o îndrumare pentru a sprijini oamenii care se trezesc și sunt îndrumați pentru a-i ajuta pe alții să treacă prin schimbarea de conștiință pe care Ascensiunea o creează pe planetă. De asemenea, este important să împărtășiți informații despre trezire cu ceilalți, pentru a nu simți frica de experiențele neobișnuite ale conștiinței care apar frecvent atunci când se integrează corpuri mai mari de energie de lumină. Această informație provine din experiențele mele de conștiință directă cu gazda Krystal Star Guardian și o trezire a lui kundalini care a început în timpul Alinierii Crucii Centrale în august 1999. Acesta a fost un proces foarte personal și înspăimântător de trezire fizică care mi-a desființat întreaga realitate și ego într-o foarte scurtă perioadă de timp.

În timpul fazelor intense de trezire spirituală, suferim dezmembrarea ego-ului, iar aceasta se numește „Noaptea întunecată a sufletului„. Îmi împărtășesc experiențele pentru a fi de folos oricui ar putea beneficia de aceste informații. Am avut multe manifestări neobișnuite, mistice, care apar în viața mea, de când activarea spontană a lui kundalini mi-a fost dată acum mulți ani. Aceia dintre noi care au suferit primul val de trezire sunt Ghizii Ascensiunii pentru majoritatea omenirii, care nu au experimentat încă o trezire spirituală directă sau au experimentat un contact extradimensional iluminator. Legea lui UNU cuprinde principiile necesare comportamentului, practicilor și sistemelor de credință pe care umanitatea trebuie să le învețe pentru a obține libertatea spirituală și suveranitatea, angajându-se să se autoeduce pentru a extinde conștiința în realități de frecvență mai înalte, care le permit să progreseze viitorul GSF Timeline, în timpul ciclului Ascensiunii.

Navigarea pe curentul kundalini în corpul meu a devenit viabilă realitatea 3D extrem de dureroasă, izolantă și dificilă. La vremea respectivă, nu au fost disponibile prea multe informații despre Înălțare / Ascensiune, trezirea sau modul de gestionare a lui kundalini. În acel moment, în stadiile anterioare ale trezirii, nu exista un profesor sau mentor spiritual care să explice ce se întâmplă cu mine. Drept urmare, personalitatea mea / egoul a fost îngrozită că mi-am pierdut mintea, împreună cu pierderea identității mele în viața pe care o știam până atunci. Cui să face apel în timpul experiențelor de trezire multidimensională sau când vă simțiți rău cu ,,gripa kundalini”? Cine pe Pământ îți vorbește când iei contact cu alte ființe interdimensionale ale fiecărei nuanțe de lumină, cenușie și întuneric și apoi începeți să percepeți o ierarhie spirituală organizată a entităților umane și non-umane? De ce unele dintre aceste entități întunecate atacă oamenii care se trezesc? De ce aș putea spune că există diferența dintre inteligența artificială și conștiința organică? Acestea au fost câteva dintre întrebările pe care trebuia să le explorez în trezirea personală, ceea ce m-a împins să mă izolez și să caut profund adevărul interior și înțelegerea mai înaltă.

Mai mult, în fazele timpurii (ale trezirii) am experimentat multe boli fizice neobișnuite. Modelul ar apărea în acele vremuri când forța interioară a luminii spirituale a crescut foarte mult, când a fost activată lumina din interiorul meu pentru a-mi construi corpul de lumină. În anumite faze ale dezvoltării spirituale, m-am simțit devastată și bolnavă din punct de vedere fizic, nu de senzațiile de fericire despre care alții vorbeau în epoca nouă. Nimeni nu mi-a spus că trezirea spirituală și activarea energiei kundalini nu pot fi doar devastatoare, ci că există multe forțe întunecate pe pământ care vor începe să vă vadă pentru hărțuire energetică, pentru a opri progresul spiritual. Sentimentul de intimidare și de agresiune pentru a incita frica ar apărea ca entități întunecate, portaluri întunecate și multe niveluri de implanturi ale AI (Inteligența Artificială). În timpul procesului meu de trezire, nu am găsit pe nimeni în public vorbind despre atacul întunecat și despre opresiunile spirituale care sunt legate de procesul de trezire spirituală.

Mulți ani mai târziu, această cunoaștere a eradicat frica de a mă confrunta cu misterele necunoscute care se află în noi. Odată ce suntem inițiați spiritual în aceste mistere ale sinelui și ale relației noastre cu Dumnezeu, nu există nici o întoarcere. De vreme ce planeta se accelerează atât de repede în modele de frecvență mai ridicată, mulți oameni vor experimenta trezirea spontană și conștiința schimbând experiențele prin care am putea să ne simțim înfricoșați fără un context adecvat. Mulți oameni care se trezesc nu vor fi în medii spirituale sau metafizice atunci când această schimbare a conștiinței va apărea pentru ei. Aceasta poate fi trezirea bruscă și spontană a profesorului de birou, a bancherului, a medicului, a persoanei obișnuite 3D în conștiința de masă curentă.

Trezirea spirituală nu este o boală. Trezirea spirituală nu trebuie să fie etichetată ca o patologie inexplicabilă de către comunitatea medicală neechipată, astfel încât oamenii să fie tratați medical pentru simptomele Ascensiunii. Înălțarea este un proces natural biologic pentru extinderea conștiinței umane și este în mod inerent o funcție a ADN-ului uman. Eliberarea supremă a sufletului omenesc vine prin această binecuvântare a trezirii spirituale sau a inițierii spirituale. Oamenii trebuie să îmbrățișeze faptul că planeta își schimbă conștiința și se pregătește pentru schimbarea conștiinței care va modifica pentru totdeauna modul în care omenirea percepe și interacționează cu realitatea. Acest proces este destinul divin al întregii omeniri și al planetei noastre frumoase, o planetă care este principiul inimii acestui Univers. Experimentăm o evoluție accelerată a conștiinței și este timpul să ne pregătim.

Mulți oameni au fost suprimați și supuși controlului minții pentru a respinge realitatea spiritual-energetică a schimbării conștiinței și ceea ce implică de fapt. Controlorii nu doresc ca informația de la Planetary Ascension să fie oferită în mod liber, precum și să se împărtășească informații despre multe alte subiecte cenzurate, cum ar fi Dezvăluirea. Ei cred că pot să controleze și să-i transforme în turmă mai ușor pe oameni, atunci când sunt speriați și zdrobiți. Astfel, cei care se trezesc acum sunt precursorii și cartografii viitoarelor schimbări planetare, pentru a ajuta prin trecerea timpului către rezultate mai mari ale realității, care depășesc tehnologia inteligenței artificiale folosite pentru a controla oamenii de pe pământ. Pentru a fi eficienți, trebuie să dobândim auto-stăpânire asupra propriilor noastre stări mentale și emoționale, precum și să avem un context evolutiv adecvat și o conștientizare a agendelor extraterestre ascunse și a controlorilor umani care își desfășoară planurile aici și acum.

    Mecanica schimbării

Mai întâi, să revedem sensul Ascensiunii și de ce oamenii simt simptome fizice, mentale și emoționale, precum și o schimbare a conștiinței. În prezent suntem într-o tranziție de fază a expansiunii conștiinței în tărâmurile dimensionale superioare în care ne putem experimenta ca ființe umane multidimensionale coexistând cu multe alte forțe care trăiesc pe această planetă. În timpul ciclului Înălțării, ființele umane vor experimenta multe simptome fizice variate, pe măsură ce ne schimbăm celulele în modele de frecvență mai înaltă și întrupăm mai multă lumină.

Ascensiunea înseamnă a aduce mai multe straturi de lumină, forțele spiritual-energetice care există în cadrul nivelurilor corpurilor noastre spirituale, coborând aceste straturi în materie. Aceasta înseamnă întruparea identității noastre spirituale superioare în corpul nostru fizic, în originalul nostru ocupant al sufletului, și nu un impostor. În același timp, Înălțarea este o schimbare în modelele de frecvență energetică ținute într-un spațiu dimensional care, atunci când este absorbit și activat în straturile câmpului bioenergetic planetar și uman, activează setul de instrucțiuni pentru șablonul ADN. Aceasta catalizează un lanț de evenimente care creează o transformare completă și o transmutare a diverselor tipare și programe ținute în tipare energetice ale ADN din călătoria sufletului prin timp. Când se activează spiritual, aceste tipare încep să se schimbe, să reapară și să se desprindă de straturile de experiențe codificate în fiecare celulă și modelul de memorie, păstrate ca vibrații energetice în corpuri.

Procesul de Ascensiune vizează trecerea conștiinței de la o realitate la alta, împreună cu o conștientizare a posibilelor multiple realități existente simultan. Deoarece o realitate este o dimensiune, ceea ce facem este, în esență, o transformare dimensională completă într-o altă realitate. O realitate dimensională este menținută în loc de un strat complex de rețele energetice codificate pentru a crea iluzia timpului și a spațiului pentru conștiință, de a percepe și de a participa la propria experiență în lățimile de bandă largă ale acelui interval de frecvență. Pe măsură ce rețelele dimensionale își schimbă frecvența, iar atributele magnetice se schimbă, toate lucrurile existente în cadrul benzii largi se vor schimba și se vor transforma. Legile naturale care guvernează acel timp și spațiu așa cum îl știm, se vor schimba și ele. Aceasta înseamnă că percepția conștiinței noastre spațiale, relația noastră cu timpul și spațiul se va schimba, de asemenea, destul de dramatic.

Astfel, pentru a trece prin această schimbare, trebuie să ne pregătim și să ne adaptăm calea de gândire și a fi în aliniere cu marele scop al sufletului și cu adevărata esență divină. Învățarea cum să renunțăm la fluxul conștientizării actuale și câștigarea unei mai mari iubiri de sine, precum și acceptarea sunt principalele caracteristici de care avem nevoie pentru a facilita un timp mai ușor. Pentru a schimba comportamentele vechi și modelele de gândire care nu servesc scopului superior al sufletului, trebuie să fim conștienți de aceste convingeri dăunătoare, să vedem influența nocivă și apoi să luăm măsurile corespunzătoare pentru a le elimina și a le vindeca. Procesul de dezvoltare spirituală ne va expune temerile profunde, credințele limitate și vechile tipare de durere prin evenimente care le declanșează în conștiința actuală. Trebuie să recunoaștem conștient și să ne percepem temerile, pentru a le rezolva și a le vindeca. Temerile și durerile noastre sunt ceea ce ne permite să fim controlați și manipulați de alții, care caută să aibă putere asupra noastră.

Unele dintre aceste aspecte pe care va trebui să le clarificăm sunt ancestrale și moștenite de la familia de origine. Ele se pot simți destul de ciudat, dar familiare, atunci când acestea sunt aduse în conștiința noastră. Nu numai că ne clarificăm propriile noastre modele mentale individuale, dar, de asemenea, abordăm implicațiile karmice ale minții înregistrate în conștiința colectivă a minții rasei umane, mintea planetară. Putem reforma circumstanțele în mintea noastră din punctul de vedere al observatorului. Observăm problemele specifice care au apărut pe suprafața conștienței trezite pentru a avea ocazia de a le mărturisi și apoi de a le clarifica din interiorul corpului de lumină. Apreciați și recunoașteți lumina voastră interioară pentru a accepta misiunea de a participa la această curățire spiritual-emoțională, mai degrabă decât să o pretindeți ca parte a identității personale. Permițându-ne să renunțăm la durere și frică și să facem acest lucru în mod repetat, ne limpezim corpurile noastre emoționale și energetice ale traumelor de lungă durată. Aceste convingeri bazate pe frică ne-au împiedicat să experimentăm adevărata lumină interioară și ființă autentică, care aduce în viața noastră mai multă bucurie. Odată ce corpul emoțional este rezolvat și eliminat de o durere sau traumă veche, corpul fizic este apoi în stare să-și elibereze echivalentul blocajului energetic.

Toate acestea se întâmplă simultan în toate straturile câmpului bio-energetic când fiecare vindecare este limpezită. De fapt, este vorba de o curățire și eliberare completă a acestor evenimente dureroase, care au fost considerate ca modele în corp, din înregistrarea și memoria celulară a sufletului. De asemenea, pe măsură ce aceste modele dureroase sunt eliminate din înregistrarea sufletească, curățarea ne recodifică ADN-ul, astfel încât corpul nostru să poată stăpâni mai multă lumină interioară. Astfel, susținând noua noastră frecvență care ajută la extinderea conștiinței superioare și a percepției multidimensionale. Pe măsură ce deținem o lumină mai înaltă și un pachet genetic mai performant în domeniul nostru bioenergetic, el permite altora să urce, prin principiul rezonanței. Prin rezonanță mai mare, acele treziri încep să vibreze la frecvența crescută, să activeze potențialul interior și să înceapă să pretindă moștenirea divină a Înălțării.

Eliminarea emoțională este procesul principal pe care îl vom experimenta în trecerea prin ciclul Ascensiunii. Deoarece durerea emoțională și dezechilibrele energetice sunt responsabile pentru stările noastre de boală, mulți dintre noi vor experimenta eliberări fizice de curățare din corpul nostru. Unele dintre aceste curățiri energetice scad densitatea de la linia karmică, genetică sau ancestrală. Unii lucrători în Lumină au ales să clarifice stări de dezechilibru energetic pentru grupul colectiv sau pentru un anumit grup. Acest lucru se va simți ca mișcări de energie transmutată sau tranzitată prin noi, deoarece ființa noastră spiritual-energetică poate acționa ca un sistem de filtrare cosmică pentru marele întreg.

Scopul acestor informații este să vă informăm despre această dinamică pe care o trăim în prezent pe pământ. Pe măsură ce energiile se accelerează, trebuie să fim pregătiți prin discutarea deschisă și clară a diferitelor simptome fizice posibile, din poziția de a dezvolta o asociere neutră și a observa conștiința. Pentru a naviga mai ușor în presiunea schimbărilor interne și externe, trebuie să găsim ceea ce ne face pe noi personali, prin cultivarea discernământului intuitiv și deschiderea inimii noastre spre compasiune și empatie. Odată cu trecerea timpului să ne autoeducăm, pentru a avea o conștientizare informată și un context mai larg pentru trezirea planetară sau Înălțarea / Ascensiunea.

Informațiile distribuite mai jos despre simptomele fizice nu vă avertizează, ci intenționați să le folosiți ca un instrument care să vă informeze mai bine. Nu ni se va da ceva la ce nu putem face față, deși suntem obligați să dezvoltăm relația noastră interioară cu orientarea noastră spirituală. Multe dureri pot fi evitate prin faptul că devenim mai conștienți de sine și au nevoie de timp pentru a se vindeca prin curățarea emoțională, ascultând corpul nostru atunci când solicită sprijin și odihnă. Spiritul nostru ne-a dat multe instrumente pentru setul nostru de instrumente ale Înălțării, pentru a susține evoluția conștiinței noastre în cel mai neted mod posibil. Cereți asistență cu o inimă curată și sinceră și vi se va da!

    Simptome transmutaționale

În timpul procesului Ascensiunii, pe măsură ce încorporăm frecvența mai înaltă și lumina, putem suferi o varietate de simptome, la toate nivelele straturilor fizice, mentale, emoționale sau spiritual-energetice. Aceste simptome transmutaționale pot fi moderate până la extreme. Scutul 12D este util pentru a ajuta la armonizarea corpului prin multe simptome ale Ascensiunii. Multe dintre simptomele Ascensiunii sunt vagi de descris și inexprimabile în gândirea și limbajul liniar. Când oamenii merg la medic, li se spune să ia medicamente sau sunt instruiți să caute ajutor psihologic profesionist. Acest site nu se pretinde a da sfaturi medicale. Poate fi benefic pentru unii dintre noi să căutăm un tratament medical sau psihologic în timpul procesului nostru de trezire. Trebuie să ne urmăm propria noastră îndrumare interioară cu privire la modul de a continua cu ceea ce se petrece în sistemele corpului nostru fizic și energetic în acest timp fără precedent de accelerare.

Anumite simptome devin din ce în ce mai evidente și când știm acest lucru ca un proces și că mulți alții simt aceleași lucruri, o anumită seninătate poate fi adusă în mintea noastră. Mulți se pot odihni în cunoașterea faptului că sunt transformați în moduri care se pot simți extrem de neobișnuite și dificile în corpul fizic.

Unele dintre cele mai frecvente simptome raportate includ:

 • presiunea craniană și dureri de cap
 • oboseală extremă
 • încălzirea corpului fizic
 • greaţă
 • ameţeală
 • uitare
 • iritabilitate
 • insomnie
 • dureri articulare
 • dureri de corp
 • crampe musculare la picioare, gambă și umeri
 • simptome asemănătoare gripei
 • experiențe kundalini
 • diaree
 • senzația de neputință
 • dureri musculare
 • iritatii ale pielii
 • furnicături în părțile corpului
 • avem conștiința specifică a unui organ intern sau a unei părți a corpului, spre deosebire de trecut
 • diminuarea conștientizării spațiale
 • neîndemânare
 • senzație febrilă, în creștere kundalini
 • sentimente de a fi acolo și de a nu fi aici
 • pierderea acuității vizuale
 • pierderea memoriei
 • schimbări ale părul și părul capului
 • lipsa capacității de concentrare
 • sentimente de a te ridica sau de a te deplasa prea repede, care creează vertij
 • sentimentul că nu poți realiza nimic pentru că nu e suficient timp
 • atacuri de anxietate care se întâmplă brusc și dispar la fel de brusc
 • Vedeți energiile multidimensionale, adică culori, entități, matrice, numere, coduri de simboluri
 • Vedeți extratereștrii în aparență atât umani, cât și non-umani
 • Comunicarea cu natura, animalele și oamenii care au trecut dincolo

De asemenea, trupurile noastre de multe ori experimentează o grămadă de izbucniri / bufeuri de căldură și de energie care nu sunt confortabile. Corpurile noastre sunt deplasate în mod termodinamic și cu atât de multă lumină care intră în câmpurile corpului, unele dintre simptomele pe care le experimentăm împiedică de fapt vehiculele noastre fizice să explodeze de intensitatea mare a luminii. Este posibil să prezentăm un model de somn în triaj (trezirea la fiecare 3 ore) sau somnul întrerupt, deoarece suntem recalibrați și lucrăm energetic noaptea. Acest lucru ne face să ne simțim neliniștiți și obosiți dimineața. Amintiți-vă să fiți blânzi cu inima voastră și permiteți altora numai în limitele sacrului vostru personal, care vă tratează cu același respect iubitor. Acest lucru poate fi extrem de vulnerabil din punct de vedere emoțional. Trebuie să eliberăm multe temeri, cum ar fi temerile solicitând ajutor și să luăm timp să investim în noi înșine, pentru a ne simți mai echilibrați și mai sănătoși. Masajul, lucrul fizic cu corpul, hidratarea, alimentele ecologice și curate, suplimentele, vindecarea energetică, consilierea spirituală poate fi de ajutor.

Dacă aș putea transmite cel mai important mesaj din partea Gardienilor, trebuie să subliniem modul în care oamenii sunt atât de iubiți și îngrijiți de Duhul lui Dumnezeu, de Krystal Star și de Legea lui Unu, de Ierarhiile de Lumină, de toți aceia care servesc drept UNU. Impactul conștiinței noastre colective de lucru în acest ciclu temporal evolutiv pentru a schimba termenele viitoare este, în general, dincolo de înțelegerea minții umane inferioare.

Semințele Stelare și Ființele Indigo au convenit să fie Ghidul de administrare a lumii și de ascensiune pentru structura realității în schimbare. Oamenii își extind conștiința pentru a deveni din ce în ce mai multidimensionali, iar găsirea inimii noastre și dragostea adevărată a lui Dumnezeu, este doar o parte a ecuației umane. Îndepărtarea ego-ului și a rănilor emoționale, învățarea de a discerne diferența dintre ego-ul negativ și inteligența superioară, recuperarea corpurilor de lumină spirituală și evacuarea paraziților Imposter Spirit, face parte dintr-o evaluare precisă a cerințelor asupra pământului în schimbare. Pământul are nevoie de o nouă orientare etică și de o administrare umanitară adevărată. Comunitatea galactică, cei care comunică cu câmpurile inteligente iluminate și dimensiunile superioare, sunt primele valuri ascendente pentru a răspunde acestor provocări de construcție a structurilor care susțin omenirea care evoluează în ființe spirituale multidimensionale. Comunitatea noastră este depozitul de construire și susținere a căii ascensionale integrate, precum și cultivarea conducerii de sine pentru a conduce și a susține omenirea printr-un exemplu personal.

Lucrătorii în Lumină, Semințe Stelare, Lucrătorii Rețelei Pământului, Stewardesii Ascensiunii, Vă mulțumim și adâncă recunoștință pentru suportul vostru și munca pentru Ascensiune !   

Sursa: https://energeticsynthesis.com/index.php/what-is-ascension

Un comentariu

 1. Trebuie să vă mărturisesc că de 22 trec prin aceste fenomene explicate pe puncte . Totul a început în 2020 . Nu mai dau detalii însă după Eclipsa din 1999 totul s-a schimbat . Nu știu poate și la alții însă nu am mai întâlnit pe cineva cu care să dialoghez. Totul se simte precum atacul unei corzi energetice , este dificil de explicat , in adevăr este vorba de energia kundailini . Simt energiile negative emise pe internet de aplicații , unele , Facebook , Twitter la care am renunțat… multă vreme cartela de telefon . Se produce în adevăr o schimbare la nivel de conștiință . Sunt cumva o ” oaie neagră „, un ciudat al celor din jur . Întotdeauna am zis că este treaba lor . Nu am de gând să conving pe nimeni . Să auzim numai de bine !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s