Tribunalul Militar l-a condamnat pe CEO-ul Moderna, Stéphane Bancel  

     Luni, 14.11.2022. 10:00 a.m. EST.

Corpul Avocatului General al Judecătorului Marinei SUA și Biroul Comisiilor Militare au avut dificultăți în a găsi trei membri imparțiali care să asculte dovezi împotriva CEO-ului Moderna, Stéphane Bancel, pentru că fiecare intervievat cunoștea pe cineva a cărui viață vaccinul a spulberat-o sau ucis-o. În urma unei căutări de o săptămână, JAG i-a ales pe cei trei – doi ofițeri bărbați ai Corpului Marin și o femeie căpitan al Marinei – care și-au exprimat cea mai mică voință față de Bancel. Cu toate acestea, ei l-au găsit pe Bancel vinovat de crimă la cinci minute după ce vice-amiralul Darse E. Crandall a sprijinit cazul lui la JAG și a implorat comisia să-i dea lui Bancel o pedeapsă proporțională cu prejudiciul pe care vaccinurile lui le-au provocat lumii.

Tenorul mogulului farmaceutic în timpul unei declarații de deschidere a dat tonul tribunalului apărându-se. Bancel a denunțat tribunalul ca fiind o „instanță ilegală”, evitând contactul vizual cu juriul, spunând îngâmfat că vaccinul Moderna Covid este sigur și eficient din punct de vedere clinic și că nu poate fi tras la răspundere pentru „răni sau decese întâmplătoare”, deoarece U.S. Food & Drug Administration (FDA) îi acordase imunitate de urmărire penală în chestiuni care implicau produsele companiei.

 „Uită-te unde ești”, i-a spus vice-adm. Crandall. „Chiar crezi că răspundem la FDA?” „Ti se pare sigur și eficient?” a continuat el. Apoi a proiectat pe un televizor mare imaginea unui soldat mort care s-a grăbit să-și ia vaccinul în urma edictului secretarului Apărării, Lloyd Austin, conform căruia toți militarii sunt vaccinati sau se confruntă cu măsuri disciplinare. Ochii soldatului au izbucnit ca un balon străpuns, apoi a murit din cauza unui stop cardiac.

Acest lucru s-a întâmplat la 29 de ore după ce a primit primul vaccin”, a spus vice-amiral Crandall. „Avea 19 ani, sănătos și în formă și gata să-și servească țara. Vaccinul tău i-a luat toate astea.”

Apoi a afișat copii ale evaluării medicale ale soldatului și ale scorurilor Army Combat Fitness Test (ACFT); soldatul trecuse cu excelență, obținând 580 din maximum 600 de puncte, arătând că era într-o stare de sănătate superioară. Cu un pronunțat accent francez, Bancel a obiectat vehement: „Asta nu dovedește nimic. Câte vaccinuri le dați soldaților voștri când se înrolează? Știu răspunsul – șase. Cum poți spune că unul dintre acestea nu i-a făcut rău? Poate că a avut o afecțiune medicală subiacentă pe care screening-ul vostru nu l-a surprins. Și nu am văzut nicio dovadă că cineva ar prezenta efecte secundare severe după ce a primit doar o singură inoculare...„

 ,,Asta înseamnă că aveți dovezi substanțiale ale efectelor secundare în urma vaccinărilor ulterioare, pe care nici dvs., nici Moderna nu le-ați împărtășit în mod public”, l-a întrerupt vice-adm. Crandall.

Te rog, nu-mi pune cuvinte în gură. Nu am spus așa ceva”, a spus Bancel. „Vă fixați cazul pe moartea unui soldat american. Asta se spune cu adevărat.”

Tocmai mă încălzesc, deținut Bancel”, a glumit viceamiralul Crandall.

Avea în mâini o ramă de hârtie care, a spus el, ținea numele a 70 de militari care fie au murit, fie au fost răniți și i-a pus în afara capacității de a servi în Forțele Armate în 14 zile de la primirea primei sau celei de-a doua vaccinări Moderna. Mulți au dezvoltat miocardită și hipertensiune în stadiul 4. Unii au suferit de paralizie cerebrală incurabilă. Unul a pierdut tot fluxul de sânge către extremitățile inferioare și i s-au amputat picioarele. O mână de oameni trăiesc acum cu neuropatii cronice. Treizeci și doi au murit. El a cerut completului să revizuiască documentele, deoarece a continuat să-l omoare verbal pe Bancel.

 „Dacă am avea timp, deținut Bancel, această comisie ar putea analiza dovezile prin care te acuză mii și mii și mii de cazuri de omucidere din neglijență, toate victimele civile, dar nu avem timp pentru asta. Avem alți pești de prăjit. Permiteți-mi să vă pun o întrebare: De ce, deținut Bancel, nu sunteți vaccinat?

Vice-amiral Crandall a spus că o asistentă a Marinei i-a extras sângele lui Bancel la scurt timp după ce acesta a sosit în Guantanamo Bay. Sângele a fost introdus pe un card care conține proteine de fuziune care detectează anticorpii Covid-19. L-a chemat la tribuna martorilor pe căpitanul Richard G. Zeber, directorul Spitalului Naval din Guantanamo Bay, care și-a declarat numele, gradul și acreditările pentru înregistrare. Căpitanul Zeber deține o diplomă de licență în arte în biologie și o diplomă de doctor în optometrie. Decorațiile sale personale includ Legiunea de Merit, Medalia Serviciului Meritoriu al Apărării, Medalia Serviciului Meritoriu, Lauda Marinei, Realizările Marinei și medaliile de Bună Conduită.

 În timp ce își enumera realizările, Bancel a sărit brusc în picioare, strigând: „Acest om este un oftalmolog. Nu este virolog, nu imunolog. Este incompetent să comenteze vaccinul.

Puteți să vă rețineți, deținut Bancel, sau o vom face noi pentru dvs.”, a avertizat vice-adm. Crandall.

Căpitane Zeber, sau doctor, dacă preferați, puteți spune cu certitudine că domnul Bancel de aici nu a luat niciodată un vaccin împotriva Covid?

Medicul a răspuns că niciun test nu este 100% concludent, dar că este 98% sigur că Bancel nu este vaccinat, pe baza absenței anticorpilor în sânge.

Sunt confuz aici, deținut Bancel, și poate mă poți ajuta; dacă știința dumneavoastră este atât de infailibilă, dacă vaccinul dumneavoastră este atât de sigur și de eficient încât l-ați recomandat la zeci de milioane de oameni de pe tot globul, cum se face că dumneavoastră, domnule, nu l-ați luat?” a spus vice-adm. Crandall.

Nu voi răspunde la această întrebare, spuse Bancel răspicat.

Foarte bine”, a răspuns vice-adm. Crandall și și-a îndreptat atenția către căpitanul Zeber. „Dr. Zeber, ai analizat în detaliu rapoartele medicale prezentate astăzi aici?” Căpitanul Zeber a răspuns afirmativ.

Dr. Zeber, concentrându-ne doar pe decesele menționate astăzi aici, în opinia dumneavoastră profesională, care sunt șansele ca 32 de militari, bărbați și femei, între 18-25 de ani, să moară în decurs de două săptămâni de la vaccinare, toate decesele având loc în un interval de timp de 90 de zile?” l-a întrebat viceadm. Crandall.

Este o improbabilitate statistică”, a spus căpitanul Zeber. „Ai șanse mai mari să câștigi Powerball, să fii lovit de fulger sau să fii mâncat de un rechin decât să fii martor la această tragedie. Dacă luați în considerare nu numai decesele, ci și rănile, șansele ca atât de mulți militari să se îmbolnăvească sau să piară, dacă nu ar fi fost vaccinați, sunt de câteva sute de milioane la unu”, a explicat căpitanul Zeber.

Și poți ajunge la o concluzie pe baza evaluării tale?” a spus vice-adm. Crandall.

 „Eu pot. Că există o cauzalitate fără echivoc între vaccin și decese. Dimensiunea cheagurilor de sânge găsite la decedat nu se aseamănă cu nimic pe care știința medicală a văzut până acum”, a spus căpitanul Zeber.

Vice-Adm. Crandall l-a scuzat pe martor, apoi a afirmat în fața completului că Bancel, în calitate de CEO al Moderna, trebuie să fi avut cunoștințe complete despre efectele dăunătoare ale cheagurilor în urma injectării, dar a ascuns aceste date pentru a maximiza profiturile. Vaccinul Covid a lui Moderna a făcut din Bancel un multimiliardar.

Sper din tot sufletul că nu veți putea să-i cheltuiți”, a spus vice-adm. Crandall pentru Bancel.

Completul și-a dat verdictul și l-a considerat pe Bancel responsabil pentru decese și răni, sugerând ca acesta să fie spânzurat de gât până la moarte, ca restituire pentru crimele sale împotriva umanității.

După ce a auzit decizia comisiei, un Bancel furios a ieșit de pe scaun și a început să-și scuture încheieturile încătușate în aer. „Cum puteți face asta? Sunt un om de afaceri. Am doi copii.

Să sperăm că nu i-ai vaccinat”, a intervenit vice-adm. Crandall. „Această comisie este amânată.

 Bancel este programat sa atârne în ștreang pe 18 noiembrie, la GITMO.

 Așa ar trebui toți acești criminali, inclusiv de la noi din țară, adunați și atârnați în ștreang, ei nu mai merită să trăiască printre noi !

   Sursa: https://realrawnews.com/

8 comentarii

  • Ești liber să crezi ce vrei, dar există trolii care cum apare o informație ce dă la temelie globaliștilor și Noii Ordini Mondiale dezmint imediat prin articole sau imagini false (CGI), cum a fost și cazul cu Bill Gates. Adevărul până la urmă va triumfa…

   Apreciat de 2 persoane

 1. Este muuult prea usor pt ei spanzuratoarea,impuscarea cred ca s ar potrivi mai bine vaccinarea cu 3 doze si lasat o vreme sa simta tot ce au simtit cei care au murit,tragerea pe roata,infiptul in teapa sunt mai potrivite pt aceste bestii cu chip de om

  Apreciat de 1 persoană

 2. Problema nu sunt ei..ci planul eteric..altii sunt greii,conducatorii reali…astia nu sunt decat niste reptile incarnate aici pentru a putea detine controlul nostru..Zuganii sunt beleaua …arhontii…draconienii..samd..toate magariile sunt conduse din eteric…si creatia lui peste prajit este condusa de pe luna..cu ajutorul calculatoarelor cuantice pe cristal…ne-au bagat pe gat niscai fraierici sa prindem boala pe ei…dar ei nici macar nu au parte subliminala…nu au suflet…uitati-va la ei cand sunt invinovatiti….unii dintre ei nici macar nu realizeaza ce su facut..daca ar fi avut parte subliminala nu ar fi facut tot crea ce au facut…de dastia au ei nevoie …cei care conduc cu adevarat aceasta planeta…Cine e in spatele creatiei …nu Yalldabaoth?…Yahweh,Zohan,Moloc,Ishtar,renumitul Ashtar Sheran,Arhitectul…Zuganii,Satan,Lucifer,samd…sunt 47 de rase care detin in acest moment controlul nostru.Suntem in proiectul Terra…nu suntem altceva decat niste experimente pentru ei..un proiect ce a ajuns aproape de final de etapa…curand vom trece in alta etapa..cu alti conducatori si se vor crea si alte sisteme…logic..muult mai performante decat ce a fost pana acum.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s