Luptă la Rezerva Federală  

  În timp ce majoritatea americanilor stăteau lipiți de televizoare și dispozitive electronice în seara zilei de 8 noiembrie, la sediul Rezervei Federale din Washington D.C. a avut loc o luptă puternică între pușcașii marini americani devotați restabilirii ordinii în Republică și agenții federali loiali regimului criminal Biden, cu marinarii suferind o înfrângere zdrobitoare. Deși RRN nu îi face plăcere să scoată în evidență pierderile Pălăriilor Albe, avem obligația să le raportăm, la fel cum le facem și victoriile.

În dimineața zilei de 8 noiembrie, generalul David H. Berger a dat undă verde la o operațiune de preluare a controlului Rezervei Federale, după ce a aflat că regimul criminal Biden era în proces de a consolida securitatea clădirii cu un zid perimetru înalt de 5 metri pentru a o izola de lumea exterioară, descoperind că criminalii din interior tipăreau miliarde și miliarde de dolari — monedă fiat nesusținută de aur — menite să ajungă în mâinile președintelui kazaro-nazist ucrainean Volodymyr Zelenskyy.

Surse din biroul generalului Berger au declarat pentru RRN că generalul a vorbit atât cu președintele Trump, cât și cu consilierii lui Trump înainte de a se angaja în raid. Consensul, a adăugat el, a fost că Fed-ul va fi întunecat și în cea mai mare parte gol, deoarece este ziua alegerilor, cu doar un mic contingent de agenți de trezorerie care păzesc structura cu 6 etaje cu grinzi de oțel.

Generalul Berger, au adăugat sursele, a ales manual două plutoane Marine Scout-Sniper formate din 24 de bărbați pentru a îndeplini misiunea, ale căror obiective includ supravegherea clădirii, eliminarea sau supunerea opoziției și distrugerea mașinilor de gravat și tipărit. Marinarii au ajuns la Fed la aproximativ 1:00 am și au creat un gol în zidul care era încă în construcție. În timp ce lunetiştii asigurau supravegherea, ceilalţi puşcaşi marini s-au apropiat pe furiş la uşile din faţă – apoi s-a dezlănţuit iadul.

Ușile s-au deschis, iar agenții de trezorerie echipați cu NVG-uri și înarmați cu puști automate au dezlănțuit o ploaie de gloanțe asupra pușcailor marini, lovind și ucigând patru pușcași în timp ce încercau să deschidă ușile. Lunetiştii marini au întors focul şi au doborât trei agenţi ai trezoreriei, în timp ce puşcașii marini din curte se adăposteau pentru acoperire şi au tras în prag cu propriile puşti M27. Alți trei pușcași pușcași au fost doborâți în timp ce se mișcau să flancheze ușile, iar apoi lunetiştii IRS au apărut în ferestrele nivelului superior, realizând împușcături în direcția generală a echipelor de lunetiști marini. Un lunetist IRS a luat o împușcătură în cap și a fost doborât, dar pușcașii marini și-au dat seama rapid că erau depășiți și în timp ce lămpile iluminau exteriorul și o voce a răsunat: „Ați intrat într-o capcană și sunteți acoperiți dintr-o poziție ridicată. Aruncă-ți armele și predă-te. Vă depășim numeric cu 20 la 1.

Marinii au început o retragere tactică, realizând foc de suprimare în timp ce se retrăgeau doi câte doi prin golul din zid de unde veneau. Lunetistii marini s-au aruncat la ferestre si în prag, în timp ce oamenii de la pământ s-au ferit de o furtună de focuri ca grindina. Un alt marin a fost rănit în timpul ieșirii, iar pușcașii rămași au scăpat nevătămați.

A fost o pierdere”, a declarat mai târziu o sursă din biroul generalului Berger pentru Real Raw News. „Ei, evident, știau că venim; nu stim de unde. În locul ăla se tipăresc bani pe care-i trimite în străinătate. Am vrut să oprim asta. Lucrurile sunt mai rele acum, dar vom găsi o cale.”

     Pălăriile Albe în situație tumultoasă  

S-a mai întâmplat și se întâmplă din nou.

S-a deschis o altă prăpastie între liderii Pălăriilor Albe care îl susțin pe președintele Donald J. Trump și cei care spun că timpul lui Trump a trecut și că guvernatorul de Florida, Ron DeSantis reprezintă acum viitorul conservatorismului american. După cum s-a raportat anterior, ofițerii aflați sub comanda generalului David H. Berger s-au chinuit în mod repetat pe cine să susțină, jumătate deplângând susținerea neclintită a generalului față de Trump. Și săptămâna trecută trei pălării albe de rang înalt au dezertat în Deep State în urma furtului la mijlocul mandatului.

Defetismul este în aer. Sunt aceia dintre noi care simt că Deep State este imbatabilă, că suntem angajați într-un război de neînvins, că nu avem forța de muncă pentru a afecta schimbarea, așa că ei sar din navă și înnoată spre ceea ce cred ei că va fi echipa câștigătoare. Este opusul a ceea ce am văzut în urmă cu doi ani, după furtul din 2020, când ofițerii și subofițerii de sus și de jos de la bord îl sunau pe generalul Berger și îi spuneau „aduceți-mă în această luptă.” Este problematic”, o sursă din biroul generalului Berger a declarat pentru Real Raw News.

El a spus, de asemenea, că lipsa sprijinului politic a pus la îndoială dacă White Hats pot restabili ordinea în Republică.

În 2021 am avut o legătură simbiotică cu mulți parlamentari conservatori. Deși nu ne-au încurajat în mod deschis, ne-au ajutat din spate. Acest sprijin s-a diminuat considerabil, deoarece par să se teamă că asocierea cu noi le va dejuta cariera politică. Iar ura bruscă a presei conservatoare față de Trump nu ajută cauza generalului Berger”, a spus sursa noastră.

El a spus că caricatura din New York Post despre Donald Trump în rolul lui Humpty Dumpty stând pe un perete l-a înfuriat pe generalul Berger, dar a stârnit râsete zgomotoase din partea White Hats, care îl consideră pe Trump „bunuri deteriorate”. Chiar și Newsmax pare să se fi întors împotriva lui Trump: când aliatul lui Trump, Mike Lindell, a transmis dovezi de fraudă electorală, gazda Newsmax, John Iadarola, l-a redus la tăcere, spunând că nici el, nici Newsmax nu au putut verifica afirmațiile privind frauda electorală la mijlocul mandatului.

Nu știm ce le-ar fi dat Lindell pentru că nu avea voie să vorbească. Dar atunci când avem dovezi de fraudă, o împărtășim presei conservatoare și fără excepție, refuză să o difuzeze, pentru că sunt îngrozite de FCC. Există o corelație directă între fractura din mișcarea White Hat și fractura din partidul republican”, a explicat sursa noastră.

Diviziunea, a adăugat el, a fost amplificată de atacurile repetate ale lui Trump asupra guvernatorilor DeSantis și Youngkin, ambii văzuți ca potențiali rivali la prezidențialele din 2024.

Știm că Trump este deschis și are o istorie de a atribui oponenților porecle peiorative. În trecut, a funcționat în avantajul lui, dar acum sentimentul este că loviturile sale imprudente fac mai mult rău decât bine. Generalul Berger i-a cerut chiar să reducă tonul retoricii, dar Trump este Trump. El va face ceea ce va face. Din păcate, sinceritatea lui Trump, în lipsa unui cuvânt mai bun, i-a făcut pe oameni din rândurile noastre să creadă că este Deep State și încearcă să prăbușească mișcarea”, a spus sursa noastră.

Dar generalul Berger, a adăugat el, le reamintește continuu subordonaților săi că președintele Donald J. Trump a fost cel care, înainte de a părăsi Washingtonul în ianuarie 2021, a invocat Actul Insurecției din 1807, care a permis armatei americane să țintească, să aresteze, să rețină și să execute minionii Deep State ale căror acțiuni trădătoare au slăbit națiunea.

Gen. Berger luptă pentru a readuce unitatea în Pălăriile Albe. Situația de acum este tumultoasă. Încă evaluăm profunzimea fraudei electorale, care pare larg răspândită. Avem nevoie de coeziune pentru a învinge o dată pentru totdeauna Deep State”, a spus el în încheiere.

 Deci, dragilor situația se complică și după aceste alegeri în SUA…, nu trebuie să ne pierdem speranța, aceasta este în Dumnezeu și binele va învinge până la urmă…trădători au existat din totdeauna și vor mai exista.

    Doamne ajută!

 Sursa: https://realrawnews.com/

7 comentarii

  1. Scoateți elefanții din sufragerie ca să prindeți șoareci..Atît timp cît W.Hats este microfracturat,vechi fracturatul GOP se acutizează,Trump declară ce vrea cum vrea cînd vrea fără să țină seamă de recomandările gen.Berger și a consilierilor pe fondul unei media conservatoare unduitoare și a cîrtițelor din P.A.,nici să nu ne mirăm de eșecul de la Federal Reserve care a permis eșecul acțiunii și va permite în primăvară câștigul democraților.Deci vechea boală mondială:lipsa coeziunii.Secretul stă în acceptarea sacrificiului personal a fiecăruia dintre noi,simultan și de lungă durată.Altfel nu răzbim.Nu mai așteptați minuni.Ele vin doar la sfârșit ca să arate gloria lui Dumnezeu!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Cea mai periculoasă situație pentru noi și în favoarea dușmanului este dezbinarea din interior. Așteptăm de ani de zile victoria care părea atât de sigură dar se pare că lupta va fi de mult mai lungă durată decât crezusem sau sperasem noi. Și dacă până acum ne-a derutat și dezamăgit totodată contradicția izbitoare dintre veștile încurajatoare/optimiste privind situația financiară mondială și realitatea dureroasă de care ne-am lovit cu toții și care a devenit din ce în ce mai aprigă și mai inrobitoare pentru noi, acum scepticismul multora în privința câștigării acestui război pare a fi mult mai realist decât optimismul nostru.
    „Lumina de la capătul tunelului” se pare ca se stinge treptat, odată cu speranțele noastre…
    Poate că Patrioții s-au luptat cu forțe demonice prea mari pentru puterile omenești. Nădejdea noastră rămâne în Dumnezeu: numai EL ne poate salva cu-adevărat !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s