Era băncilor centrale atotputernice s-a încheiat  

Jocurile băncilor centrale ale Finanțelor sunt sursă de instabilitate  

Era băncilor centrale atotputernice s-a încheiat dintr-un motiv simplu: au eșuat. Și-au eșuat cetățenii, națiunile și au eșuat lumea. Politicile lor au împins bogăția și inegalitatea veniturilor la extreme, care au destabilizat sferele sociale, politice, economice și de mediu ale planetei.

După cum m-am străduit să explic de mulți ani, acesta este singurul rezultat posibil al dominației băncii centrale. Odată ce Finanțele devine motorul principal al tuturor celorlalte, atunci denaturează totul într-o mașină de skimming care aduce beneficii celor puțini care au acces la finanțarea băncii centrale în detrimentul tuturor celorlalți. Odată ce finanțele domină, atunci atât „piața”, cât și guvernul devin slujitori ai finanțelor.

Spun „piețe” pentru că odată ce piețele au fost financiarizate, ele servesc intereselor cartelurilor și monopolurilor și încetează să mai fie piețe. Guvernul, indiferent de „marca” anunțată, devine o licitație în care cel mai mare ofertant câștigă controlul asupra guvernării și reglementărilor, care sunt înclinate să servească interesele celor puțini cu acces la generozitatea băncii centrale.

 După cum ilustrează graficele de mai jos, acesta este topul 0,1%, cu o „curgere” substanțială până la top 1% și top 10%.

Cei mai mici 90% au pierdut teren nu doar economic, ci și politic și social.

Modul în care băncile centrale creează și distribuie creditul/banii are ca rezultat dominația finanțelor, iar această dominație a dus la denaturarea și ruinarea economiei și societății. Inegalitatea mare este norma peste tot, pentru că sistemul băncii centrale este peste tot.

Băncile centrale sunt sursa inegalității destabilizatoare; nu pot repara inegalitatea. Atâta timp cât Finanțele domină „piețele” și guvernele, nici acestea nu vor putea remedia inegalitatea. Bancherii centrali și autoritățile guvernamentale sunt conștienți de faptul că sistemul se destramă din cauza inegalității extreme pe care le-au creat. Ei încearcă să reconcilieze această contradicție – Finanțele transformă lumea întreagă într-o mașină care nu poate decât să exacerbeze inegalitatea – cu, da, ce altceva? Finanţa.

Așadar, băncile centrale se pregătesc să depună noi „bani” direct în conturile curente, iar guvernele se gândesc la impozite excepționale, impozite pe avere etc. pentru a recupera o parte din averea acumulată la nivelul superior pentru a finanța programele sociale menite să mențină masele în conformitate. Jocurile bancare centrale ale Finanțelor sunt sursa de instabilitate.

Reținerea banilor gratuiti ai băncilor centrale pentru finanțatori și prieteni este primul pas necesar pentru a demonta Finanțele ca forță dominantă în piețe, guvernare și mașina planetară de skimming creată de Finanțe.

Fie puterea este preluată de la băncile centrale, fie inegalitatea vastă care este rezultatul dominației băncilor centrale va dezlega întregul sistem. Alegeți, dar distorsiunile se accelerează, iar timpul se scurge.

 Procesul de prăbușire totală a actualului sistem bancar central este în desfășurare. După cum știți, el este înlocuit succesiv cu noul QFS, care va fi bazat pe moneda cu acoperire în aur, gestionat de un supercalculator cuantic gestionat de Federația Galactică. Totul va fi corect, instantaneu și la vedere. Astfel vor fi eradicate pentru totdeauna toate tipurile de trafic și de producere și mișcare a ,,banilor negri”.

Mai nou, Klaus Schwab recunoaște la summitul G20 din Indonezia ce a avut loc săptămâna trecută că globalizarea s-a terminat, că dominația SUA s-a terminat și că ordinea multipolară (BRICS+) este următoarea. Este timpul pentru pace în lume și prosperitate comună, în loc de războaie nesfârșite și furt global. Iar regimul Biden va demisiona în curând, el fiind pus sub acuzare oficial.

   Toate băncile centrale se vor prăbuși — Video | VK

 Calmul dinaintea furtunii (video) – https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240223%2Fpl_629036819_-2

 Tucker Carlson: UE se prăbușește și America după ea- video: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240232%2Fpl_629036819_-2

   Doamne ajută!

 Sursa: https://www.zerohedge.com/

3 comentarii

  1. Cu părere de rău, toate aceste teorii pe care le auzim și citim de ani de zile, au fost invariabil infirmate/contrazise de situația pe care o trăim în viața reală. Băncile își implementează nestingherite agenda de inrobire financiară a omenirii. Situația nu numai ca nu s-a îmbunătățit pe plan global, ci dimpotrivă, s-a înrăutățit continuu, inflația a crescut iar dobânzile criminalilor bancheri au explodat în ultimele luni în mod devastator pentru populatie.
    Nu am făcut niciodată parte dintre cei care pretind ca Trump și Putin nu sunt decât o altă versiune a cabalei prin care omenirea e din nou înșelată (vezi Raul Coltor, Laurențiu Primo și alții), dar nici nu mai pot fii optimist în privința implementării Gesarei. Criminalii mondiali își implementează nestingheriți agenda, pe toate planurile iar asta se vede cu ochiul liber. Asta TRĂIM în realitate. O realitate din ce în în ce mai întunecată, mai dureroasă, mai crudă și mai greu de suportat.
    De aceea, cu părere de rău, am ajuns să cred că Gesara rămâne doar un vis frumos (fără șanse de implementare concrete), în ciuda pastilelor amăgitoare care ni se servesc periodic: articolele ca cel de mai sus, rămân simple teorii invariabil contrazise de realitatea trăită, teorii menite doar sa mai amorțească întrucâtva durerea omenirii.
    Să nu ne mai îmbătăm cu apă rece, zic!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s