Brevetul de dronă aeriană bio-armată a fost descoperit; peptide veninoase toxice CONFIRMATE științific în sângele și fecalele victimelor covid   

  Pe zi ce trece tot mai multe dovezi ne arată că pandemia covid nu a fost naturală ci un război biologic asupra întregii umanități.

 Zeci de peptide veninoase au fost identificate și confirmate în corpurile victimelor covid. Analiza a fost efectuată prin HPLC cu confirmarea masei moleculare a spectografului de masă și a fragmentării ionilor, publicată într-un jurnal de știință și indexată de PubMed. A fost identificat un brevet care descrie un sistem de livrare aeriană cu dronă de arme biologice conceput pentru a ucide „100% din trupele inamice”.

Acest sistem de livrare a armelor biologice cu dronă poate fi echipat cu peptide veninoase aerosolizate pentru a arunca toxine în aer pe orice populație, în orice oraș, în orice moment, prefăcând un focar pandemic (nu este necesar un virus). Sistemul găzduiește, de asemenea, țânțari care pot fi hrăniți cu „o toxină potrivită pentru a fi transmisă prin mușcătura de țânțar” pentru a realiza uciderea în masă a civililor sau a trupelor.

Rusia a identificat tocmai acest tip de drone (cu o capacitate de transport de lichide de 20 l plus capacități de dispersie aerosolizată) care sunt utilizate de guvernul ucrainean, capabile pe deplin să pulverizeze arme biologice asupra trupelor sau civililor ruși. Vezi această poveste mai departe aici: https://www.newstarget.com/2022-11-04-russia-identifies-drones-ukraine-kherson-spraying-bioagents.html

 Priviți aici: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456239660%2Fpl_629036819_1

   Sistem de eliberare aeriană a țânțarilor toxici – brevet american #US8967029B1  

 Dr.Tau Braun ne-a alertat cu privire la acest brevet după ce a vizionat recentul meu interviu (autorul) cu Dr. Jane Ruby și Dr. Bryan Ardis. Acest brevet, ușor de vizualizat prin Google Patent la acest link :  https://patents.google.com/patent/US8967029B1/en a fost depus de „TMARS Associates Trustee for Toxic mosquito aerial release system CRT Trust.”

Brevetul descrie un sistem de eliberare a țânțarilor cu arme biologice care utilizează eliberarea din drone aeriene, conceput pentru a atinge o „rată de ucidere de 100%” a trupelor inamice. Brevetul, într-un limbaj nemilos, descrie, de asemenea, „dispozitive robotice mici” care furnizează agenți patogeni pentru a ucide trupele.

În imaginea de brevet de mai sus, observați craniul și oasele încrucișate din colțul din dreapta jos al containerului de arme biologice, care hrănește moleculele toxice ale țânțarilor (ar putea fi substanțe chimice, agenți patogeni sau peptide veninoase) cu scopul de a le injecta în ținta dorită prin mușcături de țânțar.

     „Boala poate fi un instrument militar foarte valoros”  

 În brevet se specifică :

 De-a lungul istoriei militare, sănătatea trupelor cuiva a fost întotdeauna un factor determinant important. Soldații de la sol pot funcționa corect numai dacă nu sunt bolnavi sau mor din cauza unui virus sau agent patogen mortal. Un soldat, al cărui sistem imunitar încearcă să lupte cu un insectă sau un agent patogen, nu va avea energie sau capacitate de a lupta cu alți soldați. Boala poate fi un instrument militar foarte valoros, care poate fi mai devastator decât cele mai moderne arme și echipamente militare.

Deoarece îmbolnăvirea trupelor inamice este un obiectiv militar important, atunci trebuie să ne uităm la ce mijloace sunt disponibile pentru a aduce agenții patogeni, germenii și virușii către inamic. În tehnologia militară extrem de avansată de astăzi, există diferite tipuri de dispozitive robotizate mici care pot încerca să aducă agenții patogeni aproape de trupele inamice…

Acest miracol al tehnologiei poate transporta un agent patogen, poate merge pe ascuns în zona inamicului, poate găsi în mod specific inamicul individual și poate contamina inamicul fără absolut niciun avertisment. Acest dispozitiv ultra high-tech al naturii se numește țânțar. Dacă ar exista o modalitate prin care planificatorii militari să recolteze și să folosească puterea țânțarilor, ei ar putea îmbolnăvi și ucide cu ușurință mase mari de trupe inamice fără ca măcar un singur foc să fie tras. Cu sistemul de eliberare aeriană a țânțarilor toxici, mase mari de oameni pot fi imunizate sau trupele inamice pot fi acum distruse sau inutilizabile fără a fi nevoiți să riscăm sau să punem în pericol propriile trupe.

Țânțarii din sistemul de eliberare aeriană toxici pot fi contaminați cu diferite tipuri de bacterii modificate genetic pentru a activa sistemul imunitar, sau contaminați cu agenți toxici patogeni în funcție de obiective. În scopuri militare, țânțarii pot fi folosiți pentru a furniza un agent, cum ar fi malaria, pentru a crea boală, sau ar putea folosi agenți și viruși mult mai toxici sau foarte contagioși. Un virus extrem de contagios ar putea șterge 100% din trupele inamice, deoarece cele care nu au fost mușcate vor fi contaminate de colegii lor soldați.

Vă sună cunoscut ceva din astea? De ce a avut New York City un „focar de covid” brusc în februarie/martie 2020, care nu s-a răspândit în alte orașe din SUA de-a lungul unei previziuni a pandemiei virale?

Ceea ce este fascinant aici este că acest sistem de eliberare a armelor biologice cu dronă aeriană înseamnă că este posibil să falsificăm o pandemie prin scăparea în aer de toxine chimice asupra unei populații, fără să existe vreun virus. Odată ce populația absoarbe toxinele, ea este determinată de teama mass-media să cerșească vaccinuri. Aceste „vaccinuri” le injectează apoi instrucțiuni de ARNm care își pot programa celulele să sintetizeze proteinele peptidice veninoase în propriile lor corpuri, creând și mai multe simptome și provocând „vărsarea” / răspândirea peptidelor veninoase către ceilalți din jurul lor. Aceasta se numește apoi „epidemie” de răspândire virală, atunci când nu este nici măcar necesar un virus pentru ca acest proces să fie creat.

Asta nu înseamnă că nu există o tulpină virală cu arme biologice SARS-CoV-2, înseamnă doar că nu este necesar niciun virus pentru a declanșa un aparent „focar” și pentru a provoca panică publică cu privire la cel mai recent agent patogen. Tot ceea ce am văzut cu așa-numita pandemie covid-19 ar fi putut fi realizată fără niciun virus.

   „Teoria veninului” s-a dovedit corectă, deoarece oamenii de știință confirmă prezența a zeci de peptide veninoase la victimele covid-19  

Un studiu publicat în revista F1000 Research, indexat de PubMed Central și disponibil pe site-ul National Library of Medicine https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8772524/ se intitulează „Peptide asemănătoare toxinelor din probele de plasmă, urină și fecale de la pacienții cu COVID-19”.

Acest studiu a folosit HPLC (cromatografie lichidă) combinată cu instrumente de spectrometria de masă pentru a identifica prezența a zeci de componente peptidice veninoase în fecale și plasma sanguină a victimelor covid-19. Autorul lui, Carlo Brogna și alți cercetători italieni, „raportează identificarea peptidelor asemănătoare toxinelor la pacienții cu COVID-19 prin aplicarea cromatografiei lichide cu ionizare chimică activată de suprafață – Spectrometria de masă a mobilității ionilor din cloud”.

Lista completă a peptidelor toxice și a componentelor peptidelor veninoase identificate în corpurile victimelor covid-19 includ:

    Conotoxina Pu6.1

    Conotoxina Vi15a

    Alfa-conotoxină presupusă Qc alfaL-1

    Conotoxina 10

    Rho-conotoxina TIA

    Conotoxina inhibitor de serin protează de tip Kunitz Cal9.1a

    Alfa-conotoxina Pu1.5

    Conotoxina Fla16d

    Fosfolipaza A2 MALT0035C

    Fosfolipaza A2 AP-PLA2-I

    Fosfolipaza acidă A2 PePLA2

    Fosfolipaza bazică A2 BFPA

    Fosfolipaza bazică A2 PL-X

    Factorul de complement B Fragment Ba

    Fosfolipaza acidă A2 omologul lanțului D textilotoxină

    Fosfolipaza acidă A2 omologul lanțului D textilotoxină

    Subunitate necatalitică pseutarin-C activator de protrombină venin

    Factorul de coagulare V

    Subunitate necatalitică oscutarină-C activator de protrombină venin

    Neurotoxină scurtă 4

    Conotoxina Cl9.6

    Halaza asemănătoare metaloproteinazei zincului

    Alfa-elapitoxină-Oh2b

    Sigma-conotoxina GVIIIA

    Conotoxina Mr15.2

    Conotoxina mr3g

    Contryphan-R

    Inhibitor de metaloprotează a veninului de șarpe 02D01

    Peptide natriuretice de tip C și potenționând bradikinina

    Peptide natriuretice de tip C și potenționând bradikinina

    Metaloproteinaza/dezintegrină de zinc

Rețineți că acestea includ „conotoxine”, despre care studiul spune că „sunt peptide neurotoxice izolate din veninul melcilor conici marini (genul Conus)”.

 Studiul adaugă:

Prezența peptidelor conotoxinelor ar putea explica apariția multor simptome (cum ar fi hiposmia, hipogeuzia și semnele tipice sindromului Guillain-Barre) observate la unii pacienți cu COVID-19. Prezența lor poate altera funcționarea normală a canalelor ionice, a receptorilor nicotinici de acetilcolină și a nivelurilor de acetilcolină.

  Dr. Bryan Ardis a încercat să avertizeze lumea despre peptidele veninoase toxice și a fost ridiculizat de aproape toată lumea  

Linia de jos? Dr. Bryan Ardis a avut dreptate tot timpul. La fel a fost și Stew Peters pentru că a îndrăznit să-i acorde Dr. Ardis o platformă pentru a vorbi (pentru înregistrare, l-am intervievat și pe Dr. Ardis și am publicat acel interviu pe Brighteon.com). Așa-numita „teoria veninului” care a fost respinsă sau chiar și batjocorită de alți analiști și observatori se dovedește a fi o componentă critică în înțelegerea originilor și prezenței așa-numitului „covid-19”, care ar putea fi numit mai potrivit „COVENOM-19”.

Obțineți detaliile complete și uimitoare în podcastul actualizării situației de astăzi. Iată un rezumat al celor acoperite:

    – Până la un milion de democrați nu pot vota din cauza rănilor provocate de vaccin sau a morții;

    – Primele alegeri în era genocidului post-vaccin

    – Stephen Colbert imploră să se alăture illuminati globalişti şi să impulsioneze depopularea

    – Democrații își proiectează propria agendă, susținând că republicanii vor ucide copii

    – Jumătate dintre studenți cer pedeapsa cu MOARTEA pentru discurs „ofensator”.

    – Studiul științific Bombshell descoperă peptide VENOM la victimele covidului

    – Dr. Bryan Ardis este dovedit ca fiind corect cu „teoria veninului”

    – Peptidele veninoase sintetizate pot fi produse în masă folosind e.coli artificial

    – Injecțiile de ARNm pot injecta oamenilor instrucțiuni pentru a produce peptide veninoase

    – Transformă corpul uman într-o fabrică de venin, otrăvindu-se din interior

    – Peptidele sintetice de venin pot fi produse în masă și liofilizate

    – Patent descoperit pentru livrarea cu dronă aeriană a armelor chimice și biologice

    – Ucraina a fost prinsă încercând să cumpere drone cu arme biologice cu rază lungă de acțiune pentru pulverizarea de toxine

    – Patent US #US8967029B1 descrie livrarea de agenți biologici pentru a ucide masele

    – Brevet depus de „Sistem de eliberare aerian țânțari toxici CRT Trust”

    – Proiectat pentru a „îmbolnăvi și ucide mase mari de trupe inamice”

    – Focarele virale pot fi FALSIFICATE prin aruncarea peptidelor veninoase asupra populațiilor

   Video: https://www.brighteon.com/694b94a6-6c4c-4de9-ac8c-ecade6b1c70b

3 comentarii

  1. „Nu va incredeti in cei puternici,in fii oamenilor,in care nu este izbavire. Iesiv-a duhul lor si se va intoarce in pamant.In ziua aceea vor pieri toate gandurile lor” (Psalmul 45)

    Apreciază

  2. „Mare noroc ca exista oameni (???) care sunt idioti! Functia idiotului e pozitiva,pentru ca fara el n-am intelege nici geniul,nici normalitatea. Pai cum am cunoaste noi un om pe care il numim desavarsit daca nu ar fi prezenti astia,idiotii?”

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s