FBI declasifică dosarele privind implicarea CIA în abuzul ritualic satanic și traficul sexual cu copii   

 După ce s-a retras din FBI, Ted Gunderson a înființat o firmă de investigații private, „Ted L. Gunderson and Associates”, în Santa Monica. Într-o conferință din 1995 din Dallas, Gunderson a avertizat despre proliferarea grupurilor satanice secrete și despre pericolul reprezentat de Noua Ordine Mondială, un guvern din umbră care controlează guvernul SUA. Gunderson a descoperit că în SUA există o rețea secretă larg răspândită de grupuri care răpesc copii și sugari și îi supun abuzului ritualic satanic și sacrificiilor umane ulterioare.

Unul dintre aceste grupuri este The Finders, despre care Gunderson a spus că este operat de CIA. A scris o carte despre The Finders, care poate fi încă descărcată de pe site-ul său (Ted Gunderson a murit în 2011). Acesta este același grup CIA pe care FBI-ul tocmai a desecretizat multe dintre dosarele din ancheta lor în The Finders, deși multe nume rămân redactate pentru a-i proteja pe vinovați.

Gunderson a călătorit prin țară ținând prelegeri despre munca sa, care au inclus cazuri care l-au determinat să descopere grupurile ascunse implicate în Ocultismul Satanic, care includ abuzul sexual asupra copiilor și sacrificiul copiilor. Prelegerea lui generală a durat aproximativ 4 ore, dar există încă o prelegere disponibilă astăzi în care a condensat-o la doar puțin peste o oră.

La sfârșitul acestei prelegeri, Gunderson îi cere unei femei pe nume Linda Weigand să vină și să depună mărturie. Când o prezenta, Gunderson spuse: „Acesta este unul dintre cele mai clasice exemple de corupție pe care le-am văzut vreodată. Și credeți-mă, puteți spune din prelegerea mea, că am văzut câteva exemple destul de îngrozitoare de corupție.”

Vehiculul care este folosit de guvernul SUA și CIA pentru a trafica acești copii și a conduce aceste rețele de abuz ritual satanic este rețeaua de servicii sociale pentru copii și asistență maternală finanțată de guvern, cunoscută cel mai frecvent ca „CPS” (Servicii de protecție a copilului). Există fonduri guvernamentale masive pentru toate cele 50 de state din SUA care pot fi colectate doar dacă îndeplinesc anumite cote de copii introduși în acest sistem, așa că mulți copii sunt literalmente răpiți, în mare parte răpiți medical, de la părinți pentru a satisface cererea de copii în acest malefic sistem satanic, care este operat în cea mai mare parte de către Biserici creștine care colectează fonduri de la Guvern. Mulți oameni au încercat cu curaj să expună acest sistem malefic care există în fiecare stat și fiecare județ din SUA și, din păcate, mulți dintre ei sunt acum morți.

În 2009, Bill Bowen a lansat un trailer pentru un film documentar pe care îl producea, care dezvăluie corupția din cadrul serviciilor de protecție a copilului din Statele Unite. Filmul se numește Innocence Destroyed. Bill Bowen a murit pe neașteptate în anul următor, în 2010, din cauza unui atac de cord, înainte de a putea termina filmul. Segmentele care au fost finalizate au fost publicate pe YouTube, în trei videoclipuri diferite.

O altă persoană care a dezvăluit rețeaua coruptă a serviciilor de protecție a copilului a fost senatorul Georgiei, Nancy Schaefer. Înainte de a fi ucisă, ea a prezentat dovezi ale acestei corupții, iar prelegerea principală pe care a ținut-o despre acele dovezi este acum greu de găsit pe YouTube, așa că am publicat-o pe canalul nostru Bitchute.

Această prelegere și raportul pe care l-a creat i-au costat cariera și, în cele din urmă, viața. Un alt senator de stat care a încercat să expună corupția în CPS și traficul sexual cu copii care a fost ucis în vara lui 2019 a fost senatorul de Arkansas, Linda Collins-Smith. Am acoperit povestea ei în 2019 și are, de asemenea, legături cu traficul sexual cu copii în Arizona, pe care am acoperit-o într-o emisiune radio pe care am produs-o în 2019 la KFNX din Phoenix.

O mare parte din acest abuz ritual satanic foarte rău și trafic sexual cu copii care se întâmplă în Statele Unite a fost dezvăluit în 2016 de Julian Assange și Wikileaks, care a fost numit „Pizza Gate”. Cred că acesta este motivul principal pentru care Hillary Clinton a fost aruncată sub autobuz în 2016, pentru că avea prea multe legături cu această rețea: https://amg-news.com/?s=HILLARY

Dosarele desecretizate ale FBI privind cazurile de trafic de copii preșcolari The Finders și McMartin  

 În 1983, o femeie pe nume Judy Johnson din comunitatea bogată din California din Manhattan Beach a mers la poliție, susținând că fiul ei în vârstă de 2 ani a fost molestat de Raymond „Ray” Buckey, un profesor de 28 de ani la McMartin Preschool. Poliția și-a început ancheta prin înștiințarea părinților actualilor și foștilor elevi despre posibilitatea abuzului sexual asupra copilului lor. Numeroși copii au spus povești similare despre sacrificii satanice de animale și ritualuri sexuale în camere secrete ale școlii. Până în 1984, Buckey a fost arestat pentru 79 de acuzații de molestare a copiilor. Mama lui a fost, de asemenea, arestată ca și conspirator, precum și alți câțiva membri ai familiei Buckey, deoarece McMartin Preschool era deținută și administrată de familia Buckey-McMartin.

Copiii au spus că au fost avertizați că dacă vor spune cuiva, părinții lor vor fi uciși. Și destul de sigur, exact când procesul lui Buckey a început în 1986 – un proces în care Judy Johnson a fost un martor cheie – ea a fost descoperită moartă în casa ei, cauza necunoscută. Avea doar 42 de ani.

Aproape exact un an mai târziu, un fost ofițer de poliție care a servit ca anchetator pentru apărare s-a sinucis acasă. Odată cu moartea lui Johnson, avocatul lui Buckey a reușit să-și pună sub acuzare caracterul în timpul procesului. S-a mai susținut că mărturia copiilor a fost influențată (sau implantată) de către examinatorii psihologi care i-au intervievat. În cele din urmă, Buckey nu a fost condamnat. Un al doilea juriu a intrat în impas în 1990, iar cazul a fost respins.

Timp de șase ani, poliția și FBI-ul investigaseră în mod activ cazul McMartin Preschool, potrivit Los Angeles Times. După ce au închis dosarul – iar familia Buckey a dezvăluit că a vândut preșcoala McMartin închisă lui Arnold Goldstein pentru dezvoltarea unei clădiri de birouri – părinții frustrați ai copiilor abuzați l-au angajat pe șeful ulterior pensionat și șeful FBI-ului din Los Angeles, agent special Ted L. Gunderson (1928-2011) să continue investigația și a comandat un sondaj arheologic.

Un deceniu mai târziu, îl puteai găsi pe Gunderson vorbind despre cazul McMartin, precum și despre o rețea de molestatori și traficanți de copii numită „The Finders”. Timp de zeci de ani, dosarele FBI privind cazul McMartin și The Finders au fost sigilate. Agenția și-a desecretizat și și-a eliberat dosarele. Acesta arată un deceniu de cercetare care se întinde din California până în Belgia. Ancheta în aceste cazuri a descris culte, trafic sexual cu copii și date compromițătoare pentru șantaj. În ultimele decenii, mass-media a refuzat să raporteze despre astfel de cazuri. Astfel de cazuri (a se vedea mai jos) au fost „demontate” de către suspecții obișnuiți pe care Sindicatul Crimei îi folosește pentru acoperire. Însă propria investigație a FBI-ului sugerează că, cazurile au fost suficient de reale și indică mușamalizări.

     O cronologie a evenimentelor este în raport  

 Din articolul de știri „Oficialii descriu „ritualurile de cult în cazul abuzului asupra copiilor” de Saundra Saperstein și Victoria Churchville de la The Washington Post pe 7 februarie 1987: „Douglas J Ammerman” și „Michael Houlihan” au fost arestați la ore ciudate într-un parc din Tallahassee cu 6 copii neînrudiți, fără a înțelege facilitățile moderne, apă caldă, televizor sau telefoane. Copiii erau mușcați de insecte, purtând haine vechi și zdrențuite, iar 2/6 au fost „evident abuzați”. Înainte de arestările lor în parc, Ammerman și Houlihan au spus poliției că sunt profesori de la Washington „care transportă acești copii în Mexic la o școală pentru copii străluciți”, potrivit lui Hunt. Când poliția i-a întrebat pe bărbați unde sunt mamele copiilor, „au spus că sunt înțărcați de mamele lor”.

Paginile 4-10 arată că The Finders au fost prinși de multe ori, dar diverși procurori au refuzat să depună acuzații. FBI, Departamentul de Stat al SUA și alții au ajutat la acoperirea situației de fiecare dată. La pagina 39 aflăm despre o solicitare ca FBI să examineze documentele originale al The Finders în loc să se bazeze pe rezumatele agenților anteriori sau pe rapoartele de revizuire. Ar fi nevoie de permisiune pentru a vedea dovezile directe. La pagina 40 vedem indicii cu privire la modul în care sistemul camerei stelare al Sindicatului Crimei îngroapă dovezi de investigație în agențiile greșite, ceea ce face dificilă urmărirea serioasă.

     Ceasuri de iarnă la pachet

Se pare că este vorba despre reproducerea sau „găsirea” de asasini și alți agenți care au fost spălați pe creier, precum „Îngeri și demoni” lui Don Brown. Acești indivizi sunt crescuți din copilărie și apoi sunt introduși în sistem după cum este necesar. Acel personaj asasin din „Îngeri și Demoni” poate fi revelația metodei și a șablonului. În plus, asta a fost acum 30 de ani, pe vremea când elementele pălăriilor albe erau încă în joc. Astăzi, agenții precum FBI și D.C. Metro sunt capturate.

Cazul preșcolar McMartin era de mare profil la acea vreme și a devenit parte a ceea ce programatorii neuro-lingvistici au numit abuzul sexual din grădiniță „isterie și panică morală” din cauza presupusului abuz ritualic satanic în anii 1980 și începutul anilor 1990. Dar asta nu înseamnă că poveștile „sălbatice” și „imposibile” spuse de copii nu conțin unele elemente de adevăr. Este ca și cum cei care dezamăgesc nu ar fi luat în considerare faptul că au fost administrate halucinogene și medicamente pentru a le afecta memoria. Nu, asta ar necesita gândire critică, iar oamenii din pijamale sunt pregătiți pentru prima explicație slabă. În plus, Sindicatul Crimei a inventat sindromul memoriei false.

Una dintre controversele din caz au fost rapoartele copiilor și speculațiile că sub centrul școlii ar exista tuneluri și încăperi. Dezinformatorii au reușit în cele din urmă să introducă acest lucru în tărâmul „teoriei conspirației nebune”. Dar iată, avem confirmarea tunelurilor și a camerelor chiar de FBI!

În paginile 48-49 au fost găsite tuneluri la McMartin Preschool, precum și pentagrame și oase. Totul face parte dintr-un raport descriptiv. Apoi, în partea de jos, vine mâna ascunsă WTF standard care închide ancheta.

 Dar fiți optimiști, toți vor ajunge la GITMO  fără excepție și-i așteaptă ștreangul sau un glonț în cap. Până acum mulți au fost deja executați. La un moment dat totul se va face public și mulți care poate și-au făcut idoli dintre ei vor avea un mare șoc !!

  Pentru a vă lămuri și mai bine urmăriți documentarul Secta sângelui cu traducere în RO aici: https://www.kla.tv/24019

   Sursa: https://amg-news.com/

2 comentarii

  1. Asasini nenorociți . Criminali . CIA este băgată în toate nenorocirile de pe lumea asta . In toate crimele și asasinatele , teroriști inventați la televizor .CIA cred că este cea mai mare organizație criminală care a existat vreodată pe pământ. Am citi și eu multe despre acești criminali , te îngrozești de ce sunt in stare . Slugi bine plătite , au ținut spatele boșorogilor bogați . In timpul ” domniei reagan” ,pe care unii îl venerează și în fapt a fost un criminal , CIA era principalul susținător al traficului de droguri via Panama . In 1983 CIA a câștigat peste 60 de miliarde de dolari numai din traficul de droguri . Nu mai zic de afacerea Iran de care s-a folosit reagan pentru a câștiga alegerile prezidențiale din USA în dauna lui Jimmy Carter pe care l-a distrus prin minciună. Probabil că va fi greu de distrus această organizație criminală acum răspândită în toată lumea . Să auzim totuși și de bine după alegerile pentru Congres în USA . Am văzut că republicanii sunt peste democrați in ambele camere . Dar încă nu se știe oficial . Feeterman a fraudat alegerile … Să vedem urmările.

    Apreciază

  2. Si in Romania e un caz cu un anume profesor care intermedia infierea a mai multor copii de catre persoane straine, acest ilustru necunoscut profesoras, azi e dulap la cotroceni, nu face nimeni legatura dupa ce a citit articolul de mai sus cu profesorasul cu multe case la centru si ce hram poarta de a ajuns el saracutu pres. de tara, si ce spate a avut sa ajunga acolo?, pacat ca nu e si un articol despre ce se intampla in tara noastra cu adevarat…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s