Forțele Speciale l-au arestat pe CEO-ul Moderna, Stéphane Bancel  

  Forțele Speciale ale SUA l-au arestat la 30 octombrie pe CEO-ul Moderna, Stéphane Bancel, sub acuzația de crimă, în timp ce mogulul și criminalul farmaceutic a ieșit dintr-un restaurant elegant de la periferia D.C., unde plănuise o cină de afaceri cu directorul CDC, Rochelle Walensky, dar ea nu a apărut niciodată. Surse din biroul generalului David H. Berger au declarat pentru Real Raw NewsWhite Hats a monitorizat de luni de zile apelurile telefonice ale detestabilului duo; Bancel și Walensky ce au vorbit des, cel puțin săptămânal, Bancel cerându-i să se îmbarce într-un zbor către Paris, orașul său natal, pentru a discuta în persoană despre „multele beneficii profitabile” ale îmbinării vaccinurilor împotriva Covid-19 și antigripal într-o singură inoculare.

Dar o Walensky înfricoșată, care vorbea în șoaptă tremurătoare, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la părăsirea Centurii. Ea i-a spus lui Bancel la un apel din 17 octombrie că „s-a simțit în siguranță” în D.C. și că „negativiștii Covid” plănuiau căderea ei. Ea i-a recunoscut că nici măcar nu a vizitat de luni de zile sediul CDC din Atlanta, de teamă să nu fie „prinsă ilegal” sau ucisă. Ea a fost de acord, totuși, că discuțiile ulterioare despre vaccinul hibrid ar trebui să fie în persoană, pentru a reduce riscul ca cineva să asculte apelurile telefonice sau transmisiile digitale. Donald J. Trump, a spus ea, are spioni peste tot.

După multe dus-întors, Bancel a acceptat pe 25 octombrie să zboare de la Aeroportul Charles de Gaulle din Paris la Aeroportul Internațional Dulles din Virginia. El va ajunge în SUA la bordul zborului Air France AFR26 la aproximativ 19:00, pe 29 octombrie, i-a spus el lui Walensky, adăugând că va petrece noaptea la un hotel înainte de a o întâlni la Ruth’s Chris Steak House din Mclean, Virginia, în seara următoare. Ultimul său mesaj către Walensky înainte de a se îmbarca pe zbor: „Știu, Rochelle, vorbești și cu [CEO-ul Pfizer] Bourla. Ar fi în interesul ambelor noastre să ajungem la un acord de exclusivitate.”

Fără să știe Bancel, forțele speciale americane au avut ochii pe el în momentul în care a debarcat. Potrivit surselor, generalul de corp de marină David H. Berger și comandantul grupului 5 al forțelor speciale, col. Brent Linemen, s-au gândit să-l ia pe Bancel de la hotel și să o ia pe Walensky de la restaurant în seara următoare. În cele din urmă, au respins această idee, crezând că Walensky ar putea fi informată despre dispariția bruscă a lui Bancel. „Este mai bine să omori două păsări dintr-o lovitură”, ar fi spus generalul Berger.

Forțele speciale îmbrăcate în civili și conducând vehicule civile l-au urmărit pe Bancel și șoferul său de la aeroport la hotelul Watermark din Tysons, Virginia, unde a folosit acreditări false pentru a face check-in sub un nume presupus – Émile Blaise. Șoferul său, identificat mai târziu drept Ralph Adleman, angajat al Virginia Limousine Service din Richmond, a stat la același hotel într-o suită diferită, plătită de Bancel.

Nici Bancel, nici Adleman nu și-au părăsit camerele până la 18:30 a doua zi. Apoi au condus o limuzină extensibilă de la hotel la restaurant, la 15 minute de mers cu mașina. Adleman a rămas cu limuzina în parcare când Bancel a intrat în restaurant și s-a așezat la o masă din colț — dar oaspetele său de onoare, Rochelle Walensky, nu a fost prezentă. Între timp, Forțele Speciale de vizavi îl priveau pe Bancel cu binoclu și îl ascultau cu microfoanele parabolice în timp ce mânca o farfurie cu aperitive și bea câteva cocktail-uri. Bancel mormăi pe sub răsuflare: „Unde ești? De ce nu ești aici?” și a încercat să ajungă la cineva, aparent Walensky, pe telefonul său mobil.

Treizeci de minute mai târziu, Bancel și-a plătit nota și a părăsit restaurantul, trecând grăbit prin parcare până la limuzină. Forțele Speciale au urmărit limuzina în timp ce aceasta ieșea din parcare și s-a îndreptat spre o locație necunoscută. A ajuns la mai puțin de o milă când Forțele Speciale au înconjurat-o, blocându-o între propriile SUV-uri. Au durat mai puțin de două minute pentru ca Forțele Speciale să-l scoată pe Bancel din limuzină și să-l aresteze, în timp ce șoferul a fost eliberat cu un avertisment îngrozitor de a nu discuta sub nicio formă ce tocmai se întâmplase. Forțele Speciale l-au dus pe Bancel la un centru de procesare pentru interogatoriu, au declarat surse pentru RRN.

 „Nu știm de ce Walensky nu a apărut. Ne-am dorit să-i prindem pe amândoi. Dar deocamdată, îl vom lua pe Bancel. Nu-l putem acuza de trădare pentru că nu este cetățean american. Dar îl putem acuza de multe acuzații de crimă, pe baza numărului de oameni pe care vaccinul lui le-a ucis. Poate că Walensky a aflat despre operațiunea noastră – nu știm. O vom lua în cele din urmă, la fel cum l-am prins și pe Fauci. Pot fugi, dar nu se pot ascunde pentru totdeauna. Bancel este acum reținut ca și combatant inamic și se va confrunta cu un tribunal militar”, a spus sursa noastră.

    Sursa: https://realrawnews.com/

Un comentariu

  1. Bravo 👏👏👏…o treabă cat se poate de bună . Ștreangul să -l mănânce și criminalul ăsta . Păcat că nu au pus mâna și pe ticăloasa de franțuzoaică . Toți trebuie arestați . Dacă în USA Pălăriile Albe s-au pus pe criminali ,în Europa încă se stagnează . Poate acuma după ce evelyn rothschild și-a pus capăt zilelor ca să -si apere familia ,poate vor trece la arestări . In colonia Romania încă se mai minte se blufează pe la televizor cu tot felul de scenarii NATO și războaie mondiale…mai ales slugile A3 cu acel nemernic numit radu tudor un propagandist ordinar . Încep să se arate semne bune . După Informații se pare că în USA la alegerile pentru Congres republicanii au majoritatea , încă nu s-au publicat rezultatele . Dacă aflați ceva poate ne transmiteți . O zi bună .

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s