Deep State deconspirat în Haiti iar operațiunile Alianței merg înainte

  Jimmy Chérizier, cunoscut și sub pseudonimul „Babekyou” (sau „Barbecue”), este un lider de bandă haitian și fost ofițer de poliție care este șeful G9 an fanmi e alye (sau G9 Family and Allies), o federație de peste o duzină de bande haitiene cu sediul în Port-au-Prince. La sfârșitul verii anului 2022, Chérizier a preluat controlul D.U.M.B.s (baze subterane adânci) din HAITI care erau conduse de Clintoni și de operațiunile proiectelor militare negre ale lui Obama.

 Aceste baze subterane au fost punctele de centrare pentru traficul MASIV de oameni/copii, biolaboratoare și producția de Adrenocrom prin Marea Caraibelor care a alimentat regimul ROTHSCHILDs al lui Epstein/Maxwell. Până în prezent, sute de mii de copii sunt dispăruți în HAITI. Ancheta ,,Copiii dispăruți din HAITI” este în mod deschis conectată la investigații în care copii cu miile dispar din spitale în fiecare an.

HAITI a fost expus de către DS la proiecte care au provocat cutremure majore și inundații din cauza armelor tectonice…. acest atac a fost ordonat de ROTHSCHILDZI ( DS din interiorul PENTAGONULUI) în numele Clintonilor care urmau să fie expuși pentru trafic de persoane cu doar câteva săptămâni înainte. În timp ce HAITI se prăbușea în interiorul cutremurelor de pământ, Clintonii au furat peste 80% din rezervele de aur din HAITI și mai mult prin intermediul guvernului în urma revoluțiilor colorate.

D.U.M.B.-urile din HAITI au fost conectate direct la insula lui EPSTEIN cu 3 submarine care ocupau baza. Cel mai mare cerc de operațiuni de trafic de copii din Marea Caraibelor este centrat în HAITI. Cu Bahamas, Republica Dominicană, Jamaica, operațiunile de trafic de persoane/copii conectate direct la laboratoarele din HAITI. Facilitățile la D.U.M.B.s sunt la doar o aruncătură de băț unde se află Insula Little Saint James, cunoscută și sub numele de insula lui EPSTEIN.

Astăzi, Jimmy Chérizier se luptă cu Statul Adânc (DS) și este crucificat de mass-media mondială, liderii mondiali, în timp ce expunerea traficului de copii/adrenocrom/biolaboratoare/ se apropie de a fi revelate, în timp ce Pălăriile Albe din SUA se pregătesc să preia controlul public al Statelor Unite ale Americii. SUA legate de familiile criminale ale cabalei, Obama, Clinton, Rothschild care sunt protejate de Pălăriile Negre din FBI, PENTAGON, CIA, DOJ, etc. HAITI este în interiorul unui atac military al DS care este pe cale să aibă loc. Cum BIDEN și-a trimis secretarul de stat Blinken în Canada și a încercat să obțină sprijinul ONU pentru a invada HAITI. Din mai multe motive BIDEN a mers în HAITI pentru a controla rezerva de petrol pe care Jimmy Chérizier o blochează către operațiunile pe care liderii DS au implicat HAITI.

O.N.U. ( bunele pălării albe din în interiorul ONU infiltrate) au negat o invazie în HAITI și deci CIA și marionetele DS din Pentagon au apelat la BAHAMAS pentru o invazie militară. Ei încearcă cu disperare să acopere CRIMELE din HAITI și în același timp ce Jimmy Chérizier este în discuții cu RUSIA pentru apărare. Dar, de asemenea, Chérizier devine prea încrezut ținând acest CARD și ar putea vinde în întreaga lume evenimente care țin atenția oamenilor vie.

Se știe deja că alegerile captează atractivitatea oamenilor de parcă destinul umanității trece pe această cale. Dar sunt o capcană a morții. Am experimentat asta de multe ori. În acest fel, lumea interlopă continuă să stabilească legea cu „consimțământul” oamenilor. Dar din când în când, această poveste nu se repetă. Evenimentele iau o altă întorsătură. Ceva se schimbă și urmărim în direct. Când evenimentele iau o direcție diferită, bruscă și neașteptată, rămâi cu un sentiment de irealitate. Deci, istoria omenirii ia o altă întorsătură?

Și dacă da, ce va urma?

Cum s-a răspândit vestea printre investitorii BLACKROCK, VANGUARD, FORTUNE 500 că operațiunile militare din SUA ar putea doborî regimul BIDEN și alegerile defectuoase din SUA și că SUPREME COURT OF THE UNITED STATES urmau să se pronunțe și să dea puterea secretarilor de stat. Casele de putere din UE ale investitorilor de elită au intrat în PANICĂ, știind că sursele lor de venit prin intermediul operațiunilor financiare mondiale ale DNC, OBAMA, CLINTON, ROCKEFELLERS, ROTHSCHILD, care au ținut UE la un loc, se apropie de sfârșit.

Peste 160 de companii, exploatații și active ale oligarhilor mondiali, printr-o operațiune de 24 de ore în sudul Ucrainei, care controlează 70% din transportul maritim ucrainean, au fost confiscate de Putin. A doua cea mai mare operațiune de spălare a banilor din lume prin oligarhii din UCRAINA care controlează băncile, transportul maritim, armele, alimentele (cereale), îngrășămintele a primit o lovitură mare pentru că PUTIN a pus mâna pe RACHA, afacerile și proprietățile sale… Operațiunea DEEP STATE în Ucraina este o operațiune care se desfășoară în numele lui Pelosi, Biden, Obama, CIA, BILDERBERG (Roth’s), Subsidies and Holdings care au investit trilioane în aceste firme OLIGARHICE din UCRAINA. Aceasta s-a numit Operațiunea Falcon.

Cancelarul Germaniei, Scholz, cu sprijinul Alianței Militare, s-a dus în CHINA și a încheiat un acord cu Rusia/China, Sistemul BRICS pentru 2023; 24; 25. La întoarcerea sa, o mare parte din companiile de transport maritim și de importuri de mărfuri din Hamburg au intrat sub controlul Chinei, prin intermediul mai multor filiale. Și a lăsat China să preia uzinele germane de cipuri. Această mișcare a asigurat COLAPSUL DEEP STATE ÎN UE, NATO, ONU.

Dar dacă în continuare avem și alte situații neobișnuite care se acumulează, atunci sentimentul de irealitate se întărește și începi să nu pierzi nimic din în ceea ce se întâmplă. Dar atunci, dacă în loc de două/trei fapte izolate se mai adaugă altele până la punctul extrem că TOTUL se oprește, cum vei reacționa?

 Și ești acolo izolat, izolat de tot, iar media te minte de te rupe în continuare…

Nimic nu funcționează. Toate etapele tale au eșuat. Nu te poți baza pe nimic, în afară de cei din jur, care sunt în aceeași stare cu tine. Cu siguranță vă puteți consola unul pe celălalt, dar nimic mai mult. Atunci starea de irealitate devine dominantă. Și nu poți suporta, dar nu ai altceva de făcut. Pentru că nu știi cât durează. Pentru o zi, două… La infinit?

Este o alegere pe care Mafia Khazară a făcut-o întotdeauna. Tot ce face, o prevestește mereu. Prin intermediul filmelor în primul rând. Și așa găsești multe filme care vorbesc despre ziua judecății, sfârșitul timpurilor etc. Dar oricare ar fi titlul, ele îți lasă întotdeauna un sentiment de irealitate atâta timp cât te uiți și poate chiar și după, apoi alungi gândul. Dar de data asta, nu mai vedem niciun film.

Suntem spectatori ai unei puneri în scenă a realității. Schimbarea radicală a scenei mondiale este o operațiune foarte vastă și complexă în sine. Dar dacă găsești și rezistență mentală în cale, întrebarea devine și mai complexă și mai dificilă. Evaluează bine acest lucru: dacă te trezești în mijlocul evenimentelor mondiale care închid întreaga civilizație umană pentru o perioadă scurtă de timp, astfel încât să experimentezi punerea la zero a unui mod de viață, nu îți găsești sentimentul de a fi cufundat în ireal?

Parcă dintr-o dată ceva a oprit totul, dar apoi te aștepți ca totul să se reia ca înainte. Da, este adevărat, tot ceea ce treci este temporar. Doar că atunci când viața și activitatea revin, te afli într-o lume minunată care nu era acolo înainte. Toate cele putrede și corupte de dinainte au fost îndepărtate pentru a pune lumea necontaminată a Gesarei înapoi la locul ei. Schimbarea în acest caz a fost un pas uriaș în bine – nebănuit pentru mulți. A meritat cu siguranță toată așteptarea și efortul de a traversa perioada de ceață și incertitudine a zilei de astăzi.

Dar scopul justifică mijloacele.

Civilizația împiedică omenirea să ajungă la progres, adevăr, libertate și fericire. Aproape fără excepție, fiecare instituție occidentală – guvern, mass-media, divertisment, sport, educație, finanțe, tehnologie, știință, medicină și multe altele – a fost preluată de forțe antiumane, luciferice, care promovează politici înrădăcinate în răul pur:

    Îngrijirea copiilor, pedofilia și transsexualitatea mutilează

    Satanism și îndoctrinare luciferică

    Transumanismul

    Depopularea antiumană

    Cenzura în masă și suprimarea cunoașterii și adevărului uman (Google, Facebook, YouTube, Twitter etc.)

    Otrăvirea în masă a umanității prin alimente toxice, medicamente toxice și știri false toxice

    Supunere în masă și control autoritar asupra acțiunilor indivizilor

    Supravegherea în masă / invadarea totală a vieții private și a dreptului de a fi lăsat în pace

    Dezmembrarea resurselor alimentare (foamete / penurie) care asigură hrana civilizației umane

    Dezmembrarea resurselor de energie care asigură funcționarea economiilor umane

     Arme biologice fabricate, etichetate drept „vaccinuri”, care sunt concepute pentru a realiza un genocid global

    Atacuri asupra valorilor familiei, bărbaților albi, cuplurilor heterosexuale, rațiunii, raționalității și normalității

    Atacuri asupra biosferei / geoinginerie

 Casa Albă angajează acum homosexuali sataniști ca Demetre Daskalakis. El poartă echipament de piele S&M bondage în formă de pentagramă satanică cu stea și are tatuaje care descriu teme luciferice. El este înfățișat în fotografii care implică faptul că face sex cu alți homosexuali care se autoidentifică drept animale. Evident, Casa Albă știa toate aceste lucruri înainte de a-l angaja, ceea ce înseamnă că vor să știți că sunteți conduși de homosexuali luciferici.

Săptămâna trecută a fost trimis un avertisment către șefii Rothschild din Marea Britanie, o comunitate de 300 de persoane, și din întreaga lume, că operațiunile regimului „Red Coat” și controlul Băncii Mondiale se apropie de sfârșit. Acest avertisment a fost că Evelyn de Rothschild trebuie să moară – ceea ce s-a întâmplat în ajunul Lunii Roșii Sângerii – un simbol al faptului că Alianța deținea controlul și inaugura o nouă eră – Era de Aur.

Cei mai mulți oameni nu sunt conștienți că trăiesc în Noua Ordine Mondială. Această eră s-a încheiat. În ajunul Lunii Roșii Sângerii, Evelyn de Rothschild a primit o pastilă mortală din partea Alianței. Dacă sfida ordinul, familia și copiii săi se confruntau cu un viitor care le-ar fi distrus rapid moștenirea și bunurile. Lady Rothschild a fost o cârtiță adormită (complotistă la o lovitură de stat) în cadrul regimului Rothschild. Ea păstrează legături importante în lume – care se întorc acum împotriva NATO, ONU și a elitei. Familia Rothschild a fost familia regală a Imperiului Khazar sub numele de Bauer, care a staționat cândva în sudul Rusiei și în sudul Ucrainei, ajungând până la Kiev.

Khazarii îl venerau pe Satana ca zeu al lor și îi sacrificau copii mici și bebeluși, apoi le beau sângele și îi mâncau. Erau cunoscuți de popoarele vecine ca fiind spioni, hoți și trișori, iar majoritatea copiilor pe care îi sacrificau lui Satana erau copii ruși răpiți. Kievul era capitala Rusiei la acea vreme, iar în 965, după avertismente repetate, prințul Svyatoslav al Kievului le-a distrus pământul și i-a alungat de pe el.

Familia lor regală, pe atunci familia Bauer, a furat tezaurul și, într-o singură noapte, în fuga lor neîncetată, au reușit să ajungă în orașul Frankfurt din Germania, unde s-au redenumit Rothschild. În fuga lor, au jurat răzbunare veșnică împotriva Rusiei și de atunci au urmat această linie. Mulți dintre acești oameni au rămas în fosta lor patrie în aceste țări, dându-se drept evrei pentru a-și ascunde reputația proastă.

Zelensky este, de asemenea, unul dintre acești khazari. Rothschild nu sunt evrei – ei sunt familia regală a khazarilor, dar se prefac că sunt evrei pentru a-și ascunde reputația proastă. Mai târziu, s-au stabilit la Londra, au fondat City of London ca stat independent în Anglia, au ucis familia regală legitimă în secolul al XVII-lea, prin intermediul lui Oliver Cromwell, iar mai târziu și-au pus propriul reprezentant pe tron. De la Londra au condus lupta împotriva Rusiei, au organizat așa-numita Revoluție din Octombrie 1917, au asasinat familia regală și au distrus Imperiul Rus, ucigând milioane de ruși.

Astăzi, războiul din Ucraina împotriva Rusiei este purtat din nou de Londra. Imperiul Britanic este cel mai mare dușman istoric atât al Rusiei, cât și al Statelor Unite. Asistăm la distrugerea acesteia de către noua alianță globală condusă de președinții Trump, Putin, Xi Jinping și de premierul indian Narendra Modi.

Sărmana Indie a fost colonie britanică timp de 300 de ani. Tot ce va rămâne în curând din fosta Mare Britanie va fi o mică Anglie.

Într-un alt mesaj lung care se concentrează pe dizolvarea treptată a NATO, Storm Rider afirmă următoarele:

 Turcia s-a angajat deja să se alăture BRICS și să adopte sistemul financiar cuantic, ceea ce o va determina să părăsească NATO în scurt timp, la fel ca Ungaria și Slovacia. În Polonia se pregătește o lovitură de stat, în timp ce agențiile patriotice de informații îl informează pe președinte că soldații săi sunt trimiși la moarte în Ucraina, în timp ce Uniunea Europeană reține subvenții de miliarde de dolari de la guvernul polonez pentru a-l șantaja să se alăture războiului din Ucraina.

Storm Rider sugerează că Polonia vrea să părăsească NATO și să se rupă de UE, ceea ce va duce la o lovitură de stat, la fel ca în Nicaragua și Turcia. În condițiile în care atât NATO, cât și ONU sunt în faliment, Forumul de la Davos cere 50 de miliarde de dolari de la guvernul american pentru a-și continua operațiunile de spălare de bani în Ucraina.

Cu toate acestea, veți înțelege de ce este aproape obligatoriu ca mafia globalistă să fure actualele alegeri din Statele Unite. Dacă republicanii ar prelua controlul ambelor camere, s-ar termina jocul. Într-un alt punct important, Storm Rider afirmă că patrioții vor „pune la cale” un conflict între Turcia și Grecia care va duce la o divizare majoră în cadrul NATO, pe cale de dispariție. Turcia este susținută de Rusia și China, iar băncile sale dețin trilioane de dolari germani. În plus, numărul mare de turci care trăiesc în Germania ar putea duce la tulburări sociale majore.

În concluzie, el spune că, în timp util, Trump va uni Statele Unite cu țările BRICS și dolarul lor reevaluat cu sistemele monetare rus și chinez. Odată cu căderea NATO și cu țările care au devenit neloiale regimului. Un scenariu de eveniment puternic este pe drum… Această divizare a NATO nu poate fi oprită. NATO se va întoarce împotriva sa: GRECIA VS. TURCIA. Conflictul care se apropie nu este o chestiune de „DACĂ” se va întâmpla, ci „CÂND”.

NATO se află în agitație deoarece TURCIA provoacă haos în cadrul NATO (dacă mă urmăriți, vă spun de mult timp că există un RĂZBOI în cadrul NATO >LUPTA< care va duce la DISTRUGEREA/RESTRUCTURAREA NATO…. Am oferit informații detaliate despre TURCIA anul trecut.)

ACUM, Turcia se pregătește să ia măsuri majore pentru a desființa NATO. În spatele curiculelor RUSIA/CHINA sprijină TURCIA și căderea NATO este planul (NATO este armata Statului Profund ca și ONU).

  Viitorul conflict dintre TURCIA ȘI GRECIA

NATO împotriva NATO este creată pentru a crea o divizare între țările UE. Țările NATO care, împreună, au investit trilioane în băncile din TURCIA. Economie. Transportul maritime, programe de armament, etc. Germania se numără printre țările care au investit sute de mii de miliarde în aliatul lor Turcia. Germania are cei mai mulți cetățeni turci în țara sa (Germania nu poate pierde Turcia ca aliat din diverse motive). Inclusiv crearea unui imens dezastru civil în propria lor țară dacă vor merge împotriva Turciei în războiul NATO vs NATO.

După cum ați văzut acum, de câțiva ani încoace PUTIN, XI, MODI, BIN SALMAN +TRUMP lucrează împreună. Ei au dezvăluit asta acum prin alianța BRICS. Trump va intra public în ascenă la momentul potrivit pentru a crea pace în lume și pentru a conecta alianța sub-BRICS. Această alianță va crea propria monedă digital bazată pe aur. În viitor, aceste două monede diferite se vor combina în operațiunile de pace la nivel mondial.

  În timp ce Italia și Franța încep să se lupte în interiorul UNIUNII Europei, Germania ÎNCEPE să se lupte cu Ungaria și Italia în interiorul UNIUNII. Adevărul este că GERMANIA joacă un joc și se preface că este pro UE, dar a făcut deja ALIANȚA cu Rusia și China, așa cum a făcut TURCIA, iar lupta publică a Germaniei cu Italia și Ungaria este spectacol, deoarece toate cele trei țări au demonstrat deja loialitatea față de Rusia. Și în spatele scenei MOHAMMED BIN SALMAN trage sforile cu TRILIOANE din petrol. Puterea RUSIEI, CHINEI și a Arabiei Saudite prin BIN SALMAN asupra GERMANIEI este copleșitoare. GERMANIEI i-a fost promis să fie liderul următorului IMPERIU EUROPEAN și liderul următorului sistem bancar digital european finanțat de BRICS.

 Evenimentul Lebăda Neagră a atins acum fiecare țară și mișcări militare de trupe au încă loc. Marile națiuni se află în operațiuni de lovitură de stat militară prealabilă deoarece știu că se apropie zilele întunericului și că COLAPSUL vechiului sistem va fi evidentă prin revolte publice, proteste, dezordine civilă. Acestea vor duce la închiderea a mii de bănci. Colapsul va fi ascuns doar până la recunoașterea din MSM care în cele din urmă vor transmite avertismente severe în țările cu mare recesiune. Colapsul economic este iminent…

Europa și Marea Britanie vor intra în recesiune în această iarnă. Bruxelles-ul avertizează oficial asupra recesiunii în UE, pe fondul scăderii producției în Germania. Zona euro va avea parte de o iarnă sumbră, potrivit Comisiei Europene. Banca Angliei preconizează că recesiunea din Marea Britanie va fi cea mai lungă de la începutul înregistrărilor, în anii 1920, și spune că șomajul aproape se va dubla.- https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-11-11/eu-says-recession-is-now-here-and-inflation-shock-will-linger-on#xj4y7vzkg

Toate corporațiile internaționale ale cabalei și-au finalizat falimentul în 2021. Multe țări se aflau în pragul falimentului. O resetare globală a monedei ar putea salva economia mondială în criză, dar alianța militară globală este la conducere și nu vorbește încă…

 Președintele Trump ar urma să facă un anunț important marți, 15 noiembrie.

Lumea se va opri literalmente atunci când acest lucru se va înghesui. Oamenii nu își vor trimite copiii la școală, oamenii nu vor merge la muncă, magazinele alimentare vor fi aglomerate, rețelele de socializare vor fi blocate, conversațiile vor fi sălbatice și curioase pline de confuzie, iar când va apărea EBS, autostrăzile vor fi blocate. Se oprește în timp ce oamenii se opresc uimiți în timp ce sunt lipiți de telefoanele și radiourile lor. 

Mintea lor se va umple de o minune înspăimântătoare.

Nimeni, în afară de Patrioții aflați în stradă, nu va avea nicio idee despre ce se întâmplă în lume. Ei vor intra în panică completă, în timp ce noi vom avea pur și simplu un zâmbet liniștit pe buze. Vom cânta de pe acoperișuri, în timp ce masele vor țipa din plămâni. Ce zi va fi asta… Ce priveliște de privit.

 Va fi greu să menții un spirit umil în lumina tuturor celor care te-au ridiculizat, dar acum ei te vor căuta să le oferi răspunsuri la întrebări de care înainte nu aveau niciun interes. Cât de ironic va fi să vezi acele tabele schimbate. Nebunul bolnav al conspirației care deține acum cheile înțelepciunii! Oh, ce timp înainte se apropie.  Și suntem atât de pregătiți, iar Dumnezeu este atât de bun! 

   Drum drept spre Lumină!

13 comentarii

 1. Aștept cu nerăbdare acest lucru, știu ca mulți dintre noi vor face cu greu față la acest haos, dar merg cu încrede înainte, Doamne ajuta să trecem cu bine cât mai mulți

  Apreciază

 2. Interesant scenariu . Dar eu tot nu înțeleg un lucru . Ceva se bate cap in cap . Rusia condusă de Putin clona Cabalei , parcă așa spunea și Benjamin Fulford , China condusă tot de o clonă a lui Xi ( care este arestat la domiciliu) . Atunci mă întreb : Germania ,Turcia ,Arabia Saudită cu cine s -au aliat?? Totul mi se pare o confuzie . Nu știu ce să cred ! Nu urmăresc presa din principiu , că minte . Dar aci se bat cap in cap niste lucruri care nu au explicații . Parcă Trump spunea ” Putin de acum este alt om ” , bun . Atunci mă întreb : Trump cu cine se aliază ? Mai există alt Putin și alt Xi ( dacă arestat la domiciliu) ? In general in USA se văd cum decurg lucrurile ,deși democrații iar au falsificat alegerile pentru Senat . Se repetă 2020 …iar dacă republicanii nu au majoritate în Congres nu vor putea face nimic să -l dea jos pe joe bideu 🚽 clona ,legal . Nu înțeleg de ce nu l-au arestat până acum ,aveau atâtea dovezi contra lui ..?? Mie mi se pare că totul este in ceață , nu văd nimic concretizat în afară de moartea lui Rothschild , dacă o fi fost pastila ori nu . Însă slujitorii lui sunt încă pe poziții : Macron sionistul încă suflă la Paris , Bruxellessul este încă viu și nevătămat , ursula von 💩 încă dă ordine . Mă uit la colonia Romania și toate sunt la fel , presa minte de bubuie , politicienii mint și joacă teatru ( cum au făcut-o 32 de ani ) ca și cum nu ar fi o problemă pentru ei și slugile lor . Colonia Romania are tot aspectul ăla cenușiu și amărât ,în care în afară de minciuni și hoții nu se petrece nimic . Poate mă înșel eu , dar totuși susțin că este multă ceață….

  Apreciat de 2 persoane

  • sper sa intelegi ca aceasta ceata este necesara – oare ceea ce nu se vede nu exista? crezi numai ceea ce vezi? astazi trebuie sa sti – ca sa sti trebuie sa fi curios – daca esti curios sper sa fi curios sa afli adevarul – ca sa afli adevarul trebuie sa petreci timp sa l cauti – si toate astea numai daca vrei – daca vrei cu adevarat vei sti sa alegi drumul –- daca nu, tu vei vedea o Romanie cenusie caci ai ales sa vezi ceata in timp ce altii vor vedea soarele stralucind dincolo de ceata si vor fi fericiti – lumea s a schimbat si tu nu ai sesizat caci nu ti folosesti instinctul (daca sti ce e aia) si creierasul – te rezumi doar pe un singur simt: vederea – n ai idee cite se intimpla in Romania si in lume – dar alegerea este a ta (sa vezi ceata) – mult succes si sa fi iubit

   Apreciază

  • Asta este resetarea societatii umane de care vorbesc cei de la davos, crezi oare ca paiatele astea ce le vedem la tv au vreo putere reala?, sunt doar niste biete papusi, care joaca un rol, si dupa ce se termina piesa, cine au fost vinovati de toate rautatile lumii? pai papusile, iar papusarii, eminentele cenusii or sa iasa in fata ca eliberatori, ca salvatorii umanitatii, cred ei ca toti suntem idioti sa credem gargara lor, om trai si om vedea, imi aduc aminte cand le spuneam prietenilor dupa revolutie ca Iliescu nui asa bun cum pare ca sa nu mai creada toate minciunile de la tv, eram sa iau bataie de la ei, parca erau drogati, somnul ratiunii naste monstrii….

   Apreciat de 1 persoană

 3. Da,asteptarea este grea si sunt convinsa ca nu vor renunta,vor lupta pana in ultima clipa,vor lua cu ei multe suflete si cand spun asta ma refer la entitatile care sunt nepamantene imbracate in holograma umana care sunt la butoane.Romanica noastra este impanzita de khazari,astazi am primit pe telegram un video,o doamna a facut o analiza pertinenta a lui Aurescu si reiese ca este khazar(tatal lui si a schimbat numele ca sa se poata ascunde),avem f multi in parlament in acest fel,a mai spus ca PSD ,UDMR si tiganii au facut o intelegere pt a castiga alegerile din ’24 ,am auzit un scenariu de ti se face pielea ,,gaina,,intrati pe https:/t.me/OmulDinNordForever ,este o tipa cu ochelari,sincer nu stiu cum o cheama

  Apreciat de 1 persoană

 4. Bună seara!
  D-na Daniela vă rog să dați titlul articolului despre înțelegerea dintre psd,udmr și țigani pentru a câștiga alegerile din „24 fiindcă și eu vreau să-l citesc.Vă mulțumesc.Drum drept spre Lumină !

  Apreciază

 5. Doi morți în Polonia de la o rachetă rusească.Casus belli cu Rusia e gata.Doamne Ajută! Polonezii să nu raporteze.Dacă ripostează război mondial direct cu NATO urmează.O să luminăm verde fosforescent radioactiv ca beculețele de brad la Crăciun mult timp de la U235. Doamne Ferește-ne!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s