Jocul s-a terminat   

 Ceea ce fac acum guvernele lumii este prosteala maselor pentru a nu li se urca în cap. Falimentul economiei mondiale este un lucru cert, deja. Economiștii ies și ne dau prosteală pentru a sta liniștiți. Acest sistem al datoriilor și a crea bani din aer a crăpat. Nu-l vor putea salva cum au făcut-o în 2007-2008, pompând bani fără acoperire pentru a salva marile corporații bancare. Se va declara legea GESARA și vom trece official la noul system financiar quantic. Iată un interviu cu Bill Holter care ne expune purul adevăr.

  Expertul în metale prețioase și expert financiar Bill Holter a declarat în iunie că „s-a terminat jocul, ei sunt terminați”. Fed a continuat o politică agresivă de creștere a ratei dobânzilor și continuă să majoreze dobânzile. Acum, economia este uluitoare. Holter explică: „Cu siguranță, suntem deja într-o recesiune. Ne aflăm acum în al treilea trimestru de creștere negativă. Cred că este de râs că oamenii pun șanse dacă vom intra sau nu într-o recesiune, deoarece este evident – ​​suntem deja într-o recesiune. Creșterea ratelor a înghețat absolut piața imobiliară. Dacă dețineți o proprietate, cine o va cumpăra? Ratele au trecut de la 3,25% la mai mult de 7%.”

 ,,Sunt conștient că odată ce am observat un randament de 3% la Trezoreria pe 10 ani, ați începe să vedeți o strângere a creditului. Acum, suntem peste 4%. Despre ce vorbesc puțini oameni este ce a făcut acest lucru deja pe piața derivatelor? . . . Gândiți-vă cât de mare este piața instrumentelor derivate. Creditul total la nivel mondial este de 350 de trilioane de dolari, dar aveți instrumente derivate de 2 cvadrilioane de dolari. Am spus asta tot timpul, derivatele vor exploda. Warren Buffett le-a numit arme financiare de distrugere în masă. Sunt mult mai mari decât pot repara băncile centrale.”

Holter continuă spunând: „Economia reală funcționează pe credit. Tot ceea la ce te uiți, tot ceea ce atingi și tot ceea ce faci în fiecare zi are multe utilizări de credit pentru a ajunge la produsul sau situația finală. Deci, odată ce creditul se îngheață, jocul s-a terminat complet. Într-un interviu trecut, am spus că trag din priză. Trebuie să tragă din priză pentru că, matematic, datoria nu poate fi plătită. Derivatele nu pot funcționa. Deci, trebuie să tragă de ștecher. De asemenea, trebuie să facă un alt lucru, și anume trebuie să dea peste masă. Care va fi evenimentul false flag? Nu am nici o idee. . . . Ei trebuie să dea peste masă pentru a putea spune că politicile noastre au funcționat, dar oricare ar fi acest eveniment îi va opri.”

Holter crede că șansele de a avea alegeri la mijlocul mandatului sunt „mai puțin egale”. Democrații sunt atât de în urmă din cauza economiei lor dezastruoase.

Holter spune: „Dacă credeți că inflația din ultimii doi ani este rea, așteptați. Odată cu asta, vei avea un val uriaș care va dura mulți ani, dar distrugerea inițială se va întâmpla probabil într-o perioadă de trei zile. . . .Veți vedea o deflație masivă, o deflație a prețurilor activelor. . . . Va fi inflația lucrurilor de care aveți nevoie și deflația lucrurilor pe care le aveți.”

Holter spune: „Din punct de vedere matematic, situația este atât de rea, lichiditatea este atât de strânsă. . . tot rahatul este pe cale să se prăbușească, iar când se va întâmpla, îți vei număra averea în uncii și nu în dolari, yeni sau euro. . . . Când totul este expus și gata, este vorba despre câte uncii deții.”

În încheiere, Holter avertizează: „Acțiunea pe care o vedeți acum este exact ceea ce ați văzut în 1987 și asta este ceea ce ați văzut în august și septembrie 1929. Aceasta este ceea ce se întâmplă înainte de accidente. Este o volatilitate masivă în ambele sensuri. . . oamenii pierd din ambele sensuri. Pantalonii lungi sunt opriți pe partea de jos, iar pantalonii scurti sunt opriți în sus. Apoi, întreaga podea cedează și acolo ne aflăm. Suntem chiar în pragul unui accident care va face anii 1987 și 1929 să roșească. . . . Mulți oameni vor pierde totul peste noapte.”

  Sunt multe mai multe în interviul de 39 de minute.- https://rumble.com/v1on8xs-weeks-away-from-whole-shithouse-coming-down-bill-holter.html

 • Singura noastră șansă este noul sistem financiar cuantic QFS, care a fost deja implementat, funcționează în cadrul BRICS. Tot mai multe țări aderă la această alianță economică (Arabia Saudită, Venezuela, Argentina, țări din Africa, etc.; sunt 120 până acum), deoarece au conștientizat că actualul sistem financiar occidental împreună cu instituțiile aferente (BRI, BM, FMI, etc.) vor colapsa curând. Jared Rand a declarat că Alianța falimentează vechile sisteme din domeniul financiar și bancar. Vechea Rezervă Federală Americană ilegală nu mai are bani. Banca BRI, Banca Mondială, FMI și toate băncile centrale nu mai au bani. Jocul este aproape de terminat. Acest vechi sistem financiar nu a servit niciodată omenirea. Când SE ANUNȚĂ STANDARDUL DE AUR, SISTEMUL VECHI ESTE TERMINAT!

Resetarea monetară globală este aici: https://dinarrecaps.com/our-blog/a-global-monetary-reset-is-here

Doar după prăbușirea completă a acestuia vom putea spune că putem întrebuința QFS în adevărata lui capacitate pentru oameni. Totul va fi bine până la urmă… 

        Numai bine !

10 comentarii

 1. Asa zisa Nesara/Gersara cum cum naiba ai mai zice este un eveniment programat de foarte multi ani, si dupa parerea mea e programat de elita, nu e vreun eveniment bun, sincer, or sa scoata aurul in strada, asa zic „ei” de nesara, daca fac asta, o sa fie o paine juma de kil de aur curand, oamenii astia au drenat tot aurul din lume mentinand un pret ridicat desi se extrag tone an de an , de ce au facut asta? pentru un scop al lor, nu degeaba, nu zi hop pana nu ai sarit, sfatul meu, „oamenii” astia de la puterea lumii nus niste cretini ca politicienii, au multe resurse si „butoane” de apasat, om trai si om vedea cine a avut dreptate

  Apreciază

  • Eu nu au multe resurse, Ei au multi sclavi, nici o resursa irelevant care a fi acea , aur,apa, pamant etc ,nu le apartine !. sa zici ca iti apartine aurul sau apa este fix cum ai zice ca iti apartine natura-Viata insansi a naturi. Daca o venit iei cu resurse din alta parte din creatie, da acele resurse le apartin , sunt de acord cu asta , dar daca nu este cazul asta , nici aurul asa zis a dragonului alb nu ii apartine, aurul ala este al naturi. Ei nu sunt deloc diferiti de alti in a fura si a pretinde ca ii apartine ceva. Daca te ai uita cu adevarat la procesul de a avea sau a iti apartine ai vedea ca nici macar corpul tau fizic nu iti apartine. Atatea minciuni , atatia spun ca le apartine tot felul de resurse care defapt nu e asa. Sunt curios ce veti face cu toti , inclusiv acesti palari albe, dragonul alb cu aurul sau cand ii vei auzi voca naturi cerandusi napoi resurse , nustiu precis motive pt care natura inca nu a facut aceasta declaratie, dar va fi foarte curand ! Inca nu am vazut o actualizare sincera si modesta reala facuta de careva chiar daca sunteti inregistrati cu totii secunda cu secunda, moment cu moment. Intrebarea mea este cine sau care va da napoi resursele naturi? care va plati asta? Nu imi ziceti Father,God etc ca ala nu o va face !

   Apreciază

 2. Foarte interesant si original punct de vedere!Cred ca ar fi binevenita o detaliere a acestei abordari care sustine ca TER-RA sau GA-IA,ma rog,cum vreti s-o denumiti isi va cere inapoi resursele de care a fost „spoliata” in ultimii 6.000-8.000 de ani sau chiar cu mult mai mult!Respect.

  Apreciază

  • Eu cand afirm ca va cere napo resursele ma refer doar de la perioada 1 mai 2021 in coace , si iti cer sa ma crezi ca voi toti acumulati dobanzi enorme de asa numita KARMA.

   Sorin, fundamental sa schimbat ceva la fundatia naturi , chiar daca imi vei zice ca natura care o vezi acum este holograma , holograma asta este pe o baza ,baza acea are alta fundatie. Daca ai deveni constient de ce nenorocitate a luat nastere datorita situatiei de aici, nu iti poti imagina , acea nenorocitate e mai sinitra si naspa decat fostul lucifer-satan etc , chiar decat FRICA SUPREMA. Te provoc pe tine si pe orcare altu sa ma verificati in termeni supremi de creatie, sa verificati autenticitatea acestui text-mesaj, si verificati sursa sa . vei incepe sa intelegi la ce fac referinta. poate te intrebi sorin cum naibi veirifici in termenu supremi de creatie? sunt o multime de variante, 1) e cea mai simplistica intrebi nenorocitul ala de creator suprem-prim creator sau cum vrei sa ii zici, 2) folosesti INTUITIA PURA (asta daca va acepta sa iti raspunda la intrebari) 3) esti pe cont propiu si nai decat sa iti dai seama cum faci asfel de veirficiari.
   Sfat: orcum ai proceda in verificari de suprematie creatiei asigurate ca iti sunt clar ce naibi sunt aia termni supremi de creatie pt ca termeni enerni si universali sunt o gluma si o minciuna si nu ii confunda cu acei termeni. Ma jignesti instant daca faci aceasta confuzie ! mai ales pt ca tiam precizat ca sunt diferiti !

   Apreciază

   • „Chiar daca imi vei zice ca natura care o vezi acum este holograma , holograma asta este pe o baza ,baza acea are alta fundatie. ” (Cel ce Inregistreaza 24 OCTOMBRIE 2022 LA 21:47)

    Ba băiatu’ mai încet cu Pianu pe scări!
    In ce moment folosești sintagme de genul ” nenorocitul ala de creator suprem-prim creator ” înseamnă ca ești vaccinat grav si se transforma in boala daca nu vindeci ceva la mintea care ti-a fost data.
    Mintea nu e a noastră. Doar sufletul. Materia care e in jurul tău nu este a ta. Nu iți aparține. Nici tu nu iți aparții. Nimic din lumea asta nu e al nostru sau al cuiva. Dreptul de proprietate exista pe baza muncii, a ceea ce produci tu. Aia e si baza trocului si a primelor schimburi comerciale, precum si șmecheria creării banilor din „dobânda care nu se poate plăti niciodată”.
    Si tu începi sa iți creezi panica singur ca s-a creat o realitatea aici de nu mai poate nimeni plăti dobânda. In primul rând dobânda nu se poate plăti niciodată! orice banca iți cere dobândă este FRAUDA, din toate punctele de vedere, moral, economic, matematic. Daca azi oprim jocul dobânzilor si punem toți oamenii sa își plătească acum dobânda, nu se poate, e imposibil fizic. Deci Dobânda e o Frauda care ar putea fi dovedita cândva.

    Legat de Holograma Divina a Universului nostru in care trăim. Odată pornita holograma de Prim Creator, ea nu mai poate fi oprita decât la sfârșitul jocului, când Holograma se dizolva si rămânem spirite si suflete, dincolo de holograma spațiului si timpului. Mai așteaptă, cândva si aceasta Holograma va fi oprita, are un termen. Se mai face cate un Audit Divin cum a fost in 2013.
    Dar Holograma spune doar un simplu lucru si nu are de a face cu nimic din reacțiile tale de apărare a propriului tău ego neimportant. Deci ce spune Holograma?

    Holograma spune ca universul acesta este compus din 50% Bine, 50% Rau si 100% Liber Arbitru. Fa calculele si vezi ca iasa exact lumea in care trăim.
    Asta e singura Fundație si Ecuație Existențială a Universului:
    ::50% Bine
    ::50% Rau
    ::100% Liber Arbitru.

    Deci, mai ușor cu pianul pe scări când vorbim de legile fundamentale.
    Ai intuiție, dar iți lipsește folosirea liberului arbitru in privința experienței care rău si care bine sa îl folosești. Ești liber oricum sa crezi ce bine si ce rău vrei tu. Scopul este sa experimentam rezultatul final a ceea ce am ales.
    Nu iți convine, ia si te muta in universuri cu 50% liber arbitru si ghidate de îngeri sau demoni, si in alea cu 0% liber arbitru, unde crești cum zice universul, nu cum vrei tu. Îți pierzi vremea suduind Prim Creatorii de universuri, sunt miliarde si doar îți atragi ignoranta. Dar mă rog e alegerea ta libera.

    Apreciază

   • Catre: Ion Buton 25 OCTOMBRIE 2022 LA 14:13

    Din raspunsul tau observ ca mai degraba tu esti cel vaccinat. Ca am afirmat ca prim-creator este un nenorocit este afirmatia mea si nu ar trebui sa te supere enerveze cumva pe tine pt ca este intre mine si nenorocitul acela de prim-creator , totusi daca il intrebari pe el sa iti zica si arata motivele pt care eu il denumesc si il fac asa , tu nu ai zis ce ai fi zis.

    Eu am facut doar o simple referinta si precizare pt cei care considera ca suntem in holograma si abordeaza realitatea asta ca find holografica , dar nai inteles asta.

    Eu nu am zis ceva de partea economica,vaccinuri, toata chestia cu economia este pur si simplu o minciuna mare! pe scurt.

    Intrebare: cum eu creez panica? detaliaza si explica cum creez panica? Pt ca afirm ceva si insist sa se verifice in termeni suprem de creatie , eu creez panica?

    Ai afirmat „Odată pornita holograma de Prim Creator, ea nu mai poate fi oprita decât la sfârșitul jocului” de unde sti ca este asa? si intrebarea mea cand este acel sfarsit al jocului? Care este termenul? Cand se termina sau incepe acest termen?

    Eu nu astept , nu sunt un asteptator inutil ca tine sau altu , asteapta venirea acelui robot numit Isus Hristos.

    Zici de reactie, tu vezi ca reactionez , daca as reactiona cu adevarat nu as pomeni vreodata de termeni supremi de creatie, defapt nu as zice nici de eternitate, universalitate.

    Robotii reactioneaza si apara ce sunt programati sa apere. Zici ca eu apar propriul meu ego, dar eu nam ego. Nenorocitul ala de CREATOR SUPREM- Prim Creator nu imi permite sa am un ego, defapt ar fi foarte fericit el daca eu as obtiune un ego , ar plange de fericire :)) , doar intreabal pe el ce inseamna si cum se traduce pt el daca eu obtin sau am un ego de care tu faci referinta! TE PROVOC SA IL INTREBI!

    Zici, Vb de bine-rau si liber albitru , cum definesti ma tu bine si rau? care e bine si rau in afara de reactie autonoma , simpla observare modesta demonstreaza instant ca bine si raul nu exista sau nu este valabil pt fiecare la fel, fix aceas situatie pt uni e „buna” si pt altu este „rea, rau”

    Sclavule zici de liber albitru, dar te rog frumos , te rog cum consideri tu iluminatule , sa explici pe intelesul unui copil de 5 ani ce este acel liber albitru si cum functioneaza el in termeni ETERNI si universali. Eu sunt un idiot si nustiu , explicami sa inteleg si eu.

    Zici sa ma mut in alt univers daca nu imi convine aici. Zim si mie cum ma mut acolo , ca o fac imediat sau chiar instant , Si o sa ma mut intr-un univers cu liber albitru de 1 miliard % sa vad cum e, ca aici cat am liber albitru 0%? 50%? 100%? zim si mie cat liber albitru am aici % ? pentru ca eu nustiu si sunt foarte curios , mai facut curios cu afirmatia ta , probabil si altu care va citi aceste comentari va fi curios.

    In incheiere o ultima intrebare: Mai verificat in termeni supremi de creatie ce am zis ? inainte sa fi comentat?

    Catre: Ion Buton 25 OCTOMBRIE 2022 LA 14:13 , Sper ca vei raspunde la intrebari si nu esti mai putin decat un bot, Ai. Daca esti Ai fati macar treaba bine la imitarea unui comportament uman real.

    Apreciază

 3. Dar cine a spus ca ei vor sa “salveze” actualul sistem cu bani falși? In 2008 au făcut-o pentru ca a fost o șmecherie de sărăcire a oamenilor, acum este partea a doua: ei vor ca acest sistem sa colapseze, vor sa nu mai însemne nimic banii, vor sa fie și mai săraci oamenii și sa nu își mai poată plăti taxele și facturile(nu mai zic de nivelul de trai) ca apoi sa vina oferta “geniala” de a șterge orice datorie cedând către guvern/banca libertatea ta, adică trecând la aplicația cu CBDC (Central BANK Digital Currency). Este un calculator cuantic bazat pe o conexiune noua, un internet nou de tip Blockchain și asta va fi sfârșitul banilor Cash și a libertății oamenilor fiindcă in acea aplicație practic trebuie sa te supui efectiv. Oare acest narativ cu noua moneda ce vina cu GESARA? Sistemul quantic și altele nu sunt de fapt o manipulare pentru a îmbracă într-un ambalaj frumos ce va sa vina? Întreb și eu doar… prea se leagă toate.

  Apreciază

 4. Ar fi de dorit să se afirme că Jocul s-a terminat, abia cînd va fi fost anihilată TOATĂ REPTILO-MASONERIA DIN BAZELE SUBTERANE ŞI DE LA SUPRAFAŢA PĂMÎNTULUI…NU ÎNAINTE !! Pînă atunci mai este…nu ştiu cît timp, dar mai este !…În caz contrar, nu este decît o amăgire, ca în povestea cu ciobanul care tot anunţa că a venit lupul, ca să sperie oamenii, iar cînd a venit lupul cu adevărat, nu l-a mai ajutat nimeni să evite pierderea oilor.

  Apreciază

 5. nicolae.ciuca@senat.ro
  pm@gov.ro,
  csat@presidency.ro
  cancelarie@presidency.ro,
  cabinet.presedinte@senat.ro
  cabinet.presedinte@cdep.ro
  emb_ro@mfa.gov.ua
  consul_ro@mfa.gov.ua
  infobuch@state.gov
  bucharest@mid.ru
  bucharest@dks.ru
  consulatulrus@mail.ru
  president@ep.europa.eu
  comm-rep-ro@ec.europa.eu
  Bjoern.SEIBERT@ec.europa.eu

  Cc:
  diana.iovanovici-sosoaca@senat.ro
  dumitru.coarna@cdep.ro
  mihai.lasca@cdep.ro
  ciprian.ciubuc@cdep.ro
  anamaria.gavrila@cdep.ro
  daniel.rusu@cdep.ro
  danut.aelenei@cdep.ro
  nicolae.roman@cdep.ro
  francisc.toba@yahoo.com

  VREM PACE!

  Poporul român vrea PACE!
  Divizia 101 aeropurtata- ofensiva a USA sa PLECE din România!

  70% din populatia României este nevaccinata anti-covid pentru ca nu a avut incredere in recomandarile politicienilor!
  Actuala clasa politica NU ne reprezinta!
  Vrem PACE!

  Doamne Dumnezeule Atotputernic si Maicuta Domnului, ajutati-ne!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s