Armata distruge laboratorul de cercetare Covid din Boston

  Forțele Speciale ale SUA și specialiștii în chimie, biologie, radiologie și arme nucleare ale armatei au percheziționat și distrus marți un laborator de cercetare Covid-19 al Universității din Boston, unde oamenii de știință și studenții absolvenți au creat o super-tulpină hibridă care a ucis 80% dintre șoarecii infectați. Echipa BU, care fusese implicată în cercetarea „câștigului de funcționare”, a combinat Omicron și virusul Wuhan original – individual nu mai grav decât un caz obișnuit de gripă – și l-a transformat într-un agent patogen care ar putea distruge omenirea, teoretic.

Armata americană, a declarat o sursă din biroul generalului David H. Berger pentru Real Raw News, a luat măsuri decisive imediat după ce a confirmat existența agentului patogen întărit și a auzit personalul BU lăudându-se cu realizarea lor „miraculoasă”.

 „Ce se întâmplă cu șoarecii s-ar putea să nu se întâmple oamenilor, dar nu lăsăm nimic la voia întâmplării. Vaccinurile ucid destui oameni și nu vrem un adevărat Captain Trips pe mâinile noastre”, a spus sursa noastră, făcând referire la agentul patogen fictiv din The Stand de Stephen King, care ucide 99,4% din populație.

Generalul Berger, a adăugat el, a adunat o echipă pentru a eradica amenințarea.

La ora 2:00, echipa a pătruns în securitatea campusului, iar forțele speciale au spart ușile clădirii Laboratoarelor Naționale de Boli Infecțioase Emergente a universității, un monolit cu șapte etaje, realizat din beton și sticlă. Forțele Speciale au stat de veghe în timp ce specialiștii CBRN în echipament de protecție, echipați cu schițele și schemele structurii, au intrat și au căutat sistematic fiecare laborator de la fiecare etaj până au ajuns la ceea ce ar fi trebuit să fie un biolaborator vacant la etajul 5. Potrivit rapoartelor serviciilor de informații, clădirea s-a închis la ora 21:00 în fiecare seară, iar personalul trebuia să părăsească sediul cel târziu la ora 21:30.

Dar echipa a găsit trei persoane îmbrăcate în echipament de biosecuritate care lucrau în lumină slabă și transferau eprubete între dulapuri frigorifice din laborator. Unul dintre ocupanți, aparent principalul om de știință, a spus echipei: „Cine ești? Nu ar trebui să fii aici”, iar când i s-a spus că este arestat de autoritatea armatei americane, a adăugat: „Nu, nu este corect. NIH știe ce facem. Avem o bursă de cercetare.” Deși „oamenii de știință” purtau echipament de protecție, laboratorul însuși era lipsit de măsurile de siguranță găsite în mod obișnuit în mediile BSL: nu existau blocuri de aer presurizate montate pe ușile etanșe, nici dușuri chimice, nici costume de aer cu presiune pozitivă, nici compresoare redundante și nici camere de decontaminare. Totuși, într-o incintă pe o masă, se aflau 14 șobolani morți, precum și unul viu.

Considerați că vă închideți”, le-a spus liderul CBRN.

„Oamenii de știință” au fost escortați din clădire sub amenințarea armei, în timp ce restul CBRN au transferat virușii super-tulpini din congelatoarele laboratorului la răcitoarele mobile pe care le-au adus cu ei. Odată ce au „curățat totul”, Forțele Speciale au intrat în laborator și au demolat fiecare echipament.

Probele prelevate din laborator, a spus sursa noastră, vor fi analizate și apoi trimise într-o „cameră fulger” pentru distrugere.

 Trebuie să specific aici că acești viruși erau pregătiți din ordinul regimului Biden pentru a fi împrăștiați în SUA înainte de alegerile din 8 noiembrie. Ei sunt disperați pentru că știu că vor pierde și sunt în stare de orice pentru a le opri prin steaguri false. Inclusiv un atac nuclear pentru a da vina pe ruși sau chinezi…

O marionetă a Deep State s-a predat voluntar militarilor

 Recent secretarul adjunct pentru informații și analize, Shannon Corless, s-a predat în mod voluntar investigatorilor JAG. Ea s-a implicat în nenumărate crime financiare care au început la scurt timp după ce a fost selectată ca secretar adjunct pentru OIA în ianuarie 2022.

Înainte de a se alătura Departamentului de Trezorerie, Corless a fost membru al Serviciului Național de Informații Senior la Biroul Directorului de Informații Naționale (ODNI), unde a servit timp de peste 15 ani. În ultimii cinci ani, Corless a deținut funcții de conducere la ODNI, susținând cele mai înalte niveluri de guvernare, inclusiv a servit ca primul Executiv pentru Securitate Economică și Informații Financiare al Comunității de Informații. Activitățile ei din ultimele zile au multe întorsături bizare.

Potrivit surselor JAG, Corless la începutul lunii octombrie a început să sune ofițeri militari de rang înalt care renunțaseră la regimul Biden și care încă îl consideră pe Donald J. Trump președintele ales legal al Statelor Unite. Corless, aparent dezorientată, a vrut să știe de ce „bărbați în ținută militară” îi urmăreau fiecare mișcare. Ea a susținut că i-a văzut pândind în afara unui magazin alimentar. Ea a spus că a văzut doi bărbați în uniforme de luptă (BDU) și cizme de luptă urmărindu-o în timp ce făcea jogging dimineața printr-un parc din apropierea casei ei și în timp ce își plimba câinele. O Corless maniacă a spus că „soldații pervertiți” o supravegheau acasă după lăsarea întunericului și se uitau prin ferestre, adesea când se dezbrăca sau ieșea de la duș.

Nu poți să-mi faci asta, lucrez pentru administrație”, i-a spus Corless pe 8 octombrie, colonelului armatei americane Richard Engle. „Col. Engle, ca și alții pe care îi sunase, a presupus că era o nebună și i-a închis telefonul. Părea total paranoică”, a declarat o sursă JAG pentru RRN.

Dar delirul lui Corless a continuat încă o săptămână. Dube negre fără numere de înmatriculare, a susținut ea, au parcat pe strada ei, dar au fugit când le-a văzut. Pe 17 octombrie, o Corless frenetică a dat un telefon, de data aceasta cu purtătorul de cuvânt al lui Trump, Liz Harrington. Corless i-a spus lui Harrington că nebunia trebuie să înceteze și că ea se va preda și va mărturisi în schimbul clemenței.

Liz Harrington habar n-avea cine era sau despre ce vorbește”, a spus sursa noastră. „Dar i-a spus că dacă a comis crime care contravin Constituției SUA și dorea să vorbească cu cineva despre asta, ar trebui să sune la biroul JAG din Pensacola. Și exact asta a făcut ea.”

A doua zi, 18 octombrie, Corless și avocatul ei (nume necunoscut) au sosit la Pensacola pentru a vorbi cu anchetatorii JAG. Corless avea în posesia ei un card SD care, a spus ea, deținea dovada că ea, secretarul Trezoreriei Janet Yellen și alți membri ai Departamentului Trezoreriei au deturnat zeci de milioane de dolari și au dispersat pe clandestinitate fondurile către organizații radicale de stânga precum Antifa și Black Lives Matters, păstrând în același timp o parte considerabilă de bani pentru ei înșiși. Ea a insistat că urmează doar ordinele, adăugând că Yellen i-a forțat participarea la schemă. Unele fonduri erau menite să „cumpere voturi”, a spus ea.

Înainte de a fi luat în custodie, Corless i-a întrebat pe anchetatori de ce armata a chinuit-o timp de o lună.

Anchetatorii JAG erau în întuneric și i-au spus: „Dacă cineva te urmărește, nu suntem noi. Nu ai fost niciodată pe radarul nostru și nici măcar nu știam cine ești.” ,,Fie ea este paranoică, fie oamenii ei au avut ochii pe ea dintr-un motiv oarecare. Nu au fost pălăriile albe”, a spus sursa noastră.

JAG, a spus sursa noastră în încheiere, examinează în prezent cardul SD, iar soarta lui Corless rămâne necunoscută.

    Sursa: https://realrawnews.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s