Fost angajat al zonei 51: „Avem nave spațiale extraterestre într-o locație extrem de secretă cunoscută sub numele de S4 

  În domeniul paranormal, Bob Lazar a stârnit multe dezbateri și discuții. Potrivit afirmațiilor lui Lazar, el a lucrat cu tehnologie extraterestră într-o locație extrem de secretă cunoscută sub numele de S4 (Sectorul Patru), care este adiacent renumitului sit militar restricționat Zona 51 din Nevada, care prin inginerie inversă construiește OZN-uri. S4, potrivit lui Lazar, este o bază militară secretă care funcționează ca un centru de cercetare pentru navele extraterestre. Potrivit lui Lazar, el a fost angajat de guvernul SUA.

Acesta pretinde că este un inginer și om de știință calificat, după ce a obținut, printre alte acreditări, un master în fizică de la MIT și un masterat în electronică de la Institutul de Tehnologie din California. Ambele afirmații au fost dezmințite în 1993, când o anchetă Los Angeles Times a descoperit că niciuna dintre universități nu avea nicio înregistrare a presupuselor sale realizări academice.

Stanton Friedman, un cunoscut fizician, ufolog și investigator, a cercetat, de asemenea, istoria academică a lui Lazar, dar a venit cu mâna goală după multe căutări pentru transcrieri, diplome, afilieri profesionale și chiar pagini din anuarele Caltech sau MIT. Friedman a putut confirma doar o componentă a educației lui Lazar: Lazar a participat la unele cursuri de electronică la Pierce Junior College (din Los Angeles) la sfârșitul anilor 1970. Câțiva dintre susținătorii lui Lazar susțin că guvernul i-a „șters” sau i-a distrus dosarul academic, în încercarea de a-i submina credibilitatea, după ce a prezentat informații referitoare la proiectele super-secrete la care se presupune că a lucrat în timpul activității în S4.

Trecutul său educațional și profesional este în continuare o sursă de mari speculații și nu au fost făcute publice verificări solide, alimentând afirmațiile susținătorilor lui Lazar că autoritățile i-au manipulat documentele personale. Au apărut și documentele W-2 și taloanele de plată pentru Lazar, pretinzând să indice că a lucrat pentru guvernul SUA în 1989, deși mulți critici cred că documentele sunt fraude. Un alt punct abordat în legătură cu istoria de angajare a lui Lazar este motivul pentru care a lucrat pentru guvern doar șase luni și de ce o astfel de cercetare secretă la nivel înalt a trebuit să fie delegată unui contractant extern.

Problema elementului 115, despre care Lazar a pretins că s-a ocupat de prima mână în timpul studiului său, este una dintre cele mai interesante componente ale relatării lui Lazar. Elementul 115, numit „Ununpentium” la momentul descoperirii sale, este un element chimic sintetic supergreu care a fost găsit în 2003. Elementul 115, conform lui Lazar, a fost folosit ca sursă de combustibil nuclear pentru a alimenta și accelera nava extraterestră pe care a studiat-o. El a mai spus că bombardamentul cu protoni al elementului 115 ar provoca efecte antigravitaționale, precum și generarea de energie pe bază de antimaterie, permițând navei spațiale nu numai să se propulseze, ci și să își susțină nevoile de combustibil în același timp.

Lazar a declarat, de asemenea, într-un interviu de televiziune critic din 1989 cu reporterul de investigație George Knapp, că guvernul SUA avea aprox. 226 Kg de Element 115 și că a reușit să obțină o cantitate mică pentru el însuși la un moment dat, dar că în cele din urmă a fost luat din nou.

Lazar a susținut că a lucrat ca fizician la Laboratorul Național Los Alamos din New Mexico. Susținătorii lui Lazar susțin că această acuzație poate fi verificată deoarece numele lui Lazar apare într-un agendă telefonică de la Laboratorul Național Los Alamos. Dificultatea acestei afirmații este că agenda telefonică pretinde, de asemenea, că are informații de contact pentru lucrătorii DOE, precum și pentru un contractant extern pe nume Kirk Meyer. Numele lui Lazar este menționat în agenda telefonică, dar este precedat de o desemnare „K/M”, ceea ce sugerează că a lucrat pentru Kirk Meyer și nu pentru Laboratorul Național Los Alamos.

Zona S4

Lazar susține că a fost informat despre implicarea de secole a ființelor extraterestre cu planeta noastră în timpul pretins la S4. În mărturiile ulterioare, el a susținut că acești extratereștri provin dintr-un sistem stelar binar cunoscut sub numele de Zeta Reticuli, o porțiune renumită a constelației Reticulum din emisfera sudică. Mulți ufologi și alți cercetători paranormali cred că Zeta Reticuli este lumea natală a Zeta Reticulans, uneori cunoscută sub numele de „gri” din cauza descrierilor consecvente oferite de victimele raportate de răpiri extraterestre și de alte mărturii ale martorilor oculari.

Din păcate, Lazar a fost implicat în provocări legale în ultimii ani cu privire la alte întreprinderi de afaceri pe care le-a urmărit în urma pretinsului său job la S4. După ce a instalat un sistem informatic la un bordel din comitatul Clark, Nevada, în schimbul a ceea ce vom numi „servicii de afaceri”, el a fost arestat și acuzat de proxenetism. În ciuda faptului că prostituția este permisă în Nevada, este interzisă în comitatul Clark. Bob a fost apoi condamnat la trei ani de probațiune și muncă în folosul comunității, care a inclus, în mod ironic, instalarea unui sistem informatic pentru administrația comitatului Clark. Lazar a fondat mai târziu United Nuclear, o firmă de furnizare științifică care a început în New Mexico, dar care operează în prezent în Laingsburg, Michigan, în anul 2000. Magneții de mare putere, diverse substanțe chimice de laborator și minereurile radioactive se numără printre bunurile științifice vândute de United Nuclear.

Structura Bazei subterane adânci DULCE

După ce s-a dezvăluit că Lazar și soția sa mutau articole interzise peste granițele de stat, o încălcare a Legii federale privind substanțele periculoase, United Nuclear a devenit centrul unei anchete federale. Pentru că a obținut informații false de pe internet, Lazar a susținut că nu știe că articolele erau interzise.

Lazar și-a păstrat un profil liniștit în ultimii ani, în ciuda faptului că a devenit o figură de cult pentru contribuțiile sale la domeniul OZN/paranormal. Acum organizează evenimentul anual „Desert Bl ast”, care este cunoscut drept cel mai spectaculos foc de artificii „în afara legii” din lume. În mod surprinzător, evenimentul a căpătat același secret ca și Lazar însuși, deoarece data și locul festivalului variază în fiecare an și sunt dezvăluite doar celor invitați.

În ciuda faptului că multe persoane au contestat și/sau discreditat afirmațiile lui Lazar cu privire la S4 și Elementul 115, există încă un stigmat atașat acestora. S-ar putea să nu cunoaștem niciodată întregul adevăr din spatele acestor probleme, dar cu siguranță ele se adaugă la misterul din jurul ascunderii continue de către guvernul SUA a vieții extraterestre.

    Sursa: https://myth-mystery.zdravljebezdoktora.com/2022/09/17/former-area-51-employee-we-have-extraterrestrial-spacecrafts-in-top-secret-location-known-as-s4/

10 comentarii

 1. Interesant ,dar în același timp SF. Eu unul nu mai am încredere în faimoasele realizări USA în domeniul Cosmosului . NASA a mințit aproape 50 de ani cu ajunsul pe Lună . Iar cu zborurile in Cosmos este o minciună ,nici un aparat de zbor de pe Terra nu poate depăși baremul de 15 mii de metri . Experiment făcut chiar de americani ,cu ceva timp in urmă . A fost pe Discovery prezentat ca ..accident aviatic . Nu știu cât de Lazar o fi acest Lazar și povestea cu extratereștrii lui , însă se știe că americanii au făcut-o pe grozavii din totdeaun , să fie cei mai mari și tari în competiție cu URSS ,apoi Rusia și China.

  Apreciază

  • Tu vorbești de ceea ce este la vedere, NASA, etc…. Dar aceste tehnologii există de 60 de ani și sunt utilizate în programele spațiale secrete. După ce mafia kazară va fi învinsă definitiv, toate acestea vor fi puse în slujba umanității și vor fi expuse aceste programe spațiale acum secrete. Dacă intri pe conturile mele VK sau OK din dreapta blogului vei găsi relatări ale unor militari care au fost în slujba acestor programe secrete. Sunt video cu subt. RO. Numai bine !

   Apreciat de 1 persoană

   • Cu siguranță, asa este!Sunt prea multe informații pe această temă,unele uimitoare(ex:cele ale lui Corey Goode, Corrado Malanga).Ce mă miră este că, dincolo de aspectul tehnologic, mereu sunt prezente rasele malefice în peisaj,rar apar în relatări rase bune cu noi,desigur ,,bune” după criteriile noastre, umane.
    Ma bucur ca te-am regăsit Marius,mulțumiri pentru tot !

    Apreciază

   • Nu trebuie să cauți mult, am publicat pe conturile mele video din dreapta blogului multe interviuri video la categoria Programe Spațiale Secrete cu mulți foști militari din aceste programe. Și mai am de publicat cel puțin de două ori pe atât….

    Apreciază

   • Am găsit ce imi trebuia. Nu pot spune incredibil , și-au folosit mințile in favoarea lor ,în intenția de a controla Terra . Terra a spus NU. Cu Vk este ceva ,am avut mai de mult cont ,cred că de acum vreo 10 ani . Am incercat să reactivez contul însă se pare că rușii nu mai agrează românii și dacă nu mai utilizează obligatoriu adresa de email și poți folosi Nr de telefon ,îți fac fel de fel de teste de perspicacitate , până de saturi și renunți ..Politică oferită de trădătorii din Colonia Romania împiedică socializarea intre oameni care nu au nimic comun cu ticăloșenia slugilor cabalei . Asta este . Mergem mai departe … Să știți că google nu mi-a trimis notificare la răspunsul d-voastră pe email ..😂😂😂.. câtă slugărnicie .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s