Cine sunt reptilienii 

Reptilienii: cei mai cruzi extratereștri care trăiesc printre noi.
Cine sunt reptilienii?
Reptilienii, numiți și oameni reptile sau oameni șarpe, sunt, dintre rasele extraterestre, cea care a avut cele mai lungi relații cu pământenii. Referințele istorice sunt anterioare Vechiului Testament, unde șarpele care a ispitit-o pe Eva a fost menționat ca fiind o ființă manipulatoare, cu o poftă de putere.

 Originare din constelația Dragonului (Draco în latină), ei se găsesc în prezent în multe părți ale galaxiei. Făcând un salt de câteva milenii, în 1934, inginerul G. Warren Shufelt a descoperit o rețea complexă de tuneluri și camere sub orașul Los Angeles, a cărei existență era necunoscută. Autoritățile l-au împiedicat pe Shufelt să continue săpăturile. Cu toate acestea, el a desenat o hartă precisă a ceea ce a descoperit.
Inginerul G. Warren Shufelt nu știa că descoperirea sa era doar vârful unui iceberg al unui imens oraș subteran. Mai târziu, vorbind cu un indian Hopi (numit Chief Little Green Leaf), Shufelt a aflat despre o legendă ce relata de o rasă străveche de „oameni șopârlă” care au locuit în acel oraș subteran până când o ploaie de meteoriți a distrus o mare parte din el.

Dar reptilienii nu au dispărut odată cu meteoriții, cei care au trăit în orașul subteran Los Angeles fiind doar una dintre numeroasele comunități. Sunt ființe care nu se pot lipsi de putere, au și o particularitate fundamentală, sunt metamorfoze, adică își pot schimba înfățișarea după bunul plac. Mulți cercetători sunt convinși că majoritatea liderilor lumii sunt sau sunt controlați de reptilieni. Sunt rase care își schimbă forma, cu puteri tehnologice înalte, capabile să ne înșele.

Am fi ajuns noi înșine la această cunoaștere tehnologică dacă, în urmă cu 12.900 de ani, aceste două rase beligerante nu ar fi distrus, în scopuri proprii, planetele lor respective și apoi au coborât definitiv pe planeta noastră, construindu-și imperiul… înrobindu-ne și instrumentalizându-ne viețile. Acesta este Matrix, sufletele se adună aici, se întorc iar și iar pentru că este o școală. Această școală a fost creată de ei pentru a continua să se hrănească sugându-ne energiile negative.

După ce au creat o rasă pământeană prin unirea sângelui lor cu al nostru, s-au născut semințele răului. Acest rău trebuie purificat și o viață nu este suficientă pentru a face acest lucru…încarnările le convine, dar în cele din urmă devine singura cale de a ne purifica și de a ajunge la Dumnezeul cel bun. Unul se întoarce pentru că a fi pur pentru a ajunge la sursă înseamnă să te dezbraci de toate principiile greșite care au fost create de acești elohimi. Ajungi la sursă, dar e nevoie de un mare efort tocmai pentru că aici s-au creat capcane ca să nu mai poți ieși niciodată.

 Reptilienii: cei mai cruzi extratereștri care trăiesc printre noi.
De-a lungul mileniilor, oamenii-șopârlă nu numai că au deținut poziții de putere, dar s-au încrucișat continuu cu pământenii, în așa măsură încât, astăzi, este foarte dificil să găsești o ființă umană cu ADN pur. Există anumite caracteristici care fac posibilă identificarea unui reptilian (pur sau hibrid), iar în cele ce urmează este o listă a celor mai importante:

 Dacă li se pun întrebări, răspund doar ceea ce decid să răspundă sau nu răspund deloc. Această manieră le sare imediat în ochi în cazul comunicării electronice, cum ar fi un e-mail, unde nu pot folosi farmecul elocvenței lor.
Ei sunt experți în manipulare. Adesea, mai degrabă omit informații cruciale decât să mintă, astfel încât să poată reveni oricând asupra subiectului și să pară ireproșabili.
Foarte activi din punct de vedere sexual, sunt vampiri energetici, iar sexul este una dintre cele mai ușoare modalități de a absorbi câmpul energetic uman.
Dacă sunt lăsați fără o educație spirituală, ei cresc și devin pedofili, așa cum sunt toți reptilienii din propria lor specie.
Trăiesc în compartimente etanșe. Ei nu vor ca persoanele care îi cunosc să se întâlnească între ele. Doar cei din același cerc. Este un sistem pe care îl folosesc pentru a putea prezenta un anumit personaj exclusiv unui anumit grup de oameni și nu altora.

Lăcomia este Dumnezeul lor. Ei pun banii și sexul mai presus de orice altceva.
Aceștia absorb îndoielile, temerile și problemele interlocutorului lor și apoi le folosesc împotriva acestuia. Oamenii care au relații continue cu reptilienii se simt adesea nebuni.
Sunt lipsiți de emoții. Cu toate acestea, ei pot imita orice expresie facială: tristețe, fericire, frică etc., dar pentru un ochi atent, ele par a fi expresii reci, de plastic. Cu toate acestea, odată ce au capturat câmpul energetic al oamenilor din jurul lor, pot demonstra un grad impresionant de empatie.
Ei folosesc controlul minții pentru a obține ceea ce vor și manipulează orice situație. Oamenii se supun fără să pună întrebări. Ei sunt programați astfel încât oricine îi poate recunoaște să fie distrus (fizic sau mental), astfel încât cei care cunosc adevărul despre ei sunt în mare pericol.

 Aceștia aleg adesea să fie vegetarieni. Când încep să mănânce carne, aceștia emană un miros puternic de putrefacție (de obicei, acest lucru se întâmplă atunci când posesia reptiliană este completă). Au un miros puternic de mosc. Unii oameni consideră că mirosul lor este stimulant și atrăgător.
Sunt cruzi și nu le pasă de ceilalți, făcând orice pentru a-și atinge scopurile.
Pot fi găsiți în toate categoriile sociale, dar sunt mai răspândiți în poziții de putere și control: polițiști, administratori, bancheri, avocați/magistrați, directori de școli și profesori, adesea clerici și politicieni. De asemenea, se găsesc acolo unde sunt copii, deoarece copiii sunt energie pură cu care se hrănesc.
Atât bărbații, cât și femeile sunt foarte misogini.

 Aceștia sunt extrem de periculoși. Psihologia, atunci când îi întâlnește, le atașează etichete precum: narcisiști, sociopați și psihopați. Este singurul mod pe care o ființă umană îl cunoaște pentru a-și explica obiceiurile atroce.
Nu le place soarele și preferă camerele reci și întunecate. Se supraîncălzesc ușor și poartă ochelari de soare chiar și în interior.
Preferă toate formele de ierarhie și caută acele poziții în care pot exercita puterea și controlul. Cu autoritățile superioare sunt ascultători.
Ei au o mentalitate de stup. Ei nu pot funcționa bine pe cont propriu. Ei preferă mediile de lucru în care operează în rețele, cum ar fi instituțiile statului, forțele armate și sistemele juridice. În aceste situații, ei pot conta pe un număr mare de victime.

 Ei se simt profund superiori ființelor umane, pe care le văd doar ca pe o sursă de hrană și de sclavi. Ura pe care o simt este palpabilă.
Când, dintr-un motiv oarecare, se înfurie, involuntar, aspectul lor real se manifestă, total sau parțial. Pentru o clipă, o străfulgerare rapidă, pielea verde, solzii sau ghearele apar, lăsându-i pe cei prezenți neîncrezători.
Ei sunt de rea credință, fără să le pese de contradicțiile lor. Ei știu că majoritatea populației umane se află sub controlul minții.
Au o aversiune față de apă, în special față de apa de mare. Oricine iubește profund soarele și marea este puțin probabil să posede urme de ADN reptilian.
Ascensiunea lor spre putere și mondenitate este extrem de rapidă, în ciuda deficiențelor lor intelectuale și culturale evidente.

 Credeți sau nu, fie că preferați să le spuneți reptilieni, oameni reptile, oameni șarpe, reptiloizi, umanoizi reptilieni, dinosauroizi, saurieni, oameni șopârlă, homo saurus, dacă cunoașteți pe cineva care se potrivește cu caracteristicile de pe această listă, stați departe de el.

 Viața ta este în joc . Este exact motivul pentru care Alianța Federației Galactice se luptă cu ei de ani de zile și până acum aproape că i-au eradicat pe toți …atât pe Marte cât și pe Pământ, și au format un dom care acționează ca un scut în jurul planetei noastre astfel încât niciunul dintre ei nu mai poate intra. 

Noi, pământenii, nu am fi avut nici-o şansă în lupta cu rasele de reptilieni malefici….dar….bunul Dumnezeu Creator ne-a trimis în ajutor Alianţa Galactică a Luminii, care împreună cu Alianţa terestră au luptat de mulţi ani în spaţiul galactic şi în tunelurile subterane de jur împrejurul planetei…. Acum a mai rămas de rezolvat aici pe pământ ….şi ne apropiem de partea cea mai grea şi întunecată a acestui ultim război….finalul însă nu este pentru oricine❗

Pozitivitatea şi Iubirea….care trebuie propulsate mai sus de bine şi rău….conduc Sufletul în perspectiva vulturului….

Din energii negative se hrănesc reptilienii şi toate celelalte rase sau entităţi malefice….

    Carmelo Sarao

  Video: Creaturi non-umane conduc planeta Pământ : https://ok.ru/video/4604202257004

5 comentarii

 1. Foarte bun articolul. Mulțumim Marius că readuci aceste informații pe care orice om de pe Pământ e necesar să le cunoască. Astfel oricine își dă seama de ce este necesară ridicarea nivelului de vibrații și un efort constant și susținut de transformare spirituală.

  Apreciază

 2. Traducere in Română

  https://veilofreality-com.translate.goog/2022/05/24/covid-vaccines-consequences-on-the-soul-spirit-and-life-after-death/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=ro&_x_tr_pto=wapp

  O sa apară in curand prima lucrare spirituală despre efectele vaccinării, o carte pentru lucrătorii in lumină, ce entități se văd la vaccinați și cum se elimină din aură, cazurile de vindecare cu succes de efectele secundare si modul de lucru cu entitățile care au acces in corpurile umane prin porțile deschise de vaccin.

  Ființele eterice neincarnate ale reptilelor și alții se pot transmuta in corpurile vaccinaților prin transhumanism ocupând același corp manifestând bipolaritate, mai multe personalități.
  In carte se prezintă cazuri de vindecare.
  Acesta e un articol despre cartea care urmează să apară, nu este cartea.

  https://veilofreality.com/2022/05/24/covid-vaccines-consequences-on-the-soul-spirit-and-life-after-death/

  Apreciază

 3. da,intradevar reptilienii si au distrus planeta mama insa in curand vor tb sa plece si de aici pt ca Pamantul si a schimbat vibratia si nu o vor putea suporta insa nu pleaca cu mana goala ,vor lua muuulte suflete cu ei pt ca au nevoie de energia umana care este o energie speciala,ei nu au suflet si de aceea nu pot produce aceasta energie .Planeta cea mai apropiata unde se vor refugia este Marte ,ea este in 3D inca, spune Florentina Mateescu daca ii veti asculta emisiunile pe 6TV;Deasemenea urmariti pe youtube sesiunile de regresie hipnotica ale lui Calogero Grifasi,de acolo am aflat f multe despre ei si alte rase care ne paraziteaza si secretul pt a scapa de ei este constientizarea ca ceva sau cineva ne controleaza starile,poftele,actiunile si in acel moment ei sunt in pericol pt ca dincolo de diavolismul pe care il au in ei ,nu au voie sa incalce liberul nostru arbitru,in momentul in care constientizam ca suntem parazitati,atunci noi suntem cei care ii controlam si expulzam.Noi suntem puterea si in tot ceea ce credem…creem,atasarea de fiintele umane se face prin furie,suferinta profunda,rugaciunea insotita de suferinta,ei pot lua forma unor personaje ale sfintilor,de ex Ashtar este reptila dar are acea infatisare ingereasca cu care pacaleste f multe pers.Tot intro emisiune a lui Calo ,se vorbea de Cobra care este in colaborare cu ei,adica mesager,transmite mesaje de la ei,unde mai strecoara si adevar ca sunt obligati sa spuna absolut tot ce vor sa faca,altfel sunt prajiti la propriu!!! Sunt multe de spus dar va las pe voi sa gasiti informatiile,tineti minte ca ceea ce cautam,ne cauta deja !!

  Apreciază

  • Care au plecat pe marte s-au dus direct in capcana, Soparlele nu mai pot pleca de aici, de aceea si fac asa rau, cred ca e o confuzie intre soparle si reptilieni, nu e aceeiasi specie, si spui de Cobra ca e de al lor? nu cred asta, altfel facea emisiuni live, nu isi ascundea vocea si fatza, om trai si om vedea adevarul, o sa fie multe surprize

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s