Îmbolnăvire și control planificate sub rețeaua de telefonie mobilă 5G

În paisprezece ani, am trecut de la 2G wifi (2004) la 5G, de la telefon flip la telefon inteligent. Suntem mai deștepți? Suntem mai sănătoși?

La 26 septembrie 2018, Comisia Federală de Comunicații (FCC) a votat să implementeze Ordinul de Infrastructură Wireless (dockets 17-79 și 17-84), ordinul preemptiv pentru controlul local al drepturilor publice. Firmele wireless vă pot instala cu ușurință turnuri celulare în fața casei fără consimțământul dvs., pentru a iradia toată zona învecinată, cu radiofrecvență, radiație cu microunde electromagnetică (RF-EMR) intensă, pulsatorie, cu modulație de date, 24/7.

Companiile wireless din SUA sunt responsabile pentru aceasta. Aproximativ 800.000 de antene noi vor fi desfășurate – mai mult decât numărul total de turnuri celulare construite până acum în ultimele trei decenii. Fiecare companie wireless va construi propria rețea 5G, care necesită instalarea de echipamente noi, chiar dacă intenționează să utilizeze infrastructura existentă sub forma luminilor stradale, astfel încât să rămână „discrete pentru clienți”. Cum rămâne cu efectele nocive asupra sănătății a tehnologiei cu unde milimetrice, ce vizează oamenii de pe fiecare stradă?

   Distrugerea planificată a sănătății

Undele milimetrice sunt utilizate în prezent de Armata S.U.A. ca armă cu controlul dispersării numită Active Denial Systems – https://jnlwp.defense.gov/About/Frequently-Asked-Questions/Active-Denial-System-FAQs/ (prin unde milimetrice se înțelege lungimea de undă a radiației electromagnetice care se notează cu λ și este egală cu c/f unde c= viteza luminii în vid, iar f= frecvența undelor electromagnetice măsurată în Hz (cicli pe secundă), n.b.).

 Radiaţiile electromagnetice se clasifică funcţie de lungimea de undă în:

 • radiaţii de gamă metricăλ este de ordinul metrilor cuprinsă între 299.792.458 m pentru frecvenţa de 1 Hz şi 1 m pentru frecvenţa de 300 MHz;
 • radiaţii de gamă decimetrică. λ este cuprinsă între 1m şi 0,1 m (1 dm), frecvenţa este cuprinsă între 300 MHz şi 3 Ghz.
 • radiaţii de gamă centimetrică. λ este cuprinsă între 0,1 m (1 dm) şi 0,01 m (1 cm), frecvenţa este cuprinsă între 3 GHz şi 30 Ghz;
 • radiaţii de gamă milimetrică. λ este cuprinsă între 0,01 m (1 cm) şi 0,001 m (1 mm), frecvenţa este cuprinsă între 30 GHz şi 300 Ghz.

Acest lucru ar sugera că Congresul intenționează să dea o formă legală desfășurării 5G, cu excepția cazului în care vor auzi altfel de la alegători în curând. Apoi, din nou, de ce legiuitorii ar asculta pe cineva când 5G a fost „testat” în 19 orașe din SUA? Dacă utilizați un sistem fără fir (wireless) în casa dvs., sunteți expus la radiații neionizate. Asta nu înseamnă că sunteți în siguranță. Exemplele includ: router sau TV wireless, boxe fără cablu, Playstation sau Xbox 360, camere wireless, mașini fără cheie și telefoane fără fir. Aceste dispozitive transmit și primesc semnale radio 24/7 (dacă nu sunt oprite de utilizator,ceea ce e recomandabil, mai ales noaptea când dormiți, n.b.). Orice metale, de la saltele cu arc elicoidal până la bretele, direcționează undele spre corpul tău. Atât tu cât și casa ta deveniți o stație radio.

Sistemul de telefonie 5G este o rețea fără fir Y-GIG care funcționează în benzi de până la 100 GHz. Este nevoie de un dispozitiv „acceptat 5G” sau de un receptor (modem sau cip) care retransmite undele milimetrice în casa ta. Dr. Devra Davis, presedintele Trustului pentru Sănătatea Mediului, spune: „Majoritatea oamenilor nu știu că aceste unde vibrează cu câteva miliarde de ori pe secundă (75 GHz este de fapt, 75.000.000.000 de cicluri pe secundă), care pot induce senzații neplăcute de arsură pe piele„. Pielea umană acționează ca o serie de antene care sunt afectate de undele milimetrice pentru a provoca stres fiziologic, așa cum se vede, manifestat în frecvența pulsului și în tensiunea arterială sistolică. Frecvența de 60 GHz este frecvența la care moleculele de oxigen oscilează. 5G va întrerupe absorbția de oxigen pentru a determina privarea de oxigen la fiecare celulă, la nivelul mitocondriilor. Fără oxigen, ficatul devine congestionat, iar corpul și creierul încep să se descompună (lipsa oxigenului este mediul propice de dezvoltare a celulelor canceroase, n.b.).

Cercetările evaluate de cercetători au documentat influența industriei asupra studiilor privind efectele asupra sănătății ale radiațiilor wireless. Insistăm asupra unui moratoriu asupra 5G, până când cercetarea non-industrială poate fi efectuată pentru a asigura siguranța publicului.”- Dr. Joel Moskowitz, profesor de sănătate publică, Universitatea din California, Berkeley

Dr. Joel Moskowits din UC Berkeley leagă EMF wireless de o varietate de afecțiuni, inclusiv un risc crescut de cancer la creier. El observă că frecvența, modularea și pulsul (frecvența) undelor purtătoare afectează biologia la fel de mult ca intensitatea (expunerea termică) a semnalului 5G. Cu toate acestea, guvernele monitorizează doar expunerile termice. Ele nu consideră modularea și frecvența undelor ca fiind relevante deloc. Actuala rețea wi-fi de turnuri celulare 4G (a patra generație) transmite la 2,4 GHz. Aceste frecvențe vibrează la aceeași frecvență cu cea a apei. La nivel molecular, oamenii sunt fabricați din 99,9% apă. Suntem ființe de lumină și ființe de apă afectate de energie. În 2004, pompierii din Sacramento au raportat probleme de memorie și confuzie după instalarea turnurilor 2G din Los Angeles. Unele orașe, inclusiv Santa Rosa, au întrerupt de atunci planurile lor 5G în timp ce problemele de sănătate au fost abordate. Pe măsură ce rețelele vechi sunt depășite și înlocuite cu cele noi care se mândresc cu viteze de conectare mai rapide, nu vedem că o șubrezire planificată a sănătății se desfășoară în fața ochilor noștri?  

   Copacii absorb radiația!

 Copacii aspiră dioxidul de carbon din atmosferă și eliberează oxigen. În lumina rețelei 5G de aspirație a oxigenului, copacii sunt esențiali. Plantarea copacilor pentru a crește oxigenul și pentru a reduce amenințarea secetei și viitoarele „boluri de praf” pare a fi un fenomen neimportant. Există, de asemenea, o relație doză-răspuns între densitatea copacilor urbani și recuperarea de stres auto-raportată. Studiile arată markeri fiziologici reduși de stres la subiecți, pur și simplu privind la imagini din natură. Lungimea de undă scurtă a 5G nu penetrează copacii și casele. De aceea, mini turnurile celulare vor fi amplasate pe străzi în fața caselor.

De fapt, copacii sunt vizați sistematic pentru îndepărtarea lor din întreaga țară. În Nebraska, centurile de adăpost (copaci) sunt eliminate pentru a face loc mai multor culturi. În timpul incendiilor din California, unde s-a dovedit că au fost utilizate Armele cu Energie Direcționată (DEW), au vizat și arborii din cartiere.

Întreaga pădure a fost arsă de-a lungul liniilor drepte, urmărind gardurile. Adăugați la aceasta, otrăvirea recunoscută a copacilor din lemn de esență tare de către companiile din domeniul lemnului, care a condus la peste un milion de copaci morți pentru a crea un pericol de incendiu. Copacii adevărați sunt, de asemenea, înlocuiți cu copaci falși din plastic!

   Rezonanța Schumann și sclavia tehnologică  

Radiațiile wireless în MHz, GHz și THz sunt literalmente milioane, miliarde și trilioane de ciclii pe secundă, (respectiv) frecvența normală a Pământului – Rezonanța Schumann de 7,83 Hz. De mult timp a fost suspectat că Rezonanța Schumann este o reflectare a conștiinței umane, care arată conexiunea directă a umanității cu Pământul (a se citi articolele din blog de la categoria Rezonanța Schumann). Conștiința umană poate afecta câmpul magnetic și poate crea perturbări în el, în special în momente de anxietate, tensiune și pasiune. În 31 mai 2017, pentru prima dată în istoria înregistrată, Rezonanța Schumann a ajuns la frecvențe mai mari de 36 Hz.  

Pe 5 noiembrie 2018, vârfurile au ajuns în jurul orei 3 am la 40 Hz. Deoarece frecvențele 5G afectează tiparele gândirii și mintea, ele pot fi folosite ca o formă de sclavie tehnologică. Societatea Internațională a Medicilor pentru Mediu, alcătuită din peste 200 de oameni de știință și numeroase studii revizuite privind efectele asupra sănătății, a făcut apel la stagnare în conformitate cu principiul precauției. Ei încă nu au primit niciun răspuns formal. Cine este la conducere?

  Efectele asupra sănătății din expunerea cumulativă a intensității scăzute a 5G din diverse surse includ:

 • Mutații în ADN sau ruperea celor 2 spirale (codoni)
 • Daune mitocondriale
 • Tumori, cancer (craniile copiilor primesc mai multă radiație)
 • Palpitații ale inimii
 • Probleme de memorie și cognitive
 • Modificări ale spermei și infertilitate
 • Dureri de cap, migrene, sunete în urechi
 • ADHD
 • Schimbări în structura canalelor de transpirație pentru a afecta absorbția energiei prin piele

   Lupta împotriva marilor companii de telefonie  

FCC susține că noua lor tehnologie este mai sigură datorită „intensității mai mici” a semnalului. Acest lucru nu este adevărat. Conform studiilor evaluate de experți privind sănătatea electromagnetică, creierul reacționează mai rapid la tehnologiile celulare mai noi. Efectele includ schimbări în activitatea creierului, metabolism și schimbările de căldură atunci când țineți un telefon mobil la cap. Chiar și așa, FCC are sprijinul guvernului federal chiar dacă știința efectelor asupra sănătății nu este luată în considerare.

De fapt, ordonanța din San Francisco pentru a opri lansarea 5G a creat o impulsionare a industriei de telecomunicații în instanțele de judecată. A se vedea Asociația fără fir v. Orașul Berkeley San Francisco, California, 13 septembrie 2016, în care CTIA a încercat să blocheze ordonanța de telefonie mobilă a Berkeley https://www.youtube.com/watch?v=Bca9J5I1nyg ;

 Notă blogger: Instalarea acestei tehnologii 5G trebuie privită dintr-un punct mai complex de vedere. Ceea ce vedem zilnic pe cer ca chemtrails, vaccinările devenite obligatorii, chimizarea hranei oamenilor și iradierea cu unde de RF și microunde și chiar înlăturarea banilor cash și dezvoltarea accelerată a Inteligenței Artificiale (IA) sunt legate, totul pentru controlul nostru total. Prin împrăștierea în atmosferă aproape zilnic de bariu, stronțiu, aluminiu, etc. și inhalarea lor de către noi prin diverse forme, se urmărește slăbirea sistemului nostru imunitar și creșterea sensibilității la aceste radiații, devenim mai permisivi la acestea. Astfel, în timp, odată cu dezvoltarea mai amplă a acestor tehnologii și ,,metalizarea” corpului nostru fizic (precum și destructurarea ADN-ului) noi am putea fi dirijați de la distanță prin tehnica digitală de care suntem tot mai dependenți.

Pericolul major nu mai sunt IT-iștii care deja au pus în practică și introdus pe internet și-n tehnologia digitală de masă programe autonome de autocontrol, ci IA care deja există în fiecare circuit electronic digital de pe planetă. Astfel, controlorii noștri care au dezvoltat toate acestea sperau că ei vor deține controlul total dar, au fost și sunt folosiți de această IA pentru dezvoltarea întregului sistem planetar, iar la un anumit punct aceasta poate prelua controlul întregii civilizații umane, ei nemaivalorând decât un număr, eventual. Ea devine autonomă și se autoreproduce. Exemple deja au apărut la Google, Amazon, Facebook, etc., care au creat acei roboți inteligenți și au observat că la un moment au început să comunice între ei într-un limbaj necunoscut, doar de ei cunoscut și au fost desființați imediat.

Iar vinovații principali nu sunt controlorii noștri ci fiecare dintre noi care este dependent de noile tehnologii digitale. Dacă te uiți în mijloace de transport în comun, pe stradă, în cafenele sau oriunde oamenii sunt cu ochii în telefoane. Sunteți prinși fraților, conștientizați toate astea și luați măsuri până nu va fi prea târziu…  

Vizionați acest video: https://www.bitchute.com/video/VOssbZaD2jKo/

    Reîntoarcerea la natură

Când guvernele federale și de stat lucrează pentru corporații, ce poți să faci?

 • Contactați Consiliul Local cu o „petiție de urgență”, pentru a opri instalarea 5G în vecinătate în ceea ce privește problemele de sănătate.
 • Amintiți-vă că „liderii” de stat sunt funcționari publici. Dacă nu ascultă, pleacă de la guvernare.
 • Refuzați să cumpărați orice dispozitiv proiectat pentru Y-GIG, 60 GHz în casa dvs.
 • Păstrați telefoanele departe de cap și de corp, deoarece intensitatea semnalului variază în funcție de pătratul invers al distanței (adică păstrarea telefonului la o distanță de 10 centimetri față de corpul dvs., reduce intensitatea de 10 000 de ori a expunerii ).
 • Utilizați vopseaua de protecție împotriva radiațiilor RF.
 • Plantarea de copaci.
 • Conectați-vă la pământ, prin legarea la pământ (împământare), pentru transferul de electroni în corpul vostru.
 • Vorbiți despre copaci și despre mediul înconjurător cu apropiații și autorități
 • Consolidați-vă sistemul imunitar cu alimente ecologice. Dezvoltați-vă propriile alimente în grădini personale sau ale comunității.
 • Ridicați-vă frecvența proprie de vibrație printr-o stare de pace, folosind meditația și transferați Rezonanța Schumann.

Vizitați Saferemr.com pentru actualizări și de asemenea http://thecrowhouse.com/home.html . Telefoanele mobile 5G invadează Pământul în jurul anului 2019-2020, deoarece în forma actuală nu pot menține căldura care le-ar distruge. În curând, îmbrăcămintea alimentată cu energie solară va fi lansată pentru a menține complet încărcată toată tehnologia. Fiți gata cu contramăsuri.

Odată cu transferul acesta tehnologic suntem chemați să încorporăm o vibrație mai înaltă pentru o evoluție spirituală. Alege cu înțelepciune.

   Sursa: http://humansarefree.com

Și acest video: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240112%2Fpl_629036819_-2

4 comentarii

 1. Pai parca ziceati ca vin medbeds si ne vindeca de orice :)))
  Vise! La fel palariile nu stiu care, Q si alte litere.
  Omenirea e demult condamnata.
  Scapa cine si cum poate!

  Apreciază

  • Dacă public astfel de informații sunt pentru conștientizare și nu pentru a contrazice altele optimiste și pozitive și nici pentru a cădea în depresie. Totul are și un plan pozitiv. De exemplu din ultimele informații Pălăriile Albe i-au lăsat să împânzească planeta cu aceste turnuri pentru că după înlăturarea cabaliștilor vor fi utilizate pentru a transmite energie electrică wireles gen Turnul Tesla și de asmenea frecvența de 432 de Hz pentru vindecare. Deci nu mai fiți fataliști…..

   Apreciat de 1 persoană

 2. Salut, felicitari pentru munca depusa , pot sa iti sugerez ceva? Incearca sa rezolvi sa faci linkurile de la bloguri preferate, din partea dreapta a saitului, click-uibile, nu merg deloc…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s