Frodo Baggins a fost arestat pentru infracțiuni sexuale asupra copiilor  

  Frodo Baggins a scăpat de pericolele din Mordor, dar nu a putut scăpa de ochiul atotvăzător al sistemului de justiție penală militară din SUA. Ai citit corect.

Starul Stăpânului Inelelor, Elijah Wood, se dovedește a avea fetișuri mult mai răsucite și mai diabolice decât pur și simplu râvnirea Inelului Unic. În filme a prețuit inelul, prețiosul lui; în realitate, actorul Two Towers avea un alt preț: băieți minori pe care i-a plătit sau i-a sedus să facă sex cu el, potrivit surselor din Corpul Avocatului General al Judecătorului Marinei SUA.

Această poveste sordidă a început cu mult timp în urmă, la ani după ce Wood a terminat filmările la Întoarcerea Regelui, ultimul film al trilogiei. Micul actor a ars din banii pe care i-a câștigat – cheltuiți pe droguri și prostituate bărbați – apoi a aflat de la colegul actor Ian McKellen, cunoscut drept „Gandalf the Gay” din Velvet Mafia, că băieții tineri cu aspirații de a deveni mari la Hollywood ar putea fii seduși cu bani sau promisiuni de roluri actoricești. The Velvet Mafia, pe scurt, este un grup de actori masculini homosexuali, dintre care mulți își ascund cu măiestrie tendințele homoerotice sub acoperirea unei căsătorii heterosexuale, care pradă copiii ce doresc să pătrundă în industrie.

Cariera lui Wood a scăzut după trilogie. Tipizat ca un Hobbit, i s-a părut imposibil să-și asigure roluri semnificative ca actor principal, chiar dacă a audiat pentru 120 de producții cu buget mare în perioada 2003-2018. Rolul său cel mai proeminent din ultimii ani a fost interpretarea unui criminal în serie sadic în Madman, un remake din 2013 al unui film din 1981 în care un criminal psihotic taie și taie victimele în bucăți minuscule. „Acest rol m-a făcut să simt cu adevărat puterea supremă”, a spus Wood pentru Entertainment Weekly într-un interviu din 2014. „Eu sunt Nebunul”.

Să ne depărtăm: în august, Real Raw News a raportat că JAG a înființat o „divizie pentru crime sexuale asupra copiilor” axată pe aducerea în fața justiției atât a politicienilor, cât și a celebrităților pe care instanțele au refuzat să le condamne în ciuda faptului că aveau o mulțime de dovezi de nerefuzat. În martie 2022, un vechi prieten al lui Wood, un capitalist de risc pe nume Craig Meiselman, a împrumutat lui Wood 225.000 de dolari după ce Wood i-a spus că nu are noroc și are nevoie de niște bani pentru a rămâne pe linia de plutire. Wood ar fi promis că va rambursa împrumutul în 90 de zile, spunând că și-a asigurat un rol cu o plată uriașă în numerar. Acea afirmație a fost o minciună; Wood nu a dat audiții pentru un rol de peste un an.

Când Meiselman a încercat să colecteze banii, un Wood beligerant și în stare de ebrietate a spus că nu a intenționat niciodată să plătească datoria și a recunoscut că a risipit banii pe droguri, alcool și sex cu băieți minori. Wood nu știa că Meiselman, care făcuse mai multe încercări anterioare și nereușite de a încasa datoria, a înregistrat mărturisirea lui Wood. Un Wood nestăpânit și în stare de ebrietate a spus despre cum a ademenit „zeci” de băieți tineri în dormitorul lui și a „făcut sex cu ei” și a spus că atât lui, cât și lor „le-au plăcut”, chiar dacă mai multe victime au strigat de durere. Wood a vorbit despre sodomizarea lor nu numai cu penisul, ci și cu obiecte precum bowling și legume.

O lună mai târziu, Meiselman și-a dus înregistrările la biroul procurorului din Los Angeles și le-a redat la D.A. George Gascón, care a numit casetele false, neconcludente și aproape sigur fabricate. El a respins acuzațiile auzite ca fiind false. Meiselman nu și-a adus niciodată casetele la divizia JAG pentru crime sexuale asupra copiilor, pentru că nu avea de unde să știe că armata începuse să urmărească și să încarcereze celebrități. Dar omologii lui JAG de la Comandamentul cibernetic al armatei americane, Fort Gordon, urmăriseră pe furiș crimele sexuale ale celebrităților și, în iulie, au deschis o anchetă asupra presupuselor fapte greșite ale lui Wood.

JAG a contactat Meiselman și a obținut casetele, iar Meiselman le-a dezvăluit anchetatorilor că Wood a mărturisit, în stupoare indusă de droguri, că a molestat zeci de băieți minori din toată țara și a dat nume.

Anchetatorii Corpului Avocatului General al Judecătorului Marinei SUA au lansat o investigație îndelungată asupra pretențiilor și au reușit să găsească șase martori dornici să mărturisească la dosar, a spus o sursă JAG.  Declarațiile lor pe propria răspundere și casetele au oferit JAG motive suficiente pentru a obține un mandat de arestare militar pe numele lui Wood.

Luni, 3 octombrie, anchetatorii JAG l-au arestat pe Wood într-o casă din Los Angeles pe care o închiriase de la începutul anului 2022. Se pare că le-a spus anchetatorilor că nu a servit niciodată în armată și că nu a înțeles de ce i-au adus acuzații. Când i s-a arătat mandatul de arestare și i s-a spus că este acuzat de infracțiuni sexuale asupra copiilor, Wood a spus: „Nu am făcut niciodată nimic care să nu fie 100% consensual”.

 Wood, un pedofil notoriu, va răspunde pentru crimele sale, a spus o sursă JAG.

     Sursa: https://realrawnews.com/

3 comentarii

    • Da am văzut…ce să zic, ei spun că JAG și Tribunalele de la Guantanamo nu există. OK din punctul lor de vedere, nu este nimic oficial în acest sens și nici nu se dorește asta. Dar la un moment dat se va face public activitatea de acolo, dar după înlăturarea falsului regim Biden. Vom trăi și vom vedea….

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s