SaLuSa din Sirius: Primul Contact, alegerile din Brazilia și Ascensiunea   

       Mesaj channeling  

Este evident că sunt mai multe vizualizări ale navelor noastre, deoarece amenințările sunt înlăturate considerabil, iar până la primul contact real nu va mai dura mult. Există, de asemenea, emoție din partea noastră, deoarece am așteptat de mii de ani ca acest moment să se apropie și cu siguranță va fi un moment de mare bucurie pentru noi toți.

Există încă o anumită grijă, deoarece este un joc de șah și trebuie să procedăm cu prudență pentru a garanta, mai presus de toate, siguranța oamenilor de pe Pământ și neîncălcarea liberului lor arbitru. Cei care încă operează în întuneric încearcă să provoace un oarecare haos pe măsură ce devin mai conștienți de abordarea noastră și de trezirea în masă a popoarelor în curs. Oricum, acesta este un destin care nu poate fi schimbat, și cert este că toți ne vom întâlni și ne vom relua conviețuirea cosmică ca până acum.

Accelerația pentru astfel de evenimente continuă în plină desfășurare, pe măsură ce vechiul continuă să se prăbușească, fără întârziere. Mulți lideri care au ținut populația de suprafață într-un fel de retragere în captivitate încep să părăsească planul fizic. Încep să apară mai multe oportunități și sunt observate primele semne că media voastră începe să cedeze puterii Luminii. Marile posturi de televiziune ale realității voastre încep să vorbească în culisele administrațiilor lor despre prezența noastră și că devine de nesuportat să nege realitatea.

Se tem de presiunile maselor atunci când încep să se întrebe de ce au neglijat acest adevăr, când au o putere atât de mare și ar putea schimba, pentru totdeauna, modul de viață a mii de suflete. Toți ar beneficia de tehnologiile noastre dacă am fi anunțați, într-un mod prietenos, contrar a ceea ce s-a propovăduit despre noi de zeci de ani, zugrăvindu-ne ca pe o amenințare. Acestea sunt vremuri, într-adevăr, în care toți vă veți afla în mai multe procese de vindecare. Nu ratați oportunitățile de a fi în ton cu Sinele vostru Superior.

Acest lucru va permite vindecări mari și vă va accelera avansul către eliberarea de vechile tipare. Pe măsură ce continuați să avansați, este firesc să începeți să percepeți și semne ale planurilor mai subtile care se contopesc cu realitatea fizică, cum ar fi punctele foarte strălucitoare de lumină uneori din jurul vostru sau culorile mai vii din jurul vostru. Acestea sunt semne clare ale acestor fuziuni a realităților, că vălul care desparte dimensiunile se subțiază și că corpurile voastre fizice își pierd din densitate. Nu vă fie teamă când se întâmplă asta. Apreciază experiența pentru a te deschide mai mult către ea. De asemenea, este important să subliniem, din nou, nevoia de discernământ între voi toți.

În ultimul timp, există suflete care se agață de tipare de frică și nesiguranță și transmit maselor informații terifiante despre evenimente catastrofale care vor urma, care te-ar duce la dispariție. Inutil să spun că astfel de lucruri nu se vor întâmpla. Există un plan mult mai mare pentru voi toți și nu este dorința Creatorului ca voi să fiți anihilați, ci dimpotrivă. Ați depășit provocări uriașe de-a lungul mileniilor și sunteți într-adevăr demni de multă dragoste, respect și admirație pentru că ați păstrat Lumina în vremuri atât de delicate. Nu creditați informațiile apocaliptice, căci în niciun caz Gaia nu vrea ca copiii ei să sufere în așa fel, chiar dacă, de mult timp, ați fost dur cu ea prin acțiunile voastre.

Dragostea necondiționată a zeiței Gaia pentru toată lumea este nesfârșită. Apreciază natura, păstrând legătura cu ea zilnic. Conectați-vă cu dragostea care curge din tot ceea ce există și veți putea reîncadra acțiunile trecute atunci când aveați un alt nivel de conștiință. Căutați iertare de sine și acceptare, în același mod în care căutați să iertați pe cei care nu au reușit încă să depășească vibrațiile joase. Nu uitați că fiecare este stăpân pe destinul său și fiecare este responsabil pentru alegerile lui, iar Creatorul doar respectă asta.

Cu siguranță, mulți trebuie să se gândească la situații în care oamenii sunt atacați violent și uciși sau ceva similar. Dragilor, Justitia Divină nu dă gres niciodată și căutarea iertării de sine si a iertării nu vă va scuti de responsabilitatea de a vă recupera după folosirea gresită a energiei, dar cu siguranță veti avea mai multă putere să vă vindecati mai repede. Puterea iertării este nesfârșită și te pune la un alt nivel, dezintegrând rapid straturile de durere, suferință și angoasă care tind să perpetueze ciclurile încarnării, într-un mod ispășitor.

Bucurați-vă de legăturile cu strămoșii voștri care au depășit astfel de limitări și au urcat în sferele superioare. Invocați-ne să vă asistăm în aceste procese de resemnificare și vindecare. Ei sunt prezenți acum, mai mult ca niciodată, și sunt dispuși să colaboreze cu voi în timpul marilor vindecări. Ține minte întotdeauna: iertarea nu te scutește de responsabilitățile și actele tale ca creatori, dar îți dă putere să te vindeci și să dai un nou sens a ceva ce ai practicat în afara Legii Iubirii. Mila divină nu eșuează niciodată și întotdeauna va exista ocazie pentru mântuire. Isus a spus în pasajul său pe Pământ: „Iartă pentru a fi iertat. Înțelege ca să fii înțeles și ajută să fii ajutat, căci cu aceeași măsură cu care măsori vei fi și tu măsurat”.

Bucurați-vă de aceste momente și, de asemenea, uitați-vă la ceea ce nu vă place și exercitați dragostea și compasiunea. În aceste vremuri în care țara ta (Brazilia) trece printr-un proces electoral, evaluează în tine nivelul tău de iubire necondiționată față de acei candidați care nu sunt acolo unde merge cardul de vot. Numai aceasta vă va măsura nivelul de vibrație. Nu este nimic în neregulă să optezi pentru acesta sau acela. „Problema” începe atunci când cel care nu va fi votat de tine declanșează revolta și furia ta.

Acest lucru indică faptul că corpurile lor inferioare au încă control deplin asupra emoțiilor lor. Desigur, dacă vedeți asta, nu vă simțiți rău sau nimic, dar amintiți-vă de iertare și acceptarea de sine. Recunoașterea acestui lucru, cu umilință, îți va da puterea de a transcende astfel de influențe inferioare și de a te ridica la niveluri mai mari și mai extinse, unde vei putea să-i ajuți pe mulți alții care vor ajunge să primească ajutor atrași de starea ta vibratorie în expansiune. Este, într-un fel, obișnuit, în vremuri de alegeri, să ai mai multă agitație decât de obicei, pentru că asta afectează și transcendentalul celor mai mulți dintre voi.

Mulți au fost implicați în diferite momente politice din istorie, cum ar fi Roma și Grecia Antică. Cu toate acestea, astăzi, ancorați mult mai multă Lumină decât oricând înainte și aveți capacitatea deplină de a îndepărta astfel de influențe inferioare care sunt trezite și de a vă susține indiferent de scenariul care se prezintă. În orice caz, iubirea și sprijinul tuturor dintre noi vor rămâne inviolabile, întrucât avem de îndeplinit un jurământ de când Creatorul ne-a chemat la o astfel de misiune: să ajutăm Pământul în tranziția lui către dimensiunile superioare și forma sa originală de Eden.

Sunt SaLuSa din Sirius și văd că cuvintele mele continuă să fie bine acceptate de majoritatea dintre voi de la suprafață. Astfel, îmi întăresc angajamentul de a aduce clarificări cu privire la progresul planurilor Federației, care este mai activă ca niciodată. Onorăm pe toți cei care sunt dispuși să ne sprijine în timp ce ne pregătim pentru aterizare.

Proprietarii aceia rurali, amintiți-vă de noi! Primele noastre aterizări vor fi în aceste zone, pentru a contacta, deocamdată, într-un mod mai privat și mai delicat. Evident, mulți dintre voi veți fi intuiți de noi să adune grupuri în meditații în aceste zone și ne vom da semnalele ori de câte ori ni se permite, și dacă este în siguranță.

 Primul Contact nu este o simplă dorință: este o realitate care nu va mai dura mult.

      Selatherin A-al Arjaten!

(În siriană: Pentru că da, toți suntem Unul!)

    Fii în pace,

    Fii în Lumină!

 Sursa: https://www.sementesdasestrelas.com.br/

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s