Misiune în civilizația subterană din Florida și un cadou pentru umanitate   

  La sugestia unui cititor al blogului am postat acest articol și video interesant privind civilizația subterană de sub Florida.

JP, care servește în prezent în armata SUA, a condus recent o misiune secretă de opt militari într-o instalație subterană din Florida păzită de o rasă ciudată de custozi cu aspect insectoid (alias Ant People). Echipa sa a fost dusă într-o grădină subterană imensă, unde a văzut un copac foarte mare care absorbea cantități mari de apă dintr-un pârâu adiacent și emitea un flux de apă filtrat, care era extrem de întineritor.

Descrierea lui JP a copacului mare cu apele de întinerire ar putea fi comparată cu miticul Arbore al Vieții din textele religioase sau cu Fântâna Tinereții așa cum este descrisă de Ponce De Leon. JP spune că semințele din arborele întineririi i-au fost date de către gardienii grădinii/civilizației subterane și luate înapoi la comanda sa militară ca un cadou oferit omenirii.

În acest interviu pentru Exopolitics Today, JP discută despre misiunea pe care a condus-o, despre navele TR-3B (despre acestea o să republic un articol amănunțit) care l-a dus în caverna subterană din Florida și despre cadourile oferite umanității de la suprafață de către custozii (Oamenii furnică) care păzeau grădina subterană/civilizația pe care a vizitat-o.

   Aici: https://www.youtube.com/watch?v=IYUvY0xlTWQ&t=191s   – pentru subtitrare apăsați dreptunghiul alb de jos, dreapta și rotița dințată: subtitrări și traducere automata, alegeți Română.

  Pe rumble aici: https://rumble.com/v1mkpdq-mission-to-underground-civilization-in-florida-and-a-gift-for-humanity.html?mref=6zof&mrefc=2

 Sau odysee aici: https://odysee.com/@ExopoliticsToday:d/mission-to-underground-civilization-in:5

   Sursa: https://exopolitics.org/

11 comentarii

 1. JP spune că semințele din arborele întineririi i-au fost date de către gardienii grădinii/civilizației subterane și luate înapoi la comanda sa militară ca un cadou oferit omenirii.Aici n am inteles cum date si apoi luate?

  Apreciază

  • „Acestii” benevolentii nu sunt atat de benevolentii pe cat noi consideram ca sunt ei, o fi ei la frecvente inalte de vibratie si constiinta. Dar vrivind simplu si umil , cum poti oferi un cadou si apoi sa iei cadoul (Darul) napoi? daca se intampla asta , intotdeauna si cand zic intotdeauna ma refer la intreaga creatie , intotdeauna a fost dat ceva „Cadou” cu niste conditi , daca nu indeplinesti conditile iti luam cadoul napoi. Aceasta abordare sau actiune nu e dar sau cadou , se numeste tranzactie sau compromis, armistitiu si nu are deloc de a face cu Cadou. Tu cand faci un cadou cuiva , il dai si te bucuru ca il dai si dupa numai te priveste pe tine pt ca numai iti apartine. Tiam raspuns din perspectiva Suprema de creatie. Verificama in termenii Supremi De creatie si vei intelege mai multe.

   Apreciază

  • Functioneaza. Poate fi un pic tricky. Incerc sa-ti explic. Probabil ca dand clic pe CC (closed captions) iti apare limba engleza. Asa apare daca autorul mu a adaugat si alte subtitrari. Exista (de la Youtube) functia de autotranslate pe care o poti gasi daca ai locatia setata pe Romania (sau tara in a carei limba vrei sa urmaresti videoul subtitrat). Pentru asta da clic pe locul unde apare imaginea userului contului (probabil imaginea ta). Din popupul care se deschide trebuie sa selectezi Location (Locatia – daca limba e setata ca fiind romana): Romania. Daca apare alta tara, selecteaza Romania.
   Apoi langa butonul CC este simbloul „roata dintata”, pe care dai clic si-apoi, iar clic pe Autotranslate si scroll down pana selectezi Romana sau Romanian.

   Aici am facut si-un recordscreen (fara sonor) cu ce-am incercat sa spun mai sus, poate e prea putin, dar sper sa te ajute: https://www.youtube.com/watch?v=GWph-5_OkXI
   Daca reusesti sau nu, poate imi dai un semn.

   Succes!

   Apreciază

 2. Mulțumesc Marius pentru acest articol, mi sa părut foarte interesant mai ales ca mesajul celor de acolo a fost ca vor ieși foarte curând la suprafață de 🙏

  Apreciază

 3. Marius ,te rog daca poti sa afli care este motivul pt care dementii sunt tot mai furibunzi in a spreya cerul,altii in special in oras o fac si la sol noaptea ca hotii,dintro sesiune de hipnoza a lui Calogero Grifasi am aflat ca dau cu arsenic,poate afli si tu ceva.Multumesc !

  Apreciază

 4. Stimate Dle. Marius,
  In urma cu ceva vreme,sa tot fie vreo 5-6 luni de-atunci,au aparut pe internet diferite informatii cu privire la descoperirea unei ARCE extraterestre ingropata sub nisipurile OLESKI din Regiunea Herson-Sudul Ucrainei.Se spunea ca ar fi dotate cu o tehnologie extraterestra atit de avansata incit noi,oamenii actuali nu am putea-o deosebi de magie!Mai stiti ceva despre aceasta ARCA?Cu respect,un cititor fidel si constant al blogului Dvs.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s