Carol al III-lea, adevărat rege sau slujitor al globaliştilor?  

  Moartea reginei Elisabeta a II-a și moștenirea tronului britanic de către fiul ei cel mai mare, Charles, pot fi privite fie ca un eveniment semnificativ care oferă posibilitatea unei schimbări pozitive, fie ca manifestarea ulterioară a unui spectacol amăgitor și înșelător al sinelui imperial/colonial. Este prea devreme să știm în ce direcție va oscila pendulul, dar mai mult de jumătate din publicul britanic susține în continuare existența unei monarhii și se dovedește ca în număr mare să-și exprime aprobarea față de teatrul care rămâne o parte durabilă a dragostei britanice cu „tradiția” și spectacolul nepromițător de scump și pompos care înconjoară marea majoritate a ocaziilor regale.

Regele Carol al III-lea preia tronul într-un moment de mare incertitudine și nesiguranță pentru toți oamenii, nu doar pentru populația Marii Britanii. Regatul Unit, ca multe alte țări, este blocat într-un set aparent insolubil de revolte politice și economice, toate simptomatice ale regimului globalist dominant din ultimele trei/patru decenii. Cea mai mare parte a ceea ce oferă apariția unei semnificații lumești pentru Regatul Unit provine din ceea ce se numește „relația sa specială” cu SUA. Acest lucru înseamnă să lăsăm autoritățile americane să decidă rolul Regatului Unit în mașinațiunile geopolitice ale unei lupte internaționale pentru putere și apoi să intrați în coluziune cu oficialitățile britanice cu privire la modul în care acest lucru va fi finanțat și rotit de mass-media globală.

Războaiele brutale din Afganistan, Irak și Siria au fost în mare parte evenimente anglo-americane planificate și executate, preluate ulterior de Uniunea Europeană ca o dovadă a ceea ce se numește „solidaritate internațională”. Dar recent o dimensiune cu totul nouă a puterii s-a impus modelului socio-economic și cultural al Regatului Unit, Europei, Americii de Nord și nu numai. Acest furt de putere este cel al Forumului Economic Mondial (FEM) care operează în deplină colaborare cu Națiunile Unite (în special cu Organizația Mondială a Sănătății) împreună cu giganții corporativi care domină economia globală. Acest lucru este valabil mai ales când vine vorba de mașinațiunile sistemului bancar central controlat privat și care creează datorii, condus de secreta și aproape necunoscuta Banca Reglementărilor Internaționale (BRI– este mama băncilor centrale Rothschild ).

În mod controversat, s-a dezvăluit că regele Carol al III-lea este în colaborare foarte strânsă cu directorul executiv al FEM, Klaus Schwab. În 2020, Charles a ținut discursul de deschidere la Summitul FEM de la Davos, unde a fost anunțată oficial Marea Resetare. Marea Resetare, să ne reamintim, cuprinde „The Green New Deal”, „A patra revoluție industrială”, „Șaptesprezece obiective durabile” ale ONU și imperativul „Zero CO2” de încălzire globală/schimbări climatice care a apărut la Clubul de la Roma. , el însuși un participant activ în această mică cabală a „guvernului ascuns” care urmărește dominarea totală a afacerilor globale și a bogăției globale.

Marea majoritate a publicului habar nu are că noul lor rege pare să susțină impunerea The Great Reset, care, potrivit lui Klaus Schwab, implică fuzionarea ființelor umane în cyborgi „trans-umani” controlați digital, care vor reprezenta „un mare progres” de civilizație aici pe Pământ. Într-adevăr, consilierul șef al lui Schwab, Yuval Noah Harari, a declarat recent: „Vom crea oameni non-organici… și-i vom face mai bine decât Dumnezeu”.

Ca prinț, Charles și-a făcut un nume ca susținător al cauzelor de mediu, arhitecturii tradiționale și agriculturii ecologice. Cum este posibil ca el să poată sta umăr la umăr cu Klaus Schwab susținând afirmația sa pe scară largă conform căreia, ca parte a Marei Resetări, rasa umană va trebui să trăiască cu o dietă de alimente de laborator crescute în vase Petri și procesate, insect, etc.? Ca să nu mai vorbim de declarația acum faimoasă a lui Schwab conform căreia, în Marea Resetare, „Nu vei deține nimic și vei fi fericit”.

Mulți îl văd pe Charles ca având o perspectivă pe scară largă umanitară și o anumită ușurință de contact cu oamenii din clasa muncitoare și fermierii. Dar, în calitate de susținător declarat al The Green New Deal, el își pune greutatea în spatele sfârșitului agriculturii familiale independente, introducând în locul ei mecanisme agricole robotizate sterile, alimente sintetice de laborator și zone rurale „sălbăticite”, oferind probabil oportunități de vânătoare pentru activitatea silvicolă privilegiată, dar puțin artizanală sau utilă pentru acei oameni pricepuți care asigură în mod tradițional administrația comunităților rurale. Noul rege a fost instruit în mișcarea „sustenabilității mediului” din anii 1980 și 1990. Principalele figuri neguvernamentale ale acestei mișcări au adoptat o viziune elitistă asupra modului de gestionare a bazei de resurse pentru a contracara așa-numita „Încălzire globală”. Ei credeau în știința falsă a guvernului, susținută de Grupul Internațional pentru Schimbări Climatice (IPCC) și în retorica sa în întregime inventată, conform căreia încălzirea globală este rezultatul producției excesive de CO2 a națiunilor industriale și că doar o reducere majoră a utilizării combustibililor fosili ar putea ‘Salva planeta’.

Această convingere stă la baza întregii agende politice a FEM, inclusiv realizarea „Zero CO2” până în 2040. Oprirea încălzirii globale este scuza pentru prăbușirea economiei actuale și transformarea întregii producții de energie într-un fals program ecologic de surse de energie „alternative” centralizate și deținute de corporații, care se bazează în mare măsură pe resurse limitate de minerale rare și utilizarea metalelor cu mare consum de energie pentru construirea de ferme de energie eoliană și fotovoltaică la scară largă.

Ar putea Charles, renumit pentru sprijinul său pentru agricultura ecologică, să sprijine cu adevărat planul FEM de a supune publicul larg la o dietă cu insecte, carne falsă de cultură și produse lactate false pentru a înlocui hrana adevărată până în 2030? Este atât de mulțumit de high-tech să creadă în proclamația lui Schwab că „La final, ceea ce va aduce a patra revoluție industrială este o fuziune a corpului nostru fizic, digital și biologic?” Pe măsură ce Charles preia tronul, o ciocnire extraordinară de puteri își joacă agenda finală. Pe de o parte, vasta matrice de putere globală corporativă susține un viitor înfricoșător de mecanicist, digital și controlat algoritmic. Un viitor dominat de impulsuri de unde electromagnetice 5, 6 și 7G înarmate care alimentează „Orașe inteligente” bazate pe rețea de control, care urmează să fie locuite de locuitorii țării lipsiți de drepturi.

Pe de altă parte, se ridică un nou val de conștientizare care îl consideră pe om sacru și mediul său ca pe un dar de neprețuit, care are nevoie de o formă cu totul nouă de administrare benignă și de bun simț, care conține valorile adevărate și la scară umană ale ecologiei reale.

Regele Carol și-a depus jurământul de încoronare în ziua sa oficială de inaugurare. Mama lui a făcut același lucru la încoronarea ei în 1953. Acest jurământ afirmă că Regele va rămâne loial să protejeze bunăstarea și siguranța supușilor săi și să păzească suveranitatea independentă a națiunii. Mama lui, indiferent de motiv, i-a eșuat pe cetățenii Marii Britanii în acest sens. Ea s-a vândut către globaliştii şi autoritatea supranaţională a Uniunii Europene. Cetăţenii Marii Britanii au recuperat una dintre aceste pierderi. Regele Carol al III-lea va fi fidel jurământului său de încoronare? Vor reieși hotărârile din 1215 Magna Carta din obscuritatea lor actuală și vor fi proclamate ca fundație pentru viitorul Insulelor Britanice? Se va ridica legea constituțională comună a poporului, niciodată revocată, pentru a forța cabala de elită fără lege să dezlipească piedestalurile lor masonice ale puterii?

 Poate că oamenii Marii Britanii se vor trezi în sfârșit că himera regală jucată zilnic pe ecranele lor de televiziune nu este altceva decât un instrument de simplă înșelăciune care este conceput pentru a înmuia și a ascunde realitățile dure ale unei lumi guvernate de sentimente fasciste cu o gamă avansată de arme de înaltă tehnologie pentru impunerea hipnozei digitale a maselor.

Indiferent de cale, „trezirea” rămâne imperativul cel mai înalt, iar noi, oamenii, trebuie să recunoaștem – și să acționăm pe baza – autoritatea noastră legitimă și legală de a conduce, și să nu o lăsăm în seama stăpânilor nealeși și iresponsabili ai fastului.

Regele Charles ochi de reptilă : https://ok.ru/video/4538373704300

    Drum drept spre Lumină!

 Sursa: https://www.activistpost.com

2 comentarii

  1. Până la urmă , despre care Charles este vorba ? O dată e executat ,o dată este o clonă,o dată un manechin din ceară ! Mi se par unele lucruri că se bat cap in cap …și nu mai știu ce să cred ….este o abureală toată asta așa zisa luptă împotriva Mafiei khazare , ori este chiar adevărată?? Charles nu are cum fi rege …ori este prostită lumea , ori lumea habar nu are.. însă este însurat cu Camila și gata cu tronul … Imperiul britanic este un kich..?? A făcut destul rău acest imperiu ,oare nu este vremea să dispară …? Ce atâtea curți regale ..??

    Apreciază

  2. Dementa asta cu hrana produsa artificial in fabrici a avut-o si blestematul de Lenin, care ura taranii pe care ii dorea ucisi si visa la vremea cand mancarea va fi produsa in fabrici din ingrediente fara legatura cu agricultura. Se pare ca de fixatia asta cu hrana artificiala sufera toti sionistii.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s