Expansiunea conștiinței după trezirea în masă  

      Moment de cotitură în civilizația noastră

Trăim într-o perioadă minunată! Și fiecare zi care trece se apropie de sfârșitul unui Ciclu lung. Asta ne arată Noua Eră. Ce privilegiu în acest moment să fim martori la asta și să participăm la marele eveniment al tranziției planetare!

Planeta Pământ a ajuns la cea mai importantă răscruce din civilizația noastră. Cu scopul de a se îmbogăți, globaliștii, cu ajutorul establishment-ului politic, au făcut mari pagube societății noastre, industriei, culturii etc. Acum intră în panică pentru că peste tot în lume le este recunoscută, dezvăluită și confirmată corupția. Aceasta este ultima șansă de a ne salva interesele și civilizația. Este acum sau niciodată, până acum întreaga lume știa că puterile mondiale cu Noua lor Ordine Mondială sunt hotărâte să distrugă umanitatea, printre altele, prin injecții cu otravă Covid. Răspândită cu multe minciuni de către mass-media corporativă, care nu este deloc interesată de jurnalism, ci doar de promovarea agendei sale politice; adică distrugerea civilizației și a umanității.

Repararea daunelor cauzate tuturor popoarelor de pe planeta noastră poate dura mult timp. Dar totul va fi corectat în cele din urmă, cel puțin dacă omenirea se va trezi în masă și își va relua controlul prin introducerea noului sistem monetar QFS și înlocuirea legislației maritime în vigoare cu legea terestră. Agenda Deep State a lansat recent trei atacuri majore asupra sistemului imunitar uman. Vaccinarea, testarea PCR și purtarea măștilor. Prin toate trei, ei introduc nanoparticule în sistemul tău sănătos, care în timp îți vor distruge sistemul imunitar.

Așteptăm marea explozie de trezire în masă, altfel am fi eliberați mai devreme de sclavia și opresiunea bănească veche. Tine minte; Aceasta este singura și unica noastră oportunitate pentru îndepărtarea cu succes și definitivă a cabalei criminale Deep State de pe planeta Pământ. Dacă toți cei treziți trezesc un adormit, o majoritate suficientă pentru succesul nostru complet este asigurată. Participarea de cel puțin 70% garantează că, fără probleme haotice majore, acești criminali pot fi îndepărtați definitiv de pe Mama Pământ.

Omenirea a renunțat la sănătatea mentală și responsabilitate, astfel guvernele sunt corupte la scară masivă. Luați în considerare implicațiile mai largi ale acestui comportament pentru existența umană. Când ne dăruim intelectul și responsabilitatea, ne dăruim și libertatea și, în esență, viețile noastre. Este clar până acum că rasa umană trezită nu va lăsa acest plan al cabalei să se întâmple. Și mai important, suntem dispuși să luptăm pentru asta de dragul viitorului nostru, al copiilor noștri și al generațiilor viitoare. Dominatorii, escrocii, exploatatorii, sclavii, pe scurt, toată puterea exercitată de cei puțini asupra altora va înceta să mai existe. Mama Pământ, ca sursă de energie feminină, va oferi copiilor ei tot ce au nevoie.

Când, toate puterile dominante sunt înlăturate, iar competiția face loc cooperării; Este în sfârșit vremea Abundenței și Prosperității!

Corespondentul nostru extraterestru care revine Vital Frosi raportează mai jos cele mai recente evoluții…

    Nu te simți victimă 

Vin vremuri incredibile pentru umanitatea de pe Pământ! Perdelele Teatrului Vieții se deschid larg pentru ca toți să mărturisească cât pot de bine în portretizarea personajelor lor, trăite în fiecare dintre existențele lor și polaritățile într-o Lume a treia dimensională. Nu mai ești la fel ca înainte! De fapt, nu ești la fel ca înainte! Totul se accelerează în această parte finală a călătoriei lungi de viață și a experienței în iluzie. Portalurile se deschid unul după altul și totul se dezvăluie pe măsură ce fiecare conștiință este capabilă să înțeleagă schimbările.

Planul Divin este atât de perfect încât o conștiință tridimensională nu poate încă să-i înțeleagă magnitudinea. Dar trezirea va aduce treptat toate asimilările de care fiecare încarnat are nevoie, chiar dacă nu în aceeasi măsură pentru toată lumea.  Nimeni nu este vreodată neajutorat! Și nimeni nu a mai fost vreodată, pentru că Creatorul nu pierde nicio oaie. În realitate, trebuie să înțelegeți că fiecare suflet încarnat pe Pământ a ajuns să experimenteze Lumina și Umbra în același timp, iar cu conștiința limitată la extrem, toate aceste suflete experimentează sentimentul de a fi separate de Sursă.

Acest sentiment este atât de puternic încât a făcut omenirea pământească să creadă că totul se termină cu moartea corpului fizic. Cu toate acestea, dezîncarnarea sufletului este un proces necesar tocmai pentru ca acesta să vadă că moartea nu există. În afară de corpul fizic, sufletul recunoaște viața continuă. În viața de apoi, conștiința sa se extinde suficient pentru a-și evalua realizările și învățarea până în acel moment. Își va aminti că a trecut deja prin multe încarnări și va avea nevoie de multe altele. Timpul anunțat de Iisus Hristos se apropie cu adevărat de sfârșit. Acesta este motivul schimbărilor accelerate pe care majoritatea dintre voi le puteți observa astăzi. S-a spus deja că aceasta va fi ultima încarnare în dualitate pe această Planetă Pământ. Tranziția Planetară coincide cu Ascensiunea masivă a cel puțin 1/3 din umanitatea încarnată în prezent. Asta face toată diferența acum.

Linia temporală a Pământului s-a schimbat și nimic nu poate opri ceea ce urmează. Se speră ce-i mai bun pentru colectiv, deoarece această linie temporală permite o tranziție cât mai lină posibilă. Dar, individual, fiecare suflet încarnat are libera alegere a modului în care să-și croiască drum prin acest timp final. Din 2012, acțiunile Luminii Gamma s-au intensificat în măsura în care schimbările sunt într-adevăr observabile. Toate promovează trezirea și alegerile individuale. Pentru cei cu ochi de văzut și urechi de auzit, există acum multe alternative. Mesajele de la niveluri superioare susțin că cea mai mare parte a durerii și suferinței încă resimțite de mulți nu este altceva decât rezultatul rezistenței oferite de cei încarnați la aceste schimbări. Prin urmare, nu opune rezistență! Intră în fluxul valului schimbării și călărește-i pe creasta.

Luați exemplul surferului! Nu este intimidat de puterea mării. Dimpotrivă, cu cât furia valului este mai mare, cu atât profită mai mult de moment pentru a depăși și a câștiga marea provocare. Suntem aproape de zorii mari ai Noului Pământ. Comparând-o cu zilele și nopțile pământești, înțelegem că ceasul cel mai întunecat al nopții este cel dinaintea zorilor. Prin urmare, în zorii unei noi ere, sufletul nostru își încheie și cel mai întunecat ceas. Totul va rămâne doar în memoria experiențelor pe care fiecare le-a avut în această lungă călătorie 3D.

Am vorbit de atâtea ori încât din 2019 veți avea ocazia să vă vindecați strămoșii. Toată durerea și suferința trăite în viețile anterioare trebuie acum înțelese pentru a le putea elibera. Frică, furie, vinovăție, rușine, durere, resentimente, pe scurt, toată această energie de joasă frecvență trebuie lăsată în urmă. Este timpul să revizuiți credințele limitative care v-au prins în aceste energii. Înțelegeți că totul a fost un teatru și că ați fost un actor bun, jucând un personaj diferit în fiecare existență, pentru a experimenta efectiv polaritățile din dualitatea care este posibilă pe această Planetă.

Nu a existat niciodată o victimă sau un chinuitor, totul a fost doar o reprezentație teatrală, permițând sufletului întrupat, supus vălurilor uitării, să experimenteze realitatea fiecărei situații apărute. Totul părea atât de real încât a lăsat urme adânci în registrele noastre sufletești. Este necesar să curățați aceste registre. Numim aceasta vindecare ancestrală. Dar există încă ceva foarte puternic în fiecare conștiință umană: victimizarea. Este impresionant cât de mulți oameni încarnați încă se simt victimizați de ceva sau de cineva! Și atâta timp cât nu înțeleg cum funcționează mecanismul întrupării, nu se vor putea elibera de această suferință inutilă. Experimentarea polarităților în timpul încarnărilor succesive necesită ca un suflet să vină în vieți alternante, uneori ca un chinuitor, alteori ca o victimă. Dar, așa cum am spus mai devreme, nimic nu este real pentru că totul este doar o prezentare teatrală, ești un actor în teatrul vieții.

Desigur, senzațiile și durerile rămân în memoria transpersonală, dar înțelegând că totul este temporar, astfel de dureri nu trebuie amânate sau continuate în încarnările ulterioare. Momentul prezent este de o importanță capitală pentru umanitate. Înțelegerea acestui mecanism al celei de-a treia dimensiuni; înțelegerea modului în care funcționează învățarea într-o lume a încercărilor și penitențelor, dizolvă și transmută astfel de dureri. În acest fel, numai continuarea va fi învățată în conștiința fiecărui suflet. Nu ai fost niciodată o victimă în această școală a sufletelor. Ceea ce a fost întotdeauna, este învățarea și experiența în fiecare lecție trăită. Victimizarea nu este reală; este doar o amintire dureroasă a ceva ce a fost experimentat, trăit și simțit la un moment dat în multele încarnări pe care le-a avut sufletul pe această Planetă a dualității.

Dacă dintr-un motiv oarecare te simți în continuare victimizat, realizezi că nu este real. Este doar o oportunitate pe care sufletul tău a cerut-o, chiar înainte de a se întrupa în această existență prezentă, de a se elibera de povara pe care o porți din viețile trecute. Înțelegeți că totul nu este altceva decât experiență și învățare. Amintește-ți că în curând toate amintirile din viețile trecute vor reînvia în conștiința ta prezentă și vei înțelege că ai fost cu adevărat un mare actor. Acest lucru va facilita vindecarea finală a tuturor durerilor care încă există în tine.

   Sunt Vital Frosi și misiunea mea este iluminarea!

   Drum drept spre Lumină!

 Sursa: https://eraoflight.com/

4 comentarii

 1. Bună tuturor. Stau câteodată și mă-ntreb așa… Planeta asta ori e cea mai dură școală,ori e azilul de nebuni al Cosmosului, ori amândouă.

  Apreciază

  • E o planeta care trebuia sa fie o biblioteca vie, o planeta luminata, dar care a ajuns o puscarie din cauza revoltei lui lucifer si ingerilor cazuti, sper sa setermine dualitatea o data pentru totdeauna

   Apreciază

 2. este cea mai dura scoala din univers si implicit …pare altceva ,sa urmariti postarile lui Marius cu interviul lui Dolores Cannon si veti intelege mai multe sau investigatiile lui Calogero Grifasi pe youtube

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s