Epstein a fost ucis pentru a ascunde rețeaua de pedofili satanici care manipulau elitele globale  

  Sinuciderea/eliminarea lui Jeffrey Epstein a fost un șoc pentru toți cei care credeau că întemnițarea lui este un mijloc eficient de a-l proteja de elitele globale care doreau să-l reducă la tăcere și să împiedice procesul său viitor să continue vreodată. Șocul de la moartea surprinzătoare a lui Epstein a fost și mai palpabil după publicarea a 2.000 de pagini de documente, pe 9 iulie, care numesc unele dintre figurile mondiale proeminente implicate în rețelele sexuale internaționale ce implică minori.

Deosebit de tulburător a fost faptul că presupusa sa sinucidere/crimă a avut loc la numai două săptămâni după un incident anterior în care a fost găsit inconștient după o tentativă anterioară de sinucidere/crimă aparentă pe 25 iulie. Manhattan, o unitate federală, care l-a lăsat singur și vulnerabil în primele ore ale dimineții zilei de 10 august. Astfel de defecțiuni includ lipsa de supraveghere a camerei în orele critice în care a avut loc evenimentul, paznicii care nu efectuează verificările regulate la 30 de minute ale celulei sale și colegul său de celulă fiind transferat din celulă cu doar câteva ore înainte de sinucidere/crimă.

Sinuciderea/crima lui Epstein aruncă o cheie în eforturile de a dezvălui întreaga amploare a rețelei de trafic sexual la care a contribuit la înființare și care ar fi expus mulți indivizi proeminenți. Cei identificați ca întreținând sex cu minori și molestarea lor, procurați de Epstein includ fostul președinte Bill Clinton; Prințul Andrew al Marii Britanii; fostul guvernator al New Mexico, Bill Richardson; și fostul senator/ambasador al SUA, George Mitchell.

Mulți sunt pe bună dreptate neîncrezători că Epstein s-ar fi putut sinucide sau ar fi fost ucis și iau în considerare serios posibilitatea ca totul să fi fost pus în scenă și că el este încă în viață. Unii cred că Epstein ar fi fost luat în custodie de protecție de către Pălăriile Albe din armata SUA pentru a dezvălui secretele fără a fi redus la tăcere. Alții susțin că Epstein a fost dus în Israel într-un acord secret cu Mossad-ul, unde doar un număr limitat de secrete ale statului adânc vor fi expuse.

În timp ce zvonuri și teorii nefundamentate se învârt asupra a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat cu Epstein, unul dintre lucrurile pe care le știm cu siguranță este că procesul care ar fi oferit o oportunitate pentru ca dovezile statului să fie prezentate care dezvăluie activitățile sale criminale nu se va întâmpla niciodată. Dezvăluirile uimitoare ale întregii game a activităților sale despre care mulți se așteptau să apară într-un process, ar putea să nu aibă loc niciodată. Deși este posibil ca subalterni cheie precum Ghislaine Maxwell să fie în cele din urmă arestați și aduși în judecată, este greu de imaginat că astfel de procese ar avea ceva aproape de impactul lui Epstein (Ghislaine a fost arestată și cântă ca un canar la Guantanamo, n.b.).

În timp ce atenția mass-media s-a concentrat ferm asupra traficului sexual pe scară largă în care a fost implicat Epstein cu ajutorul lui Maxwell și al altora, a existat un strat mai profund și mai întunecat în activitățile sale, pe care mass-media l-a evitat. Acest strat mai întunecat se referă la Satanic Ritual Abuse (SRA) care a avut loc pe insula privată a lui Epstein, Little St James, despre care am discutat într-un articol anterior, pe baza a ceea ce a dezvăluit grupul de informații militare QAnon. În timp ce pedofilia este mijlocul inițial prin care elitele sunt compromise de Deep State pentru a putea fi exploatate, SRA duce o astfel de exploatare la un nivel mult mai profund.

Elitele care participă la SRA sunt accelerate în cele mai înalte poziții din rețeaua globală a Deep State. Acest sistem de promovare este ceea ce foștii din interiorul Deep State, cum ar fi Ronald Bernard, un fost bancher olandez de succes, au dezvăluit cu mărturiile lor uimitoare de prima mână. Bernard a explicat cum singurul mod în care ar putea fi promovat în lumea tulbure a finanțelor internaționale, care este în mare parte controlată de Deep State, era să participe la abuzul asupra copiilor. Gândul de a face rău copiilor prin SRA este ceea ce a dus la căderea emoțională a lui Bernard, separarea de Deep State și motivul pentru care a decis mai târziu să se prezinte public.

    Dezvăluirile lui Bernard le puteți viziona aici: https://ok.ru/video/2372061956716 ; ://ok.ru/vide https o/2372063922796 ;  https://ok.ru/video/2372066085484

În concluzie, primul nivel de elite globale compromise sunt cei care au fost prinși în cercurile sexuale care implică minori. Cele 2000 de pagini de documente ale instanței publicate pe 9 iulie dezvăluie unele dintre elitele globale care au fost prinse în aceste cercuri sexuale. Al doilea nivel, care este mult mai influent, cuprinde elitele care au participat la SRA și au ajuns în poziții mai înalte în Deep State. Potrivit QAnon, familia Rothschild se află în vârful acestei rețele internaționale de adoratori și practicanți satanici ai SRA. Lynn de Rothschild a fost citată de QAnon drept un satanist proeminent, cu legături profunde cu Epstein, Maxwell, familia Clinton și alți membri ai elitei globale.

În acest moment, trebuie să luăm în considerare modul în care comerțul sexual global cu minori și SRA sunt conectate la programele spațiale secrete și existența vieții extraterestre. Într-un articol anterior, am explicat modul în care SRA este legată de Vatican și extratereștrii reptilieni care au o mare influență asupra ierarhiei Bisericii Catolice. Există, de asemenea, comerțul galactic cu sclavi care implică dispariția a milioane de copii din întreaga lume în fiecare an, așa cum a fost explicat anterior. Cei mai mulți copii sunt luați de pe planetă pentru a fi folosiți ca sclavi, în timp ce un număr mai mic sunt recrutați pentru SRA la adunările elitei, cum aveau loc în mod regulat pe insula Little St James a lui Epstein.

În SUA se încurajează pedofilia din grădiniță

În timp ce Deep State poate face față expunerii comerțului său sexual global cu minori și poate avea câteva persoane proeminente expuse, va face tot posibilul pentru a opri expunerea SRA care are loc la nivel mondial, care este folosită pentru a controla elite proeminente. În plus, Deep State vrea să ascundă adevărul despre elementul extraterestru reptilian din SRA și despre comerțul galactic cu sclavi care furnizează un mare grup de minori pe care elitele îi pot sacrifica în adunările lor SRA. Aceste secrete mult mai profunde sunt ceea ce Deep State speră să ascundă cu uciderea lui Epstein.

    Sursa: https://exopolitics.org/

3 comentarii

 1. 1000 Megawaţi = 1000000 Kilowaţi.
  Atâta produce într-o singură oră un reactor de la centrala nucleară Cernavoda și funcționează 2 reactoare . Reactorul doi nu funcționează la capacitate maximă pentru că nu am avea ce face cu atâta energie electrică. Această energie Nuclear-Electrica intra în rețeaua naționala și acoperă 25% din necesarul de consum. La Bicaz se produc cam 27,5 MW/h . La Vidraru producția medie de energie este 400 GWh/an.
  In ceea ce privește energia electrică produsă de cele două hidrocentrale, hidrocentrala Porțile de Fier 1 are o putere totală de 2.160 MW,împărțiți frățește 1.080 MW pentru România și 1.080 MW pentru Serbia. Hidrocentrala Portile de Fier 2 are la rândul ei o putere totala de 500 MW împărțiți după același principiu, 250 MW pentru România, 250 MW pentru Serbia.
  Deci suntem mari producatori de energie electrică. La care se adaugă și cele peste 1000 de eoliene din Dobrogea plus hidrocentralele mici și microhidrocentrale plus panourile solare din Transilvania .
  Iar noi plătim de peste cinci ori mai mult energia electrică față de țările UE : Ungaria, Cehia, Austria , Germania , Belgia, Olanda . Cred că suntem al treilea producător de energie electrică din Europa după Rusia si Franța.
  De ce facturile atât de mari ? Pentru că la putere sunt niște trădători ce vând energia electrică unor distribuitori străini care ne-o revând nouă la preț de specula, le știți numele fiecare din zona în care locuiți .
  Dacă românii ar fi uniți și nimeni nu ar plăti facturile la curentul electric cel puțin trei luni acești speculanți ordinari străini ar cam falimenta pe la noi. Dar cum sunteți cu frica în oase că vine și îmi taie curentul,mergeți și plătiți facturi care sunt mai bine de jumătate din salariul vostru. Și uite așa UE condusă de masonii sataniști vor crește prețul pe nesimțite până când veți avea facturi cam de 5000 – 6000 de lei si așa vă vor confisca proprietățile,casele voastre construite din munca voastră pe banii voștri la care sunteți de fapt chiriași că plătiți impozite pe munca voastră la primării. TREZIREA CA MERGEM SPRE O MARE SI GREA SCLAVIE CUM NU A FOST NICI IN EPOCA STRAVECHE ZIS SCLAVAGISTA.
  nota: nu am dat toate sursele de producție de energie electrică,mai sunt.

  Apreciază

  • Hai sa fim obiectivi, macar odata-n viata.
   Specia umana nu merita sa supravietuiasca.
   E frumoasa, e talentata, e creativa, o iubesc. Poate sa te inspire in trairile cele mai inalte. Poate sa iti smulga ” Ah-ul ! existential ” si sa te arunce in sublim . Dar nu are sistem imunitar in raport cu virusii ideologici. De asemenea biologia nu ii permite sa isi anuleze implanturile si programarea defectuasa care produce trauma emotionala. As zice ca specia umana este o biocultura de generare de energie negativa in baza a unui program de reactii emotionale autogenerate in lant. Asa cam cam ca fuziunea nucleara. Adica receptionam raul din exterior, il amplificam in interiorul nostru si apoi il dam mai departe in cantitate si mai mare. Desigur ca raul este indus din exterior ca si o investitie initiala care apoi este recoltata de catre ” investitori” cu mare profit. E posibil sa fie o specie extraterestra parazita, o inteligenta artificiala, sau un joc virtual de distrare a unei divinitati perverse ce se autoexcita in propria-i dualitate. Nici nu conteaza prea mult.

   Faptul ca omenirea s-a lasat corupta de la o menire mareata, de convietuire pe baza de principii de corectitudine, solidaritate si compasiune, pentru un succes la nivel individual cu „orice cost” mergand cu usurinta catre generare de prejudiciul aproapelui, daca aceasta este „legal”. Arata clar ca specia umana nu este sustenibila. Desi aceasta comuniune este implinitoare si faciliteaza experimentarea fericirii, in timp ce exercitarea intereselui individual duce la insingurare, tristete, depresie, tot nu ne putem abtine.
   Deci cred ca tot ce trebuie sa facem este refuzam incarnari viitoare in aceasta specie umana in special pe planeta Terra. daca dracul nu e atat de negru si mai dispunem de suveranitate la nivel de suflet. Adica macar sufletele sa fie libere.

   Apreciază

 2. Hai sa fim obiectivi, macar odata-n viata.
  Specia umana nu merita sa supravietuiasca.
  E frumoasa, e talentata, e creativa, o iubesc. Poate sa te inspire in trairile cele mai inalte. Poate sa iti smulga ” Ah-ul ! existential ” si sa te arunce in sublim . Dar nu are sistem imunitar in raport cu virusii ideologici. De asemenea biologia nu ii permite sa isi anuleze implanturile si programarea defectuasa care produce trauma emotionala. As zice ca specia umana este o biocultura de generare de energie negativa in baza a unui program de reactii emotionale autogenerate in lant. Asa cam cam ca fuziunea nucleara. Adica receptionam raul din exterior, il amplificam in interiorul nostru si apoi il dam mai departe in cantitate si mai mare. Desigur ca raul este indus din exterior ca si o investitie initiala care apoi este recoltata de catre ” investitori” cu mare profit. E posibil sa fie o specie extraterestra parazita, o inteligenta artificiala, sau un joc virtual de distrare a unei divinitati perverse ce se autoexcita in propria-i dualitate. Nici nu conteaza prea mult.

  Faptul ca omenirea s-a lasat corupta de la o menire mareata, de convietuire pe baza de principii de corectitudine, solidaritate si compasiune, pentru un succes la nivel individual cu „orice cost” mergand cu usurinta catre generare de prejudiciul aproapelui, daca aceasta este „legal”. Arata clar ca specia umana nu este sustenibila. Desi aceasta comuniune este implinitoare si faciliteaza experimentarea fericirii, in timp ce exercitarea intereselui individual duce la insingurare, tristete, depresie, tot nu ne putem abtine.
  Deci cred ca tot ce trebuie sa facem este refuzam incarnari viitoare in aceasta specie umana in special pe planeta Terra. daca dracul nu e atat de negru si mai dispunem de suveranitate la nivel de suflet. Adica macar sufletele sa fie libere.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s