Forțele Speciale luptă cu agenții FEMA în timp ce Uraganul Ian mătură Florida 

  Pe măsură ce uraganul Ian a izbit sud-vestul Floridei și a inundat comunități întregi, Agenția Federală de Management al Situațiilor de Urgență (FEMA) a regimului criminal Biden a început o campanie de teroare împotriva persoanelor strămutate ale căror vieți și case furtuna le-a spulberat. În loc să distribuie apă îmbuteliată, mâncare și pături sau să conducă victimele furtunii disperate către adăposturi, agenții înarmați de la FEMA jefuiesc casele părăsite în căutare de bani, aur și arme.

În Napoli, ploile torenţiale au inundat străzile şi au transformat vehiculele în moloz plutitor. Mulți dintre locuitorii bogați ai orașului, majoritatea pensionari, au respectat ordinele de evacuare și și-au evacuat casele pentru un teren mai înalt. După ce furtuna a trecut peste oraș și vânturile au scăzut, agenții FEMA cu bărci motorizate s-au lansat în acțiune, dar nu pentru a efectua salvari pe apă. Pe Turtle Hatch Lane, chiar la vest de Inner Doctor’s Bay, proprietarii de case blocați pe acoperișurile caselor cu un singur etaj sau cu două au încercat în zadar să cheme ambarcațiunile FEMA care navigau prin inundații. În loc să-i ajute pe cetățenii părăsiți, agenții trăgeau în direcția lor, râzând, potrivit rapoartelor. Au vizat în mod sistematic ceea ce fuseseră cele mai scumpe case ale orașului. Agenți în echipament pentru vreme umedă au intrat ilegal în case inundate și au ieșit din ele purtând cutii de bijuterii și arme de foc.

Nu a fost prima dată când agenții FEMA au folosit acoperirea unui uragan pentru a sparge case și, în unele cazuri, pentru a ucide exilații uraganului. În timpul uraganului Katrina din 2005, agenții FEMA așezați pe vârful Louisiana Superdome și-au practicat abilitățile de trăgători asupra persoanelor fără adăpost care căutau refugiu în structură. Unii au fost scoși în larg la bordul barjelor FEMA și aruncați peste bord ca hrană pentru rechini. Și în 2017, FEMA a jefuit sute de case din sud-estul Texasului în urma uraganului Harvey.

La un moment dat însă, forța paramilitară a regimului ce reușise să jefuiască doar o duzină de case, a întâlnit un obstacol.  Partiția Pălăriilor Albe a armatei americane se așteptase la mișcarea FEMA și a trimis forțele speciale în sud-vestul Floridei imediat după ce Serviciul Național de Meteorologie a prezis că Ian va ajunge lângă Fort Meyers. Surse au declarat pentru Real Raw News că generalul US Marine Corps David H. Berger și comandantul al corpului al 5-lea al forțelor speciale, colonelul Brent Lindeman, au conceput un plan pentru a zădărnici planurile FEMA de a jefui sau ucide civili nevinovați. Col.Lindeman a cerut permisiunea de a trimite „Detașamente Alfa” al Forțelor Speciale în apropiere pentru a proteja oamenii și proprietățile.

Marți după-amiază, cu câteva ore înainte ca guvernatorul Floridei, Ron DeSantis să ordone închiderea aeroporturilor pe calea proiectată a lui Ian, un avion de transport militar C-130 Hercules a aterizat la Ft. Aeroportul Internațional Meyers. Avionul conținea șase echipe de 12 oameni și un număr egal de ambarcațiuni gonflabile, fiecare propulsată de un motor de automobil V8, răcit cu apă, de cilindree mare, evaluat la 500 CP. Forțele Speciale au înființat un centru de comandă mobil în Napoli, lângă Freedom Park, unde era de așteptat să crească valul de furtună.

 „Gen. Berger crede că FEMA a acționat la ordinele administratorului Denise Criswell, o cățea cu adevărat diabolică, și ale lui Alejandro Mayorkas, un administrator Deep State. Motto-ul FEMA a fost: ,,să nu lăsați niciodată o criză bună să se piardă”. Acțiunile istorice ale agenției au dovedit asta. Am anticipat pe deplin că vor profita de acest uragan pentru a chinui oamenii buni. Dar de data aceasta, eram pregătiți pentru ei”, a declarat o sursă din biroul generalului Berger pentru Real Raw News.

La aproximativ 6:30 p.m. miercuri, o aeronavă a Forțelor Speciale care călătorea spre est de-a lungul West Drive din Napoli a fuzionat cu o ambarcațiune FEMA care se îndrepta în direcția opusă. Agenții FEMA, a spus sursa noastră, au încercat să-și dezvăluie ținuta oficială – cu pelerine de vânt, cu FEMA ștampilat cu cerneală galbenă – când au văzut militari în uniformă invadând poziția lor. Barca FEMA era atât de încărcată cu aur și arme confiscate, încât abia a rămas pe linia de plutire. De la 25 de metri, comandantul Forțelor Speciale, a strigat printr-un megafon, ordonând bărcii FEMA să se oprească. Atunci s-a dezlănțuit iadul. Agenții FEMA au ridicat puștile, încercând să tragă asupra elicopterului; Forțele Speciale au declanșat o furtună de focuri de armă, lovind atât barca, cât și agenții de la bordul acesteia. Aceasta s-a dezumflat, iar agenții supraviețuitori au fost duși de apa din inundații.

Forțele Speciale au salvat civilii prinși după ce barca FEMA a fost anihilată. „FEMA este încă acolo, dar avem de-a face cu ei. Nu îi mai lăsăm să amenințe supraviețuitorii furtunii. Avem echipe la locul lor, care lucrează pentru a proteja civilii și proprietățile lor”, a spus o sursă a Forțelor Speciale.

     Forțele Speciale au salvat un copil din mâinile agenților FEMA  

Forțele Speciale ale Statelor Unite au împușcat și ucis miercuri un angajat al Agenției Federale de Management al Urgențelor care smulsese un copil mic din brațele mamei sale și a amenințat că îl va arunca în apele inundațiilor, a declarat o sursă din biroul generalului David H. Berger pentru Real Raw News.

Pe Tamiami Trail Lane, patru picioare de apă năvalnică au transformat un bloc de cartier, cândva liniștit, în repezișuri grozave. Mașini, SUV-uri și zeci de coșuri de gunoi pluteau ca și cum ar fi fost bărci de hârtie. Deși mulți localnici s-au evacuat pe un teren mai înalt, unii au rămas în casele lor fie pentru că nu aveau unde să meargă în siguranță, fie pentru că au crezut că Serviciul Național de Meteorologie a umflat severitatea furtunii pentru senzaționalism și priveliști.

Julie Davis, în vârstă de 27 de ani, și fiica ei, Hannah, în vârstă de trei ani, au fost printre locuitorii din Tamiami Trail Lane care au rămas în urmă. Soțul ei Bronson, la un prim răspuns, fusese chemat să umple și să așeze saci de nisip de-a lungul țărmului estic al Inner Doctor’s Bay; apa din acea locație a crescut peste nivelul inundațiilor, iar poliția, pompierii și voluntarii au încercat în disperare să împiedice Golful să inunde în continuare comunitatea. Bronson, avea să-i spună lui Julie să-și ducă fiica la al doilea etaj al casei lor și să rămână acolo până se întoarce el.

În timp ce el era plecat, apa de pe blocul ei a continuat să crească, iar sacii de nisip pe care îi așezaseră în jurul perimetrului casei lor s-au saturat și au dispărut sub inundația în creștere, care în cele din urmă a inundat subsolul și primul etaj al casei doamnei Davis. Electricitatea se oprise; vânturile puternice au smuls transformatoarele din stâlpi și au făcut scântei în spirală de-a lungul străzii transformate în râu. Doamna Davis a crezut că mântuirea sosise când, aruncând o privire pe fereastră, a văzut o barcă motorizată trăgând lângă casa ei inundată. Strigând printr-un megafon, persoanele din barcă s-au identificat drept agenți ai FEMA și au spus că iau supraviețuitorii furtunii pentru a le asigura adăposturi departe de inundație.

A legănat-o pe Hannah în brațe și a coborât treptat o scară în apă tulbure, care i-a ajuns până la coapse. Ea a mers greu prin apă, încercând să-și mențină echilibrul și a spus că are nevoie de ajutor, dar că așteaptă întoarcerea soțului ei, un paramedic. Un agent FEMA din barcă a insistat ca ea să se evacueze și aplecându-se, i-a smuls copilul din brațe. Atunci agentul a întrebat-o pe doamna Davis dacă avea obiecte de valoare în casă despre care trebuia să știe — numerar, aur, bijuterii sau arme. Când a spus că totul era sub apă, agentul a spus că eliberarea ei are un preț. Dacă nu poate plăti, nu va fi salvată. Agentul FEMA a ținut-o apoi pe Hannah de încheietură și a atârnat-o peste marginea bărcii, spunând: „Ești sigură că nu ne ascunzi nimic?

În acel moment, din pur noroc, o aeronavă în care se aflau șase soldați ai Forțelor Speciale ale SUA a virat pe stradă. Ei au evaluat situația și, prin megafon, au poruncit agenților FEMA să se predea și să predea copilul mamei. Patru din cei șase soldați au îndreptat puștile către agenții FEMA.

  „Apropiați-vă și o vom arunca în apă”, a strigat un agent FEMA.

Un cartuș i-a sfârâit prin frunte, ucigându-l instantaneu. S-a prăbușit din barcă în apă.

 „Ceilalți dintre voi sunteți morți dacă nu vă conformați”, a răspuns un soldat al Forțelor Speciale.

Ceilalți agenți FEMA s-au retras și au predat copilul mamei sale.

Ceilalți 3 agenți FEMA au fost luați în custodie, iar doamna Davis și Hannah sunt acum cu domnul Davis într-un loc sigur”, a spus sursa noastră. „Am avut noroc. Locul potrivit la momentul potrivit. Cu adevărat miraculos; altfel, cine știe ce le-ar fi făcut lui Julie și Hannah.

Trupele Navy SEAL au scufundat o barjă FEMA în South Carolina

Pe măsură ce uraganul Ian slăbit s-a deplasat spre Carolina de Sud vineri după-amiază, o navă de transport a Agenției Federale de Management al Urgențelor, numită colocvial barjă FEMA, a urmat direcția lui Ian la o distanță sigură, chiar dincolo de benzile exterioare ale furtunii. Aceste ambarcațiuni mamut, falnice, lungi de câteva sute de metri și înălțimi de câteva etaje, au tras adesea după uragane care se apropiau de uscat în sus și în jos pe litoralul de est sau de-a lungul Golfului Mexic. FEMA le numește nave spital sau adăposturi temporare de relocare, dar aceste descrieri sunt înșelătoare. Exilații de uragan care au fost la bordul acestor nave și au trăit să vorbească despre asta, au văzut ororile care se află în pereții etanși: ghilotine și aparate de tortură care amintesc de Evul Mediu.

În august 2017, după ce uraganul Harvey a devastat anumite părți din sudul Texasului, un adolescent a văzut că tatăl său, un veterinar fără adăpost, a fost târât la bordul unui șlep FEMA acostat la Port Arthur, Texas. Intrase și ieșise cumva de pe navă fără să atragă atenția și, deși nu și-a găsit niciodată tatăl, el a spus mai târziu că ceea ce s-a întâmplat în interiorul navei i-a amintit de filmul Hostel, un film de tortură satanic despre care preferăm să nu discutăm. Aceste evenimente ar fi putut avea loc din nou în acest weekend, dacă barja FEMA ar fi ancorat lângă Charleston sau Georgetown, Carolina de Sud.

Dar, pe măsură ce ochiul lui Ian a lovit coasta, US Navy SEAL de la bordul unui submarin din clasa Los Angeles aveau ochii pe barja FEMA. Dintr-un tanc de blocare deasupra submarinului, luptătorii SEAL, înarmați cu mine și ajutați de vehicule subacvatice SEAL (sanii subacvatice motorizate), s-au desfășurat în apa periculoasă și au interceptat barja. Au pus explozibili de-a lungul carenei, apoi s-au retras la o distanță sigură și au detonat de la distanță încărcăturile. Barja FEMA se afla la aproximativ 35 de mile est de Georgetown, Carolina de Sud, când s-a prăbușit și s-a scufundat în marea agitată.

Toți luptătorii SEAL s-au întors în siguranță la submarin, a declarat o sursă din biroul generalului David H. Berger pentru Real Raw News. Potrivit acestuia, generalul Berger a purtat mai multe conversații cu omologii săi din Comandamentul Special al Războiului Naval din SUA (USNSWC) înaintea misiunii. Generalul, conștient de faptele greșite ale FEMA în curs de desfășurare în sud-vestul Floridei, a luat măsuri decisive după ce a confirmat prezența unei barje FEMA în urma lui Ian. El a întrebat USNSWC dacă vreun submarin se află în apropiere și este disponibil pentru desfășurare rapidă. Din fericire, a fost, iar operațiunea a primit lumină verde.

Distrugerea barjei FEMA a salvat probabil o mulțime de vieți”, a spus sursa noastră. „Din păcate, FEMA are mai multe dintre acestea și sunt adesea andocate în Venezuela atunci când nu sunt folosite. Când FEMA știe că va veni o furtună, ei mobilizează aceste nave infernale.”

Întrebat de ce submarinul din clasa Los Angeles nu a torpilat pur și simplu barja, ceea ce ar fi fost mai sigur și nu ar fi pus în pericol trupele SEALS, sursa noastră a spus: „Am înțeles că a fost luat în considerare și aceasta. Nu știu de ce au mers cu SEAL în loc de torpile. Nu am fost implicat în planificarea operațională.”

În acest timp Forțele Speciale ale SUA au răsturnat sâmbătă un „centru de comandă mobil” al FEMA din sud-vestul Floridei, au arestat șase agenți FEMA și au recuperat 350 de arme de foc jefuite de FEMA din casele evacuate, au declarat surse White Hat pentru Real Raw News.

 La aproximativ 3:00 p.m., un detașament al Forțelor Speciale care patrula în orașul bătut de furtuni în căutarea unor semne de abateri federale s-a întâmplat într-o tabără FEMA – corturi de ajutor în caz de dezastre așezate pe paleți de lemn – în estul Napoli, lângă Wyndemere Country Club de lângă autostrada 75. Soldații de elită au rămas la o distanță sigură în timp ce foloseau binoclul pentru a supraveghea scena; o jumătate de duzină de agenți, vizibil neînarmați, ieșeau din corturi fără scop, parcă foarte plictisiți. În afara unui cort stăteau mai multe containere pline de arme. Soldații s-au împărțit în echipe de doi oameni, au înconjurat tabăra și au închis distanța pe direcția lor.

Toți agenții FEMA au fost luați prin surprindere, arestați, iar armele furate au fost confiscate.

 Deci dragilor FEMA nu este nici pe departe ceea ce pare, un fel de agenție a lui Arafat, dar mult mai mare, cu fonduri enorme și obiective dintre cele mai malefice…

     Sursa:  https://realrawnews.com/   

2 comentarii

  1. Dragă Marius,nu mai putem lua legătura așa cum o făceam în urmă cu vreo 2-3 ani,din cauze bine cunoscute. Abia am reușit să dau de aceste articole pe căi ocolite deoarece cenzura pare să se adâncească mușcând și intrând până și în viața noastră intimă.Mi-au blocat de nenumărate ori contul pe F.book. așa că în cele din urmă am renunțat să mai postez ceva acolo și nici nu mi-am mai deskis altul . Deoarece ești mult mai abil în ale comunicării, te rog sugerează-mi o cale sigură dar și directă prin care putem lua legătura sau cel puțin să pot găsi lejer articolele pe care le publici. Îți MULȚUMEȘTE CU ACEEAȘI PRIETENIE GeorgedeDrobeta.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s