Trump: Furtuna vine…   

  Marți, președintele Donald J. Trump a postat o imagine cu el însuși purtând un ac de rever suprapus cu cuvintele „Furtuna vine”, un mesaj, au declarat surse Mar-a-Lago pentru Real Raw News, informând alegătorii lui Trump că White Hats au avut în vizor țintirea și eliminarea selectivă a activilor statului profund, ca parte a angajamentului său de a „drena mlaștina” – cu multe alte arestări în masă care urmează.

Trump, au spus surse, este mai hotărât acum ca niciodată să ducă un război „la scară largă” împotriva unui regim criminal care a erodat drepturile și libertățile pe care americanii le ținesc și le vizează, în mod prejudiciabil persoanele care critică vehement agenda cabalei. Trump poartă știința, a adăugat el, a trimis un mesaj subliminal facțiunii pălăriilor albe din armata americană — Acum aveți carte albă, dacă doriți, să faceți arestări în masă în loc să evidențiați anumite persoane care și-au trădat jurământul sau s-au alăturat într-un delict criminal, ce contravine Constituției Statelor Unite.

Mesajul lui Trump marchează o inversare a atitudinii. La începutul acestui an, el le-a cerut comandanților Pălăriilor Albe să se abțină de la arestări în masă până după alegerile de la jumătatea mandatului. Acum, cu dovada că Deep State are un plan în vigoare pentru a fura mandatul de mijloc, Trump cere armatei, împuternicite prin invocarea Actului Insurecției din 1807 înainte de 20 ianuarie 2021, ,,să ia orice măsuri sunt necesare pentru a-i captura și a încarcera, câteva MII de ținte primare” ale căror nume apar pe rechizitorii sigilate pe care Trump le semnase deja.

Aceste persoane, a spus sursa noastră, includ o mulțime de politicieni, celebrități și pedofili, dintre care mulți au comis crime în masă sau crime indescriptibile împotriva celei mai vulnerabile părți a națiunii noastre – copiii. Se spune că armata deține „multitudine de date” care-i implică pe acești indivizi odioși în crime de neimaginat.

Asta este. Acum este timpul”, a spus sursa noastră. „Deși Trump a semnat Actul Insurecției și a cedat autoritatea armatei, el speră acum că aceștia vor acționa cu toată forța legii pentru a-i aduce în fața justiției pe cei care au greșit, returnând poporului puterea acestei națiuni, nu unui guvern marionetă corupt”.

 Potrivit sursei noastre, Trump a vorbit ulterior direct cu generalul USMC David H. Berger, care ar fi spus: „Aceasta este ceea ce am așteptat” și s-a angajat să-și onoreze jurământul față de Dumnezeu, Corpului Marinei și președintelui său. Se pare că generalul Berger i-a spus lui Trump că membrii consiliului Pălăriilor Albe care au pus la îndoială anterior reticența lui Trump de a îmbrățișa arestările în masă ar putea acum să-și reevalueze loialitatea.

Suntem la lucru, domnule președinte”, i-a spus generalul Berger lui Trump. „Vă ținem spatele. Vom face din furtună un uragan.

   Sursa: https://realrawnews.com/

10 comentarii

  1. Nu vă amăgiți; Dumnezeu nu Se lasă batjocorit, căci ce va semăna omul, aceea va și secera. (Galateni 6, 7) Doar se știe: Cine seamană vânt culege furtună!

    Apreciază

  2. Trebuie să se schimbe odată si sa afle toata omenirea despre cabala si crimele impotriva copiilor si umanității. Judecata este a Domnului, dar poate fi realizata de cei ce cred si nădăjduiesc în El.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s