Prăbușirea economiei este aproape

  Anunțul morții reginei Elisabeta este direct legat de recenta dizolvare de către Vatican a Ordinului de Malta și de anunțul aceleiași instituții că, până la 30 septembrie, toate activele deținute de aceștia în întreaga lume, inclusiv bancnote, aur, argint, metale prețioase, minerale, investiții imobiliare, bănci, împrumuturi și datorii, trebuie să se afle în Banca Vaticanului.

VATICAN anunță că TOATE activele deținute în sistemul bancar central din întreaga lume, din aproape toate țările, trebuie să fie returnate la Banca VATICAN. Aceasta include toți banii de hârtie/monedă, inclusiv aurul, argintul, metalele prețioase și mineralele. TOATE actele și creanțele legate de bănci, piețele imobiliare, împrumuturile, serviciile comercializate și datoriile trebuie să fie returnate la VATICAN între 1 și 30 septembrie.

Acest MARE anunț de la VATICAN vine în același timp (la o săptămână distanță) în care a fost anunțată public moartea Reginei Majestății Britanice (dar pentru abonații Q The Storm Rider, am spus cu trei luni în urmă că ei se pregătesc să anunțe moartea ei și să pregătească EVENIMENTELE)….. Așa cum noi, cei din cadrul mișcării Marii Treziri, știam, ea a fost executată cu ani în urmă, ca un avertisment din partea GENERALILOR ALIANȚEI MILITARE că sfârșitul CABALEI, DEEP STATE era aproape. Moartea ei a fost înregistrată și trimisă la [DS] LEADERS & DARK GENERAL MIL. și a fost un avertisment direct către VATICAN și MAFIA KAZARĂ.

Odată cu execuția lui George Bush Sr. (care a pus la cale asasinarea lui JFK și a ajutat la acordarea unei puteri masive cabalei mondiale în timpul vieții sale și a condus rețele de trafic de ființe umane împreună cu Clintonii) au început în mod deschis OPERAȚIUNILE Q în cercurile de corupție ale elitei mondiale.

Anunțul morții reginei Elisabeta înseamnă acum că 14 țări controlate de regina Elisabeta prin intermediul Commonwealth-ului (inclusiv Australia, Noua Zeelandă și Canada) vor deveni republici, ceea ce înseamnă că nu vor mai plăti trilioane de dolari monarhiei britanice, ceea ce, la rândul său, va duce la oprirea fondurilor rezervate gestionate de Coroana britanică prin intermediul Vaticanului, Ucrainei, Germaniei, Elveției, Australiei, Noii Zeelande și Africii de Sud. Vaticanul s-a panicat de teamă că și-ar putea pierde activele din străinătate și, prin urmare, a cerut ca fondurile Vanguard și Blackrock să îi returneze aceste active înainte ca sistemul să se prăbușească. Acum, moartea reginei asigură prăbușirea regimului WORLD CABAL DEEP STATE. Aceste țări și-au dorit de mult timp să se elibereze de sub controlul britanic și de regină, ceea ce înseamnă că PIB-ul acestor țări (în trilioane de $) NU VA MAI plăti regimul monarhic regal instalat de KABALĂ. Ceea ce înseamnă că Imperiul Britanic și holdingurile Societății în 14 țări din întreaga lume vor opri operațiunile de spălare a banilor prin Marea Britanie: CANADA. UCRAINA. RUSIA. GERMANIA. AUSTRIA. ELVEȚIA, NOUA ZEELANDĂ, AUSTRALIA, AFRICA DE SUD, VATICANUL.

Banca Angliei Ltd. a fost creată pentru a ascunde investițiile reginei prin protocoale secrete. Investitorii săi informează regina unde să investească, acest lucru se numește Inside Trading și este ilegal. !! Are peste 300 de reședințe, inclusiv castele și palate, bijuterii ale coroanei, peste 27.000 de capodopere, cai de curse și grajduri Bentley și Rolls Royce, plus 50% din linia de coastă britanică, Regent Street și Windsor Great Park. .!!!

Ca să nu mai vorbim de comerțul cu sclavi și droguri…! Comerțul cu droguri inițiat de regina Victoria a fost cu siguranță cel mai profitabil comerț al reginei Elisabeta. Regina Victoria a inițiat comerțul cu droguri, opiul era cultivat și produs în fabrici și depozite de opiu deținute de India Britanică – CHINA a interzis importul de opiu. Monarhia a asigurat monopolul comerțului cu droguri și a fost impusă poporului chinez, iar britanicii au purtat ulterior trei războaie împotriva Chinei pentru a o forța să plătească pentru opiul importat ilegal. La 29 august 1842, TRATATUL NANCHIN a obligat guvernul chinez să plătească negustorilor britanici 15 milioane de lire sterline, să deschidă porturile pentru comerțul cu opiu și să predea Hong Kong-ul britanicilor, 155 de ani ca colonie furată de britanici.

Milioane de oameni au fost măcelăriți la ordinul regalității britanice și mii de oameni au fost uciși pentru ca ducii demonilor și reginele asasine să poată domni suprem, iar poporul spălat pe creier să-i aplaude…

Acum că VATICANUL se teme că își va pierde activele și controlul asupra lumii, a cerut VANGUARD, BLACKROCK să returneze activele băncii VATICANULUI în timp ce COLAPSUL mondial continuă. În spatele scenei, cei mai puternici cardinali ai Vaticanului, oficiali apropiați de mafia khazară, lideri iezuiți și Cavalerii de Malta au fost arestați și rămân în arest la Vatican. Operațiunile militare au acaparat discret lanțul de comandă în Imperiul Vaticanului. Cavalerii de Malta controlau Națiunile Unite.

Acum, când banii dispar din țările europene, NATO și Organizația Națiunilor Unite se luptă pentru bani, iar luptele interne scapă de sub control, în timp ce Germania își ascunde ultimele rezerve de aur, la fel ca Elveția, iar Vaticanul își revendică averile împrăștiate în întreaga lume și le returnează la sediul său. Moartea Reginei Elisabeta pune gaz pe foc, deoarece mai multe țări din Commonwealth își vor repatria banii de la Banca Londrei, așa cum s-a spus deja. Germania va fi prima țară din UE care va intra în faliment, declanșând legea marțială. Apoi va urma Franța, apoi Marea Britanie și apoi Italia.

Cea mai recentă încercare a Statului Profund de a distrage atenția de la iminentul colaps va fi organizarea unui atac nuclear sau a unui atentat sinucigaș cu bombă similar celui din 11 septembrie. În culisele VATICANULUI, cardinali de rang înalt, oficiali apropiați de mafia kazară, lideri iezuiți și Cavalerii de Malta au fost încarcerați (au fost reținuți între zidurile Vaticanului și nu pot părăsi incinta).

Operațiunile militare au spart în liniște lanțul de comandă în domeniul VATICANULUI. Acest lanț de comandă de la Ordinul Militar al Cavalerilor de Malta controlase și instalase ONU cu control Kazar. Când BANII se vor opri și vor dispărea rapid din țările UE …. NATO, ONU va fi o luptă pentru a strânge bani…. Iar bătăliile sunt scăpate de sub control, în timp ce Germania își ascunde ultimele rezerve de aur. Se preconizează că GERMANIA va fi prima țară din UE care va aplica LEGEA MARȚIALĂ MILITARĂ în regiunea centrală. Franța va urma, apoi UK, Italia.

URMĂTOAREA ETAPĂ A ÎNCERCĂRII DISPERATE A [DS] DE A DISTRAGE ATENȚIA DE LA COLAPS ESTE DE A CREA UN EVENIMENT NUCLEAR SAU UN SCENARIU GLOBAL 9/11.

  S-au găsit alimente și băuturi ascunse de cabală pentru consum în baze subterane, care ar putea hrăni întreaga lume pentru următorii 150 de ani. 14,2 miliarde de tone de alimente de înaltă calitate. Acestea au fost analizate. Probele nu conțineau substanțe toxice care sunt eliberate în mod normal în populația generală.

    Operațiunea Q

Doar pentru a clarifica pentru unii oameni: Q este o operațiune psihologică.

Dar Q este o psihoterapie a Pălăriilor Albe, care a fost concepută pentru a determina populația să gândească singură și să combată povestea principală. Misiunea principală a Q a fost deja îndeplinită. Există acum o armată de oameni care sapă în elită și expun corupția ca niciodată înainte. Toate războaiele se bazează pe înșelăciune, conform lui Sun Tzu. Ceea ce înseamnă că multe dintre pălăriile voastre albe preferate nu vor ieși întotdeauna la iveală și nu vor spune tot ceea ce gândesc de fapt, pentru că în prezent sunt angajați în război.

Ei nu sunt proști. Și nici voi nu sunteți. Tocmai l-ați văzut pe Trump interpretând cântecul I am Q și WWG1WGA în spatele discursului său. Ne dă destule pentru a ne încuraja, dar este încă în luptă. Într-o zi, poate, vom vedea o justificare publică totală. Anonii au avut dreptate în legătură cu Q și cu atât de multe altele. Dar până când va veni acea zi, nu lăsați psihopații să vă zdruncine prea mult. Concentrează-te pe ceea ce îți spune Dumnezeu și pe instinctele tale divine. Ceața războiului poate fi groasă, dar primim suficiente firimituri de pâine pentru a ne menține în viață. Nu există cale de întoarcere. Doar înainte. Lumea se trezește și o „psioop” joacă un rol major.

Când vorbim despre operațiuni desfășurate de White Hats (WH) vorbim de operațiuni secrete și care nu sunt în mod normal vizibile publicului larg. Ele afectează, de asemenea, întreaga lume. Așa că trăim o perioadă de transformare planetară extraordinară. Va apărea în marea sa transformare la sfârșitul etapei finale. Este ca inaugurarea a ceva. Există un văl mare care acoperă obiectul și în momentul ales se îndepărtează vălul și se descoperă noutatea. Pregătește-te pentru știri. Guvernele sunt într-o stare de agitație. Sunt la capătul lor. Un război fals ține mințile și ochii pe partea greșită. Transformarea are loc în secret pe cealaltă parte.

Închiderea planetei pune un văl peste tot. Îl putem vedea și ca punctul de cotitură, să o spunem așa, pentru că este mai ușor de susținut. Totul chiar trebuie oprit. Nimic din ceea ce există astăzi nu poate deveni parte a lumii noi. Într-adevăr, doar oamenii contează. Din clone, înșelatorii, hoții și toți cei care au trădat natura umană și au încercat să o manipuleze nu va mai rămâne nimic. Dar pentru toți ceilalți s-a deschis calea către viața adevărată pentru a-i primi pe cei însetați de dreptate și pentru a începe o nouă cale împlinită și fericită.

 Alianța Militară conduce în liniște evenimentele.

  Ce vine nu poate fi oprit

   Dumnezeu învinge 🌎!!!

 Drum drept spre Lumină!    

13 comentarii

 1. Ultima actualizare de RRN este ca Trump a dat undă verde armatei sa facă arestări în masa cabalei, după cele întâmplate la mar-a – lago sia dat și el seama ca nu se mai poate continua așa ,deci trebuie sa ne așteptăm la ceva wow

  Apreciază

  • Este foarte bine expusă postarea , astfel cei ce vor sa afle sa poată fi liniștiti emoțional și plini de încredere in victoria forțelor aliate i,potriva Cabalei inumane ! Mulțumim cu respect ,dle George!

   Apreciază

  • Conform dex(care nu a fost editat de către mine) ci de către Academia Română chior înseamnă:,, care nu vede bine,are vederea scurtă sau e miop”.Nu e nicio jignire.Habar n-aveți de sensul cuvintelor dar vă băgați ca musca în… QR-ul(e vorba de un cod) calului și faceți pe moralistul.Vorba lui ulianov aka lenin după ce a văzut carnetul de note al lui stalin:,,Învățați,învățați și iarăși învățați!”

   Apreciază

   • Da, si eu sunt chioara ( stai linistit, nu esti singur), nu vad nimic care sa mearga spre bine, din contra……si uite asa o sa scrieti ani si ani, cum ati facut si cu 2012, iar altii vor citi si chiar vor crede….

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s