Raport Ben Fulford (13 sept.2022) – Revoluția din octombrie se profilează în occident, pe măsură ce regina Elisabeta a II-merge ,,dincolo”   

  Moartea Reginei Elisabeta a II-a este unul dintre multele semne că un fel de mega eveniment de lebădă neagră va veni în Occident în octombrie. Ceea ce rămâne de văzut este dacă aceasta va fi o revoluție sângeroasă, anarhie sau o tranziție pașnică.

În primul rând, moartea Reginei înseamnă și moartea șefului Comitetului celor 300, cunoscut de mulți drept conducerea secretă a lumii occidentale. Aceasta urmează înlăturării tuturor rangurilor de vârf ale Cavalerilor de Malta: conducerea militară a Occidentului. Sursele gnostice Illuminati spun că cele trei obeliscuri egiptene ale puterii occidentale sunt programate să coboare. Primul obelisc – situat în City of London – este locul unde rezidă puterea financiară. Odată cu moartea Reginei a căzut, spun ei. Al doilea obelisc – din Washington DC – este locul unde se află puterea militară. A căzut odată cu înlocuirea de către meritocrația conducerii aristocratice a Cavalerilor de Malta. Al treilea obelisc, simbolizând puterea spirituală, se află la Roma. Deci, toți ochii sunt ațintiți acum asupra papalității. Surse Illuminati promit că Papa Francisc va fi îndepărtat într-o manieră spectaculoasă și publică în zilele următoare.

Marile schimbări nu se limitează numai la Occident. Partidul Comunist din China merge înainte, o dată cu congresul național de cinci ani, din octombrie în noiembrie. Acolo vor fi aduse amendamente la constituție care vor duce la „noi strategii de guvernare”. – https://english.news.cn/20220910/ba7f7502953142e5b1303cd54dd47176/c.html

Surse din societatea secretă asiatică spun că o fuziune cu Taiwan și redenumirea partidului comunist sunt subiecte care vor apărea la întâlnire. Există, de asemenea, o adunare fără precedent a liderilor mondiali și a agenților de putere care are loc în septembrie.

Săptămâna aceasta, de exemplu, președintele Vladimir Putin al Rusiei, președintele Xi Jinping al Chinei și prim-ministrul Narendra Modi al Indiei se vor întâlni pe 15 și 16 septembrie. După aceea va urma înmormântarea reginei din 19 septembrie. Aceasta va fi una dintre cele mai mari adunări de brokeri mondiali de putere din istoria mondială recentă. De exemplu, așa-zisul președinte american Joe Biden și împăratul japonez sunt printre cei mulți care vor participa.

De asemenea, trebuie să ținem cont de faptul că toate acestea se întâmplă pe măsură ce termenul limită de plată din 30 septembrie se profilează pentru familiile care dețin CORPORAȚIA STATELE UNITE ALE AMERICII, Națiunile Unite, Banca Mondială, FMI și alți piloni ai puterii occidentale. În special, soarta familiei Rockefeller urmează să fie decisă. Printre membrii acestui clan se numără Hillary și Bill Clinton, Mark Zuckerberg, John Podesta, David Rockefeller Jr. și mulți alții.

Se poate argumenta că prin suprimarea multor tipuri de tehnologie energetică, această familie a făcut mai mult pentru a da înapoi omenirea decât orice alt grup din istoria lumii. Actorul Biden cu masca de cauciuc este servitorul lor, la fel ca și impostorul cu masca de cauciuc care se preface acum a fi Papa Francisc.

https://ok.ru/video/4475015137900

Soarta ramurilor franceze și elvețiene ale familiei Rothschild – conduse de Klaus Schwab (Rothschild) de la Forumul Economic Mondial – este probabil să fie decisă în această toamnă. Există un boicot mondial împotriva familiei Rothschild, Rockefeller și a banilor lor fiduciari frauduloși, așa că vor cădea cu siguranță. Faptul că Banca Vaticanului întrerupe toate relațiile cu ei începând cu 30 septembrie este cel mai clar semn al acestui lucru. Întrebarea este: ce sau cine îi va înlocui? Există, de asemenea, lupta mai mare dintre Illuminati Gnostici și Familia Regală Britanică, care încă nu a fost decisă.

În orice caz, acum că regina Elisabeta a murit, putem dezvălui câteva secrete și mari mistere care o înconjoară. De exemplu, conform unei verișoare a împăratului Hirohito, înainte de atacurile din 9/11 asupra SUA, regina a fost „ucisă și înlocuită cu o clonă”, deoarece s-a opus violent loviturii de stat naziste fasciste pe care o reprezenta acest atac. Rămânem sceptici cu privire la „clone” și astfel de discuții, dar surse senior MI6 confirmă, de asemenea, că regina originală a părăsit acest pământ cu mult timp în urmă. Surse NSA mai spun că ea este „moartă de 10 ani”. Acest scriitor poate confirma, de asemenea, că felicitările de Crăciun semnate de Majestatea Sa au încetat să mai sosească de câțiva ani.

Cu toate acestea, acest scriitor a fost în contact destul de regulat prin e-mail cu cineva care părea cu siguranță adevărata afacere. Când am întrebat-o odată dacă filmul „Vacanța Romană” se bazează pe indiscreții utile din viața reală, ea a răspuns „Câteva secrete pe care le voi duce în mormântul meu”. De asemenea, ea a apărut în public în fața a mii de oameni la recentul jubileu de 70 de ani pe tron.

Oricine a fost ea cu adevărat, nu poate exista nicio îndoială că Majestatea Sa a condus marea facțiune din elita liniei de sânge occidentale care s-a opus planului MK de a ucide 90% din umanitate. Ideea lor a fost să salveze mediul fără a ucide pe toată lumea, folosind o taxă pe carbon pentru a plăti liderii mondiali pentru conservarea pădurilor. Facțiunea ei a pierdut în anul 2000, când agentul lor Al Gore nu a reușit să devină președinte al SUA, în ciuda câștigării alegerilor. Cu toate acestea, ei au luptat de atunci și în cele din urmă au reușit să execute întregul clan Bush.

De asemenea, entitatea pe care o cunoșteam ca Regina Elisabeta a II-a a fost responsabilă pentru negocierea unui acord cu familiile regale asiatice pentru o modalitate mai bună de a gestiona această planetă pe care o împărtășim cu toții. Ea a fost, de exemplu, cea care a lăsat să meargă înainte Inițiativa Chinei de Centură și Drumuri, ceea ce a rezultat în dezvoltarea infrastructurii de pe tot globul de trilioane de dolari. De asemenea, ea a lăsat acest tărâm în siguranță, știind că s-a ajuns la un consens Est/Vest pentru a începe să facă tot posibilul pentru a crește cantitatea și varietatea vieții pe pământ. Cu alte cuvinte, ea a părăsit această lume în siguranță, știind că generațiile viitoare vor beneficia foarte mult de cuvintele și acțiunile ei.

Oameni apropiați moștenitorului ei, regele Carol al III-lea, au încurajat-o să desfășoare forțe speciale și regulate britanice pentru a întreprinde acțiuni militare pentru a opri orice distrugere ulterioară a ecosistemelor din întreaga lume. Așa că, de exemplu, liderii corupți indonezieni responsabili de distrugerea pădurilor tropicale de neînlocuit vor fi acum vânați împreună cu acoliții lor. În orice caz, acum că Regina a decedat, gnosticii Illuminati se vor folosi de relativa impopularitate a fiului ei pentru a lansa un atac fără precedent asupra monarhiei. Problema cheie, desigur, va fi reînnoirea anchetelor privind uciderea Prințesei Diana.

https://ok.ru/video/4474986302060

Potrivit unui verișor al reginei, Diana a fost ucisă pentru că era însărcinată cu gemeni de către Dodi Fayed și plănuia să se convertească la islam. Regina nu a fost implicată, dar cu siguranță regele Charles a fost. De aceea, QAnon spune că va fi arestat. Sursele NSA spun că, în orice caz, Charles a fost deja „înlocuit cu o dublură sau clonă”.

 P.S. – Aici rămâne de văzut adevărul, sunt informații că Lady Diana știind că va fi ucisă și-a înscenat moartea și a dispărut 25 de ani undeva în siguranță și va ieși public curând devenind noua regină…

 Cu toate acestea, ceea ce Illuminati nu reușesc să realizeze este că Monarhia Britanică se bazează pe un consens colectiv și nu pe un singur monarh individual. Consensul construit în jurul reginei nu poate fi schimbat prin atacuri asupra moștenitorului ei. Cu toate acestea, este un pariu bun că prințul moștenitor William va deveni rege mai devreme decât mai târziu. În loc să atace monarhia, gnosticii Illuminati ar fi mai bine să țintească familiile Rockefeller/Rothschild etc. care dețin companiile din Fortune 500 dacă vor să facă bine. Ei sunt cei care au planificat toată această „pandemie” și încercarea însoțitoare de a transforma această planetă într-o fermă de animale uriașă.

În cea mai recentă confirmare a crimelor pe care aceste persoane le-au comis, săptămâna trecută un membru senior al lumii interlope japoneze (a cărui organizație subcontractează pentru MK) a spus că înainte de „Pandemie” i s-a spus că planurile au fost schimbate și că, în loc de a lovi sudul Japoniei și Asia de Sud-Est cu un mega-cutremur, MK a decis să meargă cu „gripa Wuhan”, a spus el.

Responsabili sunt persoanele enumerate la linkul de mai jos: https://expose-news.com/2022/09/04/bilderbergers-whove-played-a-role-in-covid-event/

Apoi, desigur, există toate crimele lor trecute pentru care nu se confruntă încă cu justiția. De exemplu, deoarece tocmai a trecut cea de-a 21-a aniversare a 9/11, notăm ceea ce a spus Donald Trump la acea vreme.

Din anumite motive, el nu a putut acționa în baza acestei convingeri când a devenit președinte. Chiar dacă Occidentul nu reușește să înlăture MK de la putere și să execute tribunale în stilul Nürnberg, restul lumii va ajuta la eliberarea poporului european. Rusia este într-o alianță cu China, India, Africa, Orientul Mijlociu și America Latină pentru a se asigura că conducerea criminală a Occidentului se confruntă cu dreptatea pentru încercările lor repetate de a ucide 90% din umanitate. În situația în care stau lucrurile, o întrerupere a energiei în Europa de Vest și SUA va opri activitatea economică începând din octombrie.

În Marea Britanie, grupurile de lobby din industrie spun că, dacă nu se face ceva în privința prețurilor la energie care au crescut cu 100% în ultimul an, 60% din fabrici și 80% din pub-uri și restaurante vor fi forțate să se închidă. – https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-09-02/six-in-10-british-factories-at-risk-of-going-under-as-bills-soar

https://edition.cnn.com/2022/08/30/business/british-pubs-energy-crisis/index.html

Sperăm că noul lider al Marii Britanii, Elizabeth Truss, care s-a alăturat Alianței de eliberare planetară, va putea negocia un nou aranjament cu restul lumii înainte ca acest lucru să se întâmple. Același gen de lucru se va întâmpla și în restul Europei de Vest. În fiecare zi primim apeluri de urgență de la companii care sunt pe cale să oprească producția, a spus președintele Asociației Centrale a Meșteșugurilor Germane. Companiile germane sunt din ce în ce mai incapabile să acceseze sursele de energie de pe piață și, pe măsură ce energia se scumpește, economia germană pur și simplu va înceta să funcționeze, potrivit Asociației Camerelor Germane de Industrie și Comerț (DIHK).- https://rmx.news/article/without-energy-no-economy-can-run-german-companies-warning-they-have-no-electricity-contract-could-signal-disaster/

De aceea, Belgia, Luxemburg, Olanda și Polonia nu vor încheia acorduri bilaterale de energie cu Berlinul, deoarece nu vor să fie obligați să-și despăgubească furnizorii în cazul în care gazul va fi redirecționat către Germania.- https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-09-08/german-anger-spills-over-as-countries-balk-at-gas-sharing-deals

Dacă nu se ajunge la un acord cu Rusia și restul lumii; colapsul economic viitor va asigura schimbarea regimului în majoritatea țărilor occidentale. Acest lucru s-a întâmplat deja în Italia și Suedia săptămâna trecută. Justin Castro din Canada urmează să fie, de asemenea, îndepărtat în această toamnă, spun surse de informații canadiene. Când Macron din Franța și Scholz din Germania vor cădea, jocul se va termina în Europa.

Apoi, bineînțeles, așteptăm cu toții ca marea Kahuna, CORPORAȚIA din Statele Unite ale Americii, să se prăbușească în sfârșit. În cele din urmă, remarcăm încă o dată că această prăbușire ar putea fi declanșatorul care dezvăluie în cele din urmă programul spațial secret. După cum secretarul apărării de atunci, Donald Rumsfeld, a remarcat cu o zi înainte de 9/11, că 2,3 trilioane de dolari dispăruseră din bugetul american al apărării la acel moment. Mai multe surse de atunci au spus că banii au mers către programul spațial secret. Dacă am plăti toate aceste farfurii zburătoare și dispozitive antigravitaționale cu taxele noastre, nu ar trebui să avem dreptul să le folosim?

Poate de aceea, din ce în ce mai multe dintre aceste aeronave apar în public în toată lumea în aceste zile, așa cum confirmă videoclipurile de mai jos. Poate că „surpriza din octombrie” din acest an va fi foarte specială.

 Sursa: http://benjaminfulford.net/

10 comentarii

  1. La noi când va cădea acest guvern de hoți și criminali??? Noi la lovitura de stat di decembrie 89 l-am condamnat pe Ceaușescu exact pentru ceea ce fac acești trădători de tara acum și a fost împușcat ăștia nu trebuie împușcați?? Numai bine la toată lumea

    Apreciat de 1 persoană

  2. Legat de alianta, exista vreun link sau ceva care sa permita accesul pe blogul respectiv? Intreb pentru ca am vazut intr-un articol pe fostul site, inclusiv numele blogului, Republica Restaurata

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s