Cum a pornit sistemul monetar sclavagist fiat și situația actuală   

  La sfârșitul anilor 1700, un grup din Europa de Est (Familiile Illuminati, Rothschild), cunoscut sub numele de Cabala, a început să preia controlul asupra Sistemului Monetar Global folosind moneda fiat sau de hârtie care nu era susținută de active. Pentru a contracara această mișcare, unele familii suverane din Asia și Europa, dominate de Familiile Dragon Regale Chinezești, și-au pus în comun activele de aur în trusturi bancare private secrete, cunoscute acum sub numele de Conturi Globale de Garanție.

În SUA, sistemul privat (Rothschild, Rockefellers) a Rezervei Federale a început în realitate în urmă cu aproximativ 450 de ani, cu crearea unui cont fiduciar al Vaticanului atașat bogăției generaționale a mai multor națiuni. Acest sistem financiar mondial a fost înființat și finanțat în principal prin aurul vechilor familii Dragon regale chinezești din Asia. Elveția a fost patria și originea legală a Cartei Națiunilor Unite și a găzduit organizațiile Cabalei precum Fondul Monetar Internațional, Organizația Mondială a Comerțului și Banca Reglementelor Internaționale.

Prin City of London și Banca Vaticanului, Banca Reglementelor Internaționale din Basel, Elveția a controlat toate băncile centrale din ceea ce era cunoscut sub numele de națiunile G7. Sistemul monetar operat de Cabală în SUA a revenit la înființarea Corporației Statelor Unite ale Americii din 1871, reorganizată în 1907, Insula Jeckyl în 1910 și formarea Rezervei Federale private în 1913. Au renunțat la Constituția SUA, au manipulat fondurile băncilor centrale de pe tot globul și au folosit Rezerva Federală a SUA pentru a jefui activele globale, mai degrabă decât a folosi banii pentru scopurile lor umanitare inițiale, îmbogățindu-și astfel buzunarele proprii și ale altor Elite globale.

În 2015, noua Republică SUA a situat noua Trezorerie SUA într-o rezervație indiană din Nevada, lângă Reno. Operațiunile militare ale Pălăriilor Albe au ocupat în tăcere lanțul de comandă al Imperiului Vatican. Vatican Inc. a fost doborâtă. În 2016, echipa Dr. Charlie Ward a îndepărtat 650 de încărcături cu aur din tunelul lung de 150 de mile de sub Vatican, care ducea spre Elveția. Aurul a fost returnat țărilor de origine, în principal SUA.

În aprilie 2016, anumiți membri patrioti ai Congresului au format noua Republică SUA, Trezoreria SUA și noile bancnote americane. Tot în aprilie 2016, Familiile Dragon au șters toată datoria SUA atunci când aurul lor din tunelul Vatican-Elveția a fost plasat în noua Trezorerie a SUA din Reno. În 13 septembrie a fost ultima dată când Rezerva Federală a livrat băncilor dolari SUA fiat.

În 14 sept. la miezul nopții toate băncile care au dorit să participe la noul sistem monetar global garantat cu aur/active, s-au reorganizat din vechiul sistem fiat în noul sistem al Republicii Restaurate.

JFK Jr: ,,Problema plătitorului a fost deja rezolvată în mod surprinzător. Firele încă pot fi făcute în vechiul mod Swift până când totul se mută în QFS. Am terminat aproape complet fuziunea cu vechiul Swift System al cabalei. Se va încheia în octombrie. Transferurile de bani și fiecare tranzacție bancară vor fi prin noul QPI și nu prin Swift în octombrie. Putem folosi în continuare vechile sisteme până în octombrie și atunci sunt sigur că se vor întâmpla o mulțime de scenarii financiare și bancare bune și rele.”

Din 19 septembrie, noile bilete de trezorerie americane garantate cu aur/activ au fost livrate tuturor băncilor de nivel 1,2.

Potrivit lui Simon Parkes, începând de luni-marți 19, 20 septembrie, băncile ar putea fi închise pentru 2-10 zile (durata în funcție de opoziția Cabalei), cu conturile înghețate și fără plăți online.

Pe joi 15 septembrie EF Hutton, un prieten al lui Charlie Ward, (șeful QFS Task Force) a spus: „Totul (problemele) cu Paymasters era un steag fals așteptat, care ne face să distrugem complet Cabala. Așa că de la „Moartea” Reginei și alți pași precum ieri (cu Paymasters) necesari pentru tranziția în noul QFS/ DITIGAL/ NESARA/ GESARA au loc toți în octombrie.”

Simon Parkes: „Băncile s-ar putea să se închidă de îndată weekendul acesta. Conturile vor fi înghețate și nu vor fi plăți online. Acesta a fost evenimentul programat pentru 24 septembrie. Pentagonul spune să scoți bani acum. Închiderea acestor bănci va dura între 2-10 zile. Amploarea acesteia va depinde de opoziția din partea cealaltă.”- https://ho1.us/2022/09/simon-parkes-rv-gcr-intel-update-9-16-22/

Informații din diverse surse au indicat că un eveniment masiv de extincție și/sau o criză financiară globală poate avea loc în 24 septembrie, care a fost și Ziua Numerologiei 666. Băncile se pot închide timp de până la zece zile. Bruce: ,,Așteptăm anunțuri pe NESARA/GESARA în jurul datei de 24, 25 septembrie.”- https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=207725

Guardians US Space Force Military Intelligence Agency și Alianța au preluat puterea militară de la Deep State (toți sateliții, rețelele de comunicații, serverele bancare, date și tranzacțiile financiare) și au dat operațiunile înapoi armatei și generalilor populari din Marea Britanie.

Armata Pălăriilor Albe din Marea Britanie îl are acum pe regele Charles al III-lea sub control militar. Este de așteptat ca regele Charles să fie un eșec (planificat) și să prăbușească Comitetul de 300 care conduce guvernele lumii occidentale și companiile Fortune 500. Elitele care participă la înmormântare vor fi informate cu privire la evenimentele viitoare, care includ prăbușirea guvernelor și a sistemelor bancare, ceea ce va duce la reducerea datoriilor pentru oameni.

Colapsul financiar global este iminent. Fiți pregătiți!

5 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s