Deep Stateri ce se îndreptau spre Guam, aruncați peste bord pentru că au incitat la insurecție   

  Doi prizonieri Deep State aflati la bordul distrugătoarelor din clasa Arleigh Burke, care se îndreptau spre Guam, au fost aruncați peste bord pentru că au incitat la o insurecție, unul prefăcându-se că s-a îmbolnăvit pentru a scăpa de limitele înghesuite ale unui loc pentru elicoptere pe care Corpul Inginerilor Armatei SUA o transformase în celule de închisoare brute înainte ce nava a părăsit Guantanamo Bay.

După cum s-a raportat anterior, vice-amiral Darse E. Crandall și personalul superior JAG au decis să mute prizonierii de război de mare valoare de la GITMO la Guam, invocând preocupări de securitate și considerând că stația navală din Cuba este vulnerabilă la un atac pe scară largă a Statului Adânc, precum incursiunea care a avut loc în ziua de Crăciun. Două distrugătoare de clasă Arleigh Burke, controlate de White Hats, au transportat echipaje și 65 de condamnați (mai puțini decât am crezut) către Camp Blaz, recent deschis. Totuși, călătoria nu a fost lipsită de incidente.

O sursă JAG a declarat pentru Real Raw News că pe suportul pentru elicopter de pe fiecare navă au fost montate celulele închisorii folosind foi de plexiglas armat care se întindeau de la punte la tavan, formând cabine individuale sigure, fiecare cu o ușă cu lacăt. Un vas găzduia prizonieri bărbați, iar celălalt aveau femei. Ei au mâncat în celule și au fost însoțiți individual la cap – termenul Marinei pentru baie – de câteva ori pe zi.

Cazările au fost spartane, dar umane”, a spus sursa noastră. „Mai mult decât merită.

Pe 28 aprilie, în timp ce navele traversau oceanul cu viteza de flanc, un prizonier identificat acum ca actorul chinez-canadian Simu Liu, cel mai cunoscut pentru rolul lui Shang-Chi în filmul din 2021 din Universul cinematografic Marvel Shang-Chi și Legenda celor zece inele, a început să țipe că un deținut dintr-o celulă alăturată a avut spasme, s-a căcat și s-a prăbușit la podea. Acea persoană era director adjunct al Agenției Centrale de Informații, David Cohen, care, știm acum, a fost arestat în aprilie sub acuzația de trădare pentru că a complotat pentru asasinarea președintelui Donald J. Trump.

Subofițerul șef al navei, înarmați, și doi marinari care purtau doar arme neletale au deschis încuietoarea celulei lui Cohen, în timp ce ceilalți membri ai Deep State închiși i-au criticat zgomotos pentru încălcarea drepturilor omului și pentru că și-au trădat jurământul față de Statele Unite. Între timp, în timp ce Cohen zăcea nemișcat în hainele murdare ale închisorii, Liu a bătut cu pumnii în plexiglas, strigând: „Eliberează-ne”, stârnindu-i pe alți prizonieri să se alăture cererilor sale pentru libertate. Urletele lor nestăpânite au devenit un bocet cacofon care răsuna din pereți.

Securitatea de rezervă a ajuns la celule. Patru U.S. Navy Seals au asigurat zona în timp ce un soldat îl evalua pe Cohen. Militarul îi prelua semnele vitale când Cohen a sărit brusc, punându-se pe corpul militarului sufocându-l și proclamând: „Recuperăm această navă”.

Revolta lui s- sfârșit rapid; un trăgător obișnuit SEAL i-a tras un cartuș în picior, făcându-l pe Cohen să elibereze corpul militarului și să țipe în agonie.

Până atunci, căpitanul navei stabilise Cartierul General – o situație în care o navă a Marinei se află în modul normal de luptă, iar tot echipajul ar trebui să se prezinte la stațiile de luptă atribuite – și le-a poruncit echipelor SEAL să înăbușe revolta prin orice mijloace necesare.

Căpitanului i s-a dat autoritate unilaterală să se ocupe de… probleme”, a spus sursa noastră. „El a amânat pedeapsa la judecata echipei SEAL.”

Se pare că liderul SEAL a arătat spre Cohen, Liu și un prizonier al cărui nume nu a fost dat, spunând că al treilea bărbat va depune mărturie. Aceștia au fost duși la pupa, sub amenințarea armei, unde militarii SEAL i-au împins pe Cohen și pe Liu peste bord.

Spuneți celorlalți ce ați văzut aici”, i-a spus martorului liderul SEAL. „Spune-le dacă se comport bine, vor fi bine. Dacă nu, fiecare celulă va fi liberă când ajungem în Guam.

Sursa noastră a spus că șuruburile masive ale navei probabil l-au tăiat pe Cohen în panglici. Liu se legăna ca o geamandură când a fost văzută ultima oară.

În încheiere, am întrebat sursa noastră ce crimă a comis Liu, o figură relativ obscure de la Hollywood, pentru a justifica o sentință atât de îngrozitoare.

Liu a fost un spion chinez pentru China, care era intrinsec legat de secțiile secrete de poliție chineză din Statele Unite”, a spus el. El a enunțat cuvântul „China”, la fel ca președintele Trump. „Atunci când este necesar, justiția ia multe forme. Fiind al doilea om de top din CIA, Cohen nu avea prea multă inteligență.”

Încercarea banală de evadare a lui Cohen, de altfel, este aproape identică cu cea a unui agent CIA care a fost ucis încercând să fugă din GITMO în martie dându-se bolnav și luând ostatic un medic.

Disperarea generează prostie”, a spus sursa noastră.

    Sursa: https://realrawnews.com/

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s