Forțele Speciale l-au arestat pe comandantul Forței Spațiale pentru trădare   

  Forțele Speciale ale Statelor Unite l-au arestat pe 16 aprilie pe șeful operațiunilor Forțelor Spațiale, Chance Saltzman, sub acuzația de trădare, după ce viceamiralul Darse E. Crandall și generalul Eric M. Smith au semnat un mandat de arestare militar în care susținea că Saltzman a falimentat, în esență, Forțele Spațiale, dând majoritatea din bugetul său anual de 27 de miliarde de dolari pentru Ucraina, a declarat o sursă din biroul generalului Smith pentru Real Raw News.

Saltzman, în vârstă de 54 de ani, avea 30 de ani în serviciu înainte de a fi arestat. În 1991, a absolvit Universitatea din Boston și a fost angajat în Forțele Aeriene ale Statelor Unite. A fost ofițer de carieră de rachete și operațiuni spațiale cu experiență operațională ca ofițer de lansare a rachetelor Minuteman III și ca operator de satelit pentru Oficiul Național de Recunoaștere. Pe 27 iulie 2022, criminalul Joseph R. Biden l-a nominalizat pe Saltzman pentru promovarea la gradul de general și numirea ca al doilea șef al operațiunilor Forțelor Spațiale, înlocuindu-l pe generalul John W. Raymond, pe care președintele Trump îl alesese să conducă filiala în curs de dezvoltare a forțelor armate în decembrie 2019.

Pălăriile Albe au devenit interesate de Saltzman la începutul lunii martie, când Comandamentul Cyber al Armatei SUA a interceptat un apel telefonic între el și coordonatorul Consiliului de Securitate Națională, John Kirby. Kirby i-a cerut lui Saltzman să-i trimită un raport cu privire la dezvoltarea unui „satelit de comunicații” programat să fie finalizat la începutul anului 2024. Saltzman a răspuns că proiectul a întârziat deoarece a „împrumutat” 19,7 miliarde de dolari guvernului Ucrainei, conform instrucțiunilor lui Lloyd Austin.

Ideea a sunat atât de absurd, încât ofițerul care a interceptat apelul a crezut la început că este o glumă, până când Saltzman a spus: „Mi s-a spus că banii vor fi reîncărcați. Și trebuie să fie curând. Nu vreau să ajung de partea greșită a unei anchete a Congresului.” Kirby l-a asigurat că, deoarece cea mai mare parte a proiectelor Forțelor Spațiale au fost clasificate chiar și de Congres, ar putea supraviețui unei serii de anchete rostind doar două cuvinte: „Asta este clasificat”.

Sper că ai dreptate”, i-a spus Saltzman lui Kirby. „Mi s-a promis protecție.”

Conversația a determinat ca Pălăriile Albe să investigheze în continuare, a spus sursa noastră, mai ales că Deep Stateri precum Bridget Brink fuseseră deja arestați, judecați, condamnați și executați pentru aceeași crimă. Mai recent, Pălăriile Albe au reținut-o pe directorul OMB, Shalanda Young, care se va confrunta cu un tribunal pe 27 aprilie, pentru că a transferat ilicit miliarde de dolari americani către Ministerul Apărării ucrainean.

Viceamiralul Crandall, a spus sursa noastră, dorea dovezi solide – documentație – care să suplimenteze mărturisirea telefonică a lui Saltzman și, dacă ar exista o astfel de dovadă, Pălăriile Albe credeau că va fi găsită la baza Forțelor Spațiale Peterson din Colorado Springs, unde Saltzman își petrecea cea mai mare parte a timpului. Pe 2 aprilie, Cyber Command a făcut încercări zadarnice de a accesa rețeaua Peterson SFB; nu au putut să pătrundă sau să ocolească sistemul de securitate al rețelei.

Că cei mai buni oameni ai noștri nu puteau pirata în sine era suspect”, a spus sursa noastră. „Deep State are un obicei prostesc de a lăsa urme pe hârtie. Dacă 20 de miliarde de dolari dispar, există o înregistrare undeva, fie pe un hard disk, pe un card SD, fie pe hârtie bună de modă veche. Avem aliați la bazele Forțelor Spațiale. Când președintele Trump a creat-o, l-am populat cu pălării albe. Cu toate acestea, cumva, tipul lui Biden a reușit să rămână nedetectat. Generalul Smith a riscat să le ceară presupușilor aliați de la Peterson să caute dovezi. A fost un risc pentru că nu știm niciodată cine și-ar fi putut schimba loialitatea – se întâmplă tot timpul. Nu pot spune pe cine a întrebat, dar era un ofițer într-o poziție de conducere superioară.”

Pe 10 aprilie, biroul generalului Smith a primit informații financiare care arătau că Saltzman a autorizat transferul a 19,7 miliarde de dolari către o legătură de contractori din apărare din SUA – în principal Raytheon și Lockheed Martin – cu prezență în Ucraina. Investigațiile ulterioare au dezvăluit că acele companii au înaintat apoi fondurile către Ukroboronprom, o asociație de stat a marilor conglomerate de apărare din Ucraina. Regimul criminal Biden nu a făcut nicio mențiune publică despre Forța Spațială care a acordat 20 de miliarde de dolari Ucrainei.

Gen. Smith a împărtășit constatările cu Adm. Crandall și au decis că au dovezi mai mult decât suficiente pentru a face o arestare”, a spus sursa noastră.

Pe 12 aprilie, generalul Smith și Consiliul Pălăriilor Albe s-au întâlnit pentru a discuta un plan de acțiune. Subiectele au inclus modul în care Deep State ar răspunde la dispariția lui Saltzman. Colonelul J.D. Keirsey, comandantul Regimentului 75 Ranger, a opinat că o arestare de mare profil ar determina probabil Statul Adânc să lanseze o lovitură de represalii asupra bunurilor Pălăriilor Albe. În urma unui scurt discurs, ei au convenit în unanimitate că Saltzman trebuie să răspundă pentru trădarea sa, iar comandantul grupului al 5-lea Forțe Speciale, col. Brent Lindemen, și-a oferit voluntar oamenii să-l aresteze pe „nenorocitul trădător”.

O zi mai târziu, Forțele Speciale au sosit în Colorado Springs, l-au localizat pe Saltzman și au început să-l urmărească atunci când era în afara postului, învățându-i mișcările și rutinele și așteptând o oportunitate de a-l izola și aresta fără a crea un spectacol public. Saltzman s-a mișcat fără griji, cu nonșalanță, fără nicio idee că forțele de luptă de elită ale Americii îl au în vizor, urmărindu-l câteva zile înainte să apară oportunitatea perfectă de a-l prinde.

Pe 16 aprilie, ei au văzut vehiculul lui Saltzman trăgând într-o parcare de motel. Au bănuit că era acolo pentru a vizita o tânără care nu era soția lui și care fusese în mașina lui Saltzman în nopțile precedente. Părea confuz când o jumătate de duzină de forțe speciale cu armele scoase s-au apropiat de el.

El a crezut că sunt acolo pentru a-l aresta pentru adulter, conform articolului 134 din Codul uniform de justiție militară. Și când i s-a spus că adevăratul motiv a fost trădarea și că va fi trimis în Guantanamo Bay, el a spus ceva de genul „Președintele Biden nu va suporta asta” și s-a certat cu Forțele Speciale. Saltzman este o rușine pentru uniformă. Se va confrunta cu un tribunal militar”, a spus sursa noastră.

    Sursa: https://realrawnews.com/

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s