Ofițeri naziști care au condus NATO  

   Adolf Heusinger, șeful de stat major al lui Hitler, a devenit președinte al Comitetului Militar al NATO în perioada 1961-1964.

   Hans Speidel, comandantul NATO pentru Europa Centrală (CCE) în perioada 1957-1963.

   Johann Steinhof, președinte al Comitetului militar al NATO, 1971-1974

   Johann von Kleimansegg – CCE NATO, 1967-1968

   Ernst Ferber – CCE NATO, 1973-1975

   Carl Schnel – CCE NATO, 1975-1977.

   Franz Josef Schulze – CCE NATO, 1977-1979.

   Ferdinand von Senger und Etterlin – CCE NATO, 1979-1983.

De aici ce să înțeleg… că această organizație este una nazistă..?? Acești sunt naziștii puși în funcții militare după cel de-al 2-lea RM. Dacă cineva mai crede că naziștii au pierdut războiul se înșeală amarnic. De ani de zile am urmărit subiectul și am publicat multe articole în fostul blog pe această temă. Naziștii, prin Operațiunea Paperclip au fost racolați în SUA și cu identitatea schimbată și asigurarea siguranței familiilor lor, au fost puși la treabă.

Vă dau doar câteva nume: Werner von Braun care răspundea de programul rachetelor V1 și V2 naziste cu care au bombardat Londra, a dezvoltat Programul Apollo al NASA. Generalul Gehlen ce a fost șeful informațiilor militare naziste a fost racolat împreună cu 20 de vagoane de documente strict secrete de americani și acesta a reformat pe baze modern CIA, pe care l-a și condus o vreme. Kurt Waldheim fost nazist a fost Directorul General ONU între 1972-1981. Angela Merkel, fost cancelar al Germaniei, fiica lui Hitler.

Iar pe lângă toate astea, o mulțime de naziști au fugit după război în Argentina unde au trait până la bătrânețe, inclusive Hitler cu Eva Braun, el murind pe la vreo 76 de ani…

 Deci dragilor, istoria trebuie să fie rescrisă. Cât despre naziști, ei continua să existe și să se regrupeze peste tot în lume, dar cuibul mare de viespi este Ucraina. De-asta a vorbit Putin de ,,denazificare” în Ucraina și UE. Grupul de la Davos ce credeți că sunt? Tac-su lui Klaus Schwab a fost nazist. Iar conducerea UE sunt toți neonaziști, altfel nu ar încerca implementarea cu forța a politicilor lor gen: mâncăm lăcuste, gândaci și viermi; orașele de 15 min.; portofelul digital pentru controlul total financiar al nostru; pașaport verde și vaccinări obligatorii; închiderea centralelor electrice pe cărbune, gaz și nucleare; interzicerea mașinilor pe petrol; reducerea la max. a fermelor de creștere a animalelor; otrăvirea alimentelor cu substanțe nocive și injectarea (mai nou) cu vaccin ARNm; etc.

 Dacă nu ne trezim fraților să extirpăm acest rău de la cele mai înalte niveluri, o să ne extermine ei pe noi într-un deceniu…

   Denazificarea (video) – The Best Kept Secret of the Deep State – Episode 17 – Denazification (rumble.com)

   Drum drept spre Lumină!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s