Tunelul de 1500 de mile de la Vatican la Ierusalim – mai mult aur decât vă puteți imagina găsit în tunel 

  Pornind de la Vatican pe sub pământ, există un tunel care merge aproape în linie directă spre Ierusalim. Lungimea tunelului a fost de aproximativ 1.500 de mile, așa că trece atât pe sub pământ, cât și pe sub apă. Pornind de la Vatican, pe primele 150 de mile (241 km) s-a găsit o cantitate imensă de aur stivuită pe 13 niveluri. Au fost necesare 650 de avioane pentru a transporta tot aurul care a fost scos din tunel către Fort Knox.

 Era mai mult aur decât vă puteți imagina, găsit în tunelul de sub Vatican. Distanța reală de zbor direct este de 1.432,90 mile (2.306,03 km). Puteți întreba… dar cum l-au construit… și cât a durat?

Odată cu această cantitate masivă de aur s-au găsit multe cărți sau manuscrise. S-a spus că aceste cărți antice au fost furate din Biblie! Eu doar raportez ceea ce i-a fost transmis lui Charlie Ward cu privire la constatările din Vatican.

Acesta a fost momentul în care Alianța și Armata distrugeau cele 13 familii genealogice și Vaticanul. În această perioadă au găsit tunelurile subterane, aurul și sulurile/cărțile, etc. Era absolut necesar ca ei să mențină atenția lumii asupra „virusului”, care le-a permis să curețe tunelul și alte lucrări necesare care trebuiau făcute.

Duhul lui Dumnezeu spune: „Există o săpătură, o descoperire arheologică care vine într-o boltă subterană, care va fi atât de cataclismică încât va zgudui lumea creștină. Răspunsul se află între Ierusalim și Vatican.” Mark TaylorCuvânt profetic 1-25-2018 (FYI)  

Au fost necesare 650 de avioane pentru a duce tot aurul care a fost scos din tunelul care ducea la Ierusalim. Vă rugăm să rețineți că, atunci când au mers la Palatul Buckingham, au găsit cantități similare… uriașe de aur, depozitate pentru cei bogați, fiind furate de la săraci.

      Totul a fost dus la Fort Knox pentru a fi păstrat în siguranță   

Există mai mult decât suficient aur în lume pentru a susține toate monedele lumii pe o bază unu la unu și suficient pentru a răspunde tuturor nevoilor din întreaga lume. Ne mutăm într-o lume diferită, posibilă doar prin îndepărtarea completă a maleficei Cabale care s-a ocupat să ne jefuiască orbi, secole de-a rândul în toate felurile posibile.

     Se ridică atât de multe întrebări, nu-i așa?

Dragostea de bani este rădăcina tuturor relelor”, citează Biblia în Timotei 6:10. Vă rugăm să observați că este „dragostea de bani”… nu banii în sine, care sunt rădăcina tuturor relelor. Să iubești banii și să fii mereu lacom de mai mulți bani, ceea ce aduce cu sine putere, care duce în cele din urmă la controlul total asupra celorlalți.

Oferă aceasta o imagine completă asupra a ceea ce a lucrat Noua Ordine Mondială de-a lungul timpului?

Deci a fost mai mult aur decât vă puteți imagina găsit în tunelul care lega Vaticanul de Ierusalim. Cum a ajuns acolo? Cine l-a pus acolo? În câte mii de ani a continuat să fie stocat? Vom sti vreodată?

    Video: https://rumble.com/vhzp0p-there-was-more-gold-than-you-can-imagine-found-in-the-tunnel-under-the-vati.html

  Orașe și baze subterane pe întreaga planetă : https://rumble.com/vgzgl9-underground-military-bases-bunkers-and-tunnels-under-the-usa.html

 Acest aur împreună cu aurul Bătrânilor chinezi va sta la baza noului system financiar quantic care va aduce bunăstare pe întreaga planetă.

     Sursa:  https://amg-news.com/

13 comentarii

  • De ce nu poate fi adevărată? Aurul există și a existat din totdeauna, aceste puteri malefice l-au furat și l-au stocat , contrar nevoii de a circula pentru buna stare a tuturor oamenilor ! Sincer , cred în GESARA- NESARA și vreau instaurarea ei !

   Apreciat de 1 persoană

 1. NU înțeleg de ce țineau aurul acolo, în tunel,… și cum de nu l-au luat stăpânii lor, reptilienii, orionienii, sau păianjenii andromedani.

  Apreciază

   • Te referi la reptilieni ? Aurul este un metal utilizat pe scara larga in tehnologii avansate, inclusiv in fabricarea de dispozitive antigravitatie, in dispozitive energetice compatibile cu adn-ul fiintelor superioare

    Apreciază

 2. Marius daca la BRICS te referi tocmai am aflat ca acesta este extensia Rothschild&City of London! Ideea de BRICS a fost creata in 2001 de Goldman Sachs .Sa fie oare aceeasi marie dar cu alta palarie???

  Apreciază

  • Nu este Rothschild, acest BRICS este contraponderea actualului sistem și se bazează pe moneda bazată pe metale prețioase. În prezent au aderat 120 de state din Asia și Africa. SUA si UE sunt tot mai izolate, . Acestea au renunțat la tranzacțiile cu euro sau USD. În curând vom vedea colapsul lumii occidentale. Black Rock una dintre cele mai mari firme de tranzacționare a milionarilor tocmai a anunțat falimentul. Deci…….

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s