Trump se ridică împotriva Statului Profund   

   Președintele Donald J. Trump l-a sfidat marți pe judecătorul liberal care a încercat să-i încalce dreptul la libertatea de exprimare conform Primului amendament, fără să emită un ordin oficial, avertizându-l pe președinte să-și frâneze retorica nefiltrată. Un Trump asediat, dar rezistent, împotriva sfaturilor aliaților militari, s-a aventurat pe un teritoriu ostil marți după-amiază, unde a pledat nevinovat pentru o mulțime de acuzații fabricate, nefondate, menite să submineze revenirea sa oficială la putere în 2024.

La întoarcerea la Mar-a-Lago, președintele Trump a ținut un discurs înflăcărat cerând urmărirea penală a criminalului D.A. Alvin Bragg, făcând aluzie la legăturile financiare dintre judecătorul Juan Merchan și campania Biden-Harris. El le-a reamintit patrioților că Departamentul de Justiție înarmat al regimului a încălcat dreptul său conform celui de-al 4-lea amendament de a fi liber de percheziții și confiscări nerezonabile, atunci când agenții FBI au asaltat ilegal Mar-a-Lago în august anul trecut. Trump părea întinerit în timp ce se adresa susținătorilor săi înfocați; a lămurit că nu poate fi controlat sau redus la tăcere.

Deși nu I s-a întâmplat nimic rău lui Trump la New York, generalii Smith și Berger au simțit că incursiunea sa în Manhattan-ul controlat de Deep State este un risc inutil. Când Smith nu a reușit să-l descurajeze pe Trump, el a insistat să înlocuiască doi agenți ai serviciilor secrete cu forțe speciale sub acoperire ale SUA, în cazul în care situația ar ieși de sub control.

Există agenți buni cu adevărat preocupați de siguranța președintelui, dar agenția face parte din DHS, care este condusă de Deep Stater-ul Alejandro N. Mayorkas. El este rău și nu se poate avea încredere. Forțele Speciale l-au însoțit pe Trump din momentul în care a părăsit Trump Towers până când a ajuns la Mar-a-Lago aseară”, a spus sursa noastră.

Forțele speciale, a adăugat el, au ordine să-l protejeze pe președintele Trump „prin toate mijloacele necesare” și să-l însoțească în toate călătoriile către și de la Mar-a-Lago. El a spus că securitatea sporită este vitală, deoarece Comandamentul cibernetic al armatei americane a monitorizat discuțiile din Deep State care cer asasinarea lui Trump, inclusiv amenințările împotriva fiului cel mic al lui Trump, Barron. Cele mai multe amenințări au venit din birourile democraților de rang înalt precum Chuck Schumer, Dick Durban și Debbie Stabenow, în timp ce intimidările mai puțin credibile au venit din partea unor aspiranți plângăcioși precum Alexandria Ocasio Cortez și Cori Bush, pioni care căutau să-și ridice statutul în eșalonul statului adânc. Acești pioni, a spus sursa noastră, toți au o miză în decesul lui Trump.

Au fost 15 atentate la viața lui Trump. Alte câteva au fost dejucate în fazele de planificare. Nu l-au putut ucide, așa că încearcă să-l închidă. Vor eșua din nou”, a spus sursa noastră.

Regimul criminal Biden și biroul procurorului din Manhattan sunt indisolubil legate, unite de o ură vitrială față de președintele Trump și misiunea sa de a epura guvernul federal.

Deep State crede că are motive întemeiate să-l dorească pe Trump ieșit din imagine. Am ucis mulți dintre oamenii lor și ei vor să răzbune acele pierderi. Fără îndoială, ei dau vina pe președintele Trump. Siguranța lui este preocuparea noastră numărul unu și avem oameni buni, curajoși, dispuși să-și sacrifice viața pentru a o proteja pe a lui”, a spus sursa noastră.

    Sursa: https://realrawnews.com/

2 comentarii

  1. Președintele Donald Trump a fost învinuit cu 34 capete de acuzare că ar fi dat bani din campania electorală actriței de filme porno Stormy Daniels pentru a nu dezvălui relația lor. În cel mai rău caz pentru Trump, dacă va fi găsit vinovat, va primi 4 ani de închisoare pe care îi poate face cu suspendare. Deci totul este praf în ochi, doar, doar să mai scadă Trump în sondaje. Următoarea înfățișare în proces va fi undeva în decembrie 2023, deci nici o șansă să se termine până la alegeri. Asta este tactica mafiei kazare, că și în România, când apare un patriot trimite pe el DNA-ul.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s