Capcana ocultă a transumanismului A.I. și calea de ieșire (partea 1)

     Introducere

Îmi amintesc zilele din anii ’90, când nimeni nu avea telefon mobil. Aveam 20 de ani pe atunci. Atunci când erai în vacanță sau pur și simplu erai în oraș, făceai cumpărături sau ieșeai cu prietenii, nimeni nu putea da de tine și nici cei cu care ieșeai nu se lăsau distrași de un dispozitiv în buzunar. Poate, în cel mai bun caz, aveai un mesaj pe robotul telefonic fix când ajungeai acasă, dar asta era tot.

Mergi mai departe cu 30 de ani, iar majoritatea oamenilor nu mai pot trăi fără smartphone-ul lor, și nu doar din motive practice și/sau de afaceri, ci mai ales pentru că sunt dependenți de doza de dopamină pe care o primesc atunci când verifică e-mailurile, mesajele, rețelele de socializare, postează fotografii, joacă jocuri sau pur și simplu navighează pe internet. Internetul de mare viteză a erodat, de asemenea, capacitatea de atenție, de concentrare și de focalizare a majorității oamenilor [cu scopul de a abrutiza masele].

Dacă sunteți unul dintre acești oameni, cel mai probabil veți avea probleme în a termina de citit acest articol.

Trăim în era digitală a informației. Inteligența artificială (I.A.) a preluat deja multe sarcini, iar rolul său în viața noastră nu face decât să crească exponențial, pe măsură ce ne îndreptăm spre o eră a transumanismului, cu încercarea sa de a îmbina omul cu mașina. Intenția mea prin acest articol nu este de a „pune pe jar” pe nimeni și nici de a proiecta o frecvență de teamă doom&gloom în viitor. Intenția mea este de a oferi o verificare sobră a realității în ceea ce privește potențialele pericole ale transumanismului/ I.A. (pentru cei care au ochi pentru a vedea și urechi pentru a auzi). Sper că, prin această conștientizare, putem deveni mai conștienți.

În loc să fim „cuceriți” de I.A. prin programarea noastră inconștientă, prin propriile noastre răni și puncte moarte, speranța mea este că puteți folosi aceste informații ca inspirație și catalizator pentru a vă aprofunda munca interioară, conexiunea cu Divinul și pentru a îmbrățișa fricțiunea și lupta de a vă ridica ca războinici spirituali care ați venit aici pentru a fi în timpul acestui Timp de Tranziție, maximizându-vă potențialul sufletului vostru în Procesul de Trezire. Inteligența Artificială / Transumanismul este un subiect foarte vast. Ați putea scrie o serie de cărți despre pericolele și beneficiile sale, în funcție de orice unghi din care îl abordați.

 Pentru a fi clar, nici eu nu văd acest subiect în alb sau negru. Nu sunt anti-tehnologie; acest articol nu se referă la respingerea tehnologiei, ci doar la retragerea în natură și la a trăi așa cum făceau strămoșii noștri. Nu sunt interesat să retrăiesc un trecut arhaic. Îmbrățișez atracția viitorului în această aventură continuă a conștiinței.

Mă bucur de tehnologie și de utilizarea ei conștientă și, de asemenea, nu mă opun complet inteligenței artificiale. Dar sunt, de asemenea, în favoarea evoluției organice a sufletului și a activării „tehnologiei mele interioare” [activarea ADN-ului] prin intermediul Marii Lucrări pentru a-mi spiritualiza Ființa și nu pentru a lăsa tehnologia exterioară să mă „folosească” în schimb. De fapt, este inevitabil: Inteligența artificială, metaversul și VR (Virtual Reality) vor schimba omenirea în următorii 20 de ani în moduri pentru care majoritatea oamenilor nu sunt pregătiți. Nimic nu o poate opri, de asemenea, deoarece este deja în curs de desfășurare.

      Capcana conștiinței, recoltarea de suflete și răpirea de corpuri

Tehnologia are multe beneficii și aspecte pozitive – dacă este folosită cu conștiința potrivită. Cu toate acestea, orice persoană cu bun simț, o conștiință mai profundă, în special cea care nu este un ateu materialist, poate vedea pericolele imense ale agendei I.A. și transumanismului. Dintr-o perspectivă spirituală ocultă, această agendă ar putea prinde și mai mult în capcană omenirea și diminua sufletul și spiritul uman.

   Lisa Renee a rezumat bine (scris în 2015): „Transumanismul este o mișcare internațională, culturală și intelectuală cu scopul final de a transforma în mod fundamental condiția umană, prin punerea la dispoziție a unor tehnologii care să sporească considerabil capacitățile intelectuale, fizice și psihologice ale omului. Mulți transhumaniști cred în compatibilitatea dintre mintea umană și hardware-ul calculatoarelor, cu implicația că conștiința umană poate fi transferată pe medii alternative, cunoscută sub numele de „mind uploading„.

Deoarece Știința Sufletului și funcțiile de conștiință ale corpurilor spirituale, nu au fost încă descoperite de oamenii de știință, acest lucru are consecințe potențial extrem de distructive pentru conștiința umană și pentru funcțiile electromagnetice ale Corpului de Lumină. Transumanismul este o școală de gândire care încearcă să ne ghideze spre o condiție postumană. În esență, este vorba despre crearea de hibrizi inteligenți în mod artificial sau cyborgi care să înlocuiască conștiința spirituală organică a oamenilor.

 Unele dintre îmbunătățirile biologice propuse folosesc o combinație de tehnologii precum ingineria genetică, psihofarmacologia, terapiile de prelungire a vieții, interfețele neuronale, cartografierea creierului, computerele purtabile sau implantate și antrenarea tehnicilor cognitive. Cele mai multe dintre aceste opțiuni sunt concepute pentru a deconecta sufletul uman de corpul uman și pentru a pregăti corpul pentru a fi folosit ca un înveliș pentru o nouă gazdă. Practic, aceasta integrează hibridizarea tehnologică și farmaceutică pentru a deteriora ADN-ul uman, ca pregătire pentru răpirea corpului. [Notă: Acum putem vedea adevăratul scop al vaccinului COVID RNAm ].

Baza fundamentală a conceptului de transumanism este I.A. descărcată în mintea umană științifică de către extratereștrii negativi și forțele satanice, în încercarea lor de a supraviețui și de a obține nemurirea prin deturnarea conștiinței umane și, în cele din urmă, prin posedarea corpului uman gazdă. Ei nu au corpuri din carne și oase și râvnesc la ale noastre.

Transumanismul pune accentul pe perspectiva evoluționistă, dar ignoră complet funcția electromagnetică a ADN-ului uman și realitatea conștiinței sufletului-spirit uman multidimensional. Ei pretind că vor să oprească suferința umană, dar nu au nicio idee despre mașinăria extraterestră și implanturile de control al minții folosite pentru a întemnița conștiința umană. Ei nu știu nimic despre viața de după moarte, despre ce se întâmplă în timpul morții corpului sau chiar despre cum funcționează cu adevărat corpul uman sau Universul, dar vor să controleze fiecare aspect al corpului uman cu ajutorul tehnologiei artificiale.

Un obiectiv principal al multor transhumaniști este de a convinge publicul că îmbrățișarea tehnologiei și a științei radicale este în interesul speciei umane. Cu religiile extraterestre ale falsului Dumnezeu folosite pentru a răspândi retorica fricii și a supunerii fără minte, pe de o parte, și cu știința în primul rând atee folosită pentru a lua în derâdere tot ceea ce este religios, fără nicio înțelegere a adevăratei înțelegeri spirituale, pe de altă parte, ei au bazele acoperite. Grupurile de conștiință și spirituale sunt rapid etichetate de oamenii de știință drept teoreticieni ai conspirației pentru a ne intimida, discredita și închide gura. Căutarea nemuririi biologice este ridicolă atunci când se experimentează capacitatea conștiinței multidimensionale umane. După ce corpul uman expiră, dacă conștiința nedezvoltată și neîncarnată este fuzionată și asimilată în inteligența artificială, rămășițele acelui suflet uman nu vor mai avea un corp uman în care să se încarneze. Prin urmare, acea persoană își va pierde legătura cu biologia spirituală organică și va înceta să mai fie umană. Transumanismul este o capcană a conștiinței.

 Archonii și multe dintre aceste grupuri negative sunt în mod inerent paraziți care au nevoie de forța vitală umană și trebuie să se hrănească cu energia conștiinței pentru a supraviețui. Mișcarea transumanismului este un alt nivel al agendei satanice NAA (Negative Alien Agenda) de a obține controlul total asupra rețelelor biologice-neurologice și cerebrale ale ființelor umane, controlând astfel conștiința colectivă umană.

Controlul minții se referă la controlul complet asupra sistemului neurologic central și la controlul tuturor impulsurilor care se trag în centrii cerebrali. Odată ce tehnologia sau o entitate deține controlul asupra sistemului neurologic și a creierului uman, acestea pătrund cu ușurință în suflet și sifonează energia conștiinței. Dacă reușesc să comercializeze transumanismul ca fiind următoarea tendință sexy, făcută atractivă prin promisiuni de nemurire umană și puteri supraomenești, deschid larg ușa pentru posedarea prin forță satanică a corpurilor umane hibridizate tehnologic. Acestor entități întunecate li s-a refuzat accesul în tărâmuri dimensionale superioare și cred că, dacă posedă corpuri umane, pot călări conștiința umană ca un autostopist galactic.

Marea înșelăciune a transumanismului este promovată pe scară largă ca și cum oamenii ar avea control asupra propriei evoluții, când ceea ce fac de fapt este să-și vândă sufletul și să piardă accesul la conștiința umană organică.

Să nu uităm că miliarde de oameni au luat vaccinul COVID RNAm, despre care știm deja că modifică ADN-ul și are efecte grav dăunătoare asupra sufletului, spiritului și vieții după moarte. Efectele sale secundare depășesc cu mult efectele nocive asupra corpului fizic. Psy-Op-ul vaccinului COVID a pus bazele agendei transumanismului, a răpirii de suflete și a depopulării, așa cum a subliniat Lisa mai sus, prin „integrarea hibridizării tehnologice și farmaceutice pentru a deteriora ADN-ul uman, ca pregătire pentru răpirea corpului„.

Am scris un articol aprofundat despre acest subiect și despre consecințele metafizice ale injecției COVID, bazat pe lucrarea lui Thomas Mayer. L-aș considera lectură obligatorie în lumina agendei transumanismului: ,,Vaccinurile COVID – Consecințe asupra sufletului, spiritului și vieții după moarte”.

Thomas Mayer a identificat în cercetările sale spiritele transumanismului soratic, care sunt „un grup special de ființe soratice numite spirite ale transumanismului, deoarece par să inspire transumanismul. Acestea sunt esențiale pentru înțelegerea lui Covid19 și a vaccinurilor. Deoarece aceste ființe sunt asociate cu cele mai înalte puteri adversative, se poate presupune că toate procesele care emană de la ele sunt extrem de dăunătoare pentru oameni„.

      Tentația I.A. și a frumuseții artificiale

Aspectele negative ale I.A. și ale transumanismului se strecoară în viețile noastre prin intermediul tendințelor culturale și sociale, atât prin tentație, cât și prin înșelăciune. De exemplu, recent, s-a făcut mare vâlvă în legătură cu aplicația Lensa AI App. Mi s-a părut bizar să fiu martor la cât de mulți oameni au sărit brusc și mecanic pe trendul avatarurilor A.I. și au înlocuit poza lor de profil din viața reală de pe rețelele sociale cu o poză nouă, strălucitoare, generată de A.I.. Am văzut cum chiar și oamenii care au tendința de a se opune Marii Resetări / Transumanismului / preluării I.A. au mușcat momeala.

Poți vedea tentația și programarea psihică ocultă inconștientă din spatele acestor fotografii AI și unde ar putea duce? Acesta este doar începutul. Sigur, este „distractiv” să vezi o versiune A.I. a ta, dar acesta este modul în care, încet și sigur, umanitatea poate fi condiționată și programată [sub pretextul „distracției”] să se identifice mai mult cu o versiune artificială falsă și „virtuală” a ei înșiși, cu prețul umanității, sufletului și frumuseții naturale.

În curând, oamenii nu vor mai interacționa cu sinele lor real față în față, ci vor fi mai obișnuiți și se vor simți mai confortabil să interacționeze din avataruri false în avataruri false. Pe măsură ce umanitatea devine din ce în ce mai dezîncarnată, această stare colectivă de disociere este „punctul de intrare” perfect pentru ca alte forțe să intre. Văd că se desfășoară cu metaversul și cu preluarea VR (Realitatea Virtuală) în următoarele două decenii, mai ales atunci când Pluto se mută în Vărsător. Este foarte tentant, mai ales pentru persoanele nesigure care rulează programe inconștiente de tipul „nu sunt suficient de bun” sau „nu sunt suficient de drăguț/sexy”, să dorească să vadă o versiune „îmbunătățită” a IA a lor. Aceste versiuni simulate de IA ale lor pot să se potrivească cu ușurință cu sinele lor cel mai „idealizat”. De asemenea, se poate referi la ocolirea spirituală, unde cineva își creează o nouă „identitate și imagine spirituală” pentru a evita confruntarea cu anumite probleme psihologice.

Am văzut unii oameni susțin și raționalizează că aceste versiuni ale lor în I.A. îi ajută să mediteze asupra modului în care ar arăta sinele lor înălțat sau superior în „5D”. Această justificare este un bun exemplu al modului în care ego-ul [rănit] poate deturna cu ușurință conceptele spirituale pentru inflația sa. Tehnologia I.A. poate începe cu ușurință să vă folosească și să vă programeze fără ca voi să fiți conștienți de acest lucru, mai ales atunci când începe să distorsioneze modul în care vă vedeți pe voi înșivă și pe ceilalți, etichetându-se în traumele voastre, dorințele naturii inferioare, vanitatea și nesiguranța. Așa cum a subliniat Lisa Renee în citatul de mai sus, există multe aspecte oculte [ascunse] ale I.A. care trebuie luate în considerare în lumina tabloului general și a programului de recoltare a sufletului. Subiectul IA-Transumanism este, de asemenea, unul despre care scriu de mulți ani în lumina evoluției conștiinței și a „divizării umanității”, deoarece nu toată lumea este aici pentru a se „trezi” în timpul acestui ciclu. Mai multe aici: „Scindarea cronologie-realitate, vibrația frecvenței și forțele ascunse ale vieții„.

De fapt, traumele nevindecate sunt cel mai ușor punct de intrare pentru preluarea IA/Transumanismului, deoarece o stare de disociere/decorporare poate facilita dislocarea sufletului din corp și pregătirea corpului uman pentru a deveni un recipient de încarnare pentru ca entitățile oculte și forțele hiperdimensionale să preia controlul. Războiul este *prin* noi.

Morcovul de aur care atârnă, de care sunt tentați cei mai mulți oameni, este dorința lor de „frumusețe” fizică superficială și obsesia de a avea un chip și un corp „perfecte” – ceea ce este ceva ce aceste tehnologii ne pot oferi cu ușurință. Văd deja următorul val de probleme legate de imaginea corporală și dismorfopatie care ar putea rezulta din acest lucru, deoarece tot mai mulți oameni sunt deja dispuși să își mutileze corpurile cu operații estetice, botox și materiale de umplutură pentru a arăta ca în pozele lor photoshopate/foarte filtrate. În continuare, aceștia ar putea cere chirurgului sau injectorului lor de botox să îi ajute să arate mai mult ca versiunea A.I. a lor.

„Perfecțiunea” pe care o caută este programată în ele pe baza standardelor de frumusețe popularizate de imagini tot mai sintetice și computerizate, împreună cu ceea ce societatea și toți influencerii celebrităților [care probabil și-au vândut sufletele cu mult timp în urmă] le spun ce este în prezent „fierbinte” și „sexy”. Nu se bazează pe niciun standard de frumusețe naturală dată de Dumnezeu. Ideea noastră de frumusețe a devenit deja mai artificială.

    Epidemia de operații estetice, botox și materiale de umplutură

Ca urmare, asistăm la o epidemie de injecții cu botox și filler pentru buze. Femeile în vârstă de 20 de ani și chiar mai tinere apelează acum la botox și filler, urmărind standardul de frumusețe „ideal” pe care îl văd popularizat de influencerii lor favoriți de pe rețelele de socializare. Nimeni nu pare să scoată în evidență acest elefant din sufragerie, poate pentru că a devenit atât de normalizat încât suntem deja obișnuiți să îl vedem peste tot. Oamenii par să fi uitat cum să îmbătrânească cu grație. Un efect secundar al faptului de a fi deconectat de sufletul și Esența ta este că poți deveni mai ușor condiționat de „cultură” să te comporți ca un automat programat, făcând mecanic ceea ce cult-ură și societatea te condiționează să faci.

 Operațiile și injecțiile cosmetice se bazează cel mai adesea pe reacții traumatice inconștiente, deoarece încercăm să ne integrăm într-o lume în care patologiile au devenit normale. „Editarea” feței noastre poate fi folosită ca o mască pentru nesiguranță sau poate fi doar o strategie de împerechere pentru a obține mai multă atenție din partea celorlalți. Este trist și deranjant să asistăm la acest tip de programare mentală MK-Ultra care se întâmplă la scară largă. Cred că distorsionarea frumuseții naturale date de Dumnezeu va pune bazele condițiilor pentru preluarea tehnocratică și eliminarea sufletului sub picioarele zeului I.A.. Deja ne mărim în mod electiv corpurile și fețele în versiuni tot mai artificiale ale noastre; I.A. și transumanismul nu vor face decât să ducă acest lucru cu câțiva pași mai departe.

Această preluare nu va avea loc prin forță. „Diavolul” este mult prea isteț pentru asta. Forțele oculte adverse înțeleg legea universală conform căreia au nevoie de consimțământul tău pentru a te prinde într-o capcană de acord, un târg pentru sufletul tău. Vorbim despre înțelegeri oculte subtile pe care oamenii le fac cu aceste forțe, sub iluzia că a fost alegerea lor conștientă. De-a lungul anilor, am subliniat întotdeauna în scrierile și videoclipurile mele că războiul este prin noi și că „invazia extraterestră” are loc prin corpurile noastre, prin intermediul consimțământului [manipulat] al oamenilor. Este un război hiperdimensional la niveluri oculte, în afara razei de acțiune a celor cinci simțuri. Michael Topper a numit acest proces „hărțuire negativă”:

 „[…]Trebuie să înțelegem aici că adevărata agendă a Tărâmului Negativ este de a „mânca conștiința„. Așadar, acest lucru previne de fapt o „preluare” evidentă în termeni literali, fizici. Dacă ar fi detectată o „invazie”, acest lucru ar însemna că vălul ar fi ridicat și toți ar vedea „omul din spatele cortinei” și ar fi dezgustați și s-ar îndepărta. La fel ca în „Vrăjitorul din Oz”, acei papuci de rubin trebuie obținuți cu mare atenție!

Culegerea esenței este o artă de mare subtilitate! „Planul negativ al extratereștrilor” este, în cel mai pur sens, STALKING. Scopul Stalking-ului este de a crea un mediu artificial complet controlat, compus din comportamente umane complet previzibile – devenite previzibile pentru că au fost programate să răspundă la indicii de condiționare. Obiectivul principal al Hărțuirii negative este de a convinge, prin intermediul unor modele de comportament puternic influențate, dar nu robotizate, alegerea liberă a Conștiinței vizate de a se alinia la existența negativă de densitate superioară. Pentru că, pe termen lung, obiectul este „mâncarea” unităților funcționale de conștiință de către ierarhia negativă, cu Liberul Arbitru intact! Altfel, nu este o hrană bună[…]”.

 – Michael Topper, din „Tărâmurile pozitive/negative ale densităților superioare

 Cu toate acestea, așa cum am explicat într-un videoclip recent despre „Cum putem învinge Marea Resetare și Guvernul Mondial Tehnocratic?” Inteligența artificială și tehnologia în sine nu sunt problemele. Este vorba despre intenția și conștiința din spatele lor.

    Va urma…

sursa: https://veilofreality.com/2022/12/15/the-a-i-transhumanism-occult-trap-and-the-way-out/

8 comentarii

 1. Desi comentariul meu nu are legatura cu subiectul art.intrigata de Michael Baxter-RRN- vreau sa expun urmatoarea magarie, ptr a-ti atrage atentia ca publicand in continuare articole preluate de pe site-ul lui,nu faci decat sa-i creezi trafic si o mai mare popularitate, iar site-ul tau risca sa fie si de data aceasta sters,pentru nimic

  Citind un articol de-al lui,am desciperit ca individul este om de presa iar 1998 a fost secretar de presa in campania electorala a unui candidat la prezidentiale.Este om cu relatii si asa se explica de unde are unele informatiisi de ce nimeni nu indrazneste sa ii stearga site-ul.

  Iata ce-am desciperit.

  Pe RRN este un articol intitulat ,,Fetterman si Feinstein au murit la spital,, publicat in data de 12 martie 2023

  https://realrawnews.com/2023/03/fetterman-feinstein-died-at-hospitals/

  In art spune ca senatorul Fetterman a murit in spital

  Pe al doilea site-https://dainikbidyaloy.com/, a publicat pe 13 martie 2023, aceleasi informatii

  https://dainikbidyaloy.com/2023/03/13/fetterman-feinstein-died-at-hospitals/

  Numai ca,pe 27 martie 2023, pe acelasi site, a publicat urmatorul articol,,

  ,,Senatorul Din Pennsylvania, John Fetterman, Va Părăsi Spitalul „În Curând”

  https://dainikbidyaloy.com/2023/03/27/pennsylvania-senator-john-fetterman-to-leave-hospital-soon/

  Si-atunci cum ramane cu credibilitatea lui, in conditiile in care, desi spune ca are surse directe de informatii, pe baza carora publica informatiile,aceste informatii se contrazic/?

  Ca pe cel de-al doilea site apar doua informatii contradictorii, n-ar prea conta, caci nu cere donatii si nu se stie cati cititori are, dar pe RRN, are zeci de mii de cititori,sute de comentarii si sute de mii de $ donatii,iar ptr a primi in continuare aceste donatii, evident ca nu are interesul sa-si piarda credibilitatea si nu revine cu adnotari care sa corecteze informatiile eronate,precum.

  -moartea lui Fetterman
  -moartea lui Hillary Clinton
  -moartea lui Nancy Pellosi

  Stie ca oamenilor le place astfel de informatii si ii amageste cu minciuni.
  El ,pe o pagina RRN, scrie ca din cauza cenzurii este obligat sa mentioneze ca site-ul contine umor,parodie si satira

  https://realrawnews.com/about-us/

  Si atunci ma intreb: de ce altii sa preia aceste minciuni si sa le arunce in spatiul public ca fiind credibile doar ca sa-si umple el buzunarele/?

  Apreciază

 2. Am asistat la decesul unor persoane dragi. Înainte de a surveni decesul corpului fizic, cu citeva ore pina la o zi, vin ingeri specializati în desfacerea legăturilor sufletului de trup și desfac legăturile. În acest timp persoana respectiva striga la Ingerii respectivi sa plece, sa iasă afară din casa , gesticulind, in dorința de a mai ramine pe pamint în corpul fizic. După desfacerea legăturilor, moment in care sufletul paraseste corpul fizic, persoana nu mai vorbeste, nu mai gesticulează și doar respira. Mai este vie doar citeva ore.
  Deci fără suflet corpul fizic nu mai vorbește, nu se mai mișcă, creierul pierzindu-și funcțiile. Tot ceea ce este capabil sa execute un corp fizic este datorita SUFLETULUI. Acesta fiind de natură divină este practic necunoscut.
  AI este creație a mintii umane sau ET care nu va egala NICIODATĂ creația divină, ba va fi la distanta uriașă de aceasta. După cum uriașe vor fi pierderile pentru cei care cad în mrejele AI.
  Aveti grija de voi.
  Toate bune.

  Apreciază

 3. Noua tehnologie ( care defapt este veche , furată de la Tărtăria ) adaptată pentru secolul XXI, este un dușman al omului . Pentru că cea dintâi dintre forțele care conduc lumea este …minciuna . ” Nu luați omului de rând minciuna îi veți lua odată cu ea fericirea lui” spunea Ibsen. Ori , importantă nu este realitatea vieții ci ceea ce cred oamenii . ” A spune adevărul , este o prejudecată burgheză meschină ” spunea nimeni altul decât ..tov. Ulianov Lenin Vladimir Ilici . Cugetați și gândiți . Eu merg pe mâna lui Eminescu ” egalitatea există doar in matematică „.

  Apreciază

 4. Gura pacatosului,adevar graieste! Oricat de serios sau nu ar fi autorul articolului,ceea prezinta este destul de real,consecintele AI sunt expuse si de alte surse,societatea a impins atat de mult moda de a fi perfect incat oamenii cu neincredere in sine mult orgoliu si ignoranti ,accepta fuziunea .Sa dea domnul sa nu se intample nk mai mult de atat!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s