Apel către ingineri și veterani militari care pot ajuta lumea „vaccinată” 

    Motto: ,,Nu vă pot învăţa violenţa, pentru că nu cred în ea. Pot să vă învăţ doar să nu plecaţi capul în faţa nimănui, chiar cu preţul vieţii voastre. Cred că acolo unde singura alegere este între laşitate şi violenţă, eu aş sugera violenţa”.   (Gandhi)

  Erin Elizabeth Finn – avocat al sănătății alternative, blogger la Health Nut News anunţă:

Conținutul flaconului de vaccin experimental Pfizer Covid a fost expus de avertizorul OMS. Acesta conține oxid de grafen, paraziți, RFID, metale și nanocircuite.

DARPA și Bill Gates au dezvoltat aceste injecții sintetice non-biologice cu scopul concret de a controla mințile și corpurile oamenilor.

Profesorul Morgan afirmă în fața avocaților că oricine administrează altuia aceste vaccinuri Pfizer RNAm Covid comite crime împotriva umanității și este un criminal.

Dr. Charles Morgan, fost membru al CIA, într-o întâlnire DARPA din 2018, discutând cu armata SUA despre tehnologia de editare a genelor CRISPR ARNm, afirmă că aceasta poate crea un „lucru unic” cu scopul direct de a ucide o anumită persoană în orice colţ al lumii. Pentru acest scop a fost utilizată tehnologia ARNm, iar din 2020 au decis că e momentul oportun s-o introducă și în „vaccinurile” covid: vor muri milioane de oameni nevinovați.

Testul PCR a fost modalitatea prin care criminalii globaliști au reușit să colecteze ADN-ul tuturor oamenilor și l-au introdus într-o bază uriașă de date în vederea uciderii în viitor a anumitor persoane și/sau rase ori pentru a le controla facil gândurile și acțiunile. De asemenea testul PCR era plin de nanothnologie, astfel încât și cei care fac doar testul (fără să se vaccineze), erau infectați cu acest ARNm.

Identificarea prin radiofrecvență (RFID) se referă la un sistem fără fir format din două componente: etichete și cititoare. Acest RFID se află în injecțiile ARNm Pfizer care se găsesc și în cadavrele din cimitire. Oamenii de știință, în urma autopsiilor efectuate, au descoperit în cadavre un parazit care depune ouă din care eclozează câte o creatură necunoscută cu tentacule.

Experții, arătând dovezi, confirmă că injecțiile ARNm sunt nanocircuite sintetice care funcționează prin intermediul antenelor 5G. Tehnologia utilizată la producţia serurilor criminale este dincolo de ceea ce cunosc medicii și oamenii de știință normali.

 Se face apel la fiecare inginer și fiecare veteran militar cunoscător al domeniilor nanoparticulelor și nanotehnologiei capabil să ne ajute să înțelegem cum funcționează exact aceste lucruri înfiorătoare pentru că vrem să știm dacă există vreo posibilitate de a extrage sau a elimina aceste tehnologii din corpul injectaţilor.

    Sursa: https://romaniafarajustitie.wordpress.com/

Video: Ce conține vaccinul Covid ; Nanoboții din vaccinul Covid ; Cesiu_radioactiv_în_cheag_Vaxx_transformă_oamenii_în_antene_umblătoare ; Proteina Spike din Vaccinul covid duce la sterilitate ; Noile vaccinuri sunt crimă împotriva copiilor

14 comentarii

   • Cu nanotehnologia din vaccin. Acele bețe erau introduse cât mai adânc în nas, pentru asparge bariera raho-encefalitică astfel încât nanoboții să pătrundă în creier. Totul a fost premedidat… Urmăriți pe contul meu VK la categoria vaccinuri video postate cu aceste amănunte… Găsiți linkul în dreapta paginii din blog

    Apreciază

 1. Bună ziua la toți!
  S-ar putea ca ,din punct de vedere al biochimiei organismului să putem elimina aceste toxine cu multă CREDINȚĂ ( așa cum a transmis pentru eternitate IISUS că numai credinta in puterea ta te poate vindeca ). Deci ceea ce ne-a pus la dispoziție UNIVERSUL,pe această planetă, pentru a ne vindeca,este NATURA .
  Eu am probat ceea ce ne ofera natura dar si suplimentele naturale( cu substante concentrate din natură).
  Vă recomand să incepeextrase din ti cu o DETOXIFIERE GENERALĂ a organismului ( cei care au CREDINȚA ca asa se vor vindeca sau preveni).
  Foarte utile sunt tratamentele de la FAVISAN ( avem si noi o Hudda Clark, d-na doctor Virginia Faur ).
  De asemenea cautati pe pagina ” gemoterapia de la a la z” tratamentele aferente ( gemoderivatele sunt celule stem de la pomi -ce corespund cu organele noastre- si care vin direct in contact,prin ingerare, cu celule stem ale organelor noastre pentru a repara,vindeca).
  Toți suntem legati energetic,vibrational si pe aceeasi frecvență cu pamantul pe care ne-am nascut . Deci,cu mare incredere,folositi natura si naturalul de pe teritoriul tarii. Eu de acolo le primesc( nu sunt in tara) dar … vindecare totala nu am ,deoarece este necesara si prezenta fizica si emotionala acolo,pe țărână…
  Vă îmbrățișez cudrag,din inimă curată si sinceră, pe toti românii, indiferent cum sunteți si unde vă aflați.

  Apreciat de 1 persoană

   • Și cum poate știi cineva(soția în cazul meu), că prin testarea PCR pe care a făcut-o o singură dată de când e pandemia a fost infectată cu nanotehnologie(grafen cred) și dacă poate să o elimine?
    Există vreun simptom pentru a recunoaste dacă a fost infectată prin test?

    Apreciază

 2. Este vorba de CREDINȚA CĂ TE VINDECI !!! Iisus la asta se referea și nu la credința religioasa !
  Și alte metode de vindecare menționează CREDINȚA (că te vindeci 100%) pe primul loc.
  Astfel practic te vindeci prin mental.
  Mentalul este practic un placebo dacă ști sa-l folosești !
  Toate bune.

  Apreciază

 3. Bun ,perfect ! Ce nu înțeleg eu un lucru ?? Oare de ce trăsnetul lor nu au apărut toți acești ” descoperitori ai răului ” înainte de a se pune problema vaccinării?? De ce nu s-a spus că acest covid este o minciună ,un pretext ? Acuma după, apar ” adevăruri ” . Oare chiar așa de proști să fi fost toți pe lumea asta de specialiști ? Când doctorul Constantinescu de la Iași a spus că ..covid este o minciună .. toată prostimea presei l-a făcut varză . Când am scris pe o rețea de socializare că oamenirea este mințită cu acest covid ,am fost blocat ..! Nu înțeleg cum au putut fi oamenii atât de naivi ? Nu m-a interesat nici vaccin ,nici botnița idioților pentru că de prima dată când s-a vorbit de apariția covid in China și în două zile a ajuns in Italia …m-a distrat enorm : este minciună sionistă . In rest doar am privit la naivi cum singuri își fac rău . Dezastrul de abia acum va începe …au fost și în colonia România: avionul ,trenuri deraiate și să vedeți accidentele de circulație …! De mult timp tema covid nu mă mai interesează.

  Apreciază

 4. FACEȚI CEAI DIN ACE SAU CONURI DE BRAD SAU PIN ȘI VEȚI ELIMINA MIZERIA DIN VACCIN……E SINGURUL ANTIDOT….SUNT SUFICIENTE TREI SAU PATRU CĂNI…..SĂ AVEȚI O ZI BUNĂ.

  Apreciază

 5. Buna ziua la toti!
  Primiti,va rog,scuzele mele pentru formatul in care a aparut postarea mea ( lexical,gramatical prin neatentia generata de graba).
  Va multumesc!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s