Gitmo doboară avionul militar francez care transporta parașutiști

 Forțele Statelor Unite din Golful Guantanamo au doborât luni (20 febr.) un avion de transport militar francez A400M, în timp ce încălca zona de identificare a apărării aeriene a stației (ADIZ), fără a răspunde la apelurile radio, a declarat pentru Real Raw News, o sursă din biroul generalului Eric M. Smith.

A400M este ca cel american C-130, prin faptul că este o aeronavă quad-turbo capabilă să poarte multe trupe sau hardware militar. Proiectat de Airbus Military, A400M este un aerian tactic de dimensiuni între C-130 și Boeing C-17 Globemaster III; Poate transporta sarcini mai grele decât C-130 și poate folosi benzi de aterizare dure.

La 2:00 p.m., controlorii de trafic aerian de la Leeward Point Airfield și Operatorii Radar la bordul unui distrugător din clasa Arleigh Burke, alocat pentru a proteja Golful Guantanamo au detectat o aeronavă necunoscută la 50 de mile sud de bază. La început nu au putut determina altitudinea și viteza, ceea ce înseamnă că piloții au dezactivat transponderul și ADS-B al avionului, dispozitive electronice care produc un răspuns atunci când primesc un interogatoriu de frecvență radio. ADS-B este o tehnologie prin care o aeronavă își determină poziția prin navigare prin satelit sau alți senzori și o transmite periodic, permițându-i să fie urmărită.

Cu toate acestea, ATC și distrugătorul au determinat rapid punctul de origine al lui; Decolase de pe aeroportul Mariscal Sucre, un aerodrom militar și civil din statul Aragua din Venezuela.

Un zbor comercial nu și -ar dezactiva electronica. Și șansele de rupere atât de transponder cât și de ADS-B simultan sunt infinit de mici. A fost foarte suspect și a readus amintiri despre atacul de Crăciun asupra lui Gitmo ”, a spus sursa noastră.

Gitmo a mers la stațiile de luptă, în timp ce avionul traversa un prag de 25 de mile, iar căpitanul distrugătorului a ordonat ofițerului său de arme să pregătească complementul navei de rachete de la margine-66 pentru o posibilă lovitură. Când avionul a pătruns într-o graniță de 20 de mile, echipajul Arleigh Burke a stabilit cumva că este un A400m care zboară la 250 de noduri și o altitudine de 2500 ”, cu mult sub căile comerciale de zbor stabilite.

Decizia de a lovi avionul a căzut în cele din urmă pe umerii generalului de brigadă Lance A. Okamura, cel mai înalt ofițer de rang al Gitmo, responsabil de operațiunile militare. El a instruit ofițerul comandant al lui Arleigh Burke să doboare A400m. Câteva secunde mai târziu, o singură rachetă a lovit fuselajul avionului. O minge de foc a luminat cerul în timp ce resturile au plonjat în Marea Caraibelor. Distrugătorul s-a mutat dintr-o dată cu viteză de flanc spre câmpul de resturi și a trimis un elicopter MH-60R Seahawk pentru a cerceta zona înainte de sosirea sa. Elicopterul a raportat ca văzând perne de scaun, părți ale corpurilor și corpuri care pluteau pe fondul de ulei emergente.

Sursa noastră a spus că echipajul din Arleigh Burke a ridicat 16 corpuri intacte din apă. Resturi mai grele, inclusiv motoarele avionului și cea mai mare parte a fuselajului său, s-au scufundat când Arleigh Burke a ajuns pe stație. Sursa noastră a spus că cadavrele din apă erau soldați în uniformă care purtau însemnele Legiunii străine franceze, un corp al armatei franceze care cuprinde mai multe specialități: infanterie, cavalerie, ingineri și trupe aeriene. A fost creat în 1831 pentru a permite mercenarilor străini să intre în armata franceză.

 „Prin privirile sale, regimul l-a convins pe Macron să folosească Legiunea Străină ca un atu al Deep State. Eforturile de recuperare sunt în desfășurare. Corpurile recuperate au avut parașute. Credem că aceasta a fost menită să fie o incursiune asupra GITMO”, a spus sursa noastră.

     Biden promite lui Zelensky un „pachet din Statele Unite 

 Președintele ilegitim, Joseph R. Biden, a promis lui Volodymyr Zelensky „o participație în Statele Unite” ca recompensă pentru „rămânerea pe curs”, potrivit Biroului Federal al Serviciului Federal al Audio Rusia (FSB) obținut la scurt timp după ce Air Force Fake a lui Biden a debarcat luni la Kyiv. Oprirea neanunțată de 5 ore a avut loc imediat după ce președintele criminal și anturajul său au vizitat Polonia.

În timp ce criminalii Biden și Zelensky au vizitat Catedrala Sf. Mihail, în zona de aur, președintele Trump din Florida, a primit un apel urgent de la nimeni altul decât Vladimir Putin, care a spus că agenții de informații sub acoperire din Kiev au înregistrat un fragment de conversație pe care Trump îl avea dintr-o sursă Mar-A-Lago a declarat pentru Real Raw News. În acest sens, un bărbat care suna ca Biden a spus: „Știi, amice, dacă câștigăm, vei primi o miză în S.U.A., este vorba să rămâneți pe curs și vom face partea noastră pentru a face acest lucru”. Ceea ce Zelensky a răspuns printr-un traducător: „Nu mă așteptam la nimic mai puțin.”

 Într-al doilea fragment de conversație, Biden a spus: „Am vorbit cu [cancelarul german Olaf] Scholz și [președintele francez Emmanuel] Macron. Orice ajutor trimis ție este al tău de păstrat. Nu uitați să continuați să faceți „bomboane”, prietene ”.

 ,,Bomboane” este codul lui Biden pentru Adrenochrom, un amalgam farmaceutic de lichid suprarenal sifonat de la copii înspăimântați și opiacee sintetice, cum ar fi fentanil și oxicodonă și un produs de bază în rândul elitelor Statului Profund care susțin că prelungește viața, invigorează simțurile și îmbunătățește puterea sexuală. Putin a purtat război crud împotriva producătorilor de adrenochrom din Ucraina.

Trump l-a întrebat pe Putin de ce bărbații săi nu au arestat sau nu i-au „tratat” pe Zelensky și Biden la fața locului, ucigând două păsări cu o singură piatră. Putin a spus că echipa sa de supraveghere de 2 oameni nu a fost un meci pentru forța comună de securitate a lui Biden și Zelensky, care, a adăugat Putin, a inclus cel puțin 50 de mercenari americani puternic înarmați.

 „Președinte Trump, împărtășim multe în comun; Îți iubești țara și eu o iubesc pe a mea. Acești demoni vor să globalizeze ambele națiuni. Singura lor fidelitate este pentru pedofili și cei mai mari ofertanți. Cel rău, Barack Hussein Obama, a vândut o mare parte din țara ta Chinei, iar sclavul său vrea acum să vândă restul. Dacă vor veni în Rusia, vor eșua. Îi vom zdrobi”, a spus Putin lui Trump.

Trump a recunoscut îngrijorarea, răspunzând: „Am înțeles, și lucrăm din greu aici, foarte, foarte greu de remediat toate daunele și au fost o mulțime de daune, pe care nu le-a văzut nicio țară. Știi că trebuie să fiu atent la ce spun. ”

Fixarea daunelor a fost o referire la arestările și execuțiile statului profund, a spus ulterior sursa noastră.

 „Admir numeroasele clădiri înalte din Statele Unite și ale tale din New York. Ar fi păcat dacă Biden ar cădea dintr-una..?”, a spus Putin, făcând aluzie la o serie de pedofili anti-Putin care au căzut în mod misterios de pe acoperișuri sau ferestre. „Ne ocupăm de aceste lucruri diferit.”

În încheiere, sursa noastră a spus că Putin i-a trimis lui Trump o copie audio, care a fost transmisă către Army Cyber Command pentru autentificare.

    Sursa: https://realrawnews.com/

7 comentarii

 1. Curios că GITMO TV ,nu pomenește nimic despre asemenea incident . Ciudat ! Dar mai ciudat mi se pare faptul că Legiunea Străină ” a fost convinsă” să lupte pentru Macron . Oare ?? Să -si fi încălcat principiile Legiunea Străină , să lupte alături de ..sionist ? Ce căuta Marele Prost de la Cotroceni în Polonia , alături de Joe bideu 🚽 clona..? Ce ordine o mai fi primit idiotul ?

  Apreciat de 1 persoană

   • Nu știu ce zici ! Știu doar că Legiunea Străină a refuzat anul trecut să participe la Ziua Națională a Franței datorită lui macron sionistul. Și mai știu că mercenari francezi ce nu fac parte din Legiunea Străină participă în Ucraina și se laudă ca făcând parte din Legiune . Așa s-a întâmplat și al doilea război mondial cu trupe franceze și engleze care au luptat în armata germană , englezii chiar în Waffen SS însă nu au făcut parte din Legiunea Străină.

    Apreciază

 2. E clar, în SUA este război civil, exact cum spun profețiile și acest război se va amplifica, va fi pe față. Și mai spun profețiile despre comunism că se va întoarce în SUA, țara care l-a împroșcat în toată lumea, și acolo va muri.

  Apreciază

 3. Declarația președintelui Iohannis în scandalul Bîstroe nu a fost primită prea bine de majoritatea românilor. Unul dintre ei, poetul Mircea Dinescu, a ținut să il tragă de mânecă pe Klaus Iohannis așa cum știe el mai bine. În versuri. Rezultatul? „Scrisoarea Dunării către Klaus Iohannis” pe care poetul i-o și citește președintelui prin intermediul internetului, relatează Cotidianul.

  Iată versurile:

  Iohannis, du-te la părinți!

  Cere-ți iertare la izvor!

  Cînd te aud îmi ies din minți

  și simt cum apele mă dor.

  Poate-ai uitat că m-am născut

  la poale de sătuc german.

  De ce zici nein în loc de gut?!

  De ce-ai porniri de bolovan?!

  Eu nu-s sparanghel să mă scoți

  cu sapa, de-ai tăi bieți români.

  Uiți că-s din neam străvechi de goți?!

  Lovi-te-ar apa la plămîni!

  De ce îmi tulburi somnul lin

  și nu mă lași să dorm în stuf?

  Nu-ți place Pontul Euxin?

  Te umple Delta de năduf?

  Iohannis, du-te la părinți!

  Cere-ți iertare la izvor!

  Cînd te aud îmi ies din minți

  și simt cum apele mă dor”.
  Buna ziua la toti!
  Sunt constient ca ceea ce am publicat are mai putina tangenta cu articolul dar …
  Poate ca in analiza de profunditate se simt anumite conexiuni …

  Apreciază

 4. Nu am mai văzut cam de multișor un raport al lui Cobra. Să ne facem o observare de ansamblu asupra mersului evenimentelor și din alt unghi.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s