Marinarii prind agenți FBI încercând să saboteze o substație electrică din Idaho și îi ucid   

  Marinii americani au împușcat duminică agenți criminali FBI care încercau să saboteze o substație electrică din Meridian, Idaho, au declarat surse din biroul generalului Smith pentru Real Raw News.

În ultimele trei luni, cel puțin nouă substații au fost atacate în Carolina de Nord, Washington și Oregon, privând zeci de mii de oameni de putere electrică, uneori pentru câteva zile. În urma acestor atacuri, FBI-ul a postat o recompensă de 250.000 de dolari pentru informații care au condus la arestarea celui care a comis atacuri în comitatele Moore și Randolph, N.C. De asemenea, federalii i-au implicat timid pe susținătorii lui Trump care se opun comunității LGBTQ, deoarece sabotorii au lovit orașele care găzduiesc evenimente trans-friendly.

Armata spune acum că FBI ar fi trebuit să-și pună recompensă de 250.000, pentru că toate semnele sugerează că agenții corupți au comis accidentele substației. Potrivit sursei noastre, „Coloana a 5-a” a FBI, un număr tot mai mare de agenți care lucrează împotriva lui Merrick Garland și a odiosului său Departament de Justiție, a declarat biroului generalului Smith că agenții necinstiți plănuiau să dezactiveze o „centrală electrică de lângă Boise” în timpul Super Bowl, dar informatorul nu știa care substație va fi lovită. Și din moment ce Boise, un oraș cu 250.000 de locuitori, și suburbiile sale aveau numeroase substații, generalul Smith dorea detalii înainte de a-și angaja pușcașii marini în ceea ce ar fi putut fi o goană sălbatică. Un astfel de atac i-ar fi înfuriat fără îndoială și ar fi lăsat mii de oameni fără electricitate într-o noapte friguroasă. Deși unele sfaturi anterioare despre „Coloana a 5-a” au adus informații fructuoase – și au condus la arestări în Deep State – altele au fost o pierdere de timp și resurse.

Resursele Pălăriilor Albe, a spus el, sunt întinse pe un câmp de luptă larg, iar generalul Smith trebuie să-și aleagă judicios luptele pe baza informațiilor concrete, nu pe zvonuri, speculații sau insinuări. „În marea schemă a lucrurilor, desfășurarea unui pluton sau două ar putea să nu pară mare lucru, dar ar putea însemna că ar trebui să-i scoatem pe marinari de misiuni actuale, la fel de importante. Avem o elasticitate limitată și trebuie să știm că folosim activele în mod corespunzător”, a spus sursa noastră.

 De asemenea, a lăsat să scape că pușcașii marini și membrii comunității de operațiuni speciale sunt implicați în misiuni de peste mări, dar nu a detaliat.

 Când a venit vârful stației, generalul Smith a întrebat: „Boise? De ce Boise?”

 Dar denunțătorul părea neștiutor. Nu putea spune dacă Merrick Garland sau directorul Christopher Wray au autorizat atacul sau nu putea să numească biroul de teren – Boise are unul – de unde aveau să iasă agenții siniști.

 „Agenții care luptă cu preluarea regimului – știm că se pun în pericol. Încă trebuie să fim atenți la lupii în haine de oaie și la capcane”, a spus sursa noastră.

El a adăugat că generalul Smith și-a petrecut două zile gândindu-se la un curs de acțiune: fie să nu țină cont de informații, fie să trimită o mică forță expediționară în Idaho. Generalul s-a hotărât asupra acesteia din urmă pentru că „Dacă ceva s-ar întâmpla și pușcașii marini nu ar fi fost acolo pentru a încerca să împiedice, generalul Smith nu și-ar ierta inacțiunea”.

Până la startul Super Bowl-ului de duminică, un pluton de recunoaștere marină sosise deja în Idaho și cercetase cinci substații de distribuție pe o rază de 30 de mile de centrul orașului Boise. Au decis că oricine suficient de nerăbdător pentru a ataca o utilitate în timp ce soarele încă strălucea ar alege o locație îndepărtată, cu cea mai rară locuință din apropiere. Dar nu exista o astfel de localitate. Substațiile din jur din Boise, Eagle și Meridian erau dens populate, cu case, în unele cazuri, la doar câțiva metri distanță de transformatoarele care zumzăiau. Comandantul plutonului, nedorind să-și întindă forțele prea mult, a împărțit pușcașii marini în trei echipe de 8 oameni, staționându-i în substații cu cea mai puțin vizibilă securitate — garduri cu lanț și altele — și frunziș pe care agenții le puteau folosi pentru a evita detectarea.

La o oră de joc, Eagles învingeau Kansas City, dar pușcașii marini din Idaho nu au văzut semne de sabotori FBI. La pauză, când o Rihanna demonică îmbrăcată într-un body purpuriu cu o curea pentagramă a urcat pe scenă, un SUV cu autocolante „Trump 2024” s-a oprit lângă poarta substației Columbia din Meridian. Patru bărbați, dintre care niciunul nu arăta ca niște federali, au ieșit din camion și s-au apropiat de poarta încuiată. Toți purtau regalii MAGA – pălării și jachete care susțin candidatura lui Trump la președinția din 2024 – și unul purta tăietori de șuruburi. Doi aveau puști în stil AR-15 atârnate pe umeri.

 Marinarii au provocat cvartetul în timp ce acesta a rupt poarta cu lacăt. Intrușilor li s-a spus să se retragă și să se predea, dar unul și-a desfăcut pușca de pe umăr, a legănat mânerul de încărcare și a îndreptat botul în direcția Marinarilor. Nu a avut niciodată șansa să apese pe trăgaci.

Marinarii, înarmați cu puști M27 echipate cu supresoare, au deschis focul, ucigând agresorii. La percheziționarea cadavrelor, pușcașii marini au găsit mai multe reviste și o pungă de curea cu explozibili C4, deși niciunul dintre morți nu avea portofele sau documente de identificare. Ei au făcut o marcă pe VIN-ul și plăcuțele SUV-ului, care se regăseau la o spălătorie din Wilmington, Delaware.

Morților, a spus sursa noastră, li s-au luat amprentele digitale, iar White Hats cu acces la Sistemul automatizat de identificare a amprentelor au corelat două seturi de amprente cu agenții FBI desemnați la un birou FBI din Spokane, Washington.

 „Nu putem interoga morții, dar cel puțin acum știm că FBI este complice la atacurile substației”, a spus sursa noastră. „Ce este mai rău, am dat dovada MSM, dar ei refuză să o difuzeze și, da, aceasta include Fox, OANN și Newsmax.”

În afară de aceasta, marți, am întrebat sursa noastră dacă White Hats a cercetat deraierea din Palestina de Est (Ohio), deoarece rezidenții s-au îmbolnăvit din cauza eliberării de clorură de vinil în aer. Real Raw News a auzit, de asemenea, zvonuri nefondate despre un grup de lucru comun EPA-FEMA care ucide animale în apropierea deraierii. Sursa noastră a spus că „este analizat”, dar nu a avut alte informații de împărtășit. De asemenea, nu a comentat poveștile despre hoarde de răniți care umblă pe străzi, ce se presupune că sunt afectați de petrochimicele care modifică mintea.

    Video: Catastrofă după deraierea unui tren în Ohio – SUA    

Armata arestează un om de știință din domeniul vaccinului, acuzat de complicitate la omor în masă    

  Anchetatorii JAG ai Marinei Statelor Unite au arestat marți un director al companiei Janssen Pharmaceuticals sub acuzația de „complice la omor în masă și omucidere din neglijență” pentru că a indus publicul în eroare cu privire la siguranța și eficacitatea vaccinului Covid-19 și care a ajutat la dezvoltarea sa, surse din biroul generalului Eric M. Smith a declarat pentru Real Raw News.

 Richard Tillyer, Ph.D., director global al Janssen Research & Development, a fost reținut în apropierea casei sale din Short Hills, New Jersey, și i s-a arătat un mandat de arestare militar ce îl numea drept unul dintre cei patru directori Janssen responsabili pentru îngroparea rapoartelor timpurii privind efectele secundare, în special cele ale participanților la studiul de la începutul anului 2020.

Dacă efectele secundare specifice ar fi fost făcute publice, ar fi existat un strigăt zgomotos pentru a opri procesele de producție a vaccinului și ar fi închis conducerea Janssen. Compania, cu toate acestea, s-a izolat împotriva controlului extern; Participanții la proces au semnat acorduri de confidențialitate agresive, iar FDA a acordat Janssen – entității și angajaților săi – imunitate generală de răspundere. Participanților li s-a interzis chiar să-și vadă medicii în timp ce erau implicați în programul de testare – dacă cineva dezvolta vreo boală – durere în gât, boli cardiovasculare etc. – trebuia să vorbească cu un reprezentant Janssen, care ar decide arbitrar dacă participantul ar putea vizita un furnizor privat de asistență medicală. NDA-ul lui Janssen a fost atât de cuprinzător încât amenința cu represalii legale împotriva infractorilor. 

Sursa noastră a spus că armata are acum o bază de date Janssen pe care Tillyer a întreținut-o pe tot parcursul anului 2020. Numărul său de identificare a angajatului a fost folosit pentru a accesa și actualiza în mod obișnuit setul de înregistrări, care a documentat efectele secundare începând din iunie 2020.

În iulie a acelui an, o femeie participantă la studiu în vârstă de 35 de ani a telefonat unui reprezentant Janssen, spunând că suferea de dureri abdominale acute la două zile după vaccinarea inițială. În loc să cheme o ambulanță sau să conducă la cel mai apropiat spital la trei mile distanță, ea, cuprinsă de durere, a condus 35 de mile până la o urgență unde Janssen Pharmaceuticals avea o prezență – conform instrucțiunilor reprezentantului. Strângându-și abdomenul în agonie, a intrat pe ușă și a fost triată, dar a fost forțată să aștepte 30 de minute până când un medic contractat de Janssen a devenit disponibil. O baterie de teste a arătat că a dezvoltat spontan 50 de tumori non-carcinoide în apendicele ei. Deoarece numărul ei de celule albe din sânge era semnificativ ridicat, medicul a sugerat să-i scoată apendicele, dar, din nou, nicio intervenție chirurgicală nu avea să aibă loc până când un chirurg aprobat de Janssen va sosi la spital — o oră mai târziu. A murit pe masa de operație. Apendicele ei a crăpat în timpul procedurii. Certificatul de deces a omis mențiunea vaccinului și a enumerat cauza decesului ca „peritonită indusă de apendicită”.

În septembrie 2020, un bărbat de 22 de ani, un atlet din facultate, a raportat amorțeală la ambele picioare la câteva zile după ce a fost vaccinat. I s-a spus să monitorizeze singur starea timp de 48 de ore și să viziteze un anumit centru de îngrijire de urgență dacă simptomele persistă. Când a ajuns acolo două zile mai târziu, abia putea să meargă și a spus că are dureri în piept. „Inima îmi bate cu putere în urechi”, a spus el unei asistente. A fost dus cu ambulanța la un spital, unde testele au arătat că s-au format brusc cheaguri de sânge în arterele femurale. A primit o veste foarte proastă: picioarele trebuiesc amputate deasupra genunchilor. A murit în urma unei reacții alergice la anestezie.

  Acestea sunt doar două exemple. Potrivit sursei noastre, baza de date este o enciclopedie a deceselor și a bolilor atribuite vaccinului Covid.

Dintr- un grup de 438, 14 au murit în două săptămâni de la vaccinare. Mulți alții prezentau boli debilitante. Doctorul Tillyer avea o obligație morală și etică de a expune adevărul, dar făcea parte din agendă. Baza de date a fost marcată cu „DNS” și presupunem că asta înseamnă „nu partajați”. A fost suficient pentru a emite un mandat”, a spus sursa noastră.

El nu a spus cum a obținut JAG baza de date, dar a spus că este autentică. Când a fost abordat de anchetatorii JAG, Tillyer a mustrat arestarea, spunând că protejarea secretelor corporative nu este o crimă. Se spune că „a plâns ca un bebeluș” când a fost pus în cătușe.

Biroul Comisiilor Militare mai urmărește încă trei directori Janssen. Janssen Pharmaceuticals este o filială a Johnson & Johnson.

   P.S. – Fostul chirurg general Jerome Adams a fost spânzurat la Guantanamo, luni dimineață.

   Sursa: https://realrawnews.com/

Un comentariu

  1. Se pare că FBI a devenit mai înverșunată precum CIA !! Or fi bine plătiți . Nu mă îndoiesc că CIA stă cu mâinile -n sân in afara USA , cutremurele astea din Turcia și Colonia România cred că au ca autori CIA . Încă un criminal pus în ștreang. Dar tot în USA . Și când te gândești că johnsson & johnsson împreună cu pfizer dețin capitalul majoritar al Fundației Matei Balș…de unde au răsărit specialiștii în medicină care habar nu au de medicină : rafila ,cercel streinu și gheorghiță . Toți rromi mUE…Chestia că în USA lucrurile se mișcă . Populația a înțeles cine le sunt dușmanii ,au avut în Trump un mentor care le-a dat deșteptarea. In Europa însă , este încă multă naivitate , cu toate că au început să se miște în Franța , Spania și mai nou in Anglia . Bruxelles-ul încă deține controlul . In Europa lipsește un lider . De colonia România nu mai comentez . Să auzim de bine ….

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s