Joe Biden – Dubluri, clone, holograme, CGI și alte asemenea 

  Jucând rolul președintelui ilegitim Joseph Biden, actorul Arthur Roberts, unul dintre numeroasele dubluri ale lui Biden, a rostit un discurs despre starea Uniunii plin de minciuni și sferturi de adevăr în fața unui public de dubluri angajați pentru a aplauda realizările sale imaginate. White Hats de la U.S. Army Cyber Command, care a analizat adresa, estimează că 30% dintre participanți au fost actori, asemănări sau chiar clone, o serie inteligentă de facsimile pentru a deruta și a păcăli publicul.

 Dublurile nu sunt nimic nou. De-a lungul istoriei, lideri mondiali și fanatici politici, de la Adolf Hitler la Joseph Stalin, de la Hillary Rodham Clinton la Barack Hussein Obama, au folosit o mulțime de dubluri pentru a scăpa de capturare sau asasinare. Potrivit unei surse, șapte „falși” Clinton au fost prinși în perioada 2016-2020 înainte ca armata să ajungă în cele din urmă și să-l rețină pe cel autentic. Și în mai 2021, o actriță care purta o mască Nancy Pelosi a înșelat un pluton de recunoaștere al Marinei, demonstrând că chiar și cosmeticele rudimentare ar putea păcăli observatorii instruiți.

Cu toate acestea, descoperirile tehnologice recente au convins White Hats că Deep Staterii – în special cei numiți în rechizitorii sigilate – au crescut antetul și acum folosesc tehnologie transformatoare – clone și holografia – pentru a se reproduce nu numai pe ei înșiși, ci și pe băieții buni, pentru a oferi un aparenţă de unitate între democraţi şi republicani.

Descoperirea laboratoarelor de clonare din Missouri și Alaska a deschis ochii White Hats asupra unei realități mai ample, a declarat o sursă Cyber Command pentru Real Raw News. Un generator holografic portabil găsit la situl Missouri ar putea proiecta o imagine realistă a unei stânci de calcar fără a produce un fascicul de lumină perceptibil de oameni. Spectrul luminii vizibile este segmentul spectrului electromagnetic pe care ochiul uman îl poate vedea. Mai simplu, această gamă de lungimi de undă se numește lumină vizibilă și este între 380-700 nanometri, ca lungime de undă.

Dacă proiectați o lanternă normală pe un perete, puteți vedea un con de lumină în expansiune. Lentila generatorului nu arată nicio lumină vizibilă, doar proiecția dorită”, a spus sursa noastră. Specialiștii care s-au chinuit cu dispozitivul au descoperit că acesta avea o bază de date de imagini proiectabile – o casă contemporană cu două etaje, o cascadă și un grup de santinelele înarmate care afișează mișcări de bază, cum ar fi punerea în toc și deblocarea armelor, fiecare cu o componentă audio. Întrebat dacă deține proiecții „blue beam” precum extratereștri sau Hristos, el a spus că nu există nimic mai elaborat, dar a adăugat că baza de date este modificabilă.

Vedem tehnologie de nivel următor. Nu este chestia Star Trek, dar ajunge acolo. Ceea ce am văzut despre SOTUA este o dovadă în acest sens”, a spus sursa noastră.

El a menționat că șirul de generali, care-l includea pe Berger și Milley, a fost produs holografic, spunând că cine a programat emițătorii nu trebuie să fi fost militar, deoarece existau defecte detectabile la uniforme pe care nici un om în viață nu le-ar face. El nu a precizat greșelile.

Nu vrem să-i ajutăm să repare problemele”, a spus el. „În plus, știm unde este adevăratul general Berger și cu siguranță nu a fost acolo. Administrația încearcă să prezinte o unitate care nu există în realitate.

 Notă blogger : Iată răspunsul pentru cititorul blogului nelămurit care spunea că la discursul lui Biden l-a văzut în sală pe gen. Berger. Era o hologramă….

La fel de îngrijorător, el a spus că Cyber Command este convins că Președintele Camerei prezent la SOTU a fost fără echivoc o clonă. White Hats, care a examinat clonele lui Alexandria Ocasio Cortez și Nancy Pelosi, luate din laboratorul din Alaska, au descoperit imperfecțiuni dincolo de ceea ce a fost raportat anterior – picioare plate și molari lipsă. De data aceasta, ei au refuzat să expună „imperfecțiunile”.

Trebuie să ținem anumite lucruri aproape de vestă, situația este îngrozitoare, iar Statul Adânc are ochi și urechi peste tot”, a spus el.

Întrebat de ce Biden folosește în continuare doubluri atunci când clonele și hologramele sunt disponibile, el a spus: „Nu știm. Dar nu am văzut nicio dovadă în acest sens și știm al naibii de sigur că Arthur Roberts este o dublură principală a lui Biden. A fost instruit cu privire la manierele lui Biden, dar am văzut inconsecvențe în vorbire și mers și toate semnele indică spre Roberts chiar acum.”

 Chiar și discursul lui Biden, a adăugat el, a fost un fals: Cyber Command a spus că programul de inteligență artificială ChatGPT l-a scris, deși unele pasaje au fost rearanjate pentru a face sunetul mai uman.

 „O mare demascare va veni în curând”, a spus el în încheiere.

   Ofițer al Pălăriilor Albe suspectat de trădare a murit sub interogatoriu

Un ofițer White Hat reținut pentru că nu a trecut un poligraf a murit în urma unui atac de cord în timp ce era interogat de doi agenți NCIS marți, a declarat o sursă din biroul generalului Eric M. Smith pentru Real Raw News.

După cum s-a raportat duminică, generalul Smith a ordonat reținerea a doi ofițeri ai Forțelor Aeriene care au dat răspunsuri înșelătoare cu privire la loialitatea lor față de mișcarea White Hat, dar nu i-a condamnat doar pe baza unei tehnologii failibile care, potrivit experților, are un 10-15 % marja de eroare. El a vrut ca creierele umane fie să justifice, fie să invalideze rezultatele poligrafului.

Marți, doi agenți NCIS au sosit la Camp Pendleton, unde au fost găzduiți cei doi suspecți, și au vorbit scurt cu generalul Smith înainte de a primi permisiunea de a intervieva ofițerul superior al Forțelor Aeriene, un fost pilot în vârstă de 36 de ani (îl vom numi căpitanul Lansing). —nu numele său real) care a fost redus la sol în urma unui accident de antrenament și mai târziu a servit ca agent de legătură al Forțelor Aeriene la operațiunile White Hat. La începutul lui 2021, și-a folosit conturile de pe rețelele de socializare pentru a renunța la regimul Biden, numindu-l pe Biden un „președinte fals”, eludând avertismentul lui Lloyd Austin: de a înceta sau va înfrunta curtea marțială.

Articolul 88 din Codul Uniform de Justiție Militară prevede că orice ofițer care folosește cuvinte disprețuitoare împotriva Președintelui, Vicepreședintelui, Congresului, Secretarului Apărării, Secretarului unui departament militar, Secretarului Securității Interne sau Guvernatorului sau legislativului al oricărui stat, teritoriu, Commonwealth sau posesiune în care acesta este în serviciu sau present, va fi pedepsit conform dispozițiilor unei curți marțiale. Deși a recunoscut avertismentul, Lansing a continuat să critice mandatele administrației privind vaccinurile și planurile de a integra comunitatea LGBQT+ în aparatul militar pe conturi anonime de rețele sociale accesate prin computere non-militare.

 În septembrie 2021, reprezentanții generalului David H. Berger l-au verificat pe Lansing, care a dezavuat oficial regimul și a jurat că va susține Constituția împotriva tuturor inamicilor, străini și interni, și l-a salutat. Sursa noastră a spus că îndatoririle lui Lansing erau administrative; nu avea acces la operațiuni sensibile. Când a fost ales aleatoriu pentru un poligraf săptămâna trecută, el nu a obiectat. Și când i s-a spus că a eșuat de două ori, a fost de acord cu o reținere de protecție în așteptarea rezultatului unor interviuri suplimentare. Comportamentul lui s-a schimbat în momentul în care agenții NCIS au intrat în camera de interogatoriu. Lansing a spus că este nepotrivit, deoarece Forțele Aeriene aveau o divizie independentă de investigații penale, Biroul de Investigații Speciale ale Forțelor Aeriene, care este serviciul său de investigații la nivel de infracțiuni de la 1 august 1948. El a spus că s-ar simți „mai confortabil” vorbind cu OSI.

Semnale roșii imediat”, a spus sursa noastră. „OSI este compromis, plin de iubitori al lui Biden. Lansing știa asta.

 NCIS, a adăugat el, l-a confruntat pe Lansing cu declarații pe care le-a dat în timpul verificării sale inițiale, care au contrazis constatările lor. Lansing a susținut că disprețuiește vaccinurile și mandatele de vaccinare, dar dovezile au dovedit că s-a vaccinat de trei ori, o dată după ce Camera a votat pentru anularea mandatului de vaccinare. A primit ultimul la o clinică civilă, aparent pentru a nu eluda dosarul său de sănătate militară. O investigație ulterioară a relevat că, în timp ce Lansing critica în mod anonim vaccinurile pe rețelele de socializare, el i-a încurajat și pe subalterni să se vaccineze.

Presat să dea seama de inconsecvență, un Lansing nervos a negat că ar fi spus cuiva să se vaccineze, dar a recunoscut că a făcut o al treilea – pentru că soția lui l-a îndemnat. Mai mult, NCIS a întrebat despre răspunsurile „neadevărate” la întrebările poligrafului, în special dacă Lansing intenționează să-l trădeze pe generalul Smith. El răspunsese de două ori „nu”, dar pulsul și respirația lui spuneau altceva.

 „Într-adevăr a suflat acul, ca să spunem așa, iar NCIS a vrut o explicație plauzibilă. Lansing le-a dat răspunsuri evazive, a spus că întrebarea este nedreaptă, deoarece nu l-a întâlnit niciodată personal pe generalul Smith și din această cauză, nu știa cum să răspundă la întrebare. Cu cât cercetau mai mult, cu atât era mai agitat”, a spus sursa noastră.

Când anchetatorii au intrat într-o discuție despre soția lui Lansing, acesta a aruncat o informație, a spus sursa noastră.

Evident că unele lucruri le-am ratat. Se pare că soția are legături cu niște democrați controversați, a făcut campanie pentru Biden, l-a votat și în plus, a lucrat pentru Soros Fund Management. El nu a dezvăluit niciodată nimic din toate astea și cumva a fost trecută cu vederea, cu siguranță o neglijență flagrantă”, a spus sursa noastră.

 „Cum îndrăznești să-mi aduci soția în asta?” Se pare că Lansing s-a răstit la anchetatori cu câteva momente înainte ca respirația să devină greoaie și să-și apuce pieptul de durere. A avut convulsii și s-a prăbușit pe podea când au sosit medicii cu un defibrilator portabil și au încercat să-i repornească inima. Dar era prea tarziu. El murise.

Sursa noastră a spus că interogatoriul a fost etic și blând după toate standardele practice; în niciun moment NCIS nu a pus mâna pe Lansing.

 Real Raw News nu a aflat încă rezultatele interviului celui de-al doilea ofițer.

    Sursa: https://realrawnews.com/

2 comentarii

  1. Deviza democraților occidentali : we are not paid to be moral ” nu suntem plătiți ca să fim morali . Spălarea creierelor prin televiziuni schimbă natura omului . Jan van Helsing a zis ” Oamenii pot fi controlați și stăpâniți prin energie , prin hrană și prin dezinformare „….la ce am văzut cu clonele ,hologramele și alte făcături ireale se poate trage o unică concluzie ” dracul ciocane la cap iar Divinitatea la inimă ” … să auzim de bine .

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s