Pharma, MSM, Tech, Intel, Zelensky, OMS, Deep State lucrează împreună pentru a acoperi armele biologice din Ucraina   

Biolab pe teritoriul Ucrainei ce au fost distruse de fortele speciale ruse

  Jacob Creech a spus că „va aborda motivul pentru care politicienii americani trimit tancuri, avioane, arme, echipamente și peste 100 de miliarde de dolari în Ucraina. Nu are nimic de-a face cu cetățenii ucraineni, ci totul are de-a face cu activele/secretele Deep State din Ucraina.”

 Retrospectiv în 2005. Senatorul Obama și senatorul Lugar au vizitat fostele instalații biologice și chimice sovietice din Ucraina și și-au stabilit rădăcinile Statului Adânc al SUA în Ucraina pentru a „contracara armele biologice”…

Laboratoarele erau „parte a unei rețele de stații „anticiumă” din Războiul Rece care furnizează agenți patogeni extrem de letali fabricilor sovietice de arme biologice”. Deci, atunci când Rusia făcea cercetări „anti-ciumă” asupra „armelor biologice”. Dar atunci când SUA efectuează cercetări privind „câștigul defensiv al funcției/evoluția direcționată”, spun că nu este vorba despre arme biologice. În 2005, @washingtonpost (https://twitter.com/washingtonpost?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1619886332410761216%7Ctwgr%5E9125c887accc91fd8a83fa0264872e942200d868%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.thegatewaypundit.com%2F2023%2F01%2Fpharma-msm-tech-intel-zelensky-deep-state-working-together-cover-bioweapons-ukraine-2%2F ) admite că cercetările „anti-ciumă” au ca rezultat producerea de „patogeni extrem de letali” alias „arme biologice”.

SUA, conduse de Obama, au adoptat Actul Nunn-Lugar de Cooperare și Reducere a Amenințărilor din 2005. SUA au preluat laboratoarele și instalațiile fostei Uniuni Sovietice, presupus pentru a distruge stocurile de arme nucleare, chimice și biologice din Ucraina. Dar Obama a deschis porțile pentru Deep State. A creat programe de arme biologice cu guvernul ucrainean și a stabilit legături pentru oligarhii americani pentru a construi companii de biolaboratoare în pământul fără lege al Ucrainei. Companii precum Metabiota a lui Biden Sr. și Jr. Atunci situația s-a înrăutățit. Sub „supravegherea” SUA, Ucraina a intrat în război civil în februarie 2014 (Obama). În dezordinea războiului, Departamentul de Stat (Clinton) și CIA au preluat controlul deplin asupra guvernului Ucrainei; Victoria Nuland facilitând o schimbare de regim cu finanțare de vreo 5 miliarde de dolari.

Nuland, care a vărsat boabele de frică, ca „forțele ruse să pună mâna pe cercetarea biologică din Ucraina”, a conceput Revoluția Colorată în Ucraina. Au început un război civil, apoi și-au ales marioneta pentru a conduce guvernul, creând un Deep State proxy.

Acum, cu controlul complet al guvernului ucrainean, Biden-ii și-au început munca murdară. Biden a vizitat Ucraina de peste 13 ori, asigurând finanțare SUA pentru oligarhii ucraineni. Apoi și-a folosit puterea pentru a concedia un procuror de stat care și-a dat seama de schema de respingere/spălare de bani a lui Biden. Deci, motivul pentru care toți dolarii fiscali ai americanilor sunt în Ucraina, este pentru că Ucraina este un proxy Deep State, controlat de familiile conducătoare ale DNC/Soros. Ei încearcă să-și protejeze bunurile/secretele din Ucraina. Cea mai importantă dintre acestea este activitatea lor biologică. Dar s-a mai găsit și un tunel subteran unde Biden ținea lingouri de aur și facilități cu copii de unde se recolta Adrenocrom. Acum toate au fost detonate de forțele speciale ruse.

Schema coordonării biolaboratoarelor din Ucraina

Motivul pentru care MSM din SUA a glorificat totul pentru Ucraina, este pentru că mass-media este deținută de companiile farmaceutice prin bani publicitari. Companiile farmaceutice care se bazează pe laboratoarele biologice din Ucraina pentru a crea agenți patogeni, astfel încât schema lor de vaccinuri să poată profita… Încep să aibă sens toate astea…?

Motivul pentru care FBI și DHS au folosit scenariul Orwell complet și au armat Big Tech pentru a cenzura toate rapoartele despre Biolaboratoarele din Ucraina, este că comunitatea de informații este compromisă de Deep State. Statul Adânc care nu poate lăsa oamenii să afle despre schema lor de producere a agenților patogeni… O trec ca și teoria conspirației pentru majoritatea oilor…

Motivul pentru care Zelensky a ordonat Ministerului Ucrainean al Apărării să distrugă toate documentele de stat afiliate companiilor de biolaboratoare din SUA „Metabiota și Battelle”… în ziua în care rachetele rusești au început să zboare (24/2/22)… Este pentru că știa că Putin căuta armele biologice. Motivul pentru care OMS a sfătuit Ucraina să-și distrugă toți agenții patogeni (la laboratoarele despre care MSM a spus că nu există)… este pentru că OMS știa că Putin căuta armele biologice. Același OMS care a creat un stat polițienesc medical global din cauza Covid-19. Toți sunt în cârdășie…

Big Pharma, MSM, Big Tech, Intelligence Community, Zelensky, OMS/NIH și politicienii Deep State lucrează împreună pentru a atinge același obiectiv… Pentru a acoperi producția criminală de arme biologice din Ucraina. Toate entitățile care s-au întâmplat să beneficieze de Covid-19.

Biolaboratoare americane în 25 de țări de pe glob

Acesta este motivul pentru care aceste entități sunt hiper-defensive cu privire la toate lucrurile legate de Covid-19, cercetarea biologică și Ucraina. Nu pentru că sunt filantropici. Pentru că suntem aproape de dovada crimelor lor împotriva umanității. Pentru care, pedeapsa este aspră. Tancuri, avioane, arme, echipamente, peste 100 de miliarde de dolari din fondurile contribuabililor, viețile poporului ucrainean… Toate sacrificiile demne în ochii statului adânc. Orice ar fi nevoie pentru a-și acoperi producția de arme biologice. Cel de-al treilea război mondial a început deja. Covid-19 a fost prima armă trasă.

   Sursa: https://www.thegatewaypundit.com/

     Video: Ucraina utilizează arme chimice – Soldații ruși mor în apă după ce drona aruncă  ;

       Naziști ucraineni execută prizonieri ruși  

2 comentarii

  1. „Faceți tot ceea ce doriți ,orice fel de infracțiuni ,noi vom închide ochii în fața acestora . Important este doar să aveți puterea în mâinii ” este declarația lui Condoleezza Rise , secretarul USA în timpul obama . Această declarație s-a auzit la radio în toată Ucraina și Rusia prin microfoane ascunse . La reîntoarcerea în USA , Rise a fost destituită ,de obama iar cei din CIA ce le-au scăpat , au fost dați afară . Finalul la acest articol , așează umbră peste tot ce s-a publicat până acuma . Adică totul a fost ..praf ….!!! Dacă a început al treilea război mondial …cum spune autorul . Fulford era atât de optimist încât parcă mâine ar fi sărbătorit victoria . Eu am spus că mai este mult până departe și deocamdată nu se întâmplă mai nimic împotriva MK care defilează fără vreo opreliște și chiar își arată pe față victoria . Deja în Banca Angliei se introduce Digital …deci rothschild e bine , nu-l deranjează nimeni . Cred că lucrurile ar trebui privite la modul concret și nu la un scenariu fictiv .

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s