Militarii l-au condamnat pe Ron Klain. Putin interceptează un transport de Adrenocrom îndreptat către Statele Unite  

  Fostul șef al Casei Albe, Ron Klain, a fost condamnat vineri (03.febr.) la 20 de ani de închisoare, după ce un tribunal militar de la Guantanamo Bay l-a găsit vinovat de conspirație sedițioasă, cea mai mică dintre cele două acuzații aduse împotriva lui. Un Klain corpolent a apărut alături de un avocat – un avocat veteran al apărării penale și partener principal al unei prestigioase firme de avocatură din New York – care s-a identificat drept Jeremy Bartholomew și a spus că va vorbi în numele lui Klain pe durata tribunalului. El a cerut imediat anularea procesului, spunând că Klain nu poate fi găsit vinovat de trădare sau conspirație pentru a comite fraudă electorală, deoarece clientul său, deși șef de personal și consilier principal al campaniei Biden, era o marionetă neputincioasă, ineficientă, ale cărei titluri erau ceremoniale. Klain, a spus el, avea „inteligență diminuată” și era incapabil din punct de vedere mental să creeze comploturi care ar putea influența rezultatul alegerilor prezidențiale.

În primul rând, resping acest tribunal sau comisie, așa cum o numiți dumneavoastră, ca fiind neconstituțională. Orice dovadă împotriva clientului meu, pe care nu le-am văzut de când instanța militară aparent nu crede în descoperire, este amăgitoare. Am pregătit o ofertă care cere anularea procesului”, a spus Bartholomew.

Viceadm. Darse E. Crandall aruncă o privire asupra documentului. „Cerere respinsă. Puteți argumenta dovezile după ce sunt prezentate.

 ,,Este nepotrivit, amiral. Cum pot respinge dovezile pe care nu am avut ocazia să le analizez în profunzime?

Adm. Crandall a trecut peste întrebare. „Spuneți că deținutul Klain este cu handicap intelectual, dar el însuși este avocat – nu mai puțin de la Harvard, clasa 1982. A absolvit primul clasa de liceu și a făcut parte din echipa de Brain Game a școlii. L-a antrenat pe Obama despre cum să dezbată în 2008 și 2012. Are o listă lungă de realizări intelectuale.

Clientul meu este „inteligent de carte”, amiral, și are o memorie fotografică. Există o diferență între a putea recita nume, date și locuri și abilitatea de a concepe comploturi complexe de conspirație, așa cum îl acuzi tu”, a argumentat Bartholomew. Vom vedea, spuse amiralul.

El a chemat singurul său martor, Rufus Gifford, care din 2013 până în 2017 a fost ambasadorul SUA în Danemarca. Înainte de aceasta, a făcut parte din echipa de conducere a campaniei de realegere a președintelui Obama din 2012. El a fost, de asemenea, un membru senior al personalului Comitetului Național Democrat.

Sub examinare directă, Gifford a mărturisit că s-a retras din politică când Klain la mijlocul anului 2018 l-a abordat cu o propunere. Biden l-a numit pe Klain consilier principal de campanie, iar Klain căuta subalterni loiali pentru a-l ajuta pe Biden să-l detroneze pe Trump prin orice mijloace.

 „Ron Klain mi-a oferit 50.000 de dolari/lună să mă alătur echipei. El a spus, iar acestea sunt exact cuvintele lui: „Biden va fi președinte în 2020, deși nu are șanse mari de a-l învinge pe Trump.” Am refuzat, dar el a insistat să-l ascult și mi-a spus o poveste fantastică despre cât de ușor a fost să exploatezi sistemul de vot. Cum, dacă Biden ar fi pierdut, ar avea oameni în așteptare pentru a pompa buletine de vot frauduloase în sistem la ceea ce el numea „ora magică”. Ora magică era de câteva ore, de fapt, între 2:00 și 5:00 a.m..”

Bartholomew a întrerupt mărturia, obiectând cu înverșunare că nu i s-a dat șansa de a verifica martorul.

 ,,Relaxează-te, domnule Bartolomeu. Poți să-l verifici dacă vrei, când termin”, a spus viceamiralul Crandall.

Klain, a continuat Gifford, era atât de mândru de ideea sa, încât nu și-a putut stăpâni orgoliul și s-a simțit obligat să detalieze modul în care plănuia să angajeze mii de „catâri” – pentru a umple cutii de trimitere în statele swing cu buletine de vot false pentru absenți.

I-am spus mulțumesc, dar nu mulțumesc”, a spus Gifford. „A fost o nebunie.”

Dar nu a fost ultima dată când l-ai văzut, nu-i așa, domnule Gifford?

Nu, m-a sunat două săptămâni după aceea, cerând să ne reîntâlnim. Nu a spus de ce la telefon.”

Și te-ai întâlnit?” a întrebat vice-amiral Crandall.

Da. Doar pentru că mă temeam că ar putea încerca să mă implice în ceva pentru că l-aș refuza. De data asta mi-am pornit telefonul înainte de a ne întâlni la cină. Era în buzunarul meu de la piept și nu a capturat video, dar audio a fost înregistrat”, a spus Gifford.

 Viceadm. Crandall a redat sunetul pentru panou. În această privință, Klain a discutat despre angajarea a mii de buletine de vot pentru a modifica rezultatul alegerilor în favoarea lui Biden, dacă este necesar, spunând, de asemenea, că țara este plină de „oameni răvășiți” și „simpatizanți” care ar accepta cu bucurie cinci sau zece dolari în schimbul fiecărui buletin de vot umplut. Klain a spus că dorește ca Gifford să înființeze organizații non-profit prin care catârii să fie plătiți, iar Gifford a putut fi auzit refuzând politicos oferta, spunând că riscul nu merită recompensa.

Aveți vreo idee, domnule Gifford, de ce v-am contactat pe dumneavoastră în loc de altcineva?

Sincer nu știu. Ne cunoșteam de la Casa Albă în timpul lui Obama, dar nu am fost niciodată buni prieteni”, a spus Gifford.

 „Poate că clientul dumneavoastră este un prost, așa cum spuneți dumneavoastră, domnule Bartholomew”, a spus vice-adm. Crandall. „Puteți interoga martorul dacă doriți.

Bartolomeu se ridică. „Unde sunt acești catâri? Aveți vreo dovadă că clientul meu a plătit vreunul dintre ei? Sunt aici să depună mărturie astăzi? Domnule Gifford, ați văzut că clientul meu plătește pe cineva?

 „Nu.”

Fără alte întrebări, spuse Bartholomew.

 „Domnule Gifford, înainte de aceste proceduri, v-am rugat să vizionați filmul 2000 Mules. L-ai revizuit? Și dacă da, descrie cu acuratețe frauda electorală așa cum v-a fost descrisă de inculpat?

Am și o face”, a spus Gifford.

Lăsați înregistrarea să reflecte că comisia a vizionat și filmul. Susțin că sarcina probei a fost îndeplinită, că deținutul Klain nu numai că a conspirat pentru a comite fraude electorale, dar și-a îndeplinit planul, care se potrivește definiției trădării și se pedepsește cu moartea”, a spus amiralul.

Dar Curtea nu a fost de acord. L-au găsit pe Klain vinovat de conspirație sedițioasă, dar nevinovat pentru trădare și l-au condamnat la 20 de ani de închisoare în Tabăra GITMO Delta. Amiralul și-a exprimat dezamăgirea față de verdict, dar a spus că va respecta recomandarea comisiei. Bartolomeu a spus că va contesta verdictul la cea mai înaltă autoritate, fără a specifica un individ sau un grup.

Putin interceptează un transport de Adrenocrom îndreptat către Statele Unite

 Forțele Speciale Ruse din Ucraina au interceptat un tractor-remorcă frigorifică care transporta Adrenochrom rafinat din Ucraina către Varșovia, Polonia, unde transportul ar fi fost încărcat în avioanele care se îndreptau spre Statele Unite, a declarat un agent rus FSB, Andrei Zakharov, pentru Real Raw News.

 După cum s-a raportat luna trecută, FSB a susținut că producătorii de Adrenocrom „Deep State” din Statele Unite au devenit atât de fricoși de represaliile militare, încât s-au înființat în țările Europei de Est, în special în Ucraina, simpatizanți cu regimul criminal Biden. În ianuarie, Spetznaz a salvat 50 de copii întemnițați și slăbiți dintr-o „fermă de Adrenochrom” de lângă Shostka, Ucraina. Răpitorii lor au drenat corpurile fragile de sânge și lichid suprarenal, încât supraviețuirea lor depindea de a fi ținuți într-o comă indusă medical, hrăniți intravenos. Zaharov a spus că cinci dintre cei 50 au murit din cauza rănilor suferite în captivitate.

Sub ordinele lui Putin, FSB a lansat de atunci o inițiativă pe scară largă pentru a urmări și elimina producătorii, vânzătorii, cumpărătorii, intermediarii și toți cei implicați în producția și exportul unui cocktail farmaceutic pe care Putin l-a numit „opera diavolului”. Zaharov a spus că președintele rus a format un „grup de lucru pentru Adrenochrome” format din agenți speciali și a ales Spetznaz pentru a face față crizei în creștere. Grupul de lucru a obținut o victorie duminică, capturând un vehicul cu 18 roți plin cu Adrenochrom rece care ar fi putut ajunge pe țărmurile Statelor Unite. Interceptarea a avut loc de-a lungul P94 – o șosea care se întinde din sudul Ucrainei până la Brest, un oraș de graniță și un punct de control cu puncte de ieșire care duceau spre Varșovia, Polonia – și a inclus cel puțin o duzină de agenți Spetznaz și FSB.

Zaharov nu a spus cum au aflat despre transport sau de ce echipa a confiscat camionul pe autostradă, nu la punctul de plecare, dar a spus că un manifest de marfă a identificat conținutul camionului ca fiind penicilină și alte antibiotice injectabile. Principalele exporturi ale Ucrainei sunt produse agricole, nu medicamente.

 „Dacă sacrificăm cetățeni ucraineni, așa cum spune Zelensky, de ce ar trimite medicamente din țară? Nu are nici un sens. Remorca nu avea medicamente, doar otravă de Adrenocrom”, a spus Zaharov. Spetznaz a ținut șoferul și un pasager sub amenințarea armei în timp ce inspectau camionul. Potrivit lui Zakharov, grupul de lucru a fost instruit să identifice vizual Adrenochrom-ul fără teste de laborator. Fie că este o perfuzie sau o injecție, lichidul este ușor vâscos, scînteiază atunci când este expus la lumina soarelui și are o nuanță roșie aproape imperceptibilă, a spus Zakharov.

Ocupanții camionului, cetățeni ucraineni, nu au cooperat și au fost împușcați pe loc ca criminali de război, conform ordinelor permanente ale lui Vladimir Putin.

  „Aceste mizerii nu merită milă”, a spus Zaharov. „Sunt agenți ai răului.”

El a adăugat că grupul de lucru a prelevat mostre pentru analize chimice înainte de a incendia TIR-ul.

Manifestul spunea că transportul urma să fie dus la Aeroportul Internațional din Varșovia și încărcat la bordul unui avion de marfă Atlas Air cu destinația Dover AFB în Delaware.

    Sursa: https://realrawnews.com/

Un comentariu

  1. Și când te gândești că zelenski se plimbă în voia cea bună la Londra , Bruxelles și Paris unde este primit precum un erou al lumii , parcă condamnarea americanului și captura rușilor ,pălește …

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s