Versiuni ale lui Putin și mai departe… 

 Împărtășesc asta încă o dată, oferind cititorilor o perspectivă diferită, poate o înțelegere mai profundă a situației din Ucraina și nu numai. În acest moment, în comunitatea oarecum informată, mulți rămân nesiguri cu privire la intențiile lui Vladimir Putin. Fie că este de partea luminii, sau poate doar o altă marionetă a întunericului. Chiar și cei care sunt convinși că el luptă împotriva întunericului distrugându-le laboratoarele din Ucraina. În timp ce, în același timp, a căzut în capcana întunericului și a început un război, ceea ce până acum a dus la multe victime, inclusiv moartea a sute de civili.

Deci cine este Vladimir Putin? Un fost agent KGB și cine lucrează acum pentru lumină? Este o altă marionetă a întunericului? Sau a devenit necinstit, neaparținând niciunui partid în afară de el însuși…

Ne vom referi la o versiune a lui Putin ca fiind cea originală. Fostul agent KGB nemilos, cu mentalitatea unui mafiot, care era temut de cei din apropierea sa, și care lăsat mulți morți în spate. Cel inițial a părăsit corpul său fizic în jurul anului 2014.

În acel timp, a fost ceea ce se face referire în ezoterism drept un Walk-in. Acesta este momentul în care un suflet părăsește trupul, iar altul intră și preia același corp. În marea majoritate a cazurilor ca acesta, totul se face cu acord prealabil din partea sufletului care pleacă, în dimensiunile superioare. Așa s-a întâmplat în 2014. Un suflet din Sistemul Stelar al Pleiadelor a intrat și s-a instalat în corpul fizic cunoscut sub numele de Vladimir Putin.

Acesta este cel care a dat afară cabala din Rusia. Și a spus clar că jocurile lor nu vor fi tolerate acolo. El a întreprins multe dintre acțiunile din culise, care s-au aliniat cu acțiunile lui Trump. De la corupție, carteluri, trafic de copii și multe altele. În anul 2019, acest suflet a părăsit trupul după ce a fost executat de agenți ai întunericului, care au primit milioane pentru îndeplinirea sarcinii.

Cabala plănuise deja un înlocuitor pentru „Vladimir Putin”. Un corp dublu (probabil clonă), care ai crede că este de nerecunoscut, pentru cei care nu acordă atenție. Pe acesta, cabala îl folosește oricum consideră de cuviință, pentru a-și continua agenda spre depopularea lumii. Face ravagii în speranța de a opri trecerea Pământului în dimensiunea a 5-a. Desigur, așa cum s-a spus de multe ori, „Nimic nu poate opri ceea ce urmează”. Trecerea planetei Pământ într-o realitate cu frecvență mai înaltă nu poate fi oprită.

L-ați auzit chiar și pe Donald Trump în diferite ocazii spunând că „Putin nu este același om”. El spune asta și despre Xi Jinping, ca fiind „un om diferit”. Iar rapoartele recente despre modul în care Xi a fost plasat în arest la domiciliu ar conduce cel puțin la întrebarea despre situația „dublurilor”. Când veți înțelege acest lucru, veți vedea cum totul este o piesă de teatru, a agenților întunecați, „noii” Xi și Putin nefiind altceva decât marionete, fiind folosiți ca opoziție controlată.

În ultimele zile ați auzit vorbindu-se de arme nucleare. Acest lucru este absolut exclus. Galacticii nu vor permite niciodată o asemenea distrugere. Noua lumină care intră în planeta noastră pur și simplu nu sprijină vechile modele energetice. Orice haos există acum în 3D este alimentat doar de gândurile Colectivului umanității. Și acest lucru devine minim, deoarece Human Collective s-a săturat de aceleași episoade în reluare.

Schimbarea continuă. Aveți încredere că schimbarea la scară largă are loc. Ceea ce vedeți ca haos, este pur și simplu vechile matrițe dense de energie care sunt transmutate. Suntem în ultimul capitol al acestei vechi povești 3D. Haosul va duce către o nouă lume, mai bună.

    Drum drept spre Lumină!

 Sursa: https://eraoflight.com/

8 comentarii

  • Așa poate fi adevărat. Singurul lucru care nu se potrivește este ca avatarul Putin spune totuși lucruri coerente și total adevărate, nu s-a extins cu răsbelul în Europa, a apărat ba centrala nucleară, și discursul lui e despre naziști încă. Dacă totuși e un joc dublu a cabalei intunecaților.. suntem în pericol. Doamne Ajută-ne! Sunt o grămadă de extratereștri benefici care monitorizează Pământul.. sper sa intervină la timp sa nu ajungem la arme nucleare ..

   Apreciază

   • Iata un mesaj de la Corey Goode de pe grupul sau Ascension Works Tv: Am observat câteva reacții interesante la ultima mea actualizare în care mi s-a permis să împărtășesc cronologia care mi-a fost dată acum câteva luni. Se pare că o mulțime de oameni de acolo sunt foarte descurajați că nu vor fi salvați de o rasă extraterestră salvatoare chiar înainte ca omenirea să se autodistrugă sau ca Soarele să erupă și să ardă Pământul până se face scrum. I-am văzut chiar pe unii construind evenimentul Micro-Nova ca fiind momentul unui scenariu de tip răpire, în timp ce alții răspândesc frica în legătură cu evenimentul solar spunând că este un eveniment la nivel de extincție – niciuna dintre acestea nu este adevărată.
    Ceea ce noi vedem ca fiind suferința inocenților, ființele de densitate mai mare văd că noi ne ajungem în sfârșit din urmă cu karma noastră și ni se dă posibilitatea de a ne descurca singuri, așa cum spune Legea Cosmică, sau ne privesc cum plângem și ne lamentăm și așteptăm în schimb un salvator… depinde de noi. Avem motivația nebuniei sfârșitului vremurilor care nu va face decât să ne sporească oportunitățile de a ne îndrepta karma colectivă.
    De nenumărate ori văd oameni care se plâng de încă 10 ani înainte de fulgerul solar, când ei nu sunt pregătiți astăzi și nici nu ar fi pregătiți în 2024. Cei aproximativ 10 ani pe care îi avem la dispoziție pentru a ne pregăti, pentru a lucra asupra karmei noastre și a traumelor noastre ar fi bine folosiți dacă am face treabă și ne-am ridica cu adevărat împotriva cabalei care conduce Pământul. Avem buzunare de oameni curajoși care se ridică aici și acolo în întreaga lume, dar, în cea mai mare parte, oamenii se smiorcăie într-un colț cu speranța că cineva îi va salva de propria karma colectivă.
    Nu așa funcționează lucrurile, iar cei care se plâng că sfârșitul este prea departe nu fac altceva decât să se plângă și să cedeze la programarea lor de a aștepta un salvator care să rezolve totul. Este o demonstrație a condiției umane și a unora dintre rupturile primare pe care omenirea trebuie să le abordeze.
    Nimeni nu va veni să ne salveze – dacă un grup va veni din ceruri să ne ofere ajutor, nu vor fi băieții buni. Acum este momentul ca omenirea să se ridice și să își arate puterea asupra celor 1% pe care i-a lăsat să îi conducă și să creeze o karma atât de oribilă în numele lor.
    Suntem responsabili pentru starea actuală a lumii ca și colectivitate și oricine neagă acest lucru ar trebui cu adevărat să își pună degetul mare în gură și să se târască într-un loc confortabil și să ceară o poveste frumoasă și plină de speranță. Este timpul ca omenirea să se ridice și să își scrie propria poveste plină de speranță. Dacă stăm pe spate și așteptăm ca salvatorii să o facă, vom sfârși doar prin a repeta un alt ciclu cosmic pentru a ne oferi mai mult timp pentru a învăța aceste lecții.

    Apreciat de 1 persoană

 1. Eu chiar nu mai înțeleg nimic din toată nebunia asta . Adică Putin este omul cabalei sataniste? Xi este omul cabalei sataniste ? Atunci omul obișnuit în cine să mai creadă ? Donald Trump al cui este . Tot ce ați scris in articolul acesta mi-a dat peste cap toată încrederea . Sincer nu știu ce să mai cred . Nici nu dau mai departe articolul pentru că a-și bulversa niste oameni care credeau că totuși Putin este un om care luptă împotriva cabalei sataniste ,a mafiei Khazare . Aflasem eu ceva că Putin ar fi fost asasinat iar acum este o clonă . Dar să fie omul cabalei nu ași fi crezut . Știam că a făcut parte din Grupul Bidelberg . Să fie adevărat . Nu nu mai dau acest articol mai departe ,se naruiesc niste speranțe . Am văzut că și în USA poporul american tine cu Putin . Chiar nu mă așteptam .

  Apreciază

  • Eu am încredere în planul lui Dumnezeu… am publicat și aceste info pentru a fi echidistant. Că Putin ca și clonă va fi folosit de divinitate pentru a duce planul eliberării planetare la bun sfârșit, vom vedea. Trebuie cel mai bine să avem încredere în noi, ca ființe perfecte create de Dumnezeu, să ne dezvoltăm discernământul spiritual și prin intenție focalizată să recreem această lume la modul ideal, iubire, bunătate, abundență, prosperitate. Eu cred în acest plan. Nu trebuie să credem doar în lideri, nici chiar în maeștri spirituali, noi suntem acum proprii noștri maeștri, totul este înregistrat în fiecare celulă din corpul nostru, trebuie doar să ne redescoperim.
   Drum drept spre Lumină!

   Apreciat de 1 persoană

   • Vă mulțumesc pentru răspuns . Aveți dreptate. Nu ,nu cred in lideri . Liderii au fost din totdeauna reprezentanții unei grupări , ale unor interese . Lucrarea Divină cere timp și spațiu în adevăr și cred că 2024 să fie anul in care răul pe Terra să nu mai existe la nivelul la care a ajuns acum . Negativul va exista , pentru că din contradicția ,bine și rău , plus și minus, pozitiv și negativ există totul ,inclusiv ființele umane ,dar condiția este ca răul să nu depășească binele . Balanța să fie echilibrată . Precum curentul electric : faza și nulul nu sunt bine calibrate ,nu se aprinde becul !

    Apreciază

   • Ai dreptate Marius,puterea este in noi,noi suntem puterea noastra ,dar tb sa constientizam acest lucru si sa ne folosim cu maxim discernamant si coerenta de ea,circula pe wp un mesaj ca vor incerca sa instaureze un alt virus Marburg dar dupa sarbatori ca sa aiba motiv sa spuna ca oamenii au circulat si l au adus naiba stie de pe unde si vor pune un nou vaxx pe piata ,ricin,, se numeste, care va provoca hemoragii interne si externe asemanator Ebolei cu rata de mortalitate 88%,muulte restrictii ca sa i oblige pe oameni sa se intepe,asadar tb sa fim curajosi mai mult decat oricand !!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s