Infanteria marină a SUA a făcut o descoperire groaznică în California  

  White Hats care căuta un presupus stoc de Adrenocrom în sudul Californiei a primit șocul vieții lor când au pătruns într-un depozit industrial din Chatsworth, în Valea San Fernando, la doar câțiva kilometri de unele dintre cele mai bogate coduri poștale din Statele Unite. Ei se așteptau să găsească congelatoare de calitate comercială pline cu pungi de Adrenochrom răcit – un cocktail farmaceutic format din lichide extrase din glandele suprarenale ale copiilor îngroziți și opioide sintetice – dar au găsit în schimb răcitoare care conțineau organe : ficat, plămâni, rinichi, inimi și intestine — care fuseseră extrase de la copii adolescenți.

 „Aceasta este cea mai bolnavă și mai îngrozitoare descoperire pe care am făcut-o”, a spus o sursă din biroul generalului David H. Berger, în timp ce a povestit detaliile pentru Real Raw News.

Pe 27 octombrie, Comandamentul Cibernetic al Armatei SUA a primit ceea ce credea că este un sfat credibil că injecțiile cu Adrenochrom și pungile de perfuzie erau depozitate în depozitul Chatsworth. Comandamentul Cibernetic a trimis detalii generalului Berger, care a considerat că datele merită investigații suplimentare și pe 29 octombrie, a autorizat desfășurarea unei echipe de cercetași-lunetişti USMC pentru a supraveghea depozitul și dacă este considerat adecvat, să pătrundă în depozit, să elimine opoziția și să distrugă Adrenochrom-ul găsit în incintă.

În seara următoare, un pluton de Cercetași-Lunetişti a sosit la depozit. Părea nepăzită, neocupată și în paragină. Un singur proiector ilumina o parcare liberă, iar ușile depozitului au fost asigurate cu un lanț ruginit și două lacăte mari.

 „La început am crezut că acesta nu poate fi locul respectiv”, a spus mai târziu un marinar în timpul unui debrief. „Eram sigur că ni s-a dat locația greșită. După ce am intrat, mi-am dorit să fie locul greșit.”

Marinarii au folosit tăietori de șuruburi pentru a sparge cătușele și au intrat tactic în structura întunecată. Au auzit zumzetul electric care emana dintr-o serie de congelatoare care căptușeau peretele din spate chiar înainte de a aprinde luminile pâlpâitoare, fluorescente, care umpleau camera cu propriul lor zumzet unic. În centrul încăperii stăteau patru tăvi metalice, fiecare pătată de sânge uscat și ceea ce marinarii considerau a fi bucăți de carne necrozată. Erau ace, vacutainere, pungi goale pentru și bisturie împrăștiate pe podea.

Când pușcașii marini au deschis primul congelator, au văzut ceva de neconceput: pungi de poliuretan închise ermetic, unele acoperite cu o ceață de brumă, țineau organe umane care fuseseră îndepărtate chirurgical de la gazde. Pungile erau stivuite una peste alta și fiecare avea o dată scrisă cu cerneală de neșters – aparent indicând când părțile malefice recoltaseră organele.

Un frigider avea două sute de pungi de sânge integral, ceea ce înseamnă că nu fusese rotit în centrifuge pentru a-l separa în componente transfuzabile: globule roșii, trombocite și plasmă. Și în interiorul unui congelator cu ladă au găsit cadavrele jupuite și înghețate a două fete prepubere care fuseseră tăiate de la tulpină la stern. Nu aveau sânge – fuseseră exsanguinate. Cineva le îndepărtase organele și le înghesuise trupurile fără viață în congelator.

Marinarii au făcut descoperiri similare în alte răcitoare și congelatoare.

 „Aceasta este absolut cea mai macabră scenă pe care am întâlnit-o”, a declarat o sursă din biroul generalului David H. Berger pentru Real Raw News. „Cea mai bună presupunere a noastră este că asta s-a întâmplat de ceva vreme și oricine a făcut asta a abandonat locul. Poate că au fost anunțați.”

În încheiere, el a spus că depozitul a fost închiriat unui producător medical care face afaceri cu guvernul federal. El nu a dezvăluit numele, deoarece armata este angajată în efortul de a localiza persoanele legate de închiriere.

 P.S. – Aceste depozite alimentează și petrecerile deocheate ale elitei sataniste cât și restaurantele gen Canibal Club din lume. Acestea există în Los Angeles și chiar în Japonia. În fostul blog am publicat un articol detaliat cu un astfel de Club, care era frecventat de exemplu, de fiica lui Hillary Clinton sau actrița Meryll Streep unde se serveau copii la cuptor sau spaghete cu placentă…

 Cine poate privi pozele de mai jos să o facă…

   Sursa: https://realrawnews.com/

2 comentarii

  1. Domnule Marius Sumedrea
    să-mi fie cu iertare poate aveţi bunăvointă sa ne mai afișati si și nouă Ben Fulford
    Și Multumesc anticipat

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s