Forța Spațială a SUA   

Navetă spațială

  Rădăcinile Forței Spațiale Americane datează încă de la începutul Războiului Rece, deoarece primele programe spațiale ale Forțelor Aeriene ale Armatei au început încă din 1945. În 1954, Divizia de Dezvoltare a Vestului a fost înființată sub conducerea generalului Bernard Schriever ca prima organizație spațială dedicată din cadrul Forțelor Armate ale SUA.

Forțele spațiale militare au fost organizate în cadrul mai multor comandamente majore ale Forțelor Aeriene, până când au fost unificate odată cu crearea Comandamentului Spațial al Forțelor Aeriene la 1 septembrie 1982. Forțele spațiale americane au început să desfășoare operațiuni de sprijin de luptă în timpul războiului din Vietnam și au continuat să furnizeze comunicații prin satelit, sprijin pentru vreme și navigație în timpul războiului din 1982 din Insulele Falklands, invazia americană din 1983 din Grenada, bombardamentul american din 1986 din Libia și invazia americană din 1989 din Panama. Prima utilizare majoră a forțelor spațiale a culminat cu Războiul din Golf, în care acestea s-au dovedit atât de importante pentru coaliția condusă de SUA, încât uneori este numit primul „război spațial”.

Primele discuții despre crearea unui serviciu militar spațial au avut loc în 1958, iar ideea a fost luată în considerare și de președintele Ronald Reagan în 1982. Comisia Spațială din 2001 a pledat pentru crearea unui Corp Spațial între 2007 și 2011, iar o propunere bipartizană din Congresul SUA ar fi creat un Corp Spațial american în 2017. La 20 decembrie 2019, Legea privind Forța Spațială a Statelor Unite a fost promulgată ca parte a Legii de Autorizare a Apărării Naționale,

Forța Spațială a Statelor Unite (USSF) este ramura spațială a Forțelor Armate ale Statelor Unite, unul dintre cele opt servicii în uniformă ale Statelor Unite și SINGURA FORȚĂ SPAȚIALĂ INDEPENDENTĂ din lume.

     ALIANȚA Pălăriilor Albe

Michael S. Rogers (născut la 31 octombrie 1959) este un fost amiral al Marinei Statelor Unite ale Americii, care a ocupat funcția de comandant secund al Comandamentului Cibernetic al Statelor Unite (USCYBERCOM). A fost al 17-lea director al Agenției Naționale de Securitate (NSA) și șef al Serviciului Central de Securitate (CSS) din 3 aprilie 2014. Rogers a fost comandant al Flotei a X-a și comandant al Comandamentului Cibernetic al Flotei Statelor Unite. În 1991, serviciile secrete militare din cadrul US Air Force ( predawn USFF) de 3 litere au realizat că 9/11 a fost planificat (cu 10 ani înainte) de DICK CHENEY (membru al personalului Secretarului Apărării [DS]).

 Planul de a invada Orientul Mijlociu pentru petrol fusese planificat încă de la sfârșitul anilor 1960. Evenimentul 9/11 ar putea acoperi mai multe ținte, inclusiv tehnologia DARPA pentru controlul ciclurilor de știri (cenzura în masă pe internet și persecutarea opoziției).

 După descoperirea timpurie a AGENDEI 9/11 planificată, mai mulți dintre Pălăriile Albe au elaborat un plan de cucerire a PENTAGONULUI…… Cu două luni înainte de 9/11, FORȚA SPAȚIALĂ avea tehnologia Quantum pentru a fura banii de la C_A și PENTAGON și a lăsa urme FALSE de corupție a PENTAGON-ului până la banii lipsă.

Pe SERVERUL Pentagonului au fost încărcate mai multe fișiere care conțineau bani furați REALMENTE de la cetățeni/corporații americane/și legătura acestora cu operațiunile de pe Wall Street. În dosarele plasate se aflau înregistrări video ale rețelei de pedofilie a lui Dick Cheney legate de ELITE și zvonurile/videoclipurile și dovezile privind societățile de vânătoare de elită de femei/copii care leagă ROTHSCHILDS, (vânătoarea de oameni din pădurile austriece) UK Majesty (societățile de vânătoare de elită britanice) de societățile de vânătoare ale lui Cheney, etc.

În ajunul 9/11, Donald Rumsfeld a anunțat că lipsesc 2,3 trilioane de dolari…. Iar a doua zi, un presupus avion a intrat în Pentagon, unde serverele și datele au fost infiltrate de către Pălăriile Albe.

Ceea ce s-a întâmplat cu adevărat a fost că Pălăriile Albe au furat banii de peste 4 trilioane și au mers la CREAREA COMPLETĂ a FORȚEI SPAȚIALE, ALIANȚA Pălăriilor Albe crearea de OPERAȚIUNI militare.

DUPĂ acest JAF, agențiile de 3 litere ale PENTAGONULUI și celelalte au declanșat războiul tăcut DEZVĂLUIT în cadrul agențiilor de informații militare.

BUSH A CREAT RĂZBOAIELE – era după petrol.

Obama a creat războaie, a canalizat bani către Ucraina, IRAN și USSF (FORȚA SPAȚIALĂ A STATELOR UNITE). După jefuirea PENTAGONULUI (de fapt, 4 trilioane în plus) de către Pălăriile Albe care știau că se va întâmpla la 9/11, au fost luate contramăsuri lăsând agențiile cu 3 litere să facă acest lucru. Pălăriile Albe aveau dovezi de trafic de ființe umane/trafic de arme/ din Agenda 9/11, (acest lucru ar fi asigurat viețile operatorilor Pălăriilor Albe și ar fi asigurat o investigație a Deep State, Bush/Administrației Obama într-o anchetă colectivă. Cei din cadrul agențiilor de 3 litere se asigurau a nu fi arestați… deoarece existau dovezi la nivel mondial de CORUPȚIE/ asasinate/ OPERAȚIUNI CIA asupra unor lideri mondiali și a guvernelor lor legate de spălarea de bani la nivel mondial.

Această confruntare și acest război tăcut în cadrul elitelor guvernamentale americane a continuat. Generali și comandouri au continuat în timp ce OBAMA/ROCKEFELLERS/ CABALA mondială a planificat PANDEMIA și eliberarea virusului…. Acest lucru ar duce la un control complet al internetului și al rețelelor de comunicații (ei sperau că extragerea de date ale tuturor celor de pe pământ ar expune toate pălăriile albe și infiltrații din guverne). Acest control al datelor și al tehnologiei digitale ar conduce la alte planuri care ar putea duce la apariția unei ere de CONTROL MONDIAL TOTAL de către Deep State ROCKEFELLERS, ROTHSCHILDS, OBAMA, CLINTONI, etc.

   DIN PĂCATE, FORȚA SPAȚIALĂ AVEA ALTE PLANURI.

 Cu o tehnologie super avansată în Munții Cheyenne, USSF au început operațiunile în 2014 cu ajutorul altor pălării albe și ALIANȚA MONDIALĂ, Operațiunea de salvare a lumii a mers înainte și TRUMP a fost plasat ca președinte.

 Astăzi, odată cu distrugerea pietrelor de hotar din Georgia/ (EXPUNERE a PLANDEMIEI la nivel mondial/ EXPUNERE a VACCINULUI/ EXPUNERE a PEDOFILIEI MONDIALE CONECTATE CU ELITELE)…. EXPUNEREA și trezirea civilizației începuse și continuă…..

 USFF s-a întâlnit cu generalii lumii și cu Alianța ruso-chineză în Munții Cheyenne. A devenit clar că PLANDEMIA se destramă…. Și a devenit clar pentru RUSIA, CHINA/INDIA/AMERICA DE SUD că FORȚA SPAȚIALĂ și Agențiile de informații aferente dețin controlul complet și curând se vor dezvălui organizațiile și agendele statului profund.

 Această întâlnire care a avut loc, este pentru a se asigura că USSF renunță la putere în favoarea POPORULUI după ce evenimentele mondiale se vor încheia. Discuția principală din spatele discuțiilor este finanțarea USSF cu trilioane pentru a cuceri explorarea spațială și a conduce lumea în expediții de civilizație spațială și în aventuri de creare a vieții (ce are Elon Musk este nimic pe lângă tehnologia deținută de Forța Spațială și totul se va declasifica).

     COLAPSUL

Este bine cunoscut faptul că în prezent în întreaga lume are loc COLAPSUL, iar acesta va fi total.

Vin zile întunecate peste lumea care va rămâne fără cuvinte de furie. Durere confuzie…… Revoltă mondială…. Deep State știe asta și ajută și ei la asta…

Dar lucrurile sunt aproape de sfârșit, prieteni. Așa cum mulți au spus… Lumea va trăi ceea ce a trăit RUSIA în 1991…. COLAPSUL…. Dar după aceea, totul va crește foarte repede într-o societate mai bună pe care cei mai mulți nu au crezut-o posibilă….

   Ce-i mai bun urmează să vină.

   Lumea este conectată Q, fiți încrezători și centrați-vă în inimă!

           Sursa: Q The Storm Rider

3 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s