Vaccinul covid deschide ușa pentru ca demonii să intre  

  Răsfoind internetul….am găsit un videoclip care mi-a atras atenția și l-am urmărit. Este vorba de un hipnotizator sau un exorcist care interoghează subiecții despre vaccinul covid. Ce spun subiecții este terifiant…

 Prima dintre subiecți, care se vede că este într-o stare ieșită din comun precum cele exorcizate, ne spune că pharmakeia, adică farmacia sau Big Pharma este magie neagră și asta se găsește în vaccinul covid.

 Lucrul cu spitalele este lucrul cu șerpi…iar demonul ce o stăpânește ne spune că vaccinul deschide poarta (portalul) de intrare a demonilor în corp prin neiertare, frică, ură, etc…

 Primul Creator spune că sufletul poate părăsi cu ușurință corpul după primul vaccin, cu o posibilitate din ce în ce mai mare cu fiecare rapel.

Demonul din videoclip (primul subiect) spune că odată cu vaccinarea… o persoană „este a noastră”… deci poate că asta poate fi interpretat prin al doilea videoclip, unde demonul invizibil vine apoi să-și adune „proprietatea”.

Oameni buni… Nu postez asta pentru a speria oamenii sau a-i condamna… Adevărul este că oamenii trebuie să realizeze că se desfășoară o poveste a binelui și a răului… iar vaccinul este probabil un instrument rău, deoarece nu are nimic evlavios în el. Și adevărul este că oamenii sunt obișnuiți să danseze cu diavolul, prin mâncare, videoclipuri, muzică, cele cinci simțuri, alcool, droguri și așa mai departe… și fără să-și dea seama că uneori consecințele sunt de o varietate infernală.

 Îl puteți urmări pe bitchute aici: https://www.bitchute.com/video/nDEFm0qqPUer/

Un omagiu celor nevaccinați  

    de CHRISTIAN BLANCHON, General al Armatei Franceze, 8 septembrie 2022

 Chiar dacă aș fi vaccinat complet, i-aș admira pe cei nevaccinati pentru că au rezistat la cea mai mare presiune pe care am văzut-o vreodată, inclusiv din partea soților, părinților, copiilor, prietenilor, colegilor și medicilor.

 Oamenii care au reușit să aibă un asemenea caracter, curaj și gândire critică sunt, fără îndoială, cei mai buni dintre umanitate.  Se găsesc peste tot, la toate vârstele, nivelurile educaționale, țările și opiniile.  Sunt de un fel special;  Ei sunt soldații pe care fiecare armată a luminii își dorește să-i aibă în rândurile ei.  Ei sunt părinții pe care fiecare copil își dorește să-i aibă și copiii pe care fiecare părinte visează să-i aibă.

 Sunt ființe peste media societăților lor, sunt esența popoarelor care au construit toate culturile și au cucerit toate orizonturile.  Sunt acolo cu tine, par normali, dar sunt superiori.

 Au făcut ceea ce alții nu au putut, au fost copacul care a rezistat uraganului de insulte, discriminări și excludere socială.  Și au făcut-o pentru că au crezut că sunt singuri și au crezut că sunt singuri.

 Interziși de la mesele de Crăciun ale familiilor lor, ei nu au văzut niciodată ceva atât de crud.  Și-au pierdut locurile de muncă, și-au lăsat cariera să se piardă, nu aveau bani… dar nu le-a păsat.  Au suferit nenumărate discriminări, denunțuri, trădări și umilințe… dar au continuat.

 Niciodată în omenire nu a existat o astfel de „distribuție”, acum știm cine sunt rezistenții de pe planeta Pământ.

 Femei, bărbați, bătrâni, tineri, bogați, săraci, de toate rasele și religiile, cei nevaccinați, aleșii chivotului invizibil, singurii care au reușit să reziste când totul s-a prăbușit.

 Voi sunteți cei care ați trecut un test de neimaginat pe care mulți dintre cei mai duri marinari, comandouri, berete verzi, astronauți și genii nu l-au putut depăși.

 Ești făcut din cele mai mari lucruri care au trăit vreodată, din acei eroi născuți printre oameni obișnuiți care strălucesc în întuneric.  

15 comentarii

 1. Dragă Marius, Mai întâi, te asigurăm că suntem alături de tine. Unii ar vrea să te ajute, dar nu pot, cum e cazul ființelor suverane dar neputincioase din anumite puncte de vedere, alții rămân în linia generală a neamului, care lasă pe mâine cele pe care le-ar putea face azi. Referitor la vaccinare, cartea pe care v-o trimit în ataș este una dintre cele mai bune care există, la ora asta, în întreaga lume. În două sute și ceva de pagini, autorul spune tot ce trebuie unui om întreg la cap, pentru a înțelege totul și a-și face o idee definitivă despre vaccin, vaccinare, vaccinatori, vacinomanie, vaccinocidie sau vaccinotanasie, adică ucidere sau eutanasie prin vaccinare. Viața este prea scurtă pentru a urmării mulțimea ”studiilor” mincinoase, chiar banditești, pe care le fac diversele filiale și mercenari Bigpharma. Pe tema vaccinării, există încă vreo două trei cărți bune în limba română, de exemplu cele ale canadianei Lanctôt mi nu mai știu cum o cheamă. Am cunoscut-o și pe această Gislaine Lanctôt (uite că mi-am amintit numele ei), ca și pe Louis de Brouwer, pe vremuri, când eram librar la Paris. Nu e cazul să ne pierdem timpul citind sau vizionând toate studiile și videoclipurile ce inundă Internetul. PROBLEMA MICROORGANISMELOR ESTE ÎNSĂ FOARTE IMPORTANTĂ ÎNTRUCÂT ESTE VORBA DE ESENȚA VIEȚII, NICI MAI MULT, NICI MAI PUȚIN. Între microorganisme, savantul francez ANTOINE BECHAMP (1816-1908) a descoperit unul pe care l-a numit MICROZIMĂ, care, în condiții normale, este nemuritor! Existența microzimei a fost confirmată de descoperirile ulterioare ale altor savanți cinstiți (trebuie subliniat acest lucru, întrucât există și savanți-badiți). Nu e cazul să batem oamenii la cap cu descoperirile de acum un secol și jumătate, ale lui Antoine Béchamp. Totuași, dacă cumva știți pe cineva care ar vrea să vadă mai de aproape despre ce este vorba, pe lângă ceea ce se găsește pe Internet i-aș putea pune la dispoziție tot ce am și ce știu, adică peste 1000 de pagini, dintre care mai mult de jumătate în română, tradus din franceză. Dacă nu primesc niciun semn de la dumneavoastră, nu veți mai primi nici dumneavoastră de la mine. Poporul român suferă de un fel de paralelism asemănător celui al căilor ferate. Fiecare este paralel cu el însuși. Suferim cu toții de un ciudat sindrom euclidian. Conștienți de acest neajuns, cred că ar trebui să facem ce putem pentru a depăși acest sindrom ce ne va duce la moarte, ca popor. Sper să puteți repune pe firmament burebista2012blogspot.com.

  Apreciază

  • Mulțumesc pentru încurajare. burebista 2012 nu mai poate fi readus, era gestionat de un server din California de Google. Era gratuit într-adevăr, de-asta l-au putut șterge. Noul blog este gestionat de mine, am cumpărat domeniu și hosting pe 1 an deocamdată căci nu sunt nici eu milionar, atât cât pot pentru a da drumul la informație din nou ptr.că se apropie evenimente mărețe pentru umanitate. Noul blog este încă în lucru, cooperez cu un IT-ist să-l mai îmbunătățesc.
   Numai bine !

   Apreciat de 1 persoană

   • Persoana care doreste informatii despre BECHAMP, de la mine, este rugata sa ]mi dea o adresa electronica. Altfel, eu nu stiu s[ ma autentific pe limba pasareasca si nu tin minte toate t

    Apreciază

   • Repet, persoana care vrea informatii despre ANTOINE BECHAMP este rugata sa imi scrie pe tittuus@gmail.com Oana, Georges, Zamolxis, nici eu nu mai stiu pseudonimele cu care am semnat cu diverse ocazii

    În mar., 27 sept. 2022 la 17:16, tittuus@gmail.com a scris:

    Persoana care doreste informatii despre BECHAMP, de la mine, este rugata > sa ]mi dea o adresa electronica. Altfel, eu nu stiu s[ ma autentific pe > limba pasareasca si nu tin minte toate t > > În mar., 27 sept. 2022 la 14:02, lumina_adevărului <

    Apreciază

 2. Și acum, că in sfârșit, pot lăsa comentarii (nu am înțeles de ce pe Blogger nu a fost chip… ) vreau să vă spun, d-le Marius că vă urmăresc de foarte mult timp și m-am bucurat enorm că ați găsit o cale de a reveni!
  Nu v-aș fi regăsit, dacă nu ar fi fost ultima postare de pe pagina Calea Aurie!
  Așadar, cu Dumnezeu înainte, nu sunteți singur, și aveti mai mulți prieteni decât poate că ați fi crezut!
  Să fiți sănătos!

  Apreciază

 3. Mulțumiri d-le Marius pentru onorantul mesaj al gen. francez.Ne simțim împrospătați cu speranța pt. mai bine pe acest pămînt.Mulți trimit părerile lor dar neștiut de mulți citesc site-ul fără să-și facă cunoscută prezența într-un fel de clandestinitate timidă.Voi publica unele știri din surse alternative cu posibilitate minimă de verificare despre posibile evenimente benefice pt. cei mulți.Hal Turner News:Rusia va declara război pe30sept.Charlie Ward:schimbări financiare globale în octombrie.3surse diferite spun că alegerile din8noiem. nu vor avea loc.Criză de lichiditate majoră în sist. bancar din Europa și State.Rusia i-a acordat cetățenia rusă lui Edward Snowden.Trudeau a anulat toate mandatele covid.China:luptă pt. putere între2 grupări de informații militare,una a lui Jiang Zemin,cealaltă a lui Xi J.Trump va contesta Patriot Act în fața Supreme Court.Plan de reducere a albilor:mai mulți imigranți ilegali(peste50mld.$ întreținerea lor) decît copii albi născuți.Xi ținut „în arest la domiciliu” păzit de militarii buni sub protecție.80km. de mașini militare care mărșăluiesc în jurul Beijing-ului?Banca Australiei în faliment,cea a Noii Zeelande închisă o săptămână.Agentul rothschild Ali Khameini zace în stare critică,dispariția sa dînd șanse la schimbări radicale în Iran.În Polonia au loc mișcări mari de trupe NATO ca contrapondere la noua decizie a Moscovei.Guvernatorul Texas-ului,Abbott a declarat teroriste cartelurile de droguri mexicane pt. a menține ordinea statală.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s