EAS este în stand-by în timp ce altor cabaliști li s-a anunțat sentința la GITMO  

  Dacă democrații Deep State vor să trișeze drumul spre victorie la jumătatea mandatului din noiembrie, președintele Donald J. Trump va implora armata americană să declanșeze Sistemul de Alertă de Urgență (EAS), au declarat surse White Hat pentru Real Raw News.

EAS, numit anterior Sistemul de Transmisie de Urgență, a fost înființat în 1963 pentru a alerta americanii în timp de război și a fost extins în anii următori pentru a fi utilizat în timpul urgențelor pe timp de pace la nivel de stat și local. Până de curând, cea mai disprețuitoare forță de poliție a națiunii, Agenția Federală de Management al Urgențelor (FEMA) a avut controlul asupra EAS – până când partiția Pălăriilor Albe a armatei americane a pus mâna pe aceasta în timpul unui atac asupra fortăreței FEMA Mount Weather, în martie trecut. Când este activat, EAS, pe scurt, trece peste transmisiile locale și prin cablu și transmite un ton audio și un mesaj text către telefoanele mobile. Este oarecum asemănător cu, dar mai puternic decât Sistemul de Alertă Chihlimbar și sistemul de notificare privind vremea severă al Serviciului Național de Meteorologie.

În ultimele luni, președintele Trump și White Hats nu au fost de acord cu privire la momentul exact în care ar trebui activat EAS. De exemplu: când FBI a făcut raidul și a ocupat Mar-a-Lago, Trump l-a implorat pe generalul de marină David H. Berger să activeze EAS, spunând că națiunea este sub asediu. Dar generalul Berger, după ce și-a consultat echipa, a susținut că un incident izolat, deși ilegal și neconstituțional, nu ar trebui să constituie o criză națională. Dacă FBI ar fi percheziţionat celelalte proprietăţi ale lui Trump sau l-ar fi reţinut ilegal pe Trump, el s-ar fi gândit să declanșeze EAS. În cele din urmă, Trump a fost de acord cu evaluarea generalului Berger, spunând că declanșarea prematură a EAS ar putea să răstoarne jocul și să joace în mâinile Deep State.

Cu toate acestea, Trump a spus că armata trebuie să folosească EAS dacă Deep State fură alegerile de mijloc, deoarece rezultatele vor afecta alegerile prezidențiale din 2024. Generalul Berger nu a avut nicio problemă cu asta.

Dacă Deep State mătură alegerile aprig contestate pentru senat, stat și regionale, va avea loc un lanț de evenimente: odată ce învingătorii vor fi anunțați, Comandamentul Cyber al Armatei SUA și U.S.M.C. Comandamentul Ciberspațiului Forțelor Spațiale, va efectua o investigație independentă. Ei vor evalua nu numai Senatul și Camera Reprezentanților, ci vor analiza și alegerile pentru guvernatori și primari. Chiar și rezultatele judecătorilor de județ ar putea fi supuse unei examinări intense. Forța comună de comandă cibernetică va căuta, de asemenea, să vadă dacă imigranții ilegali din orașele sanctuare au votat.

Apoi, dacă furtul alegerilor este dovedit, White Hats va porni EAS. O imagine a drapelului SUA arborat cu susul în jos va apărea pe telefoanele mobile și televizoarele din întreaga țară. Patrioții ar trebui să recunoască acest lucru ca un semn de suferință națională. Surse au declarat pentru Real Raw News că acest lucru nu ar trebui interpretat ca un apel imediat la arme, deoarece armata nu dorește ca cetățenii să fie prinși în focul încrucișat atunci când asaltează clădirile de stat și federale și îi târăște pe străzi, în lanțuri, pe oficialii trădatori.

Nu va fi timpul pentru o revoltă civilă”, a declarat o sursă din biroul generalului David H. Berger. „Vrem ca toți patrioții să-și atârne steagurile cu susul în jos, să răspândească vestea, să nu se omoare. Avem oameni care s-au antrenat pentru această zi de foarte, foarte mult timp. Dacă lucrurile merg slab și avem nevoie de asistență patriotică, vom trimite un mesaj de urmărire care să declare în mod explicit acest lucru. Altfel, nu vrem să vedem Vestul Sălbatic pe străzile Americii.”

În plus, White Hats și-ar dori ca patrioții să nu mai posteze selfie-uri cu ei înșiși și cu armele lor de foc pe rețelele sociale.

Oamenii care fac asta invită ATF să bată la ușă. Este problematic. Da, cu toții avem drepturi privind primul și al doilea amendament, dar acum nu este momentul să provocăm probleme. Dacă în cele din urmă avem nevoie de ajutor și subliniez cuvântul „dacă”, nu vom vrea ca oamenilor să li se confisce armele de foc”, a spus sursa noastră.

   Alți șobolani ai Deep State au fost condamnați la GITMO

  Paul Pelosi, soțul vestitei preș. a Congresului SUA, Nancy Pelosi a fost judecat la GITMO pentru pedofilie. Instanței I s-au prezentat imagini cu acesta gol, în pat, lângă o copilă de 14 ani, după care încă 3 fete au depus mărturie că au fost drogate și molestate de hodorog…, chiar dacă la 82 de ani nu mai poate…

El a răspuns la aceste acuzații astfel: ,,Ce dracu ai face dacă ai fi căsătorit cu o vrăjitoare timp de 60 de ani..?

Acesta nu a primit pedeapsa cu moartea, dar va sta până la sfârșitul vieții la Guantanamo Bay.

  Brian Stelter – Un tribunal militar l-a găsit luni pe fosta gazdă de top la CNN, vinovat de molestare a copiilor și deținere de pornografie infantilă și, din cauza naturii nepocăite a lui Stelter și a eșecului de a înțelege gravitatea crimelor sale, a recomandat să fie spânzurat de gât până la moarte.

După cum s-a raportat anterior, anchetatorii JAG din SUA l-au arestat pe Stelter în fața condominionului său din New York City, pe 27 august. La momentul capturii sale, Stelter purta un laptop în care se aflau o multitudine de imagini nepotrivite cu copii. Sentința este executată azi, vineri 23 sept. la închisoarea de maximă securitate de la Guantanamo.

     Sursa: https://realrawnews.com/

7 comentarii

  1. OAMENI BUNI …..VOI intelegeti de ce este nevoie de GITMO ca sa eliminam SATANELE astea??…ptr ce ii judeca si hraneste si trag muci???…de ce nu pun ghilotina in functie….pacat curentul ptr ei…cei asta ca aflam ca a fost achitat in fiecare an aceeasi satana..??ii prin dupa ani de vinatoare si ii mai judeca vreo 3 luni…ce-i asta???

    Apreciază

  2. Nu e în tema zilei dar e demn de reflectat.Influența Rand Corporation în ‘criza energetică Europeană’ și situația din Ukraina deși ei neagă apartenența documentului>nationalisti.ro/document-socant*nationalisti.ro/daca-legile*nationalisti.ro/proiectul-marelui-israel*invictuswebmedia.com/2019/05/20/planul-secret-al-israelului

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s