Raport Ben Fulford (20 sept.2022) – China îl respinge pe falsul Papă, în timp ce Rusia cere abolirea Consiliului Rezervei Federale   

  Mafia Khazară și țările lor sclave încearcă în secret să negocieze pacea cu Alianța de eliberare planetară, dar ofertele lor sunt respinse, spun sursele Societății Dragonul Alb. În schimb, Rusia cere desființarea Consiliului Rezervei Federale în timp ce China se pregătește să invadeze Taiwanul, spun surse FSB ruse și ale societății secrete asiatice. Între timp, războiul civil nedeclarat din Occident a luat o întorsătură de rău augur, deoarece MI6 descoperă că Regina Elisabeta a fost ucisă cu o armă cu energie dirijată de către Mafia Khazară. De aceea, aparatul militar și de informații britanic au decis să se alieze cu Rusia și China împotriva MK.

Există, de asemenea, acțiuni majore în lumea interlopă în Japonia, Indonezia și în alte părți, deoarece dominația MK în întreaga lume își continuă colapsul. Sunt multe de acoperit în această săptămână, așa că să începem cu oferta către Rusia făcută de agentul MK care se dădea drept Papa Francisc. Falsul Papă a zburat săptămâna trecută la Congresul liderilor religiilor mondiale și tradiționale din capitala Kazahstanului, Astana și a implorat întâlniri cu președintele chinez Xi Jinping și cu arhiepiscopul Kiril, șeful Bisericii Ortodoxe Ruse. „Papa” Francisc a fost respins. – https://tass.com/politics/1507159

https://www.reuters.com/world/vatican-sought-xi-pope-meeting-kazakhstan-china-declined-source-2022-09-15/

„Papa” s-a oferit să „cedeze regiunile Donețk și Lugansk și să încheie un acord de pace”, potrivit surselor ruse ale FSB. Cu toate acestea, rușii au respins noua ofertă de pace ca „doar o manipulare pentru a câștiga timp și a obține resurse de gaz și petrol”. Ei spun că „fundația Soros și familia Rothschild finanțează activități în Armenia, Azerbaidjan și Kazahstan pentru a repeta scenariul din Ucraina”.

FSB mai notează că „SUA au semnat deja finanțarea armelor și bazelor militare ale naziștilor ucraineni până în 2025 pentru a se pregăti pentru o nouă rundă de război cu Rusia”.

Rușii au sugerat că este în interesul lor să „aștepte până după iarnă”, înainte de a negocia, spunând că „pacea va începe de la încheierea Consiliului Rezervei Federale și a sistemului financiar actual, precum și formarea unei noi ordini mondiale multipolare, cu egalitate pentru toate țările.”

„Papa” și-a repetat și oferta Chinei de a controla ASEAN, Japonia, Peninsula Coreeană, Australia și Noua Zeelandă și a îndulcit potul oferind și Taiwanul, potrivit surselor din societatea secretă din Asia. Tot ceea ce dorea MK în schimb era continuarea finanțării pentru corporația lor din Statele Unite ale Americii după 30 septembrie. Desigur, chinezii știu că oamenii din spatele Papei încearcă doar să câștige timp pentru a putea continua încercările de a rămâne la putere ucigând 90% din populația lumii. De aceea, Xi Jinping a refuzat să se întâlnească cu papa.

Ei au, de asemenea, o teamă foarte justificată că MK ar folosi întâlnirea pentru a-l ucide pe Xi, așa cum l-au ucis pe liderul nord-coreean Kim Jong Un și pe regină.

OK, acum haideți să vedem de ce MI6 este sigur că regina a fost ucisă. Șeful MI6 notează că moartea ei a survenit la doar câteva zile după ce secretarul său privat a fost ucis. „Cineva foarte apropiat de Regină, în același timp, ne-a raportat că Majestatea Sa era perfect sănătoasă, în afară de problemele legate de bătrânețe.” Uciderea Reginei a survenit imediat după ce Alianța a instalat-o pe Liz Truss ca prim-ministru, în locul marionetei desemnate de către Forumul Economic Mondial al MK pe Rishi Sunak, a menționat el. „Regina nu a murit din cauze naturale. Știu asta pentru că ea mi-ar fi spus înainte”, a adăugat el.

Conducerea MK este „o grămadă de nenorociți care acum îi iau pe fiecare ofițer MI6 și SAS din întreaga lume pe la spate pentru a-i ucide la ordinele mele”, promite șeful serviciilor de informații britanice. De aceea, MI6 a deschis un canal prin spate cu Rusia săptămâna trecută. „Știm totul despre MK și despre genocidul rusesc de aproape cinci milioane [mai mult ca 50 de milioane] de ruși. Mormintele comune sunt multe. MK este cauza principală a întregului terorism mondial”, notează MI6. „Nu suntem singuri. Am avut numeroase contacte ascunse în ultimele zile”, a adăugat el.

De aceea, britanicii sunt de acord cu următoarea declarație făcută de Ministerul chinez de Externe: „China este pregătită să lucreze împreună cu Rusia pentru a promova dezvoltarea ordinii internaționale într-o direcție mai justă și mai rezonabilă”.

Putin din Rusia a reflectat sentimente similare atunci când a spus: „Încercările de a crea o lume unipolară au luat recent o formă absolut urâtă și sunt absolut inacceptabile pentru numărul covârșitor de state de pe planetă”.

Agenția de știri oficială rusă Tass a anunțat, de asemenea, că Rusia și China se alătură Regatului Unit pentru a repudia pandemia falsă de Covid, menționând că atunci când „Putin a discutat cu omologul său chinez Xi Jinping… nu au recurs la restricții anti-COVID: au vorbit la distanță apropiată, fără măști.”- https://tass.com/politics/1508073

Chinezii au mai semnalat lumii că știau că sunt sub atac electromagnetic 5G și că răspund prin distrugerea infrastructurii implicate, așa cum se poate vedea în acest videoclip cu incendierea unei instalații masive de telefonie mobilă: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240024%2Fpl_629036819_-2

China și Rusia și-au arătat puterea alianței săptămâna trecută la summitul Organizației de Cooperare de la Shanghai din Uzbekistan. Acolo, Xi a emis o declarație de război împotriva MK spunând: „Ar trebui să împiedicăm forțele externe să instige o revoluție colorată”. – https://apnews.com/article/russia-ukraine-putin-health-covid-6da5f93a0427f4410ec12b0388c47019

În schimb, el a promovat „încrederea reciprocă, beneficiul reciproc, egalitatea, consultarea, respectul pentru diversitatea civilizațiilor și urmărirea dezvoltării comune”.

Țările aliate sau care semnează alianța cu SCO includ acum India, China, Rusia, Pakistan, Tadjikistan, Uzbekistan, Kazahstan, Kârgâzstan, Iran, Belarus, Egipt, Arabia Saudită, Qatar, Bahrain, Maldive, Emiratele Arabe Unite, Kuweit , Myanmar, Afganistan, Mongolia, Cambodgia, Nepal, Sri Lanka, Turcia, Armenia, Azerbaidjan și Mongolia: https://english.news.cn/20220916/f1430844d3f44d918e5d0cdc7e91684b/c.html

Faptul că Turcia, națiunea cu cea mai mare armată NATO după Statele Unite, s-a alăturat acestei alianțe înseamnă un dezastru militar pentru NATO: https://tass.com/world/1509235

 A existat, de asemenea, un semn că, având în spate această alianță uriașă, China se pregătește pentru o mișcare de preluare a Taiwanului. Duminică, Taiwanul a fost lovit de un cutremur cu magnitudinea de 7,2 grade. Cutremurul a fost aproape sigur artificial deoarece a avut loc la o adâncime de 10 kilometri, iar epicentrul său a fost sub imensa bază aeriană din județul Hualien de pe coasta de est a Taiwanului. Armata SUA nu poate rezista, fiind atât de lipsită de fonduri încât soldații în serviciul activ au nevoie de bonuri de mâncare pentru a se hrăni pe ei înșiși și pe familiile lor: https://www.foxnews.com/us/army-suggests-food-stamps-soldiers-battling-inflation

Deoarece majoritatea țărilor mari exportatoare de petrol din lume sunt membre ale SCO, aceasta înseamnă că întreruperea continuă a aprovizionării cu petrol către UE și SUA va duce la un haos economic și colaps complet.

Indonezia, un alt producător important de petrol, este probabil să se alăture alianței anti-MK în curând. Potrivit surselor de informații indoneziene, un război civil se declanșează între forțele militare și de poliție. Oficialii serviciilor secrete indoneziene au descoperit „sindicate de jocuri de noroc, prostituție, trafic de copii minori, droguri și tone de bani… Anchetatorii special numiți din afară au descoperit deja sute de milioane de dolari în bănci offshore din Singapore și Hong Kong”. Articolele de mai jos reflectă o mică parte a războiului intern care se desfășoară acolo: https://www.channelnewsasia.com/asia/indonesia-police-inspector-general-ferdy-sambo-suspended-bodyguard-dead-gunshot-wounds-2820001#:~:text=JAKARTA%3A%20Die%20indonesische%20National%20Polizei%20hat%20einen%20unter%20verd%C3%A4chtigen%20Umst%C3%A4nden%20im%20General%20Haus%20erschossenen%20ausgesetzt.

https://www.thestar.com.my/aseanplus/aseanplus-news/2022/08/22/police-image-in-tatters-as-indonesian-murder-scandal-widens

Cel mai probabil, acest lucru va doborî guvernul indonezian înainte de sfârșitul lunii octombrie”, a spus sursa.

Japonia se alătură, de asemenea, în secret Alianței. Faptul că Rusia încă le furnizează gaz și petrol arată că japonezii au încheiat deja un acord secret. Membrii de nivel înalt ai lumii interlope japoneze s-au întâlnit cu un reprezentant al Societății Dragonul Alb săptămâna trecută și au spus că a fost încheiată o alianță între toate organizațiile majore japoneze ninkyo (termenul corect pentru cuvântul derogator pe scară largă yakuza). Aceasta înseamnă că grupurile care erau însărcinați de MK cu livrarea copiilor minori, asasinarea politicienilor etc., trebuie să aleagă acum între capitulare și moarte. Alianța ninkyo promite să recâștige controlul asupra tuturor companiilor japoneze listate de la MK și lacheii săi.

 Surse de informații poloneze au contactat și Dragonul Alb săptămâna trecută și au anunțat că au declarat război MK. Ei realizează:

 ,,Lumea este condusă de patru corporații: Black Rock, State Street Corp., Vanguard Group și FMR deținute de mai multe familii, inclusiv: Rockefeller, Rothschild, Onassis, Kennedy, McDonald, Disney, Bundy, Bush și Collins. Aceste companii și-au făcut avere din traficul de persoane, arme, droguri, prostituție, terorism global și operațiuni false flag. Aceștia fac parte din consiliile de conducere ale Fondului Monetar Internațional, ale tuturor băncilor centrale, ale Băncii Mondiale și ale Sistemului Rezervelor Federale. Ei dețin, de asemenea, giganți din petrol, produse alimentare, farmaceutice, chimice și tehnologice.”

Marina Abramovich – mare preoteasă satanistă
Marina cu Rotschild

Ei au spus că armata poloneză este pregătită să preia filiala MK ALTRIA Holdings, care gestionează economia, politica, partidele, politicienii, tribunalele și companiile Poloniei. O sursă de informații poloneze a remarcat:

 ,,Rusia știe că duce la o ieșire din Matrix. Lasă în urmă un sistem financiar corupt, mass-media și internetul. Ele expun Noua Ordine Mondială, UE, SUA, NATO, ONU, CERN, OMS, CIA și MOSSAD. Totul este o groapă grozavă de șerpi, plină de întuneric, unindu-se în piramida elitei malefice. În curând va fi complet distruși.”

Ierarhia Bisericii Romano-Catolice este, de asemenea, pe cale să ia măsuri decisive, deoarece majoritatea arhiepiscopilor știu că „Papa Francisc” este un agent care lucrează pentru „Mammon”. Arhiepiscopul Carlo Vigano spune: „Pe termen scurt, Biserica va trebui să facă față dezastrelor provocate de Bergoglio („Papa Francisc”) și de cercul său restrâns de colaboratori corupți”. – https://www.catholicnewsagency.com/tags/5923/archbishop-carlo-vigano.

Desigur, ca de obicei, MK nu intenționează să intre în liniște în noapte, în ciuda rezistenței tot mai mari. Un zvon a circulat pe internet și în comunitatea de informații că un fel de eveniment masiv 9/11 sau asemănător cu Fukushima este planificat pentru Anul Nou evreiesc pe 24 septembrie. Orice ar face, ei nu vor putea să ne ucidă sau să ne terorizeze din gaura pe care și-au săpat-o pentru ei înșiși.

Marea întrebare, totuși, este dacă evenimentul „invazia extraterestră” planificat de mult timp se va întâmpla în acest moment sau aproape. Așa cum este de obicei în ultima vreme, încheiem cu cele mai recente dovezi pentru OZN-uri și fenomene în zonă neidentificate (UAP).

 1. Mozaic antic găsit în Palmyra, Siria Veche navă spațială extraterestră.

 2. OZN văzut dintr-un avion de pasageri : https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240025%2Fpl_629036819_-2

 3. Drone văzute din elicopter: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240026%2Fpl_629036819_-2

În sfârșit, încă un semn că trăim vremuri interesante: „Astronomii ucraineni observă fenomene aeriene bizare neidentificate deasupra Kievului”: https://news.yahoo.com/ukrainian-astronomers-observe-bizarre-unidentified-133500858.html

   Sursa: https://benjaminfulford.net/

5 comentarii

 1. 𝙋𝙧𝙤𝙥𝙖𝙜𝙖𝙣𝙙𝙖 𝑰̂𝙣𝙩𝙪𝙣𝙚𝙧𝙞𝙘𝙪𝙡𝙪𝙞 !
  O analiză corectă făcută de Alin Budulan, unul dintre cei mai buni #experți pe partea cu energia din România! Expunerea următoare este pe înțelesul tuturor!
  ,,Pentru că m-am săturat la propriu de toată mascarada propagandistă a energiei învelită în staniol de ciocolată cu miros de metan, o să vorbim astăzi despre cifre! Despre cifrele pe care le-am aruncat sub nas unor oameni politici încă din luna ianuarie a.c., dar care au ales să-și urmeze agenda politică personală, mai degrabă decât cea națională.
  Aceste cifre le-am pus pe masă și am indicat și ecuația rezolvării problemei. Lucrul la care nu m-am gândit în naivitatea mea este acela că parte a politicului nu iși dorește rezolvarea problemei ci crearea unui cult personal. Asta nu am pus în balanță atunci…și am greşit!
  Dar să revenim la povestea inițială. Am intuit încă de la începutul conflictului din Ucraina că miza majoră este #energia. Știam că urmează finalizarea ciclurilor contractelor pe gaz cu Rusia (5 ani by default) și că urmează interconectarea energetică a Ucrainei cu sistemul energetic European (23 feb.). Ambele situații erau ca un ghimpe în spatele Rusiei. Ce n-am anticipat a fost prostia și ipocrizia europenilor împinși în groapa de unchiul Sam care ştie să profite de oricine și orice! Și la noi, găsești pe oricine și orice. Dar să revenim la cifre!
  Ca să înțelegem contextual, facem o radiografie a sistemului energetic național cu cele patru componente:
  1).Prima componentă este producerea de energie electrică. În Romania, principalii producători de energie electrică care debitează in sistemul energetic național sunt din surse hidro, nuclear, hidrocarburi, carbune, eolian, fotovoltaic și biomasa
  2).A doua componentă principală este transportul energiei electrice. În Romania serviciul de transport şi reglaj în SEN este asigurat de Transelectrica prin REN (rețeaua electrică națională). Transportul energiei electrice se face pe linii de 220kV,400kV şi 750kV.
  3).A treia componentă este distribuția de energie electrică. Aceasta se face majoritar pe linii de 110kV, 20kV, 0 ,4kV. În Romania distribuția energiei electrice este asigurată de societăți cu capital majoritar privat. Acestea sunt :Electrica distribuție, Enel distribuție, Cez distribuție, Eon distribuție.
  4).Furnizorii de energie electrică, care asigură tranzactionarea financiară și contractele in energie. Sunt vreo 105 la ultima numărătoare….
  Acum că am priceput cu toții de unde pleacă energia electrică și care este cursul spre becul nostru, să vedem dacă penuria de energie este reală și punem în balanță ce producem şi ce consumăm!
  Pentru asta ne uităm la prognoza de producție bazată pe prognoza de consum și schimburi 2022 (există și cea pentru 2023 dar situația este similară)
  -Putere netă de vârf – Consum [MW] 9266,66993438029
  -Putere netă de vârf – Producție [MW] 8766,66993438029
  -România are un deficit de producție [MW] 500
  Întrebarea logica este de ce există acest deficit?
  Să vedem datele celui mai mare producător de energie electrică din România, Hidroelectrica, care are în exploatare un numar de 187 capacități cu o putere de 6.422,17 MW.
  Totuși, la ora actuală Hidroelectrica intră în sistem cu maxim 38%(2400 MWh) iar media este la 30% productie din capacitatea maximă. De ce funcționează Hidroelectrica doar cu 30% (1915MWh) din capacitate?
  În lipsa unui debit suficent pe Dunăre, Hidroelectrica se bazează, în principal pe apa din lacuri. Însă în 2021 gradul de umplere a fost de peste 57%, în contradicție cu producţia companiei, care este relativ mică pentru această perioadă, 1400– 2.600 de MWh. Așadar Hidroelectrica poate merge mult mai sus cu producția de energie – la 4.000 de MWh, dacă uzinează mai multă apă din lacuri, întrucât gradul de umplere agregat, exprimat procentual, al lacurilor de acumulare cu acumulare sezonieră permite asta!
  Așa cum arată datele furnizate de Hidroelectrica au o acumulare anuală între 57% si 97% în 2021, deci nu apa pare a fi problema. Pe cale logică la Hidroelectrica se întamplă ceva ciudat! Pare că se face deversare fără uzinare (fără producere de energie electrică). Adică cineva arunca energia pe “gîrlă”. Cea mai ieftină energie. A ce seamană asta? Deduceți voi.
  Bun, trecem la următorul mare producator – Nuclear Electrica.
  CNE Cernavodă merge în bandă cu 90% din capacitatea maximă, adică 1400MWh.
  Ne oprim puțin şi calculăm! 1400MWh (CNE Cernavodă)+4000MWh (Hidroelectrica)=5400MWh cu o rezervă de aproximativ 2000MWh la Hidroelectrica.
  CEO (Complexul Energetic Oltenia). Capacitatea nominală de producere energie electrică a CEO este de 2000MWh (puterea instalată este mai mare, dar din lipsa personanului nu pot depăși 2000).
  Calculăm din nou: 1400+4000+2000=6400MWh.
  Să continuăm cu producția pe hidrocarburi (gaz și pacură). Surpriză, productie în bandă de 1400MWh!
  Reluăm 1400+4000+2000+1400=7800MWh. La aceşti 7800 mai adunam 50 nominali de la biomasă și rezultă 7850MWh disponibili în bandă, adică oricând!
  Mai avem instalați 3000MW din eoliene, dar vârful din câte ştiu a fost de 2000MWh.
  Ia să facem o recapitulare a capacităților de producție ale României.
  – hidrocentralele au o capacitate totală de 6.644 MW, însemnând 35,8% din total.
  – centralele pe cărbune – 3.092 MW (16,7%)
  – parcurile eoliene – 3.014 MW (16,3%).
  – Centralele pe hidrocarburi (gaz, păcură) au o putere totală de 2.835 MW (15,4%)
  – reactoarele nucleare – 1.413 MW (7,6%)
  – panourile fotovoltaice – 1.393 (7,5%)
  – centralele pe biomasă – 106,8 MW (0,6%)
  – Biogaz (20.29), deşeuri (6.03), căldură reziduală (4,1), geothermal (0.05)
  𝐓𝐨𝐭𝐚𝐥: 𝟏𝟖𝟑𝟎𝟖.𝟒𝟑𝟔 𝐌𝐖! 𝐂𝐚̂𝐭 𝐚𝐦 𝐬𝐩𝐮𝐬 𝐜ă 𝐬𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐬𝐮𝐦𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐚𝐧𝐢𝐚?
  Ştiți cât e ponderea consumului casnic din total consum în România? Ne-o spun tot cifrele: maxim 25%. De ce ord. 27 (aberația cu plafonarea)? Pentru că….Ucraina! Și șleata de #sinecuriști care profită conjuctural! Vă deranjează? Sigur că da, dar e greu să vezi cu ochelarii de cal pe ochi!
  Așadar, dragii moșului unde este penuria de energie? Că fizic nu prea e. Acum că sunteti informați, luați cifrele şi mergeți fiecare la parlamentarii din județele voastre și dați-le cu ele de cap pană își înghit limbile alea de șerpi!
  Și ca să fie veninoși până la capăt, mai bagă mâna și în buzunarul amărâtului de prosumator. Să nu le scape nimic!
  P.S.: Pentru „specialiștii” (precum ministrul Vergilică și acoliții lui, de sus în jos!) care se pierd între putere și energie le spun că în exploatarea sistemelor energetice limbajul folosit se realizează utilizând, după caz, următoarele mărimi: energia electrică activă măsurată Ea(kWh), energia electrică reactivă măsurată Er(kVArh), timpul de menţinere sub tensiune a instalaţiei Tf(h) (care include timpul de funcţionare în sarcină şi timpul de funcţionare în gol), timpul de funcţionare în sarcină a instalaţiei Tfs(h), puterea maximă activă măsurată Pmax.
  Adică energia e kwh şi puterea e kw! Puterea instalată a unei turbine este spre exemplu de 280MW dar energia produsă în unitatea de timp e 280MWh!
  Tefeliștilor, acasă consumați energie activă, nu putere! Dacă îți belești ochii într-un televizor pe care scrie P=120W, înseamnă că el ca să funcționeze are nevoie de energie, adică 120Wh! Citiți-vă cu atenție facturile și lăsați noul și mărețul Proiect de țară: Schimbarea becurilor!
  ©️Ciprian Titi Stoica

  Apreciază

 2. Legat de Putin, am vizionat stirile aseara, legate de mobilizarea partiala a armatei si protestele rusilor in acest sens.
  Va cadea Putin sau va ramane?

  Apreciază

 3. Nucleara s-a scris aici că ar injectable în SEN 1.400 MW.. !?
  Cum aşa?
  Din câte ştiam official o unitate (grup) are puterd instalation de 660MWe, din care vreo 69 se duc la consum intern, poatd mai puțin. Hai să zicem 2×660= 1.320 MW..energies 1.320 MWh.
  Atunci de unde au fost introducing în calculator acele unități de măsurare a energies electrice în total 1.400 MWh ???
  Alo…? Doamna învățătoare???

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s