Hello World!

Îi salut pe toți cei care îmi urmăriți postările. Blogul de 9 ani burebista2012 a fost șters de către cenzorii Google, probabil începuse să deranjeze la câți urmăritori și informații aveam publicate. Au început să preia articole și ,,prietenii” mei pe YouTube gen Claudia Mesea Paraschivescu, Cristian Alexandrescu, aceștia pomenind măcar și sursa informațiilor, adică blogul meu, dar sunt tot mai mulți care preiau materialele și nu specifică nimic vis-a-vis de sursa lor. În sfârșit… pentru a continua munca la care m-am angrenat din 2013 voi continua să public aici.

Site-ul mai necesită îmbunătățiri, dar în timp poate căpăta o formă mai bună. O să atașez și o rubrică ,,DONAȚII” cu cont Revolut pentru ca aceia dintre voi care puteți și doriți, să faceți donații pentru acest site, pentru că la acesta totul este cumpărat: domeniu, etc…

În continuare informațiile sunt destinate atât celor treziți cât și acelor încă adormiți în Matrix, astfel încât să fim cât mai mulți atunci când Ascensiunea și Flashul solar se va petrece.

Cu toții mergem înainte…Doamne ajută !

11 comentarii

 1. Adevărul supără pe draci.V-au eliminat blogul ,,Burebista2012″.Dar Adevărul nu poate fi eliminat.Mergeți mai departe domnule Marius Sumedrea.Să vă Dea Dumnezeu sănătate.
  Drum drept spre Lumină! Q România 🇷🇴👍🏻

  Apreciat de 1 persoană

  • Mergem mai departe…nimic nu ne va opri cum nimic nu va opri furtuna ce vine peste EI… Toți vor sfârși la Guantanamo…nu mai este mult, inclusiv sărăcia va dispare odată cu miliardarii planetei. Stați fixați în inimă că Alianța deține controlul…totul se va revela la un anumit timp.
   Drum drept spre Lumină!

   Apreciat de 2 persoane

  • Matei 5:14-16 NTR
   Voi sunteți lumina lumii. O cetate așezată pe un munte nu poate fi ascunsă. Și nimeni nu aprinde o candelă ca s‑o pună sub un obroc, ci o așază pe un sfeșnicar și astfel luminează pentru toți cei din casă. Tot așa să lumineze și lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune și să‑L slăvească pe Tatăl vostru Care este în ceruri.

   Apreciat de 1 persoană

 2. Slăvit să fie Domnul pentru că mi-a călăuzit pașii către noul portal înființat astăzi de dvs.Cum s-ar spune,v-am regăsit ‘in good shape’și cu forțe la fel de proaspete ca la fiecare postare.După8 zile de căutări am ieșit bucuros la suprafață.Sper ca și ceilalți de pe portalul inițial să apară unul cîte unul după reușita în căutări.V-am scris pe adresa de e-mail cu”yahoo” acum cîteva zile în urmă, de pe alt cont de”gmail” decît cel folosit pe acest portal,și nu am primit nici un răspuns(mă interesa noul link unde să vă găsesc).Acum totul s-a rezolvat.V-am mai găsit și link-ul cu clipurile de pe „VK” și niște pdf-ri vechi de peSCRIPT pe tema certific.noastre de naștere versus actele de persoană suverană.E bine că s-a terminat cu bine.Vorba cuiva cunoscut:Nu mor caii cînd vor reptilele.Lumina învinge întotdeauna chiar și infinitul!UNKNOWN ftm

  Apreciază

  • Info asta cu documentele de persoana suverana vs. certificat de nastere ar fi dragut sa il puneti undeva pe noul site. Acum inteleg eu de ce am avut tendinta sa-mi pierd certificatul de nastere – cica avem doar o singura copie – de obicei am grija de acte.

   Apreciază

 3. Multumim Marius pentru munca si efortul depus,pentru curajul deosebit pe care il ai.Eu personal am dat mai departe adresa blogului pentu ca sa fi cunoscut de cat mai multi oameni.
  Cu cat suntem mai multi cu atat mai puternici,inca o data mutumita muncii tale.

  Apreciază

  • Mulțumesc nu atât personal cât din partea celor treziți… Scopul este trezirea a cât mai mulți dintre noi pentru a putea dejuca planurile globaliștilor de a ne face sclavi forewer… După ce va fi pornită cu adevărat noua lume, cea a prosperității, abundenței și total spirituală vom deschide șampania….ne vom întâlni cu toții de pe fostul blog și actualul și vom petrece victoria… Nu-mi asum nimic doar voința lui Dumnezeu prin mine…
   Drum drept spre Lumină!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s