Trump îl sună pe Putin să-l felicite pentru că a supraviețuit unei alte tentative de asasinat a statului profund  

  Președintele Donald J. Trump i-a făcut miercuri un apel de felicitare lui Vladimir Putin, aplaudându-și stoicismul de a supraviețui unei noi tentative de asasinat a Deep State, a declarat o sursă Mar-a-Lago care a fost la curent cu conversația.

Peste noapte, un roi de drone au coborât asupra Kremlinului, inclusiv reședința privată a lui Putin, dar armata rusă și forța de protecție prezidențială a lui Putin au distrus sau dezactivat dronele în zbor, prevenind ceea ce ar fi putut fi un eveniment cu victime în masă.

Aseară, regimul de la Kiev a încercat să lovească cu vehicule aeriene fără pilot reședința de la Kremlin a președintelui Federației Ruse”, a declarat agenția de știri de stat TASS, citată de Kremlin într-un comunicat.

În urma atacului, Putin a primit un telefon de la președintele Trump, care a empatizat cu el și a spus că și el a supraviețuit „un număr mare de încercări de la Deep State” de a-l ucide. Putin i-a spus lui Trump că a suferit nenumărate încercări de asasinat „născute în Occident” de la începutul Operațiunii sale militare speciale în Ucraina pentru a scăpa țara de biolaboratoare străine, pedofili și mai recent, depozite de vaccinuri Covid-19. El i-a dezvăluit lui Trump că forțele sale au anihilat cea mai recentă tentativă la viața lui, doborând și blocând electronic telemetria GPS a dronelor. Resturile au căzut inofensiv pe pământ și nu au provocat daune.

Acesta a fost un atac terorist”, a spus Putin, adăugând că Zelenskyi trebuie să fi avut ajutorul regimului criminal Biden pentru a orchestra atacul. Când Trump a întrebat cum au pătruns dronele în spațiul aerian rusesc și au ajuns la Kremlin fără a fi mai întâi doborâte de sistemul integrat de apărare aeriană al Moscovei, Putin a speculat că mercenarii străini s-au strecurat cumva peste graniță în apropierea orașului Orsha din Belarus, au ocolit forțele de securitate ruse și patrulele de frontieră și au lansat dronele aproape de Moscova. Experții în muniție au examinat resturile și au stabilit că dronele erau drone sinucigașe „Switchblade” fabricate în America, care pot încăpea într-un rucsac și au o rază de acțiune maximă de aproximativ 25 de mile.

Porcul Biden și câinele Zelenskyy îmi fac asta”, a spus Putin. El a mai spus că a trimis trupele Spetznaz să găsească și să execute făptuitorii.

Știi, nu s-a întâmplat niciodată așa ceva până la Deep State. Sunt groaznici – toți banii pe care i-au furat și toată planificarea teribilă pe care o fac și încă nu ne pot ucide. Sunt oribili la toate. Le primim, totuși, în mare măsură”, i-a spus Trump lui Putin.

Conversația, a spus sursa noastră, s-a transformat apoi într-o bătaie de cap cu cei doi lideri certându-se jucăuș despre cine supraviețuise celor mai multe tentative de asasinat; Trump a spus că este la curent cu 17 încercări nereușite, în timp ce Putin s-a lăudat că a supraviețuit la 34.

     Atacul cu drone de la Kremlin

Ministerul ucrainean al Apărării de la Kiev a negat implicarea. Probabil vor avea parte de repercusiuni groaznice…

    Sursa: https://realrawnews.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s